Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Serieuze blessure betekent eerste grote tegenvaller voor Erik ten Hag

Laatste update:

Kobbie Mainoo is serieus geblesseerd geraakt tijdens het oefenduel van Manchester United tegen Real Madrid (2-0 verlies). De veelbelovende middenvelder zou er volgens de eerste berichten twee maanden uit kunnen liggen. Een flinke domper voor Erik ten Hag, daar de achttienjarige Mainoo een erg goede indruk maakte tijdens de oefencampagne.

Het was namelijk niet voor niets dat Mainoo een basisplaats toebedeeld kreeg van de Haaksberger. De Engelsman maakte vooral indruk in de met 2-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Arsenal. Daarom genoot de middenvelder in het duel met de Koninklijke de voorkeur boven namen als Christian Eriksen en Scott McTominay. Na acht minuten moest Mainoo echter noodgedwongen de strijd staken nadat Rodrygo ongelukkig op zijn been terechtkwam.

Fans spotten vervolgens hoe Mainoo op krukken het stadion verliet en vreesden een ernstige blessure. Nu heeft onderzoek dus uitgewezen dat de achttienjarige een tijdlang uit de roulatie ligt. Op de clubsite meldt Manchester dat Mainoo door de enkelblessure 'het eerste deel van het nieuwe seizoen' mist, maar ingewijden melden dat hij wel twee maanden lang aan de kant staat.

De blessure van Mainoo heeft ook zijn weerslag op de transfergeruchten rondom the Mancunians. Zowel Fred (Fulham) als McTominay (West Ham United) worden veelvuldig in verband gebracht met een binnenlandse transfer. United zou haar middenvelders willen slijten om middelen vrij te maken voor het aantrekken van Sofyan Amrabat. Manchester United heeft zaterdag overeenstemming bereikt met Atalanta over de komst van Rasmus Højlund. De Deense spits komt volgens The Athletic voor maximaal 85 miljoen euro over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakte tot nu toe best wel een goede indruk in de voorbereiding, jammer dat hij nu dan waarschijnlijk langere tijd eruit zal liggen met een blessure. Zou uiteraard niet meteen vaste basisspeler worden bij Manchester United, maar zal denk ik uiteindelijk best wel wat minuten mee kunnen pikken.

Zitten nu ook wel spelers vanuit de jeugdopleiding (ook deels opgeleide spelers) bij United die potentiële spelers voor het eerste kunnen worden. Mainoo, maar ook Garnacho (kreeg afgelopen seizoen natuurlijk al best wel wat minuten), Mejbri (goed seizoen gehad op huurbasis bij Birmingham City), Fernández (goed seizoen gehad bij Preston North End). Zou mooi zijn als ze zich goed door zullen blijven ontwikkelen.

29 juli 2023 om 22:17

Clubs als Barcelona en United hebben altijd een hele lading talenten die in een ploeg vol wereldtoppers heel beloftevol lijken, maar in de praktijk is dat toch wat misleidend en zijn er toch maar weinig die echt doorgroeien naar basisniveau.

Het is telkens dezelfde cyclus van eerst grote successen in de jeugdelftallen, hoge verwachtingen bij de fans na de eerste paar enthousiaste wedstrijden in het eerste, huurbeurten bij laagvliegers in de PL of Championship, en vervolgens stille transfers naar een Engelse of Spaanse middenmoter waar ze een relatief anonieme (maar prima respectabele) carriere als profvoetballer hebben.

30 juli 2023 om 19:48

@Hangover Het is sowieso moeilijk op bij een topploeg veel jeugd af te leveren.
Wat bij United en Barça wel goed is dat jonge spelers altijd hun kans zullen krijgen.
Bij United heb je nu Rashford, normaal was ook Greenwood. Mainoo komt er ook wel. Garnacho kwam juist naar United omdat hij bij Atletico weinig kans zag.
Kortom, realistisch gezien valt het nog heel goed mee bij United omdat je niet elk jaar toppers ga kunnen produceren.

30 juli 2023 om 19:48

@Hangover Het is sowieso moeilijk op bij een topploeg veel jeugd af te leveren.
Wat bij United en Barça wel goed is dat jonge spelers altijd hun kans zullen krijgen.
Bij United heb je nu Rashford, normaal was ook Greenwood. Mainoo komt er ook wel. Garnacho kwam juist naar United omdat hij bij Atletico weinig kans zag.
Kortom, realistisch gezien valt het nog heel goed mee bij United omdat je niet elk jaar toppers ga kunnen produceren.

29 juli 2023 om 22:29

Garnacho was vorig jaar ook geen vaste basisspeler, maar je ziet hoe belangrijk zo'n seizoen voor zo'n speler is als je echt bij de selectie hoort. Met evt het aantrekken van Amrabat zou je samen met Casemiro en dus Mainoo goed bezet hebben. Met evt 2 verdedigende middenvelders op kan stellen en 1 aanvallende.

Denk sat Mejbri het niet gaat worden en net wat te kort gaat komen. Die Fernández zie ik nog wel de strijd aangaan met Malacia mocht Luke Shaw geblesseerd raken of als doe een keer centraal komt te spelen

29 juli 2023 om 23:48

Carnacho... Even geduld en je krijgt wat.
Een voordeel dat de betreffende geblesseerd is

Door dat ik dit jaar met serieuze goesting ben begonnen aan FPL, had ik schrik dat Rashford of Bruno geblesseerd was geraakt.. niet dus. Ken deze speler niet en veel minuten ging ie denk ik ook niet maken buiten wat bekerwedstrijden. Dus of het het echt een tegenvaller is weet ik zo niet

Hoop echt dat United nog één of 2 toppers gaat halen. Gelukkig zitten ze niet meer in zo’n dip dat b-spelers aangetrokken worden. Er worden gerichte aankopen gedaan waardoor het elftal sterker wordt. Helaas kan je in het hedendaagse voetbal -met veel geld- geen kampioens-waardig elftal kopen in een transferzomer, maar heb er vertrouwen in met ETH dat het binnen enkele seizoenen weer mee kan doen om de titel.

Alhoewel ongelukkig is dit de schuld van Casemiro. Haalt Rodrygo zonder bal in de buurt onderuit waardoor hij vol op deze jongen terechtkomt. Niet express, wel zuur. Zeker als je zoveel onnodige overtredingen maakt als Casemiro en/of Martinez..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren