Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen’

Laatste update:

Ajax heeft naar verluidt zijn pijlen gericht op Nuno Tavares. De verdediger van Arsenal, die afgelopen seizoen verhuurd werd aan Nottingham Forest, wordt volgens het Engelse Sky Sports gezien als mogelijke versterking voor de linksbackpositie.

Mochten de Amsterdammers Tavares daadwerkelijk willen aantrekken, zal dat financieel gezien een lastige deal worden. De 24-jarige Portugees heeft een lopend contract en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van vijftien miljoen euro.

Zijn huidige verbintenis loopt nog slechts een seizoen door. Arsenal zal dus vermoedelijk onwelwillend tegenover een uitleenbeurt staan, aangezien Tavares na dit seizoen transfervrij kan vertrekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Tegelijkertijd zal het voor Ajax een lastig verhaal worden om met een bedrag van of in de richting van vijftien miljoen euro over de brug te komen. Het is dus nog maar de vraag hoe realistisch deze mogelijke deal is.

Tavares staat sinds de zomer van 2021 onder contract in Londen. Arsenal nam hem destijds voor acht miljoen euro over van Benfica, waar Tavares vanaf het Onder 17-elftal zijn opleiding genoot.

In het Emirates Stadium wist de Portugees jeugdinternational niet door te breken, waarna twee verhuurperiodes volgden. Eerst aan Olympique Marseille in de jaargang 2022/23 en afgelopen seizoen dus aan Forest, waar hij tot twaalf optredens kwam.

Amsterdamse linksachters


Afgelopen voetbaljaargang was de linksbackpositie een zorgenkindje van alle Ajax-trainers. Miljoenenaankoop Borna Sosa kon zijn prijskaartje niet waarmaken, terwijl ook Anass Salah-Eddine, Gastón Ávila en Ar'Jany Martha verre van wisten te imponeren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wat een blind paard is deze vent.. Totaaaaal niet op te wachten

3 juli 2024 om 21:07
0

Valt wel mee, heeft bij Arsenal ook leuke wedstrijdjes gespeeld, daarvoor bij Benfica en na Arsenal nog bij Marseille. Ik begrijp wat je bedoeld, het is geen echte echte topper. Maar voor de Eredivisie en Europa League gewoon prima, en de vijver waar Ajax in zou kunnen vissen lijkt mij. De directe versterking denken wel twee keer na voordat ze bij Ajax tekenen. Met een aflopend contract zal die 15 miljoen ook 10 miljoen kunnen worden.

3 juli 2024 om 21:11
0

Ik ben niet gecharmeerd, maar slechter dan wat we momenteel op linksachter hebben lopen kan ‘ie niet zijn..🤣

3 juli 2024 om 21:22
0

Ik snap wat je bedoeld Peter, ik heb ook wel eens wedstrijden van hem gezien dat ik dacht waarom speelt hij op dit niveau(bij Arsenal). Maar voor Ajax zou dit een prima versterking zijn, met ervaring in Engeland, Frankrijk en Portugal.

3 juli 2024 om 23:56
0

@Peter-Beense dit is niet een speler waarvan je denkt nou die krikt het niveau omhoog. Maar zoals jij ook al stelt slechter dan wat je nu hebt kan haast niet (Wijndal). Nuno Tavares is ongecontroleerd (domme overtredingen), verdedigend matig (laat mannetje vaak lopen, positioneel matig (verkeerd dekkend), angst voor duels. Enige wat ie heeft is een goede lange pass en snelheid maar goed Kroeslintat zal wel andere lichtpuntjes gezien hebben.

Dit zijn de leukere spelers. Niet haalbaar maar een geinig gerucht.

3 juli 2024 om 21:42
0

Dergelijke geruchten gaan onze attentie nog trekken de komende 2 maanden

Neem aan dat ze eerst Sosa en/of Avila moeten lozen voor er een andere LB komt.

3 juli 2024 om 21:20
0

Ben benieuwd wie Avila wil overnemen, zeker met een kapotte kruisband

3 juli 2024 om 21:38
0

Of die kruisband het wel of niet doet maakt bij Avila niet zoveel uit

3 juli 2024 om 21:57
0

Geloof dat Dortmund al een bod heeft uigebracht van 17mil op Avila

Ik ben benieuwd of dit een goede speler zou zijn. Eerst maar kijken of hij komt

Heaven must be missing an angel

Pff wat een geruchten allemaal weer.

Zou zijn komst toejuichen. Dit seizoen bij Nottingham Forest liep zijn huurperiode op een deceptie uit, maar 22-23 was hij echt heel goed bezig bij Marseille. Had gehoopt dat hij dit seizoen kansen zou krijgen bij Arsenal als linksback, gezien Zinchenko steken laat vallen in verdedigend opzicht en Tierney ook kwakkelde met o.a. zijn fitheid. Maar helaas geen kansen gehad en ondanks zijn slechte seizoen bij Nottingham, zie ik hem graag bij Ajax.

Ben bang dat 15 miljoen alleen te gortig voor Ajax zal zijn, hopelijk kunnen ze de prijs wat omlaag brengen en hem toch binnenhalen.

Na de afgelopen twee zwarte jaren en alle verhalen over hoe matig het financieel voorstaat, komen er de afgelopen dagen steeds meer namen voorbij uit een vijver waarin ik Ajax niet had verwacht te vissen. Zou Kroes al redelijk ver zijn met uitgaande transfers waardoor er toch wat meer mogelijk is financieel?

3 juli 2024 om 21:17
0

Wellicht toch wat risico nemen omdat ze verwachten nog wel een aantal spelers te verkopen en ze al snel aan het officiële seizoen moeten beginnen?

voor een vrienden prijsje van 10 miljoen mogen ze hem hebben

Helengoede speler die niet zou misstaan. Maar zoveel geld voor een LB? Kijken of je een dealtje kan maken. Middenveld heeft echt versterking nodig ik hoop nog steeds dat Ericksen gaat tekenen. En simon Kjaer ook. Haal die twee.

Ga eerst eens wat spelers verkopen

3 juli 2024 om 21:38
0

Zijn ze druk mee, komt vanzelf. Markt komt met EK's etc ook altijd laat op gang.

3 juli 2024 om 21:47
0

Eerst zien dan geloven

3 juli 2024 om 21:54
0

Ja, er gebeurt überhaupt nog weinig op de markt. Voor jongens als Bergwijn, Akpom en Sutalo is echt wel interesse. Maar de markt moet gewoon op gang komen. Tim van Duijn meldde wel dat de verwachting is dat er de komende weken wat op gang komt. We moeten gewoon geduldig zijn, hoe vervelend dat ook is en niet helemaal optimaal. We wisten van te voren dat het een lastige zomer ging worden. En dat we weinig concreets horen betekent niet dat er niks speelt he, dat is altijd wel belangrijk om in je achterhoofd te houden.

4 juli 2024 om 13:44
0

Vind je het vreemd? Het EK is nog bezig... Nog zoveel spelers actief of net uitgeschakeld die nu nog geen zin hebben in onderhandelingen. Clubs gaan ook pas kopen als ze zelf hebben verkocht, een transfer leidt weer tot een transfer in vele gevallen.

Tja als je Wijndal en Sosa kan slijten en deze speler op kan halen voor een kleine 10m zou ik het altijd doen maar laten we eerst is een rechtsbuiten binnen halen of een beetje creativiteit op het middenveld ipv al die waterdragers.

Is dit niet die guy die een filmpje had gepost dat hij zijn hond aflebberde? Ik voorzie een Stefan Postma-achtig liedje.

4 juli 2024 om 11:31
0

Nuno, Nuno, Nuno
Op z'n hondjes vind ie fijn
En als ie zich wel lekker voelt
Dan gooit ie een tong erbij

Thank you, ik verwacht mijn Pulitzer in de post.

Eerst maar eens afvragen of die echt waar is. Ondertussen al aan tientallen spelers gelinkt waar helemaal geen interesse in is, maar waar een zaakwaarnemer gewoon even de naam Ajax handig gebruikt.

Messi komt en Neymar ook
Wat is slap gelul allemaal

Dit is niks. Hopelijk is dit gepush van een zaakwaarnemer, want ik zie helemaal niks in deze jongen. Heb nog liever Sosa, en die is ook ongeschikt voor Ajax.

Geen populaire mening waarschijnlijk maar Verdonk heeft het fantastisch gedaan bij NEC afgelopen seizoen, zelfde geldt voor Sugawara. Probeer die jongens te halen en je hebt weer backs waar je lekker mee op kan bouwen, met voorzetten en overlap. Bovendien is er nauwelijks geld.

Een technisch zeer beperkte speler. Doet alles met kracht en inzet, Dumfries-light is het aan de linkerkant. Zeker niet halen, want past in niks bij Ajax.

Gezien z’n prijs zal het moeilijk worden want Ajax zal eerst geld moeten incasseren is de aanname.. nou hebben ze al geïncasseerd voor Mikautatze en pakken ze ook nog doorverkoop percentage en dat is al bijna een op één dat bedrag. Verder weten ze bij Ajax allang wie eruit zullen gaan en weten ze ook al welk geld ze beschikbaar zullen hebben uiteindelijk. Ik zie wel echt gerichte interesse voor spelers op posities waar ze echt mensen nodig hebben als ze dat goed invullen kan het herstel best hard gaan!

Ik hoopte dat Bassey weer terug zou keren.

Ik zou hem niet halen. Op dit moment heb je Sosa, Wijndal en Baas. En dan kunnen Hato en Avila daar ook nog spelen. Ik zou er in iedergeval 3 daarvan verkopen Sosa, Wijndal en Avila. En dan een ervaren back halen met Baas daar achter.

Leuke altijd die geruchten van evt transfers. Maar laten we vooral eerst maar eens wat overtollige ballast kwijt raken; Rulli Gorter Gaaei Medic Sosa Bergwijn Berghuis Akpom Forbs Henderson.

Dit kan gewoon niet serieus zijn.... Die man is het lachertje van de Premier League! Die zou ik zelfs niet voor 15 euro bij Ajax willen zien. Plus hij is ook nog eens een paar klassen slechter dan Sosa.

als Ajax deze pannenkoek haalt word ik helemaal gek. Kom maar niet van deze gast af… Hij is zo slecht

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren