Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wesley Sneijder en Danny Blind kritisch op 2 PSV’ers: ‘Dat is dodelijk’

Laatste update:

PSV kijkt bij rust tegen een 1-0 achterstand aan in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Een doelpunt van Sevilla-verdediger Sergio Ramos halverwege de eerste helft doet de Eindhovenaren tot dusver de das om. In de rustanalyse op RTL 7 is Wesley Sneijder kritisch op verdediger André Ramalho. Ziggo Sport-analist Danny Blind richt zijn pijlen juist op aanvaller Hirving Lozano, die geblesseerd uitviel in het Champions League-treffen.

Sneijder zoomt in op de twijfelachtige rol van Ramalho bij de openingstreffer van Ramos. “Ramalho doet dit gewoon helemaal verkeerd. Die moet op de bal letten en kijken waar hij wordt genomen. Nu maakt hij een stap, waardoor Ramos helemaal in die vrije ruimte uitkomt. Dat is dodelijk.” Ramos kon de bal na een vrije trap van Ivan Rakitic vrij achter Walter Benítez lopen.

De legendarische middenvelder van onder meer Oranje en Internazionale ergert zich aan PSV. “Dat kinderlijk verliezen van die duels... Dat gebeurt nu al 45 minuten lang”, aldus Sneijder. “Sevilla wint elk, maar dan ook elk duel. Je ziet het gewoon gebeuren. We hadden het voor de wedstrijd over die oude mannen, maar die oude mannen troeven ze af.”

Blind
Op Ziggo Sport uit ook Blind zijn onvrede over PSV. “Het eerste kwartier was PSV zichzelf nog wel”, begint de Ajacied zijn analyse. “Er was weinig aan de hand. Ze hadden de controle en kregen ook nog een paar mogelijkheden via Bakayoko, met een voorzet op De Jong. Op een gegeven moment zie je dat de scherpte er niet is bij de elementen die er bij Sevilla toe doen.”

“De mogelijkheden liggen op de flanken via Lozano en Bakayoko.” Blind stipt twee mogelijkheden van Lozano aan. In minuut 41 sneed de Mexicaan naar binnen en besloot hij voor eigen succes te gaan in plaats van af te leggen op Bakayoko. “Ik kan hier wel mee leven. Hij kán hem geven, maar ik kan ook goed leven met het feit dat hij het op goal probeert.”

In het begin van de wedstrijd veroverde PSV het balbezit. De bal kwam terecht bij Lozano, die direct vanaf een meter of twintig besloot uit te halen. "Hier heb ik meer moeite mee", vertelt Blind bij het zien van de beelden. "Als hij hier de bal op Til geeft, staat hij gewoon vrij voor de keeper! Dat vind ik... Dan gaat hij (Lozano, red.) van tien meter verder schieten met vier à vijf verdedigers voor zich, terwijl Til daar een geweldige loopactie maakte. Dat is Lozano."

Reactie clubwatcher Rik Elfrink via X
Ook Rik Elfrink, PSV-clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, ziet dat de Eindhovenaren het lastig hebben in Sevilla. “Sevilla-uit is voor rust weer een kaakbreker geweest voor PSV, dat dankzij de VAR nog wel in de wedstrijd zit. Een paar keer flink overlopen en geen power of venijn om Sevilla echt pijn te doen: dertien keer op rij winnen in de Eredivisie betekent over de grens vooralsnog niks.”

Elfrink benadrukt ook dat het uitvallen van Lozano met oog op het uitduel met Feyenoord een domper is voor PSV. “Lozano lijkt last te hebben van een hamstring en dat is ook met het oog op zondag slecht nieuws voor Bosz. Zo stapelt de ellende zich op bij PSV, dat Vertessen inbrengt om nog wat te kunnen forceren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ze vergeten Veerman nog even. Die zou zich volgens Van Hooijdonk en vele anderen "makkelijk staande houden in een buitenlandse top competitie". Nou dacht het niet. Leuk in de Eredivisie, maar niet meer dan dat. Gelukkig durft hij naar eigen zeggen wel als enige nog te zeggen wat hij denkt. Daar hebben we wat aan! Hoeft echt niet mee met Oranje

Wat een confronterend beeld voor onze competitie… de nummer 15 van Spanje (gemiddeld oudste team ooit in de Champions League) tegen de in Nederland ongeslagen nummer 1 van de eredivisie 😩

29 november 2023 om 20:45

Rectificatie: Nederlandse competitie goed hoor. Dat zie je wel terug in dit soort wedstrijden

29 november 2023 om 22:12



Ik ben ook geen groot fan van de huidige kwaliteit in de Eredivisie, maar dat soort ranglijstvergelijkingen zijn echt zo nutteloos.

De nummer 15 van Spanje speelde namelijk ook 1-1 en verloor uiteindelijk nauwelijks op penalties tegen de Nr 1. ploeg van de wereld in de UEFA super cup. Spelen ook gelijk tegen Real Madrid. Echt een wonder dat PSV van zo'n wonderploeg wist te winnen.

30 november 2023 om 06:58

Weet ik wel, maar het contrast was zo groot tot die rode kaart… schrijnend vond ik het. Maar gelukkig behoort PSV nu tot de elite van Europa. Het kan verkeren… goed voor Nederland dit!

De polonaise van afgelopen jaren is via Alkmaar,Amsterdam en Rotterdam gewoon doorgegaan richting Frankrijk en Portugal.
Ongelofelijk hoe slecht we allemaal presteren.
Net als Psv heeft ook Az en Ajax een wonder nodig om door te gaan in het huidige toernooi.
Ik gok na de winter, Psv net als Feyenoord Europa league, Ajax Conference league en Az is gewoon klaar na die domper in Bosnië.

29 november 2023 om 20:49

Kijk je mee Tinus? 🤪

30 november 2023 om 09:33

Gefeliciteerd, niet meer verwacht natuurlijk maar oh zo knap.

30 november 2023 om 10:52

Dankjewel, en ik zal bekennen dat mijn gevoel hetzelfde was als die van jou het eerste uur.. bah. Maar des te zoeter deze overwinning 😁

29 november 2023 om 20:52

Kan je je opmerking nog bewerken? Psv door in CL als Arsenal straks wint en PSV presteert helemaal niet slecht in Europa dit seizoen.

Wat makkelijk om ramalho weer de schuld te geven. Het is toch echt schouten die ramos laat lopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren