Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Zolang ik aan de voorwaarden voldoe, blijf ik in beeld bij Oranje'

Laatste update:
/

Jeremain Lens lijkt een goede kans te maken op een uitnodiging voor het WK in Brazilië. De 25-jarige aanvaller maakte indruk in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Hongarije (8-1) en Turkije (0-2) en heeft zijn draai bij Dynamo Kiev na een moeizaam begin ook weten te vinden. De Amsterdammer heeft daar in gesprek met het Algemeen Dagblad wel een verklaring voor.

“Eerst was ik na 45 minuten in een wedstrijd in Oekraïne kapot. Dat gevoel kan ik gelukkig steeds verder uitstellen. De bondscoach wil fitte spelers in zijn selectie. Dat lukt op deze manier wel”, zegt Lens, die bij de grootmacht uit het Oostblok veel meer loopwerk moet verrichten dan hij gewend is. De linksbuiten leverde dit seizoen in dertien competitiewedstrijden drie doelpunten en één assist. Hij maakte zondag nog een knap doelpunt in de derby tegen Arsenal Kiev.

De ex-speler van onder meer PSV geniet bij Kiev het vertrouwen van trainer Oleg Blokhin en staat wekelijks in de basis. “Er is veel gezegd en geschreven over mijn transfer naar Kiev. Of dat allemaal wel goed zou zijn. Tijdens de vorige interlands heb ik daar een gesprek met bondscoach Louis van Gaal over gehad. Het is duidelijk, zolang ik aan de voorwaarden voldoe, blijf ik in beeld”, besluit Lens.

Denk jij dat Jeremain Lens op het WK een basisplaats heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat narsingh er in komt te staan. Ik vind de acties van lens aak op niets uitlopen terwijl er bij narsingh vaak nog wel een idee achter dit

26 oktober 2013 om 11:21

Klopt ben ik helemaal met je eens. Maar ik denk dat als Louis van gaal hem oproept dat hij ze gaat laten afwisselen.

26 oktober 2013 om 11:36

@mangoboy

Lens speelt links voor en narsingh rechts voor.

Ps: john mag ook best op links

26 oktober 2013 om 11:40

Om eerlijk te zijn vindt ik Lens niet echt een speler voor Oranje. Maar op de een of andere manier speelt hij in Oranje toch vaak erg goed, en is regelmatig belangrijk met goals of assists. Misschien is hij wel gewoon een stuk beter dan veel mensen denk, waaronder ik.

26 oktober 2013 om 11:45

John kan je een streep door zetten. Die heeft veel te veel tijd nodig voordat ie op gang komt. Dat gaat geheid fout op een eindtoernooi.

26 oktober 2013 om 12:02

Hoe kom je nou weer bij Narsingh? Die jongen kan alleen maar hard lopen en is al erg lang geblesseerd, als ik van Gaal was zou ik het wel weten: misschien plekje voor Narsingh op de bank voor het EK na het aankomende WK. Ik vind Lens echt wel beter dan Narsingh.

Gelet op de kop van het artikel zou je verwachten dat de benodigde voorwaarden uiteen gezet zouden worden. Nu is het gissen welke voorwaarden aan hem gesteld worden.

26 oktober 2013 om 11:33

De voorwaarden van Van Gaal zijn bekend: Fit zijn en wekelijks spelen.

26 oktober 2013 om 11:57

Een derde voorwaarde lijkt me tenslotte dat je veel kwaliteit moet hebben, iets dat Lens niet heeft. Kennelijk hebben we echter ook niet iets beters, het is echt zeer droevig gesteld met de linksbuiten positie. Lens is eigenlijk niet eens een linksbuiten, heeft zijn hele carrière op rechts en in de spits gespeeld. Echt treurig dit.

26 oktober 2013 om 12:14

Daar zijn de meningen over verdeeld. Ik vind Lens een prima speler voor Oranje.

26 oktober 2013 om 12:50

Lens heeft afgelopen wedstrijden prima laten zien van meerwaarde te zijn. Er zijn daarnaast totaal geen betere opties voor oplinks.

Zal een mooie speler zijn voor op het Wk

Weet het nooit zo goed met Lens. Aan de ene kant is het echt een atleet met veel kwaliteiten, maar aan de andere kant is het ook een onberekenbare/labiele speler die ook hele wedstrijden onzichtbaar kan zijn. Dat kun je je op een WK natuurlijk absoluut niet veroorloven. Mocht Louis voor hem kiezen aan de rechterkant zal die hem toch flink moeten prikkelen.

26 oktober 2013 om 11:47

Ben ik aan de ene kant wel met je eens.

Aan de andere kant rendeert Lens enorm bij Oranje! Dat kan je moeilijk ontkennen. In de kwali. was hij een van de meest waardevolle spelers.
Deze gast staat in Rio gewoon in de basis!

Lens verrast me op dit moment, respect voor deze jongen! Hou deze vorm nog ff 8 maanden vol

Waarom hebben jullie het over Narsingh? Die heeft het bij Heerenveen goed gedaan(ander niveau), bij PSV alleen zijn begin wedstrijden, daarna was het ook al een stuk minder. Nu is ie er een hele tijd uit geweest en moet ie er ineens in voor Lens.. Begrijp ik niet. Narsingh heeft dan wel een goede voorzet, maar in de kleinere ruimtes is het ook niks hoor.

Dit is dus iets wat ik maar niet kan begrijpen van de voetbalwereld.

Iedere keer als er een talent/speler weggaat van Ajax, Feyenoord of PSV dan hoor je dat die voetballer zegt dat het niveau van de trainingen zoveel hoger ligt en dat de intensiteit ook veel hoger is.

Dat het niveau hoger ligt, daar kan ik inkomen, immers kan je op hoger niveau voetballen met betere voetballers. Dat de intensiteit zoveel hoger ligt, dat kan ik niet begrijpen. Conditie is niet iets waar je aanleg voor moet hebben, dit kan je gewoon trainen. Waarom schroeven we deze intensiteit niet langzaam aan omhoog? Als je daar in de jeugd al mee begint, dan moeten ze er vanzelf wel tegen kunnen lijkt mij zo.

Het kan toch niet waar zijn dat ze bij Dynamo Kiev harder trainen dan in de eredivisie?

Mijn advies aan de Nederlandse trainers.. maak de trainingen intensiever.. Ga 2x per dag trainen of ga bij Real Madrid, Arsenal of Chelsea langs en kopieer hun training, maar doe met de bal eenvoudigere trainingen.

Op deze manier Moet het niveau toch omhoog kunnen? Of praat ik nu alleen maar onzin?

26 oktober 2013 om 11:49

Ik kan je redenatie volledig volgen.

Het is echter bekend dat het in het Oosten van Europa allemaal veel fysieker is. Dat geldt niet alleen voor voetbal en stamt al uit de tijd van de Ddr!

Ik dnek dat Nederlands voetbal vooral technischer is en minder fysiek. Wat mij betreft staat dat voor Nederlands voetbal en houden we dat ook zo tot in lengte van dagen!

26 oktober 2013 om 11:56

Maar dit verhaal gaat niet alleen in het oosten van europa op. Ook in Engeland, bij clubs als Norwich hoor je het.

En wat jij zegt, wij zijn technischer, als we daar een fysiek aspect aan toevoegen, dan zijn we toch gelijk 5 stappen verder?

Kijk nou naar zo'n Boetius, leuk voetballertje, verfijnde techniek. Maar die jongen is ondertussen ook al 19 of 20. Toen ik zo oud was en nog hockeyde, kan ik je vertellen dat ik 3x zo breed was als hij. Dat is toch raar? Aangezien het zijn beroep was en ik 2 keer per week aan de fles zat?

26 oktober 2013 om 12:00

@ derktrip

Dit zeg ik dus ook altijd. Als we enigszins willen aansluiten zullen we toch op zijn minst op dezelfde intensiteit gaan trainen en dergelijke. Ik begrijp dat ook niet. Als het in andere landen kan en verantwoord is, waarom hier dan niet?

Zolang Narshing nog niet fit is en in vorm is hoeft lens zich geen zorgen te maken maar Narshing in vorm de enige klassieke Nederlandse rechtsbuiten die we hebben. Dan zie ik het somber in voor lens. Want dan speelt van gaal met Robben op links Narshing op recht en van persie in de punt dat is na mijn mening gevaarlijkste aanval van Nederland. de snelheid van Narshing plus zijn voorzet en scorend vermogen zijn mooie wapens.

Hij gaat zeker mee, speelde zowat alle wedstrijden onder van gaal. En ook niet onverdienstelijk.

zal met depay voor de linksbuiten positie zijn. spits van persie en van wolfswinkel. rechtsbuiten Robben en Narsingh

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren