Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alfred Schreuder heeft beet: 11-voudig international van Oranje vertrekt naar Dubai

Laatste update:

Alfred Schreuder gaat als trainer van Al-Nasr opnieuw voor de komst van een speler met Eredivisie-ervaring. Voetbal International wist maandag al te melden dat Marouan Azarkan en Othmane Boussaid op weg zijn naar de club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Volgens het weekblad kiest Leroy Fer nu eveneens voor een samenwerking met Schreuder.

De inmiddels 34-jarige middenvelder speelde eerder al onder Schreuder bij FC Twente. De handtekeningen moeten nog worden gezet, maar Fer is naar verluidt zo goed als rond over een contract bij Al-Nasr.

Fer liep bij Alanyaspor uit zijn contract, waardoor hij gratis de overstap naar het Midden-Oosten kan maken. De elfvoudig international van Oranje was de afgelopen drie seizoenen actief in de Turkse Süper Lig.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Schreuder is sinds eind vorig jaar hoofdtrainer bij Al-Nasr. Eerder werd hij aangesteld bij Al-Ain, waar hij na veertien wedstrijden zijn congé kreeg.

Al-Nasr, dat overigens niet verward moet worden met het Al-Nassr uit Saudi-Arabië van Cristiano Ronaldo, eindigde afgelopen seizoen op de zesde plek in de competitie van de Verenigde Arabische Emiraten.

Azarkan en Boussaid


De club van Schreuder is ook druk bezig met het vastleggen van Azarkan, die voor circa één miljoen euro de overstap van Utrecht naar Dubai maakt. Boussaid is sinds 1 juli clubloos. Hij had een nieuw contractaanbod van de Domstedelingen op zak, maar vertrekt dus ook naar Al-Nasr.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Perfecte stap voor hem EN voor het NL elftal. Zo hebben wij er de komende jaren (mocht koeman aanblijven) weer een optie op het middenveld bij

9 juli 2024 om 10:52

Absoluut! Koeman is dol op afbouwende middenvelders die in in een oliestaat aan het afbouwen zijn

9 juli 2024 om 10:56

Volgens mij liggen de Verenigde Arabische Emiraten nog steeds in Azi� Net zoals Saudi-Arabië.

9 juli 2024 om 11:18

Joh al die Noord Afrikanen moet lekker terug gaan naar Istanbul en daar gaan voetballen!

9 juli 2024 om 11:23

Oh ja, oeps.

Misschien Memphis eens polsen. Anders staat-ie de gehele Koemanperiode in de punt.

Spelers die blijkbaar nog niet met pensioen zijn: Leroy Fer.

9 juli 2024 om 17:05

Op je 34e nog even lekker wat oliedollars pakken in een warm klimaat met op en top faciliteiten. Je kan die man niet haten om deze move.

Fer.. Daar had ik toch meer van verwacht toen hij nog bij Feyenoord speelde. Getalenteerd team was dat ook zeg. Best een mooie carrière gehad, maar ik denk dat hij er echt meer uit had kunnen halen. Was leuk geweest als hij nog een jaar of twee in de Eredivisie was komen spelen, maar ja. Financieel zal het een no-brainer zijn geweest.

9 juli 2024 om 12:24

Tot zijn afgeketste transfer naar Everton had hij een mooie opbouw in zijn carrière. Na die transfer leek hij het kwijt te zijn

Deze man wandelt nog steeds rond als betaald voetballer. Ik was dat dus al helemaal vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren