Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: ‘Als ik vandaag spreek...'

Laatste update:

Volgens Jürgen Klopp is er geen sprake van ruzie tussen hem en Mohamed Salah. De manager van Liverpool kreeg het zaterdag in de slotfase van de uitwedstrijd tegen West Ham United (2-2) aan de stok met de aanvaller, die als invaller enkele minuten mocht opdraven maar the Reds niet de zo gewenste zege kon bezorgen. Salah laat echter een heel ander geluid horen.

Salah was duidelijk niet gediend van de laatste woorden die hem werden ingesproken door Klopp en liet dat ook zichtbaar merken. Darwin Núñez, die eveneens als invaller werd gebruikt bij Liverpool, moest Salah zelfs tot kalmte manen aan de zijlijn.

Klopp wil na afloop liever niet dieper ingaan op de woordenwisseling met Salah. "Nee. Maar we hebben elkaar al gesproken in de kleedkamer. En voor mij is het daarmee afgehandeld", zo benadrukt de vertrekkende manager in gesprek met TNT Sports.

Salah


Waar Klopp benadrukt dat de vrede reeds is getekend, daar komt Salah met een heel andere lezing. De invaller weigerde al lopende door de mixed zone om interviews te geven, al gaf hij wel een kort statement af. "Als ik vandaag spreek, dan zal er vuur zijn", wordt Salah geciteerd door onder meer The Athletic.

Salah leek lange tijd een goede relatie te hebben met Klopp, maar de situatie lijkt nu geheel anders te zijn. De inmiddels 31-jarige aanvaller werd de laatste weken geregeld als invaller gebruikt, al heeft dat ook te maken met het overvolle speelschema van Liverpool.

In de Engelse media wordt mede hierdoor gespeculeerd over een tussentijds vertrek van Salah bij Liverpool. De routinier ligt op Anfield vast tot medio 2025 en kan aankomende zomer nog voor een fraai bedrag worden verkocht. Salah staat op 210 goals voor Liverpool in 346 wedstrijden in alle competities.

Salah was een dragende kracht van het Liverpool dat in 2019 de Champions League veroverde en een jaar later de eerste landstitel in dertig jaar tijd. Hij won met the Reds verder ook de FA Cup, de EFL Cup (driemaal), de Community Shield, de Europese Supercup en het WK voor clubteams.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou ook boos zijn als ik Salah was. Waarom zou je hem op de bank zetten tijdens een wedstrijd die gewonnen moet worden. En dan kans op het kampioenschap geheel weggeven door gelijk te spelen.

27 april 2024 om 16:49

Ja want Salah is echt aan een geweldig seizoen bezig……

27 april 2024 om 16:57

Zucht. Ik blijf maar doorgaan: 37 g/a ondanks 2 maanden eruit is natuurlijk géén geweldig seizoen. Dus prime Mane 32 g/a was eigenlijk bang average? Prime Hazard 41 g/a allesbehalve geweldig? Voor de rest eens dat je zelfs je sterspeler af en toe moet banken na een paar mindere potten, hou je ze lekker gretig. Maar Klopp slaat nu overduidelijk een beetje door, het gehele team was de afgelopen 5 wedstrijden om te janken, maar zowel de prutsende Trent als Van Dijk hebben niet 1 keer hoeven banken. Ook op het middenveld genoeg gasten die al een tijdje ronduit matig presteren. Nogmaals, af en toe banken niks mis mee, moet je maar beter spelen. Maar in cruciale (kampioens) wedstrijden ga je Salah of KDB toch niet steevast banken?

27 april 2024 om 17:04

Leuk hoor die statistieken, maar hoe presteert hij de afgelopen weken precies? Volgens mij is een wissel gerechtvaardigd

27 april 2024 om 17:06

Salah is voor zijn doen niet aan een geweldig seizoen bezig maar dat komt alleen omdat hij eigenhandig de standaard omhoog gegooid heeft. Als Diaz, Nunez of Gakpo zo'n seizoen draait met 37 goals of assist dan is iedereen lyrisch.

27 april 2024 om 17:11

De afgelopen weken net zoals het hele team: wisselvallig. Als je zelfs voor aanvallers statistieken gaat wegzetten als "leuk hoor" dan houdt het snel op. Aangezien mijn punt niet ging over welgeteld 1 wissel, maar over dit gehele seizoen. Waarbij ik als je goed leest meerdere malen aangaf dat er niks mis mee is om hem af en toe te wisselen. Weet jij toevallig 1 aanvaller die de afgelopen weken beter presteert en op zijn positie kan? Want Elliott, ik mag die knul zo graag, of Diaz zijn het ook niet.

27 april 2024 om 17:13

Precies.. generatie van nu. 1663 goals en 3771 assists. Nou en, hoeveel verprutst hij wel niet. En zolang ze niks winnen, kan hij zich daar ook niet achter schuilen. Tuurlijk zijn de cijfers geweldig, maar dat is toch niet alles? Hou eens op

27 april 2024 om 17:39

Je mag van Salah wel meer verwachten dan meedelen in de malaise dan toch? 0 prijzen, veel goals en niet presteren als het beslissend is.

27 april 2024 om 17:43

Je mag van dragende spelers Allison, Van Dijk, Trent en Robertson wel meer verwachten dan meedelen in de malaise toch? 0 prijzen, opvallend veel tegengoals en niet presteren als het beslissend is. Ik snap niet zo goed waar je nou precies heen wil, hij moet eigenhandig voor Liverpool de titel beslissen in deze cruciale fase? Zoniet, elke wedstrijd op de bank?(voor een backup die al helemaal niet presteert wanneer het erop aankomt)

27 april 2024 om 18:35

Nog altijd met afstand de beste aanvaller die ze hebben. Zonder Salah blijft er wel bitter weinig over.

27 april 2024 om 19:53

Salah is sinds de Africa Cup niet zo goed als we van hem gewend zijn, maar bij het huidige Liverpool vind ik dat geen reden om hem op de bank te zetten. Het is niet zo dat de rest van de aanvallers het beter doen. Hij is nog altijd de meest bepalende speler van Liverpool en het is best gek om die op de bank te zetten voor spelers die niet duidelijk beter zijn/het beter doen.

27 april 2024 om 16:49

Als je niet presteert dan verdien je toch op de bank te zitten? En de titel hebben we al een tijdje geleden verspeeld.

27 april 2024 om 18:40

Heeft niets met niet presteren te maken natuurlijk. Elke trainer weet dat Salah uit het niets iets kan creëren. Een kwaliteit dat bijvoorbeeld Gakpo en de andere aanvallers (op Diaz na) niet hebben. Hoge bomen vangen veel wind.

27 april 2024 om 19:27

En toen gakpo bij psv speelde kon hij dat wel is dat dan opeens verdwenen of is het toch het niveau in de pl dat een stuk hoger ligt? En andere spelers zoals anfield al zei mogen dan ook wel eens op de bank plaats nemen.

27 april 2024 om 20:21

Salah is sinds zijn rentree echt drama. Niet alleen qua G/A maar ook qua balverlies. Terecht dat hij niet start.

Komop Klopp je dacht zeker we gaan Slot wat oplap werk geven zeker?!

Benieuwd wat er allemaal gezegd is. Zijn er toevallig liplezers hier aanwezig?

Zelf denk ik dat het vooral frustratie is van Salah's kant vanwege de geringe speeltijd en dat Klopp's reactie is dat Salah niet moet zeuren of iets dergelijks.
Zeg het maar..

27 april 2024 om 17:25

Ik meen te herkennen dat Salah iets roept in de trend van; "What do you want?" Echter, ben ik geen expert.

Ik denk dat Salah vindt dat hij pas relatief laat in mag vallen en dit duidelijk niet voor zich kan houden.

27 april 2024 om 17:55

Ja, iets in die trant inderdaad.

27 april 2024 om 19:29

Dan nog kan hij best vinden maar daar strijkt hij toch ook een fors salaris voor op. Omdat hij de ster is zou hij niet bvb de laatse 30 min een keer kunnen invallen? Mooi tegenover je team genoten die misschien ook eens wat langer mogen spelen en misschien minder vermoeid zijn. En als hij vind dat hij te laat mag invallen moet hij in die minuten maar knallen en alles geven.

Ik denk dat er meer aan de hand is dan dat klopp zegt. Daarnaast in de heat of the moment, zo een strijd kan je verwachten dat mensen geaggregeerd, reageren als Klopp en of Salah, maar we moeten niet te diep gaan zoeken in dit soort relletjes, want wat nu brand kan ook snel geblust worden.

Begrijp de frustratie van Salah zeker maar je moet de trainer respecteren en Salah is toch ook erg uit vorm de laatste tijden. Niet meer dezelfde speler van een jaar of twee terug.

Dit noem ik passie en absoluut geen ruzie tussen Klopp en Salah.

27 april 2024 om 18:11

Mag hopen voor jouw vriendin/vrouw dan dat er weinig passie in jullie relatie is

27 april 2024 om 18:43

Rare opmerking jtje. Hopelijk ben je sarcastisch, maar iemands vriendin erbij halen en dan nog ‘passie’ van een relatie vergelijken met de passie van een voetbalwedstrijd is niet erg slim

27 april 2024 om 18:52

Volgens mij mis je de grap een beetje Rio, want het was inderdaad sarcasme,

Hij noemt de ruzie tussen Salah en Klopp geen ruzie maar passie, dan mag ik hopen dat hij dat in zijn eigen leven niet ook zo vertaald want dit lijkt mij toch duidelijk een niet zo prettige ruzie tussen die twee.

Hij is niet groter dan de club. Je moet gewoon je inzet tonen. Dat heeft hij de laatste wedstrijden niet gedaan. Tijd om naar de zandbak te gaan. Veel succes daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren