Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro’

Laatste update:

Paris Saint-Germain ziet in Khvicha Kvaratskhelia de ideale opvolger voor Kylian Mbappé, die deze zomer vertrekt uit de Franse hoofdstad. De 23-jarige vleugelaanvaller van Napoli maakte met name vorig seizoen, in het kampioensjaar van zijn club, grote indruk en wordt bij PSG gezien als transfertarget nummer één, zo meldt onder andere RMC Sport.

De geruchtenmolen rondom Mbappé draaide de laatste maanden overuren. Er werd gesproken over transfers naar Liverpool, Saudi-Arabië en voornamelijk Real Madrid. De Franse superster, die sinds 2017 uitkomt voor Paris Saint-Germain, loopt deze zomer uit zijn contract en kan dus gratis de deur uit.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daarom kijken de Parijzenaren alvast rond naar mogelijke opvolgers voor Mbappé. In die zoektocht is het uitgekomen bij Napoli. PSG-trainer Luis Enrique is naar verluidt groot fan van de Georgiër en zou hem deze zomer graag aan zijn selectie willen toevoegen.

Het bestuur van Les Parisiens ziet in Kvaratskhelia de perfecte speler voor de lange termijn en overweegt daarom een aanbod op tafel te leggen in Napels.

RMC Sport meldt ook dat er zelfs al contact is geweest tussen de Franse kampioen en het management van Kvaratskhelia. PSG ziet Napoli namelijk als een lastige partner om zaken mee te doen, daar het vorig jaar Victor Osimhen tegen geen enkel aanbod liet vertrekken.

Naar verluidt is PSG bereid om diep in de buidel te tasten om de komst van Kvaratskhelia te realiseren. Er wordt gemeld dat de Fransen denken aan een bod van rond de 80 miljoen, al denkt Napoli minstens 120 miljoen te kunnen vangen voor de aanvaller.

Ondanks het ronduit teleurstellende seizoen dat Napoli draait, kan Kvaratskhelia toch aardige cijfers overleggen. In 42 officiële wedstrijden was de vleugelaanvaller goed voor 10 treffers en 9 assists.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer wordt het bekend gemaakt waar Mbappe heen gaat, kunnen we eindelijk dit hoofdstuk afsluiten.

10 mei 2024 om 16:19

Neh, dat zijn eerst nog drie volumes op zichzelf. Eerst wel naar Real, dan toch maar niet, dan toch wel en dan misschien blijven bij PSG, dan ineens City? Nee, Real, maar misschien toch blijven? Chelsea dan? Nee, Real.

En uiteindelijk gaat hij dan naar Saudi Arabie voor 1 miljard per jaar.

10 mei 2024 om 16:55

Die komt sowieso wel naar Madrid. Zal na de CL finale wel bekend worden.

10 mei 2024 om 17:23

Ik geloof het direct, maar dit lees ik inmiddels 3 of 4 jaar elke transfer zomer van fans, en insiders die het 100 zeker weten.

Ik kijk zeker niet raar op wanneer na de CL finale naar buiten komt dat hij naar Real gaat.
Maar ik kijk net zo min raar op wanneer we na het EK een bericht krijgen, dat hij toch bij PSG blijft tegen een nog veel hoger salaris.
En ook niet wanneer er pas in augustus een club in de PL is, bijvoorbeeld een v/d Manchesters, die met hem aan de haal gaat.

10 mei 2024 om 18:06

@london calling, nou als Manchester United met hem aan de haal gaat, dan kijk ik dus echt heel raar op, hoor. Minder geld dan PSG, kans op prijzen voorlopig zero behalve misschien ergens een EL cupje, volgend seizoen geen CL en dat kan zomaar 3 jaar zijn. PSG, kan voor het geld. Real, zou me ook niet verbazen maar Manchester United.

Jammer, ik hoopte dat PSG voor Rashford zou gaan als opvolger, daar hadden ze de afgelopen jaren toch wel een paar keer sluimerende interesse in. Echter zien zij natuurlijk ook afgelopen seizoen waarin hij geen knikker raakt.

Het is dat geld geen probleem is voor PSG, want ik denk dat je op dit moment Rashford voor de helft van dat geld wel ophaalt en betekent dat ook dat United verder kan bouwen, die inconsistentie van hem wordt je helemaal gek van.

Ik kijk overigens weinig Serie A, maar Kvara is dit seizoen (net als de rest van Napoli) toch een heel pak minder dan vorig seizoen? Volgens mij is de enige die nog een beetje op niveau gebleven vergeleken met vorig seizoen Osimhen, maar die heeft er al wel weer een paar keer uitgelegen met een blessure. Ergens is het wel goed om even te wachten, zo zie je wel wie de echte toppers zijn in zo'n team.

Het voordeel van Kvara halen is wel dat je op beide flanken dan als PSG twee bijna perfect tweebenige vleugelspelers hebt als je Dembele aan de andere kant hebt (al heeft Kvara wel een voorkeur voor zijn rechtervoet volgens mij) waar de backs van de tegenstander helemaal gek van worden (en je kunt in de wedstrijd van kant wisselen) én wat de spits heel veel mogelijkheden geeft met buitenspelers die net zo makkelijk buitenom als binnendoor gaan.

Dat is een redelijke downgrade. Al is na Mbappe bijna iedereen een downgrade. Wie anders de vervanger zou moeten worden is ook weer een goeie vraag. Interessante transferzomer voor PSG

Ze mogen Rashford wel kopen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren