Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse

Laatste update:

Feyenoord heeft onlangs het negentienjarige talent Ihab Goudani op proef gehad, zo meldt L’Équipe-journalist Loïc Tanzi op X. De Rotterdammers krijgen echter stevige concurrentie. De aanvallende middenvelder was naar verluidt de afgelopen dagen ook op stage in Spanje bij Athletic Club.

Goudani beschikt naast de Spaanse ook over de Marokkaanse nationaliteit. Hij staat sinds dit seizoen onder contract bij 93 Bobigny, dat op het vierde niveau van Frankrijk uitkomt.

Namens de Onder 19 kan Goudani dit seizoen indrukwekkende statistieken overleggen: in 24 duels was hij goed voor liefst 17 goals en 12 assists. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van de nodige clubs. Voor Feyenoord en Athletic Club was het zelfs aanleiding om hem enkele dagen op proef te nemen.

Volgens het Franse Foot Mercato zijn zij niet de enige clubs die de talentvolle Goudani op de radar hebben staan. Zo worden onder meer Ajax, Anderlecht, FC Barcelona en Paris Saint-Germain genoemd.

Goudani speelde eerder in de jeugdopleiding van het Franse Racing CFF, het Italiaanse Pisa en vervolgens weer in Frankrijk bij JA Drancy.

De tiener wordt door Foot Mercato omschreven als een veelzijdige speler die zowel op de vleugels als aanvallende middenvelder uit de voeten kan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet het nooit zo met dit soort gasten. 19 jaar en al 4 clubs versleten. Iets zegt mij dat je dan niet heel stabiel bent

30 april 2024 om 09:18

Kan je best gelijk in hebben maar sommigen jongens komen met een omweg in het profvoetbal terecht.

30 april 2024 om 09:49

Lekker kort door de bocht zonder enige achtergrond informatie te hebben.

Ot:
Kan me voorstellen dat Athletic en Barca aanspreken voor zo'n jongen. Inmiddels denk ik als het tussen Ajax en Feyenoord gaat, dat Feyenoord (nu nog) de aantrekkelijkere optie is. Afwachten of dat zo blijft na het vertrek van Slot.

Atletic Club? Heeft deze jongen baskische roots dan?

30 april 2024 om 09:35

@pesofgm hij heeft ook een spaans paspoort dus wie weet, zou heel goed kunnen dus.
Ken de jongen niet dus kan er verder niet over oordelen

30 april 2024 om 09:58

Hij is geboren in Pamplona. Dat telt wel mee als Baskenland, zeker het noordelijke deel van Navarra.

30 april 2024 om 11:17

Als ik hem was, zou ik dan ook voor Athletic Club kiezen, als zij hem een aanbod doen. Machtig mooie club, waarbij er altijd veel jeugd doorstroomt. Dat vergroot zijn eigen kansen ook.

Zo te zien een top zaalvoetballer

Dit is wel bijzonder eigenlijk. Het is gewoon hetzelfde als dat een speler van de O19 van bijvoorbeeld een Spartaan’ 20, Alphense Boys of een andere amateurclub met een goede jeugdopleiding op stage gaat bij dit soort topclubs.

30 april 2024 om 11:05

Dit was precies mijn gevoel. Je speelt als 19 jarige op het 4e niveau en dan niet eens in het hoofd elftal, maar o19

30 april 2024 om 15:19

Niet helemaal, dit is een jeugdcompetitie waar bijv. De u19 elftallen van Lyon, Auxerre en Strasbourg ook in uitkomen.

Is al op Lezama langsgeweest, gezien de kleine pool Baskische spelers is Athletic ook vaak bereid vol in te zetten op zulke jongens en ze snel een kans te geven. Guruzeta als mooi voorbeeld, speelde 2 jaar geleden nog in de kelder van Laliga2 en is nu de onbetwiste spits. Op het 4e niveau waar hij momenteel speelt spelen overigens ook gewoon de u19 teams van Lyon, Strasbourg, Auxerre en meer grote Franse clubs, is gewoon een jeugdcompetitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren