Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ryan Gravenberch blinkt uit in nipt gewonnen oefenduel door Bayern München

Laatste update:

Bayern München heeft het oefenduel met het Japanse Kawasaki winnend afgesloten. De ploeg van Thomas Tuchel won dankzij een doelpunt van Josip Stanisic nipt met 1-0. Ryan Gravenberch speelde een goede wedstrijd en vertolkte een hoofdrol door de enige assist van de wedstrijd te laten noteren. Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui speelden, net als Gravenberch, een helft mee.

Bij der Rekordmeister maakte de van Napoli overgekomen Kim Min-jae zijn debuut. De Zuid-Koreaanse verdediger kreeg een basisplek in het hart van de verdediging, waar hij naast Benjamin Pavard geposteerd stond. De Fransman werd in de rust vervangen door De Ligt. Mazraoui en Alphonso Davies completeerden de verdediging. Op de spitspositie mocht Mathys Tel zich bewijzen, waar de Duitse kampioen nog steeds druk bezig is met de komst van Harry Kane.

De Beierse formatie nam de regie in handen in het eerste bedrijf, zonder dat dit tot echt grote kansen leidde. Tel was verantwoordelijk voor het eerste gevaar, maar zijn schot werd gepareerd door doelman Sung-Ryong Jung. Op slag van rust kopte Pavard een voorzet van Joshua Kimmich net naast de paal. Ook in de tweede helft waren de kansen schaars. Een kwartier na rust werd de brilstand echter van het scorebord geveegd.

Stanisic onderschepte zelf de bal, sprintte naar voren en schoof na een snelle een-twee met Gravenberch beheerst binnen: 0-1. Verder was het spelbeeld in de tweede helft dezelfde. Bayern had de bal, maar kwam moeilijk tot kansen. Vlak voor tijd verdubbelde de formatie van Tuchel bijna de marge. Invaller Arijon Ibrahimovic zag zijn schot echter op de paal uiteenspatten, waardoor de eindstand 0-1 bleef.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, toch jammer! Zo lang tüchel daar de trainer is kijk ik de wedstrijden over het algemeen niet.

29 juli 2023 om 14:26

Nou, dat dus inderdaad

29 juli 2023 om 14:36

Dit gaat de voorzitter van de Tuchel-fanclub op dit forum niet leuk vinden.

29 juli 2023 om 15:25

Inderdaad, draak van een trainer, onbegrijpelijk dat ie bij bayern terecht gekomen is

29 juli 2023 om 15:30

Maakt dat zoveel uit? Tuchel speelt typisch Duits counter/pressie voetbal, wat misschien niet heel spannend is maar wel effectief. Klopp, Rose, Nagelsmann, Tuchel, allemaal hebben ze er aardig succes mee gehaald. Een Duitse club die typisch Duits voetbal speelt, ik kan me er niet druk over maken.

29 juli 2023 om 15:30

Hoezo niet

29 juli 2023 om 16:27

Anders ook niet, heb wel wat beters te doen😛

En dan mazraoui op de foto plaatsen !?!?!?!

Dit is waarom gravenberch de nieuwe rijkaard wordt genoemd. Met de juiste trainer wordt dit een topspeler die het middenveld van oranje zal domineren. Goede begeleiding is wel noodzaak

29 juli 2023 om 17:31

Tsja, rijkaard had er op zn 21e al 4 seizoenen op zitten. Na zn debuut onbetwist basisspeler. Gravenberch daarentegen was pas zijn laatste half jaar bij ajax onomstreden. Daarna niets meer laten zien, ook niet de groeipotentie die jij hem toedicht blijkbaar want geen trainer die het aandurft. Rijkaard was een van de beste middenvelders ter wereld, ik zie niet in waarom je Gravenberch dezelfde potentie toe zou schrijven

Wel een topper die Kim Jin-mea. Benieuwd wat het vaste centrale duo wordt bij Bayern.

29 juli 2023 om 20:09

Kim en matthijs lijkt me erg sterk. Alleen geen idee of 1 van beide vaak links speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren