Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: geen Sangaré en Teze wordt geslachtofferd

Laatste update:

Ibrahim Sangaré begint donderdagavond in het Europa League-duel met Sevilla niet in de basis, zo vermoedt het Algemeen Dagblad. Ruud van Nistelrooij gaf op de persconferentie in aanloop naar de returnwedstrijd tegen de Andalusiërs al aan dat het ‘zeer twijfelachtig’ is of de Ivoriaan kan beginnen. De middenvelder was tegen FC Utrecht vanwege ziekte niet inzetbaar, maar keerde voor het treffen met Sevilla wel terug in de wedstrijdselectie. De wedstrijd begint om 18.45 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Het is geen verrassing dat Walter Benítez onder de Eindhovense lat begint. Journalist Rik Elfrink, die deze formatie steevast voorspelt, denkt verder dat Ruud van Nistelrooij Jordan Teze slachtoffert. Mauro Júnior zakt hierdoor een linie terug en completeert de defensie met André Ramalho, Jarrad Branthwaite en Patrick van Aanholt. Érick Gutiérrez vervangt naar verwachting de van griep teruggekeerde Sangaré en vormt een middenveld met Joey Veerman en Guus Til. In de voorhoede ruimt Van Nistelrooij een plek in voor Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Xavi Simons.

PSV zit in de hoek waar de klappen vallen. Na de 3-0 nederlaag in de heenwedstrijd tegen Sevilla kwam de ploeg van Van Nistelrooij zondag niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij FC Utrecht. Meevaller voor de Eindhovenaren is de terugkeer van Sangaré in de wedstrijdselectie, en Van Nistelrooij. Dat tweetal ontbrak in Utrecht nog wegens griep. Tegenvaller is het ontbreken van de geblesseerden Anwar El Ghazi, Fodé Fofana, Sávio en Thorgan Hazard. Mede daarom maakt Jong PSV-spits Jason van Duiven deel uit van de wedstrijdselectie, evenals Jenson Seelt en Simon Colyn. Hoewel de kans bijzonder klein lijkt dat PSV de volgende ronde bereikt, bewijst het verleden dat het niet onmogelijk is. Zo poetste Valencia in het seizoen 2013/14 een 3-0 nederlaag tegen FC Basel weg door de Zwitsers in Mestalla na verlenging met 5-0 te verslaan.

Net als PSV heeft ook Sevilla te kampen met de nodige afwezigen. Zo zijn Nemanja Gudelj en Erik Lamela geschorst, is Pape Gueye niet speelgerechtigd en zijn Karim Rekik, Loïs Badé, Marcão en Papu Gómez geblesseerd. Ivan Rakitic kampte deze week met ziekte, maar is op het vliegtuig naar Eindhoven gestapt. Voor de van een blessure herstelde Jesús Corona komt het duel nog te vroeg. Het Philips Stadion zal altijd een bijzondere plek in de Sevillaanse harten hebben. In 2006 won Sevilla in dat stadion voor de eerste keer in zijn geschiedenis de UEFA Cup, door Middlesbrough met 4-0 te verslaan. Jesús Navas was die wedstrijd basisspeler en nu, zeventien jaar later, is de inmiddels 37-jarige rechtervleugelverdediger er nog steeds bij. Slechts zes spelers maakten dit seizoen meer minuten voor los Blanquirrojos.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Gutiérrez, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Simons.

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Bounou; Navas, Nianzou, Fernando, Telles, Acuña; Gil, Rakitic, Jordan, Torres; En-Nesyri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Twee van de drie aankopen er weer niet bij. Je kan inmiddels wel concluderen dat wij flink hebben ingeleverd deze winterstop. Dat vele rouleren achterin zegt eigenlijk ook wel genoeg. Ruud weet het niet meer.

23 februari 2023 om 09:05

Wat missen wij een echte strijder als Moreno of Arias achterin. Al jaren is de verdediging het grootste zorgkindje bij ons en het lijkt wel alsof de eigen jeugd geforceerd moet worden opgesteld. Teze en Obispo tonen al lange tijd aan niet het niveau aan te kunnen en zijn verantwoordelijk voor veel belangrijke tegendoelpunten. Ik mag toch hopen dat ze komende zomer eens flink gaan investeren in een topverdediger. De enigste die ik nu achterin goed vind is Gerrit en die is gehuurd

23 februari 2023 om 15:56

PSV is een cyclusclub. Aanval verwaarlozen voor de verdediging, en 4 jaar erop doen we de verdediging verwaarlozen voor de aanval. Dat constant zo door

23 februari 2023 om 10:44

Benã­tez; Mauro Jãºnior, Ramalho, Branthwaite, van Aanholt. Dat lijkt me in de huidige situatie toch gewoon de beste opstelling? Hoezo weet Ruud het niet meer?

Beter dat Teze word geslachtofferd , dan dat Teze PSV slachtoffert. Het word sowieso een lastige opgave, maar een vroege goal , gevolgd door een vroege rode kaart en dan is het benodigde wonder misschien wel mogelijk.

23 februari 2023 om 08:01

Teze is een centrale verdediger geen back! Dat is het hele probleem als een cv doet hij het altijd goed

23 februari 2023 om 08:23

Ik zou hem er ook in hebben gezet ipv Ramalho Teze.

23 februari 2023 om 08:54

Tactiek van Ruud is ook dat de linksback in de zone tussen de linksbuiten en ‘10’ loopt in aanvallend opzicht waardoor Teze een 3e centrale verdediger is a la Man City. Alleen werkt het niet met het spelersmateriaal wat wij hebben.

Mocht dit de opstelling worden, zou ik wel eens willen weten waarom Ruud iedere wedstrijd een twee-, drietal andere spelers opstelt. Er wordt zo veel gerouleerd en spelers Til spelen de ene week niet en de andere week in de belangrijkste duels in de basis. Teze eruit zou erg positief zijn, want die heeft het echt niet. Ook Obispo hoef ik persoonlijk niet meer in de basis te zien.

23 februari 2023 om 08:58

Voor vandaag lijkt het mij wel duidelijk. Je moet aanvallender voor de dag komen dus vandaar Mauro > Teze. Ballen in de 16 pompen bij Luuk en Til. Sangaré ziek geweest dus vandaar dat hij niet speelt vandaag. Ruud moet stoppen met Obispo.

23 februari 2023 om 09:03

Goed punt dat je aanslaat. Zeker omdat Schreuder hier uiteindelijk na slechte resultaten de zak door kreeg. Overigens doet Slot zeker in de voorhoede niet anders, maar met nipte overwinningen valt het bij Feyenoord allemaal wel net goed. (wat overigens ook kwaliteit is)

Maar antwoord op je vraag. Ik denk dat Ruud momenteel geen idee heeft wat hij met zijn middenveld aan moet.

Veerman kan alleen op 8. Til wil je niet opstellen, maar omdat je voorin zo krap zit moet Simons wel naar buiten en hou je Til over. Met Guti gaat Ruud wel de fout in. Hoezo tegen Utrecht ineens Mauro?

Misschien dat ik wat heel geks voorstel hoor, maar ik zou Guti, Veerman en Sangere het uit laten zoeken op 6 en 8. Simons en Til op 10 (keuze duidelijk) en Mauro rechtsbuiten zetten (speelde als rechtsback onder schmidt ook aanvallend) en ik weet niet of Bakayoko ook links kan, maar dat moet dan maar. Dan is je as in ieder geval herkenbaar.

23 februari 2023 om 09:19

Dat rouleren is niet de reden dat Schreuder de zak kreeg. Des te meer dat hij spelers op de verkeerde plek opstelde en z'n beste speler helemaal niet opstelde. Nistelrooy heeft een ander probleem. Die heeft zoveel middelmatige spelers dat hij wel moet rouleren. De ene week bakt de één er niks van, de andere week een ander. En hij heeft geen vleugelspelers.

23 februari 2023 om 09:42

Over de selecties zijn we het met elkaar eens dat de situaties niet helemaal te vergelijken zijn.

Maar 1 ding denk ik dat we het oneens zijn als ik jouw reactie lees. (Je kan geen spelers aankopen, dus je moet het doen wat je nu hebt) Dus je kan ten alle tijden vastigheden bewaken.

Dat kan ook Van Nistelrooy (en doet hij net als Schreuder niet)... als iemand een week slecht speelt en je haalt hem eruit... dan gaat iedereen onder hoogspanning... 'als ik slecht speel moet ik eruit'... Ruud moet het gewoon 4/5 wedstrijden laten staan. Die gasten wennen dan aan elkaar en als er dan 1 3x door de mand valt kan je aanpassen.

Jij wil bij iedere slechte beurt zien dat Ruud hem eruit haalt zoals hij nu doet?

En m.b.t. Schreuder, hij rouleerde wel incl. zoals jij zegt spelers op de verkeerde plek. Net zoals bovenstaande; conclusie, Geen vastigheden.

23 februari 2023 om 13:03

Ruud heeft na al die maanden nog steeds niet de juiste samenstelling gevonden, hij krijgt het maar niet aan de praat. Nog steeds zoekende naar de oplossing, daarom rouleert hij zoveel.

Voor de eredivisie kan dit team wel maar sinds de nieuwe trainer bij Sevilla is en Sevilla in een stijgende lijn zit en het weer een stuk beter gaat.
Zou ik toch anders proberen te spelen en hoeveel vertrouwen moet Luuk de Jong nog krijgen lopers heeft psv genoeg maar geen afmakers voor dit soort wedstrijden.
Dacht dat van Nistelrooij ergens iets wou uit proberen is dat alleen Teze er uit halen want voor de rest veranderd er niet veel.

Dit ziet er stukken beter uit met Mauro ipv Teze en Bakayoko weer voorin. Ik denk dat we met deze opstelling best eens kunnen stunten.

23 februari 2023 om 08:50

Ik snap jou optimisme de hele week niet zo. Ik zie het eerder weer 0-3 worden dan een stunt van PSV

23 februari 2023 om 09:01

Bakayoko tegen redelijke tegenstanders brengt alleen je rechtsback constant in gevaar. Let vanavond maar op. Bakayoko krijgt de bal > kijkt geen seconde of er een optie naar voren is > passt direct de back aan terwijl er druk opgezet word > back moet het weer oplossen.

Laten we hopen op het wonder van Eindhoven... maar hebben wij ook de Messias in het midden ? Desalniettemin ik ga er met een goed gevoel voor zitten. Cmon boys

Teze was zelfs in dit matige elftal echt een dissonant. Centraal kan ie beter uit de voeten, maar hij zorgt aan de bal met name voor veel onrust, is telkens te laat en oogt paniekerig. Benieuwd of het met Mauro op de back positie wat beter staat. Sangare is wel echt een gemis voor PSV, een blok van hem en Guti met Veerman of Xavi ervoor was ideaal geweest. Benieuwd of PSV Eindhoven weer eens kan laten genieten, ik mag er voor m'n werk weer eens naar toe. Stiekem baal ik wel dat ik bij m'n eigen cluppie al heel lang niet meer uit kan kijken naar een spannende Europese avond.

23 februari 2023 om 10:54

Ik denk juist met een 0-3 achterstand je beter Guti erin kunt doen. Ik vind hem meer drive en dynamiek hebben dan Sangeré. Vind Sangeré wat laconiek de laatste tijd en de wisselwerking met Veerman ook niet optimaal. Mis balans tussen die twee. Denk met een Guti, harde werker, drive en kan ook de voetballende oplossing vinden icm met een spelmaker als Veerman zou wel eens voor wat meer aanvallende impulsen zorgen. Daarnaast vaker de voorzet in de pot slingeren, met De Jong en Til heb je wel lengte in de 16, druk naar voren houden en voor rust 2-0 voor staan.
Off-topic: had de echte McGeady een promotie naar de PL gegund. Of een seizoen zoals Sunderland nu speelt.

De wedstrijd van zondag is voor PSV belangrijker. Sevilla gaat dit echt niet meer weggeven, want die zijn zo ervaren dat ze het slim gaan spelen met tijdrekken en andere trucjes om het spel eruit te halen. Alleen als PSV in de eerste helft met 2-0 voorkomt, zie ik iets gebeuren. Ik zou beginnen met de sterkste 11 en in de rust kijken of het nog zin heeft om de sterkhouders op het veld te laten

23 februari 2023 om 10:49

Ik denk dat je gerust kan zeggen dat elke wedstrijd belangrijk is voor PSV op dit moment. Ik heb er een hard hoofd in dat je hier nog iets uit kan slepen, maar lukt dat wel is dat direct ook een mogelijke ommekeer in de malaise. In de Eredivisie is elke wedstrijd nu een finale om te zorgen dat je niet eindigt met een voorronde Conference League..

Onbegrijpelijk dat je als PSV zijnde het met zo'n achterhoede moet doen en dan bijna wekelijks Doekhi in de top van de Bundesliga zien presteren. Deze jongen was gratis op te pikken maar geen NL top(b)club die hem nodig leek te hebben.
Trainer is niet te benijden want vooral verdedigend is het gewoon bar slecht. Beter had daar een kwaliteitsimpuls plaatsgevonden ipv dure spelers te huren voor jong PSV

Hoe zit het met Boscagli?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren