Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Twente-nachtmerrie Alakmak slachtoffer van ultieme Galatasaray-grap

Laatste update:

Furkan Alakmak zorgde zondag voor het klassenverschil in de krachtmeting tussen FC Twente en RKC Waalwijk (0-1). De aanvaller had volgens trainer Ruud Brood veel adrenaline in zijn lijf omdat niet zijn favoriete club Fenerbahçe maar aartsrivaal Galatasaray de landstitel in Turkije had gewonnen.

"Hij kwam naar me toe en zei ‘als u me in de ploeg brengt, ga ik scoren’", vertelt Brood maandag in De Telegraaf. Ploeggenoot Robert Braber vertelt een leuke anekdote. "Alakmak is een geweldige jongen, maar hij was deze week wel een beetje het mikpunt in de groep. Een aantal spelers had op de motorkap van zijn auto een enorme Galatasaray-sticker geplakt."

"Die kreeg hij er niet af, zodat hij daar als fanatieke Fenerbahçe-supporter de hele week mee rond heeft moeten rijden", geeft Braber aan. Het doelpunt van Alakmak had wel tot gevolg dat een streep gehaald kon worden door het geplande vakantiereisje van RKC naar Curaçao.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke grap!
Maar erg mooi dat Alakmak vervolgens zijn voeten laat spreken!

14 mei 2012 om 15:53

Die jongen komt ook uit Waalwijk, je moet het ook hebben van je eigen jongens!!

Maar een Gala sticker plakken op de auto van een fanatieke Fener supporter is niet leuk.. Ik zou die auto niet gereden hebben totdat ik hem eraf had gehaald.

14 mei 2012 om 17:52

Voor zover ik weet woont Alakmak niet in Waalwijk. Ik denk ook niet dat ie het leuk heeft gevonden om een GS logo voor op zijn polo te hebben

Geweldig wat deze jongen meemaakt. Zijn eerste goal voor RKC en waar voor 1 en hoe belangrijk? Echt mooi, ook hoe de spelersbus stopte bij het stadion, en alleen alakmak uit liet stappen en vervolgens doorreed waardoor alakmak als een held ontvangen werd!

Foto,s zijn trouwens op zijn fb te vinden of op die van Guy Ramos

14 mei 2012 om 08:27

Hahahahaha Gewldige voetbal humor haha. Ja dat zijn leuke grappen.

ON: wat een geweldige goal overigens! Hoop dat deze jongen nog meer van zich zal laten zien.

14 mei 2012 om 09:10

Daar gaat hun uitje hahahaha weet van Guy dat ze zich op verheugde om weer naar Curacao te gaan.
Maar denk dat ze het hem snel vergeven nu ze door zijn naar de finale :-)

14 mei 2012 om 10:14

hahah en niet alleen belangrijk voor rkc, maar ook zéér belangrijk voor het nederlands voetbal, want we hebben er veel baat bij dt excelsior niet europa in ging en dat is mede dankzij deze alakmak gelukt!!

Die jongen was goed man, gisteren, zou me niet verbazen als hij gauw zou uitgroeien tot een toppertje hier in de eredivisie. Vast houden.

14 mei 2012 om 08:59

Die jongen heeft een heel mooi doelpunt gemaakt...dat was het enige goede. De rest was niet om aan te gluren gisteren. Scorebordjournalistiek om Co maar eens te citeren. Ik heb het volgehouden om de hele wedstrijd uit te kijken maar RKC maakte dankbaar gebruik van een collectief falen van Twente en de twee teams speelden een ontzettend slechte wedstrijd. Deze jongen heeft volgens mij 3 ballen aangeraakt en rest liep hij net als de andere als een kip zonder kop rond.

14 mei 2012 om 10:02

Hij was dan wel een van de betere vond ik, maar dat is mijn mening en rkc is toch de verrassing van de eredivisie dit seizoen. Nooit verwacht. Dus Brood heeft het goed gedaan, ben nu wel eens benieuwd hoe het de nieuwe trainer van af brengt.

Alakmak is een goede speler, volgens mij een jong talent. Ik denk dat hij nu wel in de spotlights komt te staan. Leuk dat er een jongen uit Oss het gaat maken, het is hem gegund. Maar Furkan jongen niet vergeten, Galatasaray = Kampioen!!!!!!! Lalalalalala!!!!

Speelde deze jongen eerder niet voor Nec?

14 mei 2012 om 09:37

Ja, hij komt uit de jeugdopleiding van Nec, maar is daar uiteindelijk niet goed bevonden en naar Oss doorgestuurd. Mooi voor hem dat hij uiteindelijk toch nog in de eredivisie is beland.

14 mei 2012 om 09:49

Hij is gewoon bij NEC rechtstreeks naar RKC gekomen hoor! Gaf ook nog eens de beslissende pass tegen NEC thuis

14 mei 2012 om 10:08

Klopt je hebt gelijk. Er zijn in het verleden een aantal spelers uit de jeugdopleiding die het net niet konden maken verhuurd aan FC Oss, maar Alakmak hoorde daar niet bij.

Bij NEC heeft hij nooit zijn officiële debuut gemaakt in het 1e. Wel een paar keer op de bank gezeten.

hahaha fantastische grap (hij zal wel helemaal door het lint gegaan zijn op het moment. )

mooie afsluiting voor hem

Hahaha Wat een geweldige actie,dat is nu humor en kan er zelf iedergeval hartelijk om lachen.

Hahaha leuke humor. Wel mooi dat hij dan ook daadwerkelijk z'n voeten laat spreken en scoort.

http://www.youtube.com/watch?v=cj4qsejn32o

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren