Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spitsen die één-op-één lopen, gaan niet in de Jupiler League spelen'

Laatste update:

NAC Breda wil zo snel mogelijk weer terugkeren naar de Eredivisie en Robert Maaskant weet dat zijn groep nog wel een gemakkelijk scorende spits kan gebruiken. De technische leiding is druk op zoek naar een geschikte kandidaat, maar heeft geen eenvoudige taak, weet Maaskant: "Maar ik denk dat wij wel een paar aardige spelers op het oog hebben", stelt de oefenmeester.

/

NAC is bezig aan een lastige zoektocht: "Heel de wereld zoekt namelijk een spits en spitsen die één-op-één lopen, die gaan niet in de Nederlandse eerste divisie spelen", zegt Maaskant in gesprek met Omroep Brabant. Tegenover dit medium ontkent hij dat Ralf Seuntjes van Telstar in beeld is; deze aanvaller lijkt op weg naar VVV-Venlo.

Voor de flank denkt NAC aan Vlatko Lazic, vorig seizoen nog vaste basisspeler bij promovendus De Graafschap. Hij heeft een tweejarige aanbieding ontvangen van de Parel van het Zuiden: "Daar kan hij ja of nee tegen zeggen. Er zit wat ons betreft weinig onderhandelingsruimte in."

Heb jij er vertrouwen in dat NAC Breda komend seizoen weer gaat promoveren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Spitsen die 1 op 1 lopen gaan ZEKER NIET bij nac spelen!

18 juli 2015 om 14:55

ligt er aan op welk niveau ze 1 op 1 lopen

ik denk dat er genoeg spitsen in het amateurvoetbal rondlopen die graag professioneel voor nac zouden spelen

zo zullen er ook nog wel andere (semi)professionele voetballers rondlopen in competities die weinig voorstellen

het lastige is alleen een speler te vinden die haalbaar is, zelf wilt komen en ook nog wat toevoegd

18 juli 2015 om 15:00

Wat nou zeker niet bij nac.
Er zijn zat spelers die bij nac 1 op 1 zouden lopen en bij betere teams niet vanwege de tegenstand dus zo irrealisitsch is het niet.
Sterker, het zou best een verstandige stap zijn omdat je waarschijnlijk promoveert en daar een belangrijk aandeel in hebt.
Het volgende jaar krijg je de kans je te bewijzen in de eredivisie waarna je misschien alsnog een stap hogerop kan maken.
Bovendien is nac gewoon een mooie club met grote supportersschare

18 juli 2015 om 23:14

Als je meleg huurt van Ajax heb je een prima Jupiler league spits

Hopen dat NAC snel weer promoveert. Een erg mooie club met fantastische supporters.

18 juli 2015 om 15:05

En natuurlijk avondje nac, altijd gezellig

Waarom wordt NAC ook wel 'de parel van het Zuiden genoemd'? Naar mijn weten ligt Breda niet in Zuid-Limburg.

18 juli 2015 om 15:01

Noord-Brabant wordt ook als zuid Nederland gezien. Roda wordt trouwens ook de 'trots van het zuiden' genoemd.

18 juli 2015 om 15:04

Zuid-Limburg is natuurlijk niet de enige plek in het zuiden van Nederland. Heel N-B behoort tot het zuiden, dus Breda ook.

18 juli 2015 om 15:15

Wat onder de grote rivieren ligt wordt doorgaans het zuiden genoemd.
Dat moet niet zo moeilijk zijn om te onthouden toch?

18 juli 2015 om 15:22

Jammer lopen NAC en NEC elkaar net mis. Toch wel een mini-klassieker.

18 juli 2015 om 15:45

De parel van het Zuiden zit in het stadslied van Breda. Vandaar de link

19 juli 2015 om 09:10

Breda wordt de parel van het zuiden genoemd en niet nac

Misschien is Leon de Kogel wel iets voor NAC. Heeft voldoende ervaring in de JL. Bij Utrecht kont die toch niet aan de bak.

Misschien proberen om Sjoerd Ars te halen? Die vent schiet ze er met gemak in in de JL en lijkt een abonnement te hebben op de 2e divisie.

18 juli 2015 om 17:01

Omdat dat een speler is van NEC? Waarom zou die weer in de Jupiler League gaan spelen ipv de Eredivisie? Misschien zou geld een reden kunnen zijn, maar NAC betaald echt geen betere salarissen.

18 juli 2015 om 17:06

Ik geef al in mijn reactie aan dat Ars blijkbaar graag speelt in de JL. Bij een titelkandidaat presteert hij gewoon top. In de kelder van de Eredivisie heeft hij het al geprobeerd en kwam hij duidelijk tekort. En dat hij een speler van Nec is, dat weet ik. Daarom zeg ik ook dat Nac hem moet proberen te halen. Elke speler die Nac zal proberen te halen, is een speler van een andere club op het moment. Dat heet een transfer.

18 juli 2015 om 17:44

Nou, als je een beetje hebt opgelet de voorbije jaren zou je weten dat vrijwel elke speler die nac zal proberen te halen juist geen speler is van een andere club, omdat ze simpelweg niet in staat zijn om een transfersom te betalen. Hebben ze volgens mij ook al jaren niet meer gedaan. Dus op zich geinig dat je de slimmerik probeert uit te hangen, maar je hebt in dit geval ongelijk (behalve het om huurspelers gaat dan)

18 juli 2015 om 17:54

Hij speelde altijd graag JL ja. Heeft alleen aangegeven dat hij nu een keer eredivisie wil meemaken. Lijkt er trouwens op dat hij tweede spits wordt bij NEC, tenminste die indruk krijg ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren