Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallend PSV-shirt lekt uit: ‘Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor journalist Rik Elfrink, die een groot deel van de supporters van PSV niet blij maakt met het uitgelekte uitshirt.

Elfrink meldt zich zaterdagochtend via X om een van de uitgelekte foto’s te delen met zijn volgers. “Het uitshirt van PSV voor seizoen 2024/25 is al - een beetje - naar buiten gekomen. Praktijk leert dat het shirt altijd licht afwijkt van 'gelekte' modellen.”

Daarnaast weet de journalist enkele details te vermelden over het felle tricot. “Het is gebaseerd op het vroegere testbeeld en heeft een link naar Philips. Volgende maand vast meer details”, aldus Elfrink. De deal tussen PSV en Puma, de ontwerper van het shirt, loopt nog door tot medio 2030. Een van de supporters die reageert is van mening dat het contract met de shirtsponsor direct ontbonden moet worden.

De eerste reacties op het uitgelekte uitshirt zijn sowieso niet mals. “Laten we hopen dat ze er flink naast zitten… Wat een gedrocht”, schrijft een PSV-supporter. Een ander sluit zich daarbij aan. “Maar dit is toch om te huilen Rik? De bloemetjesjurk en dito onderbroek van mijn schoonmoeder zijn nog mooier.” PSV-fan Sven Prins noemt het shirt ‘verreweg het lelijkste uitshirt dat PSV ooit heeft uitgebracht’. De makers van De Rood Wit Podcast sluiten zich daarbij aan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het vroegere testbeeld... wanneer je een likje LSD op had.

Wat een gedrocht zeg.

Deze gaat iig concurreren met het carnavals shirt van RKC.

Met dit shirt wil je straks Europa toch niet in. Waarom kunnen die shirtmerken nooit eens een eenvoudig strak uitshirt maken. Haal die gekke kleuren weg, maak een rode kraag en je hebt een prachtig zwart uitshirt

4 mei 2024 om 13:56

Mwa, vaak zijn zulke shirts als ze gedragen worden in het veld al een stuk minder erg. Het is i.i.g. niet het lelijkste shirt, die prijs gaat naar Juventus met hun NFT-truitje. Dat is echt veel erger haha.

4 mei 2024 om 14:04

Het huidige uitshirt van Arsenal staat ook op de nominatie van lelijkste shirt ooit voor mij. Hun derde shirt is dan wel weer prachtig.

4 mei 2024 om 14:27

Die was ik gelukkig al helemaal vergeten haha

4 mei 2024 om 14:11

Je had in de beginjaren 2000 een periode dat het Ajax uitshirt dezelfde baan hadden als het thuis shirt. Geel blauw geel, zwart wit zwart, grijs zwart grijs. Dat vond ik altijd heel vet. Zouden ze nu ook moeten doen eigenlijk. Gewoon eenzelfde shirt in andere kleuren.

4 mei 2024 om 14:18

Helemaal met je eens, Ajax maar ook Feyenoord hebben zo'n uniek shirt dat je makkelijk het design terug kan laten komen in de uittenues. Dat zwart grijze jubileumtenue van Ajax met die gouden accenten was prachtig. Dan kunnen de merken verder los gaan op de derde shirts. Een van mijn favoriete Ajax shirts is de geel blauwe uitvariant van ons thuisshirt (uit 2000 dacht ik).

4 mei 2024 om 14:36

Ja die bedoelde ik. Mooi klassiek shirt met een mooie klassieke kraag maar met voor die tijd toch een gewaagde kleurencombinatie. Jaar daarna ook eenzelfde idee alleen andere kleuren. Een beetje verwassen wit en blauw/zwart.

4 mei 2024 om 16:26

Het blauwe uitshirt van 1983 vond ik persoonlijk heel mooi, het shirt uit 96 was ook geweldig, donker groen. En het Bob Marley shirt zijn mijn favorieten.

On:
Ja wat een gedrochten van uitshirts bedenken ze tegenwoordig. En wel de hoofdprijs ervoor vragen. Dit ziet er inderdaad niet uit

Echt een skon shirt! 1 van de mooiste uit-shirt van de afgelopen jaren

4 mei 2024 om 17:18

Ik ben niet de doelgroep, maar vind dit juist een tof shirtje!
Lekker wat anders en veel kleur, vind het wel vet.

4 mei 2024 om 22:29

Als je lid van de LHBTIQen derest vlag bent wellicht. Verder anders een enorm lelijk shirt.

Tja, wat moet je hier nou weer over zeggen. Kinderen zullen het vast fraai vinden, het oudere publiek niet.

4 mei 2024 om 14:23

Ik vind 'm wel tof hoor

Ik vind het shirt juist erg gaaf. Niet basic, maar echt even wat anders. Denk dat het erg mooi staat.

4 mei 2024 om 13:56

Heel tof inderdaad. Ik ben geen PSVer, maar dit shirt halen voor zoonlief wordt wel optioneel

4 mei 2024 om 14:17

Mijn gedachte. Weer eens wat anders, met een kleine knipoog naar Dortmund?

Ik vind 'm niet lelijk (ook niet prachtig overigens), maar zeker niet het lelijkste shirt ooit, doe daar maar eens een Google-opdracht op, want je schrikt je de tandjes.

Over smaak valt niet te twisten, maar ik vind het een best prima shirt eigenlijk. Beetje Miami Vice gevoel krijg ik erbij.

4 mei 2024 om 14:14

Ja sowieso die 80s nachtclub Miami kleuren maar met die esthetiek zijn er toch veeeel mooiere dingen te maken. Als puma daadwerkelijk Miami Vice wilde doen had ik meer verwacht.

4 mei 2024 om 14:19

Ja het design is wat minder inderdaad. En het schijnt gebaseerd te zijn op het televisie testbeeld maar dat zie ik er niet echt in terug.

Als PSV supporter moet ik na het zien van dit uitshirt helaas bekennen dat ik sterk overweeg het komend seizoen geen uitwedstrijden van mijn favoriete club te gaan bekijken. De designers van dit shirt moeten per direct naar de Pearle of liever nog een oogarts, ik vermoed ook dat die mensen zwaar kleurenblind zijn. Jakkes!

Ik vind het design wel oke, maar ik vind zwart als hoofdkleur echt niks. Om zelf te dragen dan weer wel, dus wat dat betreft is het leuk, maar in het veld kijk je voor je gevoel naar een rouwstoet of tien scheidsrechters. Had dit liever als 3e shirt gezien.

Mwah, ik vind het wel meevallen. Ik denk dat dit shirt met de tijd meer gewaardeerd zal worden door mensen.

Ja dit zou echt met een galactische afstand het lelijkste shirt van PSV ooit zijn. Misschien wel het lelijkste shirt wat ik überhaupt ooit gezien heb.

Moet zeggen dat ik het best mooi vind. Mijn FC Utrecht presteert vaak minder met uit- shirts

Volgens mij geeft dit shirt licht in het donker. Vind hem echt afgrijselijk lelijk.

Misschien moet ik nog ff "wennen" maar in eerste instantie zeg ik meh.

Holy Mozes, hoeveel paddo's heeft ie wel niet op zeg? Wat is dit hoor afgrijselijk Pipo de Clownshirt? Alleen nog de naam van Circus Renz erop ontbreekt nog. Ik zou 'm hooguit als vaatdoekje voor mijn vieze aanrecht gebruiken. Hoe verzin je dit?

Echt te lelijk voor het daglicht dit shirt, waarom niet gewoon strak en simpel houden?

Vind het een mooi shirt.
Volgens mij is de eerste reactie van de gemiddelde voetbalfan bij vrijwel ieder nieuw shirt negatief 😂

Ben zelf erg fan van de shirts van de eind jaren 80 en begin 90.
Meer een soort cult.

Wat ik tot hoor van vrijwel al mijn vrienden en kennissen die ook PSV-supporter zijn: "Ik vind 'm spuuglelijk, maar m'n kinderen vinden 'm echt heel vet." En da's natuurlijk wel een lucratieve doelgroep. Slim gedaan, dus.

Ik vind m wel grappig eigenlijk. En ben niet eens voor psv. Als je hierin wat presteert is dit zon shirt waar iedereen die momenten in onthoud.

Zoals Ajax in goud/zwart in die cl reeks. Van te voren veel bedenkingen maar door de resultaten een iconisch shirt.

Heerlijk shirt, niet volgens de geijkte paden en strak, maar lekker vrolijk, 80's, 90's, mis eigenlijk nog een smiley. Nogmaals goede creatie, goede marketing

Met dit shirt wil je toch niet serieus gaan spelen? Kunnen we niet nu al zeggen dat we niet opdagen bij uitwedstrijden?

Is het een carnavals shirt? Wat ziet dit er uit zeg

Zo'n shirt is toch nooit goed. Iedereen heeft er altijd een mening over. Wat mij betreft heb ik liever een uitshirt dat wat aparter is. Zo eentje waarvan de helft m prachtig vindt, de andere helft spuuglelijk. Dat er ook geen tussenweg. Liever dat dan zo'n shirt waarbij iedereen het prima vindt, maar het eigenlijk ook niet mooi vindt.

Ik weet dat in de minderheid ben, maar ik vind dit eigenlijk wel een mooi shirt. Niet mijn club, maar wel een mooi shirt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren