Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NAC-trainer kreeg foto toegestuurd: ’39,7, dan kun je dus niet spelen’

Laatste update:
/

NAC Breda veegde vrijdagavond de vloer aan met FC Oss, dat een pak slaag kreeg in het Rat Verlegh Stadion. Het werd 5-0, maar Vlatko Lazic ontbrak aan de zijde van NAC. Na afloop legde coach Marinus Dijkhuizen uit dat de vleugelspeler zich ’s morgens ziek had afgemeld. Een foto diende als ondersteunend bewijs.

Lazic stuurde zijn trainer een foto van zijn thermometer en die loog er niet om. “Die wees 39,7 aan. Dan kun je dus niet spelen”, aldus Dijkhuizen in gesprek met BN De Stem. Het was een streep door de rekening van de trainer, maar hij wist het toch op te lossen. Mats Seuntjens nam de plek van Lazic over en Divine Naah ging weer op Seuntjens’ plek spelen.

“Lazic is een meer controlerende middenvelders die goed tussen de linies kan spelen. Mats moet op 10 spelen. Daarom heb ik Naah naar rechts gehaald, zodat Mats op zijn positie kon spelen”, aldus Dijkhuizen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat heb ik gisteren toch genoten van dit NAC, hopelijk snel weer terug in de Eredivisie. Ook mooi om te zien dat Kenny van der Weg weer terug was na zijn schorsing van 3 wedstrijden.

Haha vroeger toen ik nog jong was wist ik al truukjes om die thermometer te omzeilen dus je vertrouwen baseren op een foto er van lijkt me niet echt topwerk :P beter naar de club komen en daar je temperatuur meten. Is t zo ga je na huis en anders toch lekker voetballe

12 maart 2016 om 08:53

Dus dan moet je met griep uit huis, naar de club in de kou, om vervolgens terug naar huis te gaan en weer in bed te gaan liggen? Nee, dat gaat in mijn ogen te ver. Er bestaat ook zoiets als vertrouwen.

12 maart 2016 om 09:38

Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten...

Huh? Waarom moet er bewijs zijn? Wat zou hij ermee opschieten om niet te komen? Ik neem aan dat je gewoon wilt voetballen. .. en naar de club komen is al helemaal belachelijk ... doe je dat zelf ook bij je werk?

12 maart 2016 om 08:36

Ben ik helemaal met je eens en ik denk niet dat een voetballer voor zn lolletje thuis ziek op bed ligt.

12 maart 2016 om 08:37

Ja als ik ziekmeld ga ik toch altijd effe me temperatuur meten op de zaak of ik wel echt naar huis mag

12 maart 2016 om 09:41

Er moet geen bewijs zijn, maar het contact zal wel via iets als Whattsapp lopen en dan stuur je gemakkelijk een foto mee.

Ik hou de thermometer boven t gasfornuis, 46 graden wees die aan, maar mn baas geloofde nog niet dat ik ziek was

12 maart 2016 om 10:21

Gaf jouw gasfornuis 46 graden aan?

Terecht als je eigen ziek meld dit geval aan trainer Dijkhuizen.
Hij moet wel weten dat hij niet op kom dagen Lazic.
In dit geval hoefde Dijkhuizen zijn controlerende middenvelders niet te missen.
Nac rolde Oss met 5-0 op en prima voetbal , die zien we weer terug in de eredivisie,
via de nacompetitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren