Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Proefspelers NAC Breda kunnen contractvoorstel verwachten

Laatste update:

NAC Breda overweegt zich te versterken met drie routiniers. De Brabantse club maakt maandag op de officiële website melding van de komst van ‘drie internationals’ op het trainingscentrum in Zundert, waar de voorbereiding op het nieuwe seizoen van start is gegaan voor de selectie van trainer Nebojsa Gudelj; Matthew Amoah, Gill Swerts en Boldizsár Bodor trainen voorlopig mee bij NAC.

/

Amoah keert daarmee terug op het oude nest, nadat hij tussen 2007 en 2011 al eerder in Breda speelde. De 43-voudig Ghanees international houdt zijn conditie op peil bij zijn ex-club, maar het is niet uitgesloten dat de momenteel clubloze spits de technische staf ondertussen van zijn kwaliteiten weet te overtuigen. Ook verdediger Swerts en middenvelder Bodor hebben zich maandag gemeld bij NAC.

Technisch directeur Jeffrey van As is benieuwd naar het drietal. “Amoah heeft hier natuurlijk eerder gespeeld en wij zijn benieuwd of hij nog hetzelfde kan brengen als een aantal seizoenen geleden. Hetzelfde gaat op voor Swerts, die heeft aangegeven hier graag mee te trainen. Bodor, tenslotte, gaan we serieus testen of hij een versterking is voor de ploeg. Op deze posities zijn wij onderbezet.”

Update 4 juli 09.50 uur - Proefspelers NAC Breda kunnen contractvoorstel verwachten
Matthew Amoah, Gill Swerts en Boldizsár Bodor maken een goede indruk bij NAC Breda. De routiniers trainen nu ruim een week mee bij de Brabanders en Bodor en Swerts kunnen spoedig een contractvoorstel verwachten. "Het voelt alsof ze hun hele leven al bij ons spelen. Het zijn jongens die het goed doen en prima binnen de groep passen”, zegt technisch directeur Jeffrey van As in het Brabants Dagblad. Ook over Amoah is de technische staf tevreden, maar hij lijkt nog even geduld te moeten hebben. De spits heeft in de afgelopen twee jaar nauwelijks op niveau gevoetbald.

Welke speler zou de grootste versterking zijn voor NAC Breda?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van deze spelers wordt je echt niet beter hoor. Ze zijn allemaal al lang op hun retour en kosten alleen maar geld. Vond juist dat NAC lekker bezig was met het aantrekken van talenten uit de Feyenoord A1.

24 juni 2013 om 13:49

Nounou, wat een negativiteit. Ik denk toch ergens niet dat NAC opeens veel te veel salaris gaat betalen. Ze zullen moeten inleveren of niet komen. Daarbij heeft Amoah al een verleden bij Nac, Swerts bij AZ en Feyenoord (toch wel effe wat beter dan Nac) en is Bodor gewoon een prima voetballer die het altijd wel leuk deed bij Roda. Ookal zijn ze op hun retour, dan voegen za aaltijd nog wat toe aan NAC Al is het maar ervaring en wat degelijkheid, er wordt niet per sé gevraagd om pure klasse, toch?

24 juni 2013 om 20:54

Dacht men dat 6 jaar geleden ook niet van Lurling?
Dit soort spelers zijn broodnodig bij NAC al twijfel ik aan alle drie of ze kwalitatief goed genoeg zijn.

25 juni 2013 om 14:30

Goede opmerking. Tuurlijk geeft het verleden geen garantie voor de toekomst maar wel perspectief en hoop. Het is altijd het proberen waard.

4 juli 2013 om 10:33

NAC heeft niet zo veel geld uit te geven om op de transfermarkt. Ik denk dat deze 3 spelers van toegevoegde waarde kunnen zijn voor Nac. Topspelers zijn het niet maar toch goed genoeg om met NAC voor de middemoot te spelen.

Oude namen met een typisch Eredivisie verleden. Altijd in de subtop gespeeld (op Swerts). Zijn denk ik wel dure voetballers wanneer het gaat om salaris. Voor spelers buiten de EU moet je toch al een salaris betalen dat sowieso op een paar ton ligt?

24 juni 2013 om 09:36

Die regelt vervalt als ze een x-aantal jaren al hier hebben gespeeld, echter zijn de meesten niet bereid in te leveren. Uit m'n hoofd ligt het bedrag rond de vijf ton.

24 juni 2013 om 09:36

Klopt, volgens mij is minimum salaris voor iemand van buiten de EU is 150% van het gemiddeld loon in de eredivisie. Volgens mij ligt het rond de 450 duizend per jaar.

Wat ik toch een hoop geld vind voor iemand op zijn retour.
Of hij moet nu bewijzen dat hij het niveau daar ontstijgt, maar anders zou ik het niet zo snel doen.

24 juni 2013 om 09:42

Het bedrag is inderdaad rond de 450 000 euro per jaar. Maar omdat Amoah al een X-aantal jaar in de EU speelt is dit niet meer nodig.

Hij heeft al heel vaak aangegeven graag terug te willen keren naar Nac. Daarnaast heeft hij nog een woning in Breda en zitten sinds kort zijn kinderen daar ook weer op school. Misschien dat hij dus bereid is om wat salaris in te leveren en terug te keren naar een bekende omgeving. Ik hoop op een prestatiecontract, maar dat zal er wel niet in zitten.

Prima opties voor Nac. Amoah kan de aanval van ervaring voorzien, Terwijl Swerts en Bodor dat defensief kunnen doen. Het zijn geen geweldenaren, maar voor NAC zijn dit prima aanwinsten. Eerst even afwachten of ze fit genoeg zijn en het niveau nog aankunnen.

Testen kan altijd, ik ben benieuwd wat er uit komt. Amoah hoeft geen niet Eu-salaris meer te hebben omdat hij al zolang binnen Europa speelt. Er is al aangegeven dat als hij gehaald wordt, hij voor de breedte wordt gehaald. Mits hij fit is, kan hij nog van waarde zijn. Of Bodor en Swerts nog aanwinsten kunnen ijn zal bekeken moeten worden, maar daar zijn natuurlijk de komende twee weken voor.

Off: VZ, het wordt tijd dat jullie het logo van NAC veranderen. Zoals ik al vaker gezegd heb, het 'nieuwe oude' logo is nu het officiële logo. Door veel mensen werd dit als een jubileumlogo gezien, maar al snel wilde veel supporters dat als officiële logo, afgelopen week is dan ook naar buiten gebracht dat dat ook zo is.

Nac gaat weer een loodzwaar seizoen krijgen, zeker nu Gudelj al vertrokken is en Groningen aan Botteghin trekt. Deze proefspelers zijn allemaal op hun retour.

24 juni 2013 om 10:15

Tjah dat is al jaren het geval. Schilder en gorter vertrokken. Zij waren bij nac (gorter in veel mindere mate dat wel) ook belangrijke spelers voor ons en ook daar werd volgens het publiek niks gelijkwaardigs voor aangetrokken. Dat was zeker waar maar toen werd gezegd dat degradatie onvermijdelijk zou zijn. Ben het verder wel met je eens. Amoah en Bodor oke, maar Swerts alsjeblieft niet...

24 juni 2013 om 11:16

Ik hoop ook dat het goed komt, maar de route die NAC was ingeslagen met eigen jeugd vond ik juist goed. Amoah vind ik ook wel een goede aankoop, Bodor weet ik nu niet want ik heb hem al lang niet zien spelen.

24 juni 2013 om 14:17

Bodor was ook meer een oke omdat ie een tijd geleden toch prima opviel . Dat heb ik met Swerts nooit gehad en ik denk velen met mij haha. Amoah was een held, elke donkere grensrechter en jeugdspeler wordt in het Rat Verlegh stadion toegezongen zoals Amoah werd toegezongen. Prachtig!

Verder denk ik dat de eigen jeugd gewoon lekker door blijft gaan zoals het nu is. Ik zou Hooi en vd Weg lekker laten spelen de komende tijd. Schalk zijn wedstrijdjes mee laten pakken, maar nog geen basis (misschien in de loop van het seizoen) en seuntjens moet nog veel leren. Daarnaast hebben we afgelopen seizoen vaak met een bank gezeten waar 5 van de 7 namen voor niemand echt bekend waren, behalve voor degenen die regelmatig bij de jeugd keken uiteraard. Iets meer zekerheid mag wel vind ik.

Swerts was in zijn Vitesse-tijd een van de beste, misschien wel de beste, back van de Eredivisie. Door blessureleed is het helaas niets meer geworden, want deze jongen had ontzettend veel talent in zich.

Alle drie geen versterkingen voor Nac!

Ik houd hier een beetje een dubbel gevoel aan over. NAC was zo lekker bezig met de spelers die ze aantrokken. Nu wil je toch niet 3 oudere routiniers erbij gaan haken? Aan de ene kant, Amoah heeft het wel succesvol gedaan bij Nac. Of dat ook een 2e keer lukt? Ik weet het niet.

Zie Amoah graag komen. Beetje concurrentie voor Schalk en tegelijk een leermeester.
Hij zal waarschijnlijk beduidend minder zijn dan 3 seizoenen geleden maar zal nog wel een doelpuntje of 8 mee pikken.
Swerts en Bodor heb ik mijn twijfels over. Al een tijd niet meer zien spelen.

Typische NAC spelers. Oud en zeer ervaren met jonge talenten vormen al jaar een goed duo bij Nac.
Amoah had pech dat die Ijslander bij Heerenveen zo goed doorbrak. Anders had hij daar wel meer minuten gemaakt.

NAC wil dus weer graag een seizoen lang tegen degradatie strijden. Met alle respect maar Amoah is al lang over zijn hoogtepunt heen, Swerts' carrière zit al een aantal jaar in het slop en Bodor heb ik nooit wat gevonden. Ik begrijp dit soort clubs niet, waarom dit soort spelers uberhaupt gaan scouten. Geen verkoopwaarde, nauwelijks wedstrijdritme en daardoor heb je er voorlopig niks aan, mislukt bij clubs van vergelijkbaar niveau dat NAC wil nastreven, en met een beetje scouten zijn er betere opties te halen.

Ze hebben net drie miljoen ontvangen voor Gudelj, kunnen nog gaan cashen voor Botteghin. Ik zou lekker wat spelers gaan halen in de JL. Spelers als Labylle, Anco Jansen, Bel Hassani. Misschien in België, Frankrijk of Scandinavië nog kijken voor wat talenten. Ik las laatst dat bijvoorbeeld Benschop weg mag bij zijn Franse club, zo'n speler zou toch veel beter zijn. Of bij (sub)topclubs een speler halen die daar net tekort komt. Ik noem maar een speler, Zomer of Kruijswijk bij Heerenveen, Fernandez bij Feyenoord. Misschien kunnen ze proberen om Ronnie Stam weer terug te halen naar het oude nest, al is dat waarschijnlijk te hoog gegrepen. Maar alles beter dan deze drie testers.

Eindstand Eredivisie 2013/2014 Nummer 18: NAC Breda. Wat een waardeloze spelers wil NAC toch. Verkopen hun beste aan AZ en kopen daar alleen maar middelmaat voor terug.

25 juni 2013 om 09:53

Wij doen het sowieso al veel beter dan Agovv.

Man, wees toch realistisch. Als je portemonnee weinig inhoud kent, kan je moeilijk veel uitgeven. Dit moet jou toch zeker bekend zijn?!

4 juli 2013 om 10:32

Snap dat inderdaad ook niet Hugoboss 92.
De club barst van het geld en wil volgend jaar voor de CL plaatsen gaan.

En dan halen ze dit...

Wees eens realistisch, NAC zit in zwaar weer en zal de komende vijf jaar moeten leven met afvallers van andere clubs of jong talent. Ieder jaar wordt overleven.

nou nou amoah als je daar de oorlog mee moet winnen dan wens ik nac veel succes.
dit word degradatie voor nac kan niet missen

4 juli 2013 om 10:36

Wie zou NAC dan aan moeten trekken? Zoals je waarschijnlijk wel weet heeft NAC geen geld voor een transfersom. Het zal dus een transfervrije speler moeten zijn of een huurling.
Makkelijk scorende spitsen zijn al schaars en zullen dus niet verhuurd gaan worden. Transfervrij zullen die superspitsen ook niet zijn.
Amoah heeft het in zijn 1e periode bij NAC wel goed gedaan, dus ben wel benieuwd wat hij nog kan.

Ze hadden toch al De Roover gehaald, wat wil je dan nog met Swerts?

4 juli 2013 om 10:43

Weinig andere opties op de back posities aangezien ook Jens Janse weg gaat.
Dan heb je de Roover en op links VD weg.

Ook Looms is een back maar heeft echt dramatische wedstrijden gespeeld vorig jaar en bovendien veel geblesseerd.

Swerts kan volgens mij op links en rechtsback positie uit de voeten en ook Bodor kan op meerdere posities terecht.

Voor een minimaal salaris denk ik dat ze alledrie een versterking kunnen zijn, bovendien is de vraag of er veel betere opties zijn als je uit de vijver moet vissen waarin NAC aan het vissen is.

Ik denk dat sowieso Bodor en Swerts wel gehaald worden voor de breedte en dat er nog een centrale verdediger bijkomt. Ik hoop op Kwakman.

4 juli 2013 om 10:53

Ja als back-up voor beide backposities is het misschien niet zo gek.

Wel is duidelijk dat je op deze spelers niets meer gaat verdienen.

Het zijn alle drie geen geweldenaren meer, maar zeker Amoah kan nog wel wat toevoegen aan Nac. Doelpunten maken verleer je immers niet en met Lurling, Hooi, Verbeek en Schalk heb je dan in ieder geval een redelijke aanval staan.
Met Bodor heb je wat meer opties op het middenveld, dat imo niet zo heel sterk is al ben ik wel benieuwd naar Suk en Sarpong.
Swerts hoef je niet meer aan te beginnen, die is erg afgegleden de laatste jaren. Sowieso is hij een rechtsback en met De Roover heb je daar al een man staan die een klasse beter is. Of willen ze hem cv zetten nu Botteghin en Luijckx weg zijn?
Denk dat NAC zo rond plek 14 gaat spelen met deze selectie: Cambuur, GAE en RKC schat ik sowieso minder in.

Amoah heeft altijd wel goed gepresteerd voor NAC begrippen, goede afwerking. Hopelijk flikt ie het komend seizoen weer.

zijn 3 jongens voor de breedte nac wil elke positie dubbel bezet hebben kan ik me iets bij voorstellen, alleen of swerts nu de juiste stand-in van de roover is weet ik niet. bodor vind ik ook geen verkeerde zeker als je weet dat je looms in je selectie heb, overigens zal kenny van de weg volgend jaar linksachter staan. alex schalk zal gwn eerste spits worden en amoah schoot er afgelopen oefenwedstrijd 4 in dus hij kan het nog wel lijkt me volgende week speelt nac tegen swansea dus dan kan tie het mooi laten zien. neno gudelj is dan wel verkocht maar ik zie dat niet zo zomber in nac heeft geld nodig en ik vind joey suk geen verkeede vervanger, elke club verkoopt elk jaar hun beste spelers dat is zo rkc heeft daar last van en zo nog meer clubs ik zie het niet zo slecht in voor nac. het eenigte wat ik nog hoop is dat nac nog een sterke centrale verdedige haalt.

4 juli 2013 om 11:13

Dat Amoah scoort tegen vierdeklassers verbaast me niet zo.
Amoah is wel een echte NAC spits en in zijn beste jaren kwam hij weleens tot 12 doelpunten per jaar, wat niet slecht is voor een NAC spits opzich.

Amoah en Schalk samen in de spits lijkt mij een garantie voor doelpunten maar NAC zal niet afstappen van het 4-3-3 systeem.

Ik zie het ook niet zo slecht in voor Nac.
Drost en Suk zijn aankopen die bij NAC passen en ook met Sarpong heb je gewoon een prima voetballende aanwinst, mits hij het vertrouwen krijgt en wekelijks speelt.

Achterin Kwakman erbij en nog een goede spits en NAC is redelijk op orde voor volgend jaar.

Ten Rouwelaar
De Roover, Drost, Kwakman(bodor), Vd weg(swerts)
Suk,buijs,gilissen
Sarpong ,amoah, Lurling

Seuntjes
Schalk
Hooi
Verbeek
Babos
Looms
Swerts
Bodor

Ik zeg het roeien met de zeilen die je hebt, en hier het beste ervan maken. Wie weet komt er nog een leuke '' natuurlijk transfervrije'' CV of SP bij. We shall see.

Hup NAC

4 juli 2013 om 11:32

En toch als je die namen op een rijtje zet vind ik dat NAC opnieuw weer rond plaats 14 moet kunnen eindigen en degradatie moet kunnen ontlopen.

Dat is dit jaar het doel en gaat ook de komende vijf jaar het doel zijn.
Wat me positief stemt is dat het voor mijn gevoel wel jongens zijn met drive en de juiste mentaliteit. Zoals een Suk, die kan weleens uitgroeien tot publiekslieveling.

Niet zo goed als Gudelj maar wel een zeer nuttige speler.

Ten Rouwelaa
De Roover
Drost
Kwakman
VD Weg
Gilissen
Suk
Sarpong
Buijs
Amoah
Schalk
4 juli 2013 om 12:01

all respect, maar waar is Lurling ? Die Schalk komt toch veel te veel tekort. Die scoort alleen in de voorbereiding.

Tja er is natuurlijk niet veel geld en dus zoek je al snel in deze categorie maar spelers als Swerts en Bodor voegen toch eigenlijk niets meer toe aan een ploeg die rond de middenmoot wil spelen?

4 juli 2013 om 12:23

Labylle wordt al een tijdje in verband gebracht met NAC. Zou zeker een versterking zijn op de linkerflank.

Eerste wedstrijd die ik heb gezien in het Kyocera stadion was tegen Nac. Toen speelde Amoah daar nog en dat was een geweldige wedstrijd. Hopelijk komt hij terug om de nostalgie een beetje terug te halen .
Swerts is trouwens een prima aankoop, gewoon medium speler kan geen kwaad en Bodor, al heeft hij lang bij Roda gespeeld, kan ik me eigenlijk weinig van herinneren.

goede spelers voor nac amoah ligt e wel ees eentj in en swert is vechtertje
bodr mooi schot maar e minste van de 3

Labylle zou idd een goeie zijn voor nac, maar hij heeft nog een contract bij mvv dus dan wordt het al moeilijk voor nac, nac kan namelijk geen contracten afkopen daarom wordt er gekeken naar transfervij spelers of jongens die ergens gehuurd kunnen worden. dat is de situatie bij nac helaas maar het is zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren