Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig PSV’er Sávio scoort tweemaal en schiet Girona voorbij Barcelona

Laatste update:

Girona heeft maandagavond een comfortabele zege geboekt in LaLiga. In eigen huis was de ploeg van trainer Míchel met 3-0 te sterk voor Rayo Vallecano dankzij een doelpunt van Viktor Tsygankov en een dubbelslag van voormalig PSV’er Sávio. Dankzij de overwinning gaat Girona Barcelona weer voorbij op de ranglijst en blijft het gat tot koploper Real Madrid zes punten.

Girona - Rayo Vallecano 3-0


Hoewel Girona al in de eerste helft van de weinig enerverende schaakpartij de bovenliggende ploeg was, werd de openingsgoal pas na rust gevonden. Miguel Gutiérrez legde de bal klaar op de penaltystip, waar Tsygankov klaarstond om binnen te schieten: 1-0.

De bevrijdende 2-0 vond Sávio in de 91ste speelminuut, toen hij scoorde op aangeven van Pablo Torre. Uiteindelijk maakte Sávio ook nog een derde treffer. In de slotseconde van de wedstrijd sneed hij vanaf de rechterkant op fraaie wijze naar binnen en schoot hij bijna vanaf de achterlijn de 3-0 tegen de touwen.

Rayo Vallecano eindigde het duel met tien man, daar Pep Chavarria een kwartier voor tijd binnen een minuut tweemaal geel kreeg. Daley Blind kampt nog altijd met een voetblessure en zat niet bij de wedstrijdselectie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastische speler dit, passeert zo makkelijk. Moest vorig jaar nog wennen aan Europa, had blessures en was veel op jeugdtoernooien. Blijft jammer, want had ongetwijfeld bij ons kunnen shinen dit seizoen. Een buitenspeler kunnen we na het vertrek van Vertessen wel gebruiken.

Leuk om te zien dat het zo goed gaat met dat clubje aan de Costa Brava
City Football Group met Girona de CL in. Zou leuk zijn.

27 februari 2024 om 10:03

Zou voor Girona leuk zijn. Maar iets van City Group leuk vinden wordt lastig.

27 februari 2024 om 12:18

Waarom zou dat leuk zijn? Dat soort "football groups" verpest het hele voetbal. Leuk ..we kopen even een Champions League deelname voor een klein clubje uit Spanje.

27 februari 2024 om 14:40

Jullie doen net of het in Madrid of Barca anders gaat.

Real Madrid is dus echt de achilleshiel van Girona lijkt het. Ze kunnen alle andere ploegen wel verslaan.

27 februari 2024 om 10:35

Moeite met Bilbao ook. Blijft natuurlijk top om te zien! Gun ze de 2e plek wel. Zal niet onverdiend zijn met het leuke voetbal.

Wat gebeurt er nou als Girona bij Manchester City in de groep komt? Of als ze elkaar tegen komen in de knock-out fase? Is er dan sprake van belangenverstrengeling? Of is het net als Red Bull Salzburg en Rasenball Leipzig? Allebei dezelfde groep,maar kunnen en mogen elkaar toch tegen komen.

27 februari 2024 om 08:04

Dat zal organisatorisch wel geregeld worden. Het gaat puur om wie op papier als eigenaar staat.

Leuke ploeg dat Girona hoor!
Savio gaat ook terug naar City volgend jaar. Benieuwd of hij kan aanhaken bij dat absurde niveau van City!

Die kunnen nog wel een speler gebruiken die een mannetje voorbij kan komen, maar ook nog rendement heeft...

Doku is leuk, maar vooral blaffen en niet bijten.
Grealish lijkt nog in een treble roes ofzo? Die heb ik al tijden niet meer (goed) zien voetballen.

Dan kan je volgend jaar met Savio en Foden op de flanken spelen!

27 februari 2024 om 10:31

Daar ga je toch kort door de bocht over doku, 1ste seizoen grealish was ook niet ideaal. Doku ook blessure gehad heeft nog geen volledig seizoen achter de rug. Laat hem eerst ff wennen ook aan het team. Zo kan je veel spelers afschrijven of te kort doen. Ff tijd geven is belangrijk, doku gaat nog schitteren.

27 februari 2024 om 10:37

Ik schrijf Doku niet af. Maar ik vind Doku eigenlijk al jaren een blind paard, maar dat is mijn bescheiden mening.

Denk dat Doku beter kan hoor, absoluut. En hij is talentvol. Alleen vind ik hem echt te veel met zijn hoofd naar beneden spelen en egoistisch. Daarnaast heeft hij een vrij pover rendement voor een buitenspeler. Doku speelt ondertussen ook al aardig wat jaren op Europees niveau hé.

Vind dat Savio het dit jaar uitstekend doet. 1 op 1 is makkelijk voor 'm en hij heeft ook nog aardig rendement bij een club als Girona met 7 goals & assists!

27 februari 2024 om 10:37

Grealish is denk even gestopt met voetballen 😂
Verwacht zelf eigenlijk dat Doku rendement gaat koppelen aan de acties. Beter voor Savio nog jaartje Girona als de leegloop niet te gek is.

27 februari 2024 om 10:46

Tsja. Veel beter kan Girona het niet doen hé. Idem voor Savio. Zekre als Davies en Mbappe komen, dan kan Girona sowieso fluiten naar een eventueel kampioenschap volgend jaar, mochten ze compleet blijven....

En daarnaast krijgen ze ook Europese potten erbij.

Denk dat Savio voldoende zou kunnen spelen bij City komend jaar hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren