Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijke WhatsApp-chat over Hoedt lekt uit; scout overweegt juridische stappen

Laatste update:

Coventry City neemt het zaterdag in competitieverband op tegen het Watford van Wesley Hoedt. Om de ploeg van de Nederlandse centrumverdediger te analyseren, was Coventry-scout Dean Austin woensdag aanwezig bij het duel tussen Watford en Swansea City (1-1). Een toeschouwer raakte daar in opspraak, nadat hij tijdens de wedstrijd stiekem foto’s van WhatsApp-gesprekken tussen Austin en trainer Mark Robins maakte.

Watford blijkt weinig indruk te hebben gemaakt op het tweetal van Coventry, zo blijkt uit de uitgelekte WhatsApp-gesprekken. Vooral Hoedt wist in de ogen van Coventry-manager Robins niet te imponeren.

De dertigjarige Hoedt is aanvoerder van Watford. Woensdagavond was hij belangrijk door een hoekschop met het hoofd te verlengen richting de tweede paal, waarna ploeggenoot Ryan Porteous van dichtbij voor de 1-1 kon aantekenen.

Robins, die Watford aanstaande zaterdag dus treft met Coventry, heeft echter geen hoge pet van de Nederlandse verdediger op. “Hoedt ziet er verschrikkelijk uit”, appte de manager tijdens het Championship-duel naar zijn scout Austin.

Ook de scout raakte niet direct geïmponeerd door de aankomende tegenstander. “Niemand wil echt rennen. De manager van Watford (Valérien Ismaël, red.) heeft niet lang meer, hopelijk is hij niet gevlogen voor zaterdag. Er is zoveel ruimte om te spelen”, zegt Austin in het WhatsApp-gesprek.

The Athletic meldt dat de scout van Coventry geschokt is door het uitlekken van zijn privégesprek op X. Austin overweegt zelfs juridische stappen te nemen, omdat hij van mening is dat zijn privacy is geschonden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je hebt tegenwoordig voor een paar euro een hoesje waarmee niemand meer van voor, achter of zijkant mee kan kijken. Wat voor juridische stappen wil de beste man gaan zetten? Gewoon enorm onprofessioneel. Of het moet in scene gezet zijn om wat herrie te schoppen.

7 maart 2024 om 16:28

In Nederland zou je inderdaad juridische stappen kunnen zetten, appen valt onder briefgeheim en is dus vertrouwelijk. Grondwetje. Gelukkig hebben we die.

Kan natuurlijk ook niet, maar als je er zo bij gaat zitten vraag je er ook wel een beetje om dat dit uitlekt. Hij drukt de telefoon nog net niet onder de neus van die fan.

Het Coventry City van de voormalige Gustavo Hamer en nu Milan van Ewijk. Is er iemand die geregeld EFL kijkt, zoja is het beter dan de ED?

7 maart 2024 om 15:17

De bovenste helft van de Eredivisie is echt wel beter dan de Championship. Alleen het voetbal is sowieso heel anders. Voetbaltechnisch is het in de Eredivisie een stuk beter, maar qua intensiteit ligt de Championship wel hoog.

7 maart 2024 om 15:21

Ik vind echt niet dat de gehele linkerrij van de Eredivisie beter is dan alle clubs uit de Championship. Op de de klassieke top 3 na zouden alle clubs gewoon moeten vechten voor lijfsbehoud. Dat "kick and rush" is ook deels verleden tijd. Clubs in de Championship voetballen tegenwoordig veel meer. Kijk alleen naar de kampioen van vorig jaar Burnley. Of Leicester dat dit jaar bovenaan staat

7 maart 2024 om 15:42

Het voetbal is nog steeds kick and rush. Dit kun je trouwens ook over de PL zeggen. Er zijn altijd een paar uitzonderingen, maar uitzondering maakt geen regel.

7 maart 2024 om 15:54

Ik weet wel bijna zeker dat clubs als AZ en Twente niet te hoeven vechten voor lijfsbehoud in de 2e divisie van Engeland. Het is een heel ander type voetbal dan dat ze in Nederland spelen, maar het is niet zozeer beter dan hier.

7 maart 2024 om 16:05

@Musi als je durft te beweren dat de PL kick and rush voetbal is, dan dateert de laatste wedstrijd die je hebt gezien van 10 jaar geleden. Dat is namelijk zo achterhaald. Zelfs middenmoters proberen tegenwoordig vanuit achter op te bouwen. @Redisthecolour Dan onderschat je toch echt de Championship, want zelfs clubs die degraderen vanuit de PL hebben vaak moeite om in de Championship te blijven. Goed dat je "bijna" zegt in je eerste zin, dit geeft al aan dat je niet voor de volle 100% staat achter hetgeen je zegt.

Zijn privacy is geschonden? Dit komt op hetzelfde neer als een vertrouwelijk gesprek voeren in openbare ruimte en vervolgens gaan klagen dat mensen mee luisteren en het door vertellen.

7 maart 2024 om 16:00

Er zit nog wel een verschilletje tussen meeluisteren en doorvertellen enerzijds en anderzijds een gesprek opnemen en het audiobestandonline gooien

"overweegt juridische stappen".. Wat een onzin zeg, met een goedkope screenprotector los je dit probleem al op! Zorg er zelf anders eerst even voor dat niet iedereen zomaar even met je mee kan lezen voor je gaat miepen over juridische stappen, wat een zwaktebod zeg.

7 maart 2024 om 15:45

Dus je vindt het normaal dat je gaat inzoomen op iemands zijn telefoon? Ik niet. PS een screenprotector lost dit probleem niet. Een privacy protector wel.

7 maart 2024 om 15:52

Dat het eenvoudig te voorkomen viel, betekent niet dat het geen schending van zijn privacy is.

7 maart 2024 om 16:30

Dat is natuurlijk de omgekeerde wereld, met die redenering is het nooit de schuld van de dader maar altijd van het slachtoffer. Het is een feit dat deze communicatie vertrouwelijk is en zeer duidelijk niet gericht aan de man die het fotografeert. Komisch is het zeker, strafbaar ook.

Gevalletje omtzigt elders.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren