Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool

Laatste update:

Crysencio Summerville mag dromen van een overstap naar Liverpool, zo meldt Fabrizio Romano. De 22-jarige linksbuiten van Leeds United staat in de zeer nadrukkelijke belangstelling van de Engelse grootmacht, waar Arne Slot per 1 juli de scepter zwaait. "Summerville wordt nadrukkelijk gevolgd", zegt Romano in The Here We Go Podcast.

Summerville doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, maar werd in 2020 voor vlak voor zijn debuut in de hoofdmacht verkocht aan Leeds United. De linkeraanvaller kende vorig jaar al een vrij goed seizoen in de Premier League, maar is na de degradatie naar de Championship de absolute sterspeler van Leeds geworden.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dit seizoen staat Summerville op liefst 20 goals en 10 assists in 45 officiële clubwedstrijden. Al voor de keuze van Liverpool voor Slot werd Summerville nadrukkelijk in de gaten gehouden. "Hij is door meerdere scouts bekeken", zegt Romano.

De transferwaarde van Summerville wordt door Transfermarkt momenteel geschat op achttien miljoen euro. Zijn contract bij Leeds United loopt door tot medio 2026.

Liverpool bekijkt Summerville dus serieus, maar de prioriteit ligt in de defensie. "Ze gaan een verdediger erbij halen", vertelt Romano.

Liverpool wil het contract van aanvoerder Virgil van Dijk daarnaast verlengen. De 33-jarige aanvoerder ligt na dit seizoen nog maar één jaar vast.

Slot neemt het komende zomer over van Jürgen Klopp. Feyenoord ontvangt een bedrag van negen miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen voor de succestrainer, bevestigt Romano. Daar komt nog twee miljoen euro bij voor het gedeeltelijk overnemen van de staf van Slot. Sipke Hulshoff (assistent) en Ruben Peeters (head of performance) gaan mee naar Anfield.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Krijgen we indirect toch nog wat geld van Slot.

28 april 2024 om 13:14

Zal Geertruida ook volgen? En Hancko? Wellicht Wieffer of Timber? Al hoop ik op Gimenez.

Wat is het met Nederlandse trainers in het buitenland die kosten wat het kost Nederlandse voetballers willen? Summerville en Geertruida zijn al genoemd, beide hebben nog lang niet het niveau.

28 april 2024 om 10:14

Alsof Geertruida minder is dan een Joe Gomez. Matip gaat ook weg dus dan heb je met Geertruida een jongen die zowel centraal evenals als backup van TAA kan dienen. Prima eerste aankoop lijkt me dat juist. Als je toch spelers van Feyenoord wilt halen zijn Hancko en Geertruida uitstekende opties.

28 april 2024 om 10:56

Dan heb je er weinig kijk op want Joe Gomez speelt alleen maar bij Liverpool omdat hij Engels is. Zou die vent een Spaanse achtergrond hebben speelde die bij een veel mindere ploeg. Had wel enorm veel potentie maar door blessures geen stappen kunnen maken. Geertruida is zeker beter dan Gomez, 100%.

28 april 2024 om 11:04

Echt niet mee eens. Gomez zat laatst ook weer bij het Engelse elftal. Is dit seizoen echt weer teruggekrabbeld na een paar mindere seizoenen (lees blessures)

28 april 2024 om 11:17

Liverpool kan spelers halen die bij subtop en topploegen van Europa spelen, alleen uitzonderlijke talenten zou ik van clubs daarbuiten halen. En dat is Geertruida niet echt, die kan nog wel een tussenstap gebruiken. Overigens vind ik dat ook voor Gakpo gelden. Dus dat zijn onnodige risico's voor een club als Liverpool.

28 april 2024 om 11:18

Of ze het niveau aan kunnen lig Feyenoord niet van wakker rond slot het goed gaat doen daar ook niet. Het gaat erom dat Feyenoord spekloper word en de miljoentjes op hun rekening dan kan bijschrijven

28 april 2024 om 13:18

Onderbouw dan op zijn minstens waarom? Liverpool speelt 9 van de 10x op de helft van de tegenstander, zoals Feyenoord dat ook doet. Geertruida is het niveau van Feyenoord ontgroeid en kan de stap richting basis Liverpool wellicht maken. Scorend vermogend is behoorlijk bij Luts evenals het voetballende. Verdedigend staat hij ook zijn mannetje. Snel ook nog eens. Allemaal facetten om te slagen bij Liverpool.

28 april 2024 om 14:43

Hij is een perfecte verdediger voor het vooruitverdedigen rond de middellijn vind ik, maar niet zo’n goede box-defender. Vooral bij voorzetten is hij vaak z’n man kwijt.

28 april 2024 om 10:15

Eens ik zou het ook niet aandurven noch willen, je hebt alleen maar de schijn tegen. Laat die TD het maar regelen, uiteraard in overleg. Maar een club als Liverpool heeft spelers nodig die er meteen staan.

28 april 2024 om 10:40

Sulejmani er is wel een verschil tussen een Nederlandse speler halen voor een marktconform bedrag of een Anthony voor 96 miljoen.

28 april 2024 om 10:47

Ja duh, dat is een verschil. Maar er zit een hele wereld nog tussen. Ik zou ook niet zomaar met aankopen op de proppen komen. Als die verdeling TD-Head Coach er nu is, dan zou ik vooral de eerste zomer aan de TD overlaten. Je kan je voorkeuren voor spelertypes aangeven, maar als de TD het beleid voert, dan kan jij daar in elk geval niet op aangekeken worden.
En gezien het beleid van Liverpool afgelopen jaren, hoef je je denk niet niet veel zorgen te maken als trainer.

28 april 2024 om 10:49

Antony was te goedkoop?;-)))’

28 april 2024 om 10:17

Als je het bericht goed leest dan lees je dat liverpool al een tijdje interesse heeft. Heeft dus niks met Slot te maken......

28 april 2024 om 10:24

Zo haal je wel de lol uit de reacties van VZ. Tekst lezen en daar inhoudelijk op reageren is niet zo leuk als gewoon meteen wat roepen vanuit het onderbuikgevoel

28 april 2024 om 10:39

Haha ja stel je voor dat je tekst eens fatsoenlijk leest en daar dan inhoudelijk op reageert. Er komt een tijd dat juist die reacties verwijderd gaan worden onder het mom van "teveel onderbouwing".

Verder kan ik mij niet voorstellen dat Slot een hele enclave aan Nederlanders gaat adviseren. Geert zou een prettige versterking zijn vanwege zijn multi-inzetbaarheid maar verder zou ik in de Eredivisie niet echt weten wie nu echt van meerwaarde zou zijn voor L'pool.

Als Slot slim is focust hij zich niet teveel op transfers, das toch echt weer een vak apart.

Summerville is wel bezig aan een enorm productief seizoen zeg. Betrokken bij 30 goals in 45 potjes op je 22e. Pfoe, das indrukwekkend.

28 april 2024 om 11:01

Daarbij wordt de bedrijfsvoering veranderd bij Liverpool, de trainer is niet verantwoordelijk voor het aankoopbeleid.

28 april 2024 om 11:32

VZ voedt het wel door te zeggen dat Slot aan m denkt.

28 april 2024 om 11:59

Los van dat hij al een tijdje bij Liverpool op de radar staat, is het ook een speler waar Slot nog niet mee heeft gewerkt. Bij EtH zijn het vaak spelers waar die in het verleden mee gewerkt heeft. Zoals Amrabat, Martinez en Antony.

28 april 2024 om 10:38

Dat doen Spaanse trainers toch ook bij Engelse clubs? Is gewoon logisch dat je een paar goede bekenden meeneemt.

28 april 2024 om 10:55

Misschien eerst het artikel beter lezen… er staat namelijk dat Liverpool de speler al volgde dus het is nog niet een keuzen van Slot. Daarnaast voetbalt Summerville al in Engeland wat aanpassing aan het Engelse voetbal scheelt

28 april 2024 om 11:08

Klopt dat het in de tekst staat, al is vz wel erg kinderachtig weer met de titel. Dus ik snap de verwarring van sommigen wel.

28 april 2024 om 11:13

Summerville werd echter afgelopen zomer al genoemd dus die vlieger gaat niet op. Geertruida vind ik de enige van Feyenoord waarvan ik denk die kan zich prima door ontwikkelen de komende jaren. Niet voor niets dat Leipzig meer dan €30m wilde neerleggen voor hem afgelopen zomer.

28 april 2024 om 11:48

Het is de pers die de koppen aanpast.
Summerville wordt al een tijdje gevolgt door Liverpool. Slot is net aangesteld en begint per 1 juli. Slot heeft dus niks te maken met die belangstelling.
Geertruida ging op zijn vrije dag een wedstrijd bekijken. Maar ondat Slot naar Liverpool gaat, worden die meteen gelinkt.

28 april 2024 om 12:08

Man, slot heeft pas geleden een akkoord en dan denk je dat die nu al zijn aankopen weet? Dit is gewoon weer een typische media trein waar ze namen gooien tot er toevallig eentje goed is.

Oei. Goeie speler natuurlijk voor de championship, maar ik hoop dat Slot niet dezelfde fouten als Ten Hag gaat maken

28 april 2024 om 10:17

Dat zal wel meevallen gezien het model waar Liverpool mee werkt. Hij wordt Head Coach en geen Manager, waardoor de Coach minder invloed heeft op het aankoopbeleid.

28 april 2024 om 10:23

Daarbij wordt hij zo te lezen ook al een tijdje gescout. Dat is natuurlijk niet in opdracht van Slot. Maar een creatieve (en eigenlijk dus onjuiste) titel levert een hoop leuke discussie op.

28 april 2024 om 10:36

Klopt, maar stel de titel was op waarheid berust. Dan is dit toch een goede eerste aankoop voor max 30 miljoen. Ten Hag gaf 100 miljoen uit aan een rechtsbuiten die in NL al heel veel wedstrijden onzichtbaar was. Summerville groeit elk jaar en als Salah blijft, heb je gewoon 2 goede rechterflank spelers.

28 april 2024 om 18:32

Summerville speelt echter op links en niet op rechts

Zoals verwacht gaat Slot precies dezelfde fouten maken als Ten Hag. Slot zal toch verder moeten kijken dan Nederlandse spelers en spelers die hij al kent. Je kunt nog zo goede trainer, maar als je niet de juiste spelers gaat aantrekken, ga je gewoon af in de Premier Leaugue.

28 april 2024 om 10:20

Al voor de keuze van Liverpool voor Slot werd Summerville nadrukkelijk in de gaten gehouden. "Hij is doormeerdere scouts bekeken", zegt Romano.

28 april 2024 om 10:24

Slot werkt nog niet voor Liverpool en is niet verantwoordelijk voor het transferbeleid zodra hij aan de slag gaat.

28 april 2024 om 10:44

Lekkere aannames. Dat het bij Ten Hag niet lukte wil toch niet zeggen dat het niemand anders lukt? Wellicht wil hij de spelers obv kwaliteit en zijn ze per toeval nog Nederlands, is natuurlijk wel een voordeel.

Laat die aannames ff lekker voor wat ze zijn en gewoon kijken wat het brengt

28 april 2024 om 10:50

Slot is daar nog niet eens coach. Dit artikel is eigenlijk gewoon gelul in de ruimte. Daar zijn ze in Engeland nog beter in dan hier.

28 april 2024 om 10:54

Slot is wel even een paar klassen beter dan die middelmatige Eredivisiecoach Ten Hag. Je hoeft alleen maar naar het verschil in speelstijl en intensiteit te kijken naar de clubs onder coach Slot. Presteert met redelijk goedkoop materiaal buitenproportioneel. Bij het “dure” Ajax, moest Ten Hag door Tadic & Co. nog tot de orde worden geroepen hoe te spelen. Want daar had de beste man geen idee over. En datzelfde overkomt hem nu bij Man. Utd. Maar nu is er niemand om hem te helpen. En dan komen de (ontbrekende) kwaliteiten in het volle daglicht te staan. In Slot heb ik wel heel veel vertrouwen. Kwaliteit verloochent zich niet!

28 april 2024 om 11:43

Toen Ten Hag bij Utrecht zat volgde je de Eredivisie niet zeker?

28 april 2024 om 14:59

Nee hoor. Daar past hij prima!

28 april 2024 om 11:06

Zoals verwacht een reactie van Jackyan zonder feiten en een indruk te wekken het bovenstaande artikel gelezen te hebben. Als je het niet goed leest en wat neerzet ga je op een site als voetbalzone gewoon af.

Al voor de keuze van Liverpool voor Slot werd Summerville nadrukkelijk in de gaten gehouden. "Hij is door meerdere scouts bekeken", zegt Romano.

En dan nog Slot de schuld geven.😂

Dit is een beetje vreemd geformuleerd. Slot denkt daar helemaal niet aan, Liverpool denkt daar aan. Zoals gisteren duidelijk werd, is Slot niet de beslisser op het gebied van aankopen. Tuurlijk, hij zal echt wel een vinger in de pap hebben, maar Liverpool heeft volgens mij al langer interesse in Summerville.

Beetje aparte titel. In het stuk staat duidelijk dat Summerville al werd gescout door Liverpool voordat Slot serieus in beeld was. Bovendien is Slot nog niet in dienst bij Liverpool, dus die heeft daar echt nog geen vinger in de pap. Hooguit dat ze het misschien even aan hem voorleggen en ze zijn feedback meenemen in de beoordeling.

Moet je niet eerst eventjes rustig je eigen selectie gaan bekijken?

Summerville is een redelijke back up, meer ook niet in mijn ogen. Als je dan toch toegevoegde waardes wilt noemen die Nederlands zijn, zou ik persoonlijk een lijntje uitgooien bij Mathijs de Ligt en Frenkie de Jong. Daarbuiten ben ik van mening dat er nog een middenvelder en scorende spits bij moet.

Liverpool zou wel een goede stap zijn voor Summerville, hij zou daar in zijn eerste seizoen een goede impact sub kunnen zijn. De stap van de Championship naar Liverpool is wel groot, maar bij clubs als Newcastle, Villa of West Ham zou hij op dit moment ook vooral een impact sub zijn op de linkeflank, dus dan kan hij dat beter bij Liverpool doen.

Alleen bij Tottenham zou hij wel vaker kunnen spelen denk ik, die kunnen iemand met zijn profiel wel gebruiken op links vind ik.

Bij topaankoop verwacht je toch een andere naam te lezen. Kan natuurlijk langzaam worden gebracht en doorgroeien, maar dit zijn niet de aankopen waardoor Liverpool volgend jaar wel kampioen gaat worden.

Daar gaan we weer. Weer die oliedomme fout om te matige nederlanders te halen. Dit geeft altijd al scheve gezichten in selectie en bij media.

Haal gewoon kwaliteitsspelers en kijk niet naar oude club en eigen nationaliteit….

Wie denkt dat er dure topspelers worden gekocht door Liverpool heeft het fout.
De kracht van Michael Edwards is getalenteerde voetballers van maximaal 24 jaar te halen die volgens de statistieken in hun speelstijl gaat passen. Er zijn wat uitschieters geweest (van Dijk/Alison Becker), maar het liefst voor onder de 50 miljoen.
Edwards moet ook overtuigd zijn van een speler, anders gaat hij niet komen.

Slot gaat het zeker redden, die is 10 x beter dan ten Hag.

Summerville is allang en breed gescout door Liverpool onder Klopp. Nu vragen ze Slot of hij ook achter deze eventuele aankoop staat en de media doet plots of het uit de hoed van Slot komt omdat beide Hollands zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren