Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Noppert is gevaar voor Heerenveen, neem hem tegen zichzelf in bescherming’

Laatste update:

Andries Noppert baalt flink van zijn blunder in de slotfase van het thuisduel van sc Heerenveen met AZ (2-2). De doelman kwam uit om een aanval van de bezoekers in de kiem te smoren, maar schoot tegen ploeggenoot Pawel Bochniewicz aan, waarna de bal in het Friese doel zeilde. Noppert ging dit seizoen al vaker in de fout, zoals laatst tegen PEC Zwolle (2-2), toen de bal op een polletje terechtkwam en de Zwollenaren wisten te scoren.

"Het overkomt je weer en hoe is het mogelijk?", verzucht Noppert na afloop bij ESPN. "Weet je, de gifbeker is nog niet leeg. Laten we het daar op houden. Je probeert het allemaal zo goed mogelijk te doen, voor jezelf, de club en het elftal. Dat zoiets dan gebeurt, waardoor je gelijkspeelt, dan slaap ik daar slecht van. Het is een aardig tikkie."

Noppert legt vervolgens uit wat er misging bij de late 2-2 van AZ. "Er is een lange bal, die redelijk de zestien binnenkomt", geeft de doelman commentaar bij de beelden. "Ik ben bang dat als ik ga glijden, dat ik erbuiten kom. Ik wil de bal vol raken en volgens mij raak ik hem ook vol. En in dit geval is het geen polletje, maar vliegt hij tegen iemand anders aan."

"Weet je, het is onbegrijpelijk. Maar dit overkomt me en ook dit hoort erbij", probeert Noppert nog enigszins positief naar de toekomst te kijken. "Ik dacht niet dat ik de bal in mijn handen kon pakken. Ik denk dat veel Nederlanders dat inderdaad ook weer zullen zeggen. Het is toch nooit goed. En dat is niet erg."

"Het enige dat je moet proberen te doen is hard blijven werken, om het lek boven proberen te krijgen. Dat het geluk ook een keer meezit. Neem van mij aan dat ik hier elke dag kom om te presteren, om mijn best te doen. Voor mezelf, de jongens en de club. Maar als het dan voelt alsof het bij je handen afbrokkelt, daar word je wel een beetje moe van, moet ik zeggen. Dit komt hard aan."

Kees Luijckx
"Dit doet zelfs ons pijn", zegt analist Kees Luijckx in gesprek met Aletha Leidelmeijer. "Dit wil je niet, maar ik moet ook bikkelhard zijn. Hij kost Heerenveen heel veel punten. Noppert zit gewoon heel slecht in zijn vel. Hij zit er gewoon heel slecht in."

"En dat is gewoon een gevaar voor Heerenveen. Het is een ervaren speler die bij het Nederlands elftal heeft gezeten. Je moet Noppert op een gegeven moment tegen zichzelf in bescherming nemen, zo hard is gewoon het voetbal", aldus Luijckx.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Weer een blunder van Noppert. Wellicht is het tijd voor de tweede keeper om eens een kans te krijgen.
@keepertoob let je op?

28 januari 2024 om 15:58



Weer? Wanneer was de laatste dan?

Dit was wel een blunder daar niet van, hij had die gewoon met de handen moeten pakken. Maar vorige week was geen blunder.

De grootste blunder zit op de bank en dat is kees amateur van wonderen. je speelt een uur lang met een man meer maar je veranderd 0,0 op tactisch gebied. Dat is de grootste blunder. Dat we zo'n amateur al anderhalf jaar aan het roer hebben.

Ps zijn wij nou precies even oud?

28 januari 2024 om 16:00

Kees van Wonderen heeft zijn beste tijd ook gehad inderdaad en is rijp voor een vervanger. Wie zou je graag willen zien?

Je kunt toch niet ontkennen dat Noppert dit seizoen slecht is en meerdere malen een blunder heeft gemaakt en Heerenveen meerdere punten heeft gekost?

28 januari 2024 om 16:04

En toch sta je als Heerenveen met 2-1 voor tegen de nummer 3 van Nederland, terwijl je kansen hebt op meer. Dan doe je toch wel iets goed? Als Noppert die bal gewoon op pakt, win je gewoon.

28 januari 2024 om 16:10



Hij heeft ons misschien 2x punten gekost, maar dat is normaal voor heerenveen begrippen. Vroeger met Hans vonk was dat niet anders.

Ik zie graag een voetballende trainer. Een trainer met een visie, een trainer die spelers beter maakt, maar vooral aanvallend denkt. De laatste 5 a 6 jaar is het verschrikkelijk om in het stadion te zitten.

Van mij mag Tobiassen wel weer voor de groep komen te staan, of een Pastoor.
Wellicht een combinatie van Nistelrooy met Verbeek.

Ik kan er gewoon niet tegen dat wij met een man meer alsnog in zakken op eigen helft, dat AZ met een man minder nog steeds hun positiespel kon spelen, zij vinden de vrije man terwijl ze een man minder hebben. Dat komt omdat wij achterin lucht dekken en niet doordekken, geen enkele verdediger durft door te dekken naar het middenveld.
Ligt waarschijnlijk niet eens aan durven maar meer aan de orders van Kees.
Kees is een anti voetbal trainer, die doet het liefst net als mourinho de hele wedstrijd niks en dan in de 90e min met 1 laffe counter hopen dat je de 3 punten kan stelen.

Heerenveen stond altijd voor aanvallend voetbal, waardoor onze aanvallers zichzelf in de kijker konden spelen waardoor we vele miljoenen konden verdienen aan transfers. Maar kennelijk snappen ze dat bij de club maar niet..

28 januari 2024 om 16:15

Van Nistelrooy met Verbeek zou geweldig zijn maar niet haalbaar denk ik. Wat dacht je van Steijn?

28 januari 2024 om 16:22

Absoluut geen Steijn, dan blijven we in dezelfde ellende zitten. Steijn heeft ook niet echt een aanvallende visie. Is gewoon een soort dick Advocaat, gooit de boel ook dicht en houdt het compact en dan maar gokken op de lange bal. Nee absoluut geen Steijn.

Ik zie niet in waarom Ruud en Verbeek niet haalbaar zou zijn?

28 januari 2024 om 16:23

Klopt allemaal, behalve van die punten, Noppert kost alleen vandaag 2 dure punten en ook zijn vorige blunders ware niet bij een 3-0 voorsprong, maar hebben allemaal punten gekost. Noppert is een sympathieke vent, maar zijn vorm is momenteel dramatisch.

28 januari 2024 om 17:08

Ik denk dat Ruud hoger mikt dan een (op dit moment) grijs Heerenveen en dat Verbeek er niet zoveel trek meer in heeft. Steijn heeft het naar mijn idee met een club waar weinig druk is (sparta) uitstekend gepresteerd maar de opties die jij noemt zijn inderdaad beter.

Ik vind dit wel erg hard van kees. Wat is het toch makkelijk om alles van de zijkant te beoordelen en iemand naar de bank te dirigeren. Als je voor 2 of 3 fouten niet meer in de basis mag staan, dan kunnen we elke week nieuwe analisten aanstellen.

28 januari 2024 om 15:46

Het is hard maar Heerenveen staat wel echt op een kantelplek. Nog meer punten verliezen door blunders en je moet echt naar beneden kijken. Blundert hij vandaag niet, kom je op 23 en kruip je naar Sparta toe die op een play-offs plek staan. Het is hard maar waar wil je als Heerenveen naartoe is vooral de vraag!

28 januari 2024 om 16:18

Hard? Hij benoemt gewoon feiten. Weer een dure blunder van Noppert. Het is nou eenmaal geen amateurvoetbal, dus ja, zijn opmerking in terecht.

Zijn transferwaarde is sinds het WK aanzienlijk minder geworden., zuur voor Heerenveen.

Bizar dat deze man gewoon 1 keer elke wedstrijd op een WK keepte en nu waarschijnlijk nooit meer opgeroepen gaat worden. Heerenveen had gewoon 10+ miljoen voor hem kunnen vangen in de zomer.

28 januari 2024 om 18:05

Hij was in de zomer geblesseerd

Ik begrijp nog steeds niet waarom hij die pal niet gewoon in zijn handen neemt

28 januari 2024 om 16:20

Nee, precies dat. Komleet gebrek aan zelfvertrouwen denk ik.

28 januari 2024 om 17:52

Dat staat in de tekst... hij was bang dat hij dan door zou glijden tot buiten de 16. Wat ik niet snap is dat hij hem niet de andere kant op trapt. Uiteindelijk viel die verdediger best prima te vermijden, zelfs als je hem echt wil trappen.

Deze gozer is helaas teveel in zichzelf gaan geloven.. Jammer dat Heerenveen hem niet voor een redelijk bedrag heeft kunnen slijten laatste WK

Kan het nog steeds niet geloven dat deze jongen gewoon ballen van de huidige wereldkampioen moest tegenhouden.

Jammer dat het steeds zo misgaat.

Noppert is een geweldige man en in potentie gewoon een uitstekende keeper. Dit seizoen gaat t wat vaker mis maar er speelde ook heel veel. Soms valt t dubbeltje verkeerd. Als we deze maatstaf tegen hele team aanhouden dan moeten er erg veel weg.
Heerenveen staat op een kantelpunt maar meer financieel dan sportief, al is het wankel. Met deze smalle selectie zonder goede fitte spits is het gewoon rechterrijtje.
Noppert speelt daar ook een rol in maar niet meer dan andere spelers en coach.
Wat mij betreft verlengen we morgen z’n contract en bieden hem carrière aan als hij stopt. Het gaat helemaal goed komen en we staan vierkant achter Noppert.
Dan maar geen Oranje, men vergeet snel maar dat hoort erbij. We laten m niet vallen en gaan met z’n allen naar de plaats waar we nu horen.
Jammer dan.

28 januari 2024 om 19:30

O een uitstekende keeper op basis waar van? Voor go ahead zat hij over al op de bank. Ik vind maar matige keeper die vorig jaar boven zijn niveau/ kunnen heeft gekeept. Met als grap een plek op het wk

Moet ineens terug denken aan Johan Derksen, half jaartje geleden:

"noppert van Heerenveen? Hem hadden ze altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben. Met die lange benen past hij zeker niet bij Ajax, of zo."

Ajax is, ondanks dat Rulli de komende maanden langs de kant staat, niet op zoek naar een nieuwe keeper. Wie de komende tijd het Amsterdamse doel gaat verdedigen, is nog niet duidelijk. Tegen Heracles was Gorter de vervanger van Rulli. Dat betekent echter niet per se dat Gorter ook de volgende wedstrijd de voorkeur krijgt boven de van Eintracht Frankfurt overgekomen Ramaj."

Zo zie je maar, de beste stuurlui staan aan wal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren