Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke onthulling Manhoef: ‘Ik wist wel dat er wat probleempjes waren...’

Laatste update:

Een opmerkelijke onthulling van Million Manhoef. De pijlsnelle aanvaller geeft in gesprek met Voetbal International aan dat hij niet wist dat Stoke City 'zó laag' op de ranglijst stond toen hij op het punt stond daar zijn 3,5-jarige contract te ondertekenen.

Manhoef verliet Vitesse afgelopen winter voor een avontuur in Stoke, waar hij terechtkwam bij de nummer negentien van de Championship. "Dat ze er niet zo goed voor stonden in de Championship merkte ik pas later, toen het al bijna rond was", vertelt Manhoef.

"Ik wist wel dat er wat probleempjes waren, maar eerlijk gezegd niet dat ze zó laag op de ranglijst stonden." Manhoef maakte op de laatste dag van de winterse transfermarkt de transfer naar Stoke City, dat een kleine vier miljoen euro overmaakte aan het noodlijdende Vitesse.

In Stoke kwam Manhoef tot op heden in zeven wedstrijden in actie, waarvan vier als basisspeler. In drie wedstrijden viel hij in, terwijl hij medio februari niet van de bank af kwam tegen Queens Park Rangers (1-0 winst). Ook vrijdag werd hem geen invalbeurt gegund tegen Hull City. Manhoef leverde tot op heden een assist, maar een treffer zat er nog niet in.

"Ik zag Engeland meteen zitten", vertelt de aanvaller tegenover Voetbal International. "Het voetbal is daar zó groot, dat is met niets te vergelijken. En de Championship is ook geen kleine competitie, als je ziet wat daar voor teams in zitten."

"Leicester City, Leeds United, Southampton, West Bromwich Albion… Dat zijn gewoon héle grote clubs, met enorme stadions en geweldige voetballers. Je speelt daar dus eigenlijk iedere week topwedstrijden. En ook nog heel veel wedstrijden, omdat de competitie uit 24 ploegen bestaat, dus je kan je daar goed laten zien."

Manhoef kreeg een 'hartelijk' welkom tijdens zijn debuut op 10 februari tegen Blackburn Rovers. "Ik dacht: Wat gebeurt er allemaal? Iedereen was superfel, de bal ging van de ene naar de andere kant, counter op counter, nooit een moment rust. Bij het eerste duel was het direct bam, een knal op mijn knie. Welkom in Engeland, ja", lacht de aanvaller.

Ademruimte


Stoke speelde vrijdagmiddag tegen Hull City en kon bij een overwinning uitstekende zaken doen op de ranglijst. De gedroomde overwinning kwam er ook dankzij treffers van Josh Laurent en Ki-Jana Hoever. De voormalig PSV'er bepaalde de einstand in blessuretijd op 0-2 met een van richting veranderd schot in de zestien. Stoke klimt dankzij de zege naar plek zeventien en staat nu vijf punten boven de streep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Dit is ook zo'n ongelooflijk domme transfer. Een speler als Manhoef bij een ploeg die tegen degradatie speelt in de Championship.

Als je nu hoort hoe goed hij over deze keuze heeft nagedacht vallen er wel wat dingen op z'n plek.

29 maart 2024 om 18:52

Valt toch wel mee? Het spel is heel anders en hij zal zich echt wel moeten aanpassen. Maar laten we nu niet doen alsof van onderkant eredivisie naar onderkant championship een mega stap is. Spelen tegen degradatie is hij iig al gewend. Hoe die over zijn keuze heeft nagedacht klinkt niet heel slim nee

29 maart 2024 om 20:33

Het is een heel ander spelletje daar. Dat veel minder bij een speler als Manhoef past.

30 maart 2024 om 09:58

Tja, zal een veelvoud verdienen nu tov Vitesse. En of je nou degradatievoetbal in NL speelt of in de 2e competitie van Engeland, waar je je imo nog beter in de kijker kunt spelen eventueel

30 maart 2024 om 22:25

Ja nu verdient die ….sufferd….760.000 per jaar ongeveer 8 x meer als bij Vitesse ….echt met de verkeerde dingen bezig die jongen

En weer een voetballer waarbij de lift niet helemaal naar de bovenste etage gaat. Nieteens weten hoe er gespeeld wordt en hoe je ervoor staat voordat je een krabbeltje zet. Ik verbaas mij elke keer weer hoeveel domme mensen er zijn op deze wereld

29 maart 2024 om 19:29

Wat een overtrokken reactie zeg. Bovendien laat je hiermee zien dat jij ook niet bepaald een helder licht bent (als je toch zo graag op de man speelt), hij geeft namelijk aan dat hij de situatie wel duidelijk had 'voordat hij het krabbeltje had gezet".

Ik snap dat je niet meteen de volledige geschiedenis van de club waarvoor je op het punt staat te tekenen gaat bestuderen, maar een beetje inlezen lijkt me toch wel een normale gang van zaken? Een paar klikken op het internet en je weet voldoende. Die gasten leven met hun telefoon, dat had hij toch echt zelf makkelijk even kunnen checken.

29 maart 2024 om 19:02

Misschien probeerde hij wel het op te zoeken, maar zocht hij op Stook Sittie. Na het lezen van dit artikel vind ik dit niet eens een vergezochte theorie...

dit soort ventjes kijken toch naar de knaken die op de rekening gaan komen en niet waar ze terecht komen joh. Dit soort jongens kunnen goed voetballen, en hebben geluk dat ze daar hun geld mee kunnen verdienen. Verder is het allemaal niet heel slim. Lijkt bijna of hij getekend heeft met een pistool tegen zijn hoofd.... voordat je ergens heen gaat doe je toch een beetje onderzoek? Waarschijnlijk laten ze dat over aan hun zaakwaarnemers, die het ook geen reet kan roesten als ze maar een zak geld krijgen.

Dit had hij beter voor zich kunnen houden. Hoe dom kan je overkomen zeg. Een transfer maken naar een club waarvan je niet eens weet of je om promotie speelt of om degradatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren