Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot kiest twee uitblinkers bij Feyenoord na veroveren TOTO KNVB Beker

Laatste update:

Trainer Arne Slot is diep onder de indruk van de optredens van Quinten Timber en Timon Wellenreuther, zo maakt hij na afloop van de gewonnen bekerfinale duidelijk voor de camera van ESPN. De coach van de Rotterdammers looft de vechtlust van de middenvelder, terwijl hij benadrukt dat Wellenreuther zijn ploeg met fraaie reddingen op de been hield.

Feyenoord legde zondag ten koste van NEC Nijmegen beslag op de TOTO KNVB Beker. In De Kuip was de ploeg van Slot met 1-0 te sterk voor de Nijmegenaren dankzij een doelpunt van Igor Paixão.

“Wie het voortouw namen? De eerste die je moet noemen is Timon Wellenreuther”, vertelt Slot direct na afloop in gesprek met Hans Kraay junior. “Hij bleef rustig en pakte echt een paar uitstekende ballen. Hij redde ook Minteh, die anders heel veel spijt had gehad.”

Na ruim zeventig speelminuten kwam Feyenoord met tien man te staan, omdat Yankuba Minteh in korte tijd twee keer geel - en dus rood - kreeg van arbiter Serdar Gözöbüyük. Nadien kwamen de Rotterdammers meer onder druk te staan, maar onder meer door een aantal puike reddingen van Wellenreuther hield Feyenoord stand.

“In de tweede helft vond ik dat Quinten Timber het voortouw nam als het aankomt op agressie, fanatisme en duels winnen. Daarmee zet hij de rest van het team op scherp”, vervolgt Slot.

“Zonder bal en met bal was Timber heel goed. Hij zette ook Ueda nog een keer alleen op de keeper. Hoewel Ueda goed liep, blijft het wel verwonderlijk dat hij dat soort ballen er niet inschiet. Het is echt een doelpuntenmaker, maar dat weet hij goed te verbergen, haha.”

“Als je ziet wie wij dit toernooi hebben uitgeschakeld, dan is het denk ik absoluut terecht dat wij deze beker omhoog mogen houden. Ik heb begrepen dat we vanavond een klein feestje gaan vieren”, zo besluit de trainer van Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wellenreuther redt 4 mooie ballen (maar die grootste kans mist die Sow zelf) en timber idd onhoudbaar. NEC goed gevoetbald en het Feyenoord gewoon lastig gemaakt, maar beetje geluk ontbrak bij ze. Gozubuyuk een drie.

21 april 2024 om 22:30

Ik vond de scheid niet zo slecht hoor. Je opmerking over Wellenbreuter zal je niet in dank worden afgenomen door fans van de club. Zij zagen Nec geen kansen creëren

21 april 2024 om 22:54

Nou heb net espn samenvatting gekeken, Feyenoord had in totaal 4 kansen tegenover 8 van NEC… zo zag ik het in het stadion niet helemaal, maar NEC kwam gewoon goed voor de dag.

Laatste gedeelte 1e helft kwam Feyenoord beetje aan voetballen toe, maar ging pas lopen met geluk dat ze voor 2e keer kleedkamer in gingen. Hancko op links en toen hadden we het eindelijk vrij goed onder controle. Na de rode kaart was het bibberen, maar dat is logisch… roept er hier een vast ja ueda had moeten scoren, maar die spits van NEC glijdt hem 10 seconden ervoor voor open doel naast.

Ook in stadion was NEC kant luider en positiever, dan bij ons. Vechtpartij in eigen vak was weer treurig. De uitsmijter met meeste dromen zijn bedrog, vond ik dan wel weer heel mooi.

22 april 2024 om 12:47

Dit lijkt mij een uitstekende samenvatting van de wedstrijd.
De trainer van NEC had het goed gezien; als Feyenoord met zoveel man druk zet, moet er ruimte liggen in de achterhoede. Niet gaan pielen met de bal, maar lang spelen. Normaliter zeg ik liever niet, maar nu moet je wel.
Wat hij ook goed zag is dat hij diep in de tweede helft de zwakkere kant zocht en dat was op links (feyenoord rechts). Niet bij Hancko maar Geerttruida daar lag de zwakte.
Feyenoord met tien man (gimenz tel ik niet mee) en een belangrijke gemis op het middenveld , verloochende zin speelwijze niet. Klasse

waarom Paixo eruit?

Wellenreuther mag van mij 1e keeper worden bij ons. Jammer voor Bijlow, maar hij is echt van een ander niveau. Wat een geweldige keeper. Fel, intelligent. Dan maar wat minder bij voorzetten. Voor de rest is hij echt geniaal.

Overigens vond ik Sandler echt fantastisch. Als hij niet zoveel geblesseerd was, speelde hij niet meer in Nederland. Geweldenaar. Heerlijke rushes. Fysiek dominant.

21 april 2024 om 21:23

Bijlow is kind van de club die gaat niet gepasseerd worden volgend jaar al zou het wel terecht zijn als je nooit een heel seizoen kunt keepen.

21 april 2024 om 21:32

Dat sentiment moet ergens een keer stoppen, zo blijft Feyenoord altijd 3e club van NL. Wil je stappen maken dien we die sentiment en emotionele visie te doorbreken, idem met de Kuip.

21 april 2024 om 21:33

Intelligent zie ik niet echt. Hij pakt door zijn emotie (laat ik positief zijn en het passie noemen) te vaak een onnodige gele kaart.

Heeft Bijlow zeer goed vervangen, maar Bijlow vertegenwoordigt kapitaal voor Feyenoord en Wellenreuther slechts in beperkte mate en heeft aangegeven te willen vertrekken. Dat gaat waarschijnlijk de doorslag geven

21 april 2024 om 21:36

Die bal die tegendraads wordt gekopt gaat er 9 van de 10 keer in. HIj schat dat echt briljant in. Heeft 3 gele kaarten gepakt. Dat valt alles mee.

21 april 2024 om 21:40

De tegendraads ingekopte bal was prima ingekopt, maar ook heel lekker voor een keeper als je er zo een pakt. Hij had gewoon klasse gekeept, daar heb ik geen twijfel over.

Heb je gezien waarvoor hij die gele kaarten heeft gekregen. 2 volgens mij terwijl hij op de bank (!) zat. Dat bedoel ik met emotie.

21 april 2024 om 21:41

Dat kapitaal valt ook wel mee , Bijlow is 26 en heeft volgens transfermarkt een marktwaarde van 13 miljoen. Wellenreuther is 28 jaar en heeft een marktwaarde van 6 miljoen. Wellenreuther is een goede keeper waarmee je nieuwe seizoen in kan , Bijlow blijft toch een vraagteken.

21 april 2024 om 21:48

Wellenreuther heeft een gelimiteerde transfersom van 3 mln. Dat is een fors verschil.

Overigens: Je moet niet alles voor waarheid aannemen wat op transfermarkt staat.

21 april 2024 om 21:51

Is bijna 2x, aardig verschil. En dan is Bijlow nog geblesseerd ook.

21 april 2024 om 21:55

Dat Wellenreuther een gelimiteerde transfersom heeft was mij niet bekend.

Transfmarkt kan je idd met een korreltje zout nemen, maar ik denk dat Bijlow ons niet echt een kapitaal gaat opleveren.

21 april 2024 om 22:45

Het is (helaas) nog steeds niet zo dat Feyenoord enig bedrag boven de 10M zo maar kan negeren.

“Het is echt een doelpuntenmaker, maar dat weet hij vooralsnog goed te verbergen haha.”

Goud. 😂 Verder eens, hoop dat Timon een mooie club vindt volgend seizoen. En als Timber te houden is deze zomer zsm werk maken van zijn contractverlenging aub.

21 april 2024 om 21:41

Ik begin steeds meer te hopen dat Bijlow een mooie club vind volgend jaar en dat we Wellenreuther voor drie jaar vast leggen. Dit is een keeper waarop je kan bouwen, vind maar eens een reserve keeper die zo goed is als Wellenreuther.

21 april 2024 om 21:52

Ik zou ze allebei verkopen.

Wellenreuther is een prima keeper maar wil eerste keeper zijn, en ik denk echt dat je beter kan krijgen. Bijlow vind ik in alles een klasse beter (behalve als lijnkeeper) maar is gewoon te vaak geblesseerd.

Daarnaast scheelt het qua salaris ook als je niet steeds een tweede eerste keeper moet aantrekken.

21 april 2024 om 21:58

Ik zie echt nog heel weinig wat Bijlow nou onderscheid van Wellenreuther. Kind van de club, leuk. Maar maakt gewoon het verschil al jaren niet. Wellenreuther heeft echt wedstrijden voor je gewonnen, Bijlow niet. Ik ben dat sentiment (misschien niet bij jou, maar in het algemeen) helemaal zat.

21 april 2024 om 22:29

Sentiment omdat hij een jeugdspeler is bedoel je? Ik vind dat je daardoor best wat meer krediet mag hebben, maar het is mooi geweest.

Denk oprecht dat een andere omgeving ook wonderen kan doen, voorbeelden genoeg van spelers die bij club A van de ene in de andere blessure vallen om bij club B ineens twee seizoenen blessurevrij te zijn. Kijk alleen in onze eigen selectie al met Hancko, die in eigen land bekend stond als de man van glas.

22 april 2024 om 09:58

Bijlow is voetballend veel rustiger. Heerst in de 16 en heeft ook goede reflexen en is beter. Wat ik jammer vind is dat men hem minder goed vind omdat hij vaak geblesseerd is, echter moet je dat los zien van elkaar. Puur naar kwaliteit kijken is Bijlow beter. Maar helaas vaak geblesseerd, waardoor je echt een goede 2e keeper nodig hebt. Als die het dan vervolgens goed doet, is het moeilijk wisselen al moet je altijd je beste keeper opstellen en dat is fit Bijlow.

Ik vond vooral zn woorden over Ueda treffend. "Hij is een doelpuntenmaker, maar dat weet ie nog goed verborgen te houden. "

Voor mij was Timber man of the match , dit niet alleen omdat hij zelf sterk aan de bal was, maar ook omdat hij veel corrigeerde voor de zwak spelende Zerrouki en Stengs. Hij stond ze ook een aantal keer de huid vol te schelden en nam de ploeg echt bij de hand. Wellenreuther speelde ook uitstekend en mag echt de eerste keeper worden.

21 april 2024 om 21:39

Ik weet dat Zerrouki al snel een zondebok is, maar die speelde echt niet slecht of zwak vandaag.

21 april 2024 om 21:58

Zelfde geldt voor Stengs. Beiden wat onopvallend maar niet slecht.

21 april 2024 om 22:05

Stengs was dramatisch man. 86 minuten alleen maar balverlies.

21 april 2024 om 22:06

Ik heb Zerrouki heel vaak verdedigd, maar vond hem vandaag echt heel zwak. Matig in zijn passing, regelmatig te ver van zijn man, regelmatig een stap te laat en ook zwak in duels.

21 april 2024 om 22:21

Vond Stengs niet slecht. Zerrouki hele zwakke eerste helft, tweede helft ietsje beter maar werd heel erg slordig in het laatste kwartier. Leverde twee levensgevaarlijke ballen in waar NEC één keer goed uit kwam maar Chery zich in de eindfase verslikte.

Denk nog steeds dat hij een goede aankoop is voor volgend seizoen als Mats vertrekt. Dan heeft hij ook meer ritme dan nu waar hij het vaak met 30 min om de week moet doen. Vind het vooral zonde dat Slot zijn CVM nooit één op één wisselt maar er liever voor kiest om met een ‘dubbele 6’ te spelen, wat echt maar twee keer goed heeft uitgepakt tegen Lazio en Atletico.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren