Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden

Laatste update:

Dennis te Kloese gaat geen overhaaste beslissingen maken in het aanstellen van een opvolger van Arne Slot, zo stelt De Telegraaf woensdagochtend. De algemeen directeur van Feyenoord zal zorgvuldig te werk gaan, maar heeft wel enkele namen in beeld.

Een kopie van Slot loopt er niet rond, maar de Rotterdammers zijn zich er wel van bewust dat er verschillende trainers zijn die over enkele aspecten van de trainer Slot beschikken. Veel tijd om erover na te denken is er nog niet geweest, daar Feyenoord tot afgelopen weekeinde druk bezig is geweest met het onderhandelen over de afkoopsom van het contract van Slot.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Wel heeft Te Kloese al rekening gehouden met het scenario dat Slot zou vertrekken bij Feyenoord. Vorig jaar onderhandelde Slot namelijk al langdurig met Tottenham Hotspur, maar kwamen beide partijen uiteindelijk niet tot een akkoord. Dat akkoord lijkt er nu wel te komen met Liverpool.

Eerder werd in De Kuip al gesproken over Pascal Jansen als mogelijke opvolger van Slot. De 51-jarige trainer werd bij AZ lang gezien als succestrainer, maar werd later verantwoordelijk geacht voor het verval van de Alkmaarders en werd daarom in januari op straat gezet.

Daarom is Jansen ook niet meer in beeld in Rotterdam, zo meldt De Telegraaf. Marino Pusic is dat zeker wel. De Bosnische Kroaat werkte lange tijd bij Feyenoord als assistent van Slot, maar besloot in oktober 2023 de deuren van De Kuip achter zich dicht te trekken voor een avontuur als hoofdtrainer bij Shakhtar Donetsk in Oekraïne, waar hij inmiddels rechtstreeks op de titel afstevent.

Pusic is nog altijd erg populair bij Feyenoord, vanwege zijn vermogen om vanuit een heel sociale rol voetballers plezier te geven in hun vak. Pusic wordt gezien als een echte ‘people manager’, waarmee hij te vergelijken is met Slot.

Met Graham Potter, die bovenaan de shortlist bij Ajax staat en naar verluidt dicht bij een akkoord is met de Amsterdamse club, is er een tweede sterke kandidaat, die bovendien ervaring heeft in het buitenland en bewezen heeft met beperkte middelen en vooral jonge spelers sterke elftallen te kunnen bouwen. Ook Dick Schreuder, die momenteel indruk maakt bij het Spaanse CD Castellón, behoort tot de mogelijkheden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat Ajax en Feyenoord aub z.s.m een nieuwe trainer aanstellen. Ik word nu al moe van de eindeloze berichtgeving en herhaling om wie evt trainer van beide clubs gaat worden..

1 mei 2024 om 11:54

mc significant, Afhankelijk wie de trainers worden kan dit nog wel even wat tijd kosten. Zou Feyenoord een trainer bij een club weghalen dan is de kans groot dat ze dat dan pas bekend maken wanneer seizoen voorbij is. Want als je nog om prijzen speelt in het slot van de competitie dan wil je focus houden.

Heel eerlijk ik word niet zo warm van Pusic. Was een prima assistent bij Arne alleen zie geen hoofdcoach in hem. Als je de verhalen bij Twente leest heerst toch meer chaos en irritatie dan positivisme. Maar als Don Dennis er toch echt volledig achter staat dan heb ik daar vertrouwen in

Waarom niet in Rotterdam rondkijken Rijsdijk de trainer van Sparta doet het geweldig 8e plaats.
het is geen grote naam maar ik denk dat hij het geweldig zou doen bij Feyenoord.
maar waarschijnlijk neemt Feyenoord iemand met een grotere naam

1 mei 2024 om 08:01

Ik weet niet of de gemiddelde Spartaan het daar mee eens is. Steijn deed het geweldig met 59 punten. Staan nu op 43 punten met nog 2 moeilijke uitwedstrijden voor de boeg. Doet het volgens mij naar behoren maar het woord geweldig zullen ze denk ik niet gauw gebruiken daar. Vooral wat punten laten liggen tegen de wat kleinere in thuiswedstrijden.

Als ze met Pusic of Dick Schreuder aan de haal gaan, voorspel ik een enorme terugval van Feyenoord aankomend seizoen. Potter ken ik niet goed genoeg om een oordeel over te kunnen geven.

Ik hoop ontzettend voor Feyenoord dat er ook na het vertrek van Slot goed beleid gevoerd gaat worden. Te Kloese heeft het natuurlijk heel goed gedaan tot nu toe, maar er is helaas geen overvloed aan goede trainers beschikbaar. Maar Pusic (uitstekende assistent, als hoofdtrainer echt niks bij Feyenoord te zoeken) en Schreuder (vind ik al een risico bij elke andere Eredivisieclub, laat staan Feyenoord) zouden echt desastreuze keuzes zijn.

1 mei 2024 om 08:01

Als je puur kijkt naar de bekende namen, voornamelijk Nederlanders dan niet inderdaad. Maar waarom niet kijken naar het buitenland?

Het toont aan wie de ingangen van De Telegraaf bij Feyenoord zijn. Onlangs hoorde ik ergens, weet niet meer waar, dat Van Bodegom en Sjaak Troost gecharmeerd zijn van Pusic alleen zij gaan er niet over. Te Kloese laat zich op dat gebied niet beinvloeden want Van Bodegom en Sjaak Troost wilden bijvoorbeeld Glenn van der Kraan als hoofd jeugdopleiding maar Te Kloese is uiteindelijk bij Zeb Jacobs uitgekomen. Dat heeft hij overigens niet alleen gedaan maar met oa Goes en Wade. Ik ga er dus vanuit dat Te Kloese zich opnieuw niet laat beinvloeden en dus voor een andere trainer zal gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren