Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz en Stewart lijken streep te moeten zetten door doelwit van PSV: ‘Hij maakt indruk’

Laatste update:

PSV zit allesbehalve stil op de transfermarkt. Na het definitief inlijven van zowel Malik Tillman als Sergiño Dest en de komst van Couhaib Driouech en Ryan Flamingo, is Sepp van den Berg de voornaamste kandidaat om naar de Eindhovenaren te komen. Liverpool-trainer Arne Slot wenst voorlopig alleen niet mee te werken aan een transfer van zijn pupil.

Van den Berg is enorm gewild. De 22-jarige centrumverdediger werd het afgelopen seizoen door Liverpool verhuurd aan FSV Mainz 05 en kan een definitieve transfer naar de Bundesliga maken.

Mainz heeft goede herinneringen overgehouden aan de uitleenbeurt van de Nederlander en wil Van den Berg voor meerdere jaren aan zich binden, net als VfL Wolfsburg. Volgens The Athletic hebben beide Duitse clubs een bod neergelegd bij the Reds, maar zijn deze naar de prullenbak verwezen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ook PSV wordt genoemd als een van de geïnteresseerde clubs in Van den Berg, die volgens het Engelse medium een prijskaartje van circa 23,5 miljoen euro om zijn nek heeft hangen. Liverpool zou de jonge mandekker een kans willen geven tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

“Van den Berg heeft indruk gemaakt op de nieuwe hoofdtrainer Arne Slot sinds hij vorige week terugkeerde op het trainingscomplex van Liverpool voor de voorbereiding. De kans bestaat dat Van den Berg bij Liverpool blijft”, aldus The Athletic.

Volgens Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad, staat de centrumverdediger wel open voor een stap naar de landskampioen van Nederland. “Maar de zaakwaarnemer, hij en PSV moeten de door Liverpool bepaalde transferprijs linksom of rechtsom naar beneden zien te krijgen", schetst Elfrink.

“Vorig jaar lukte PSV dat al bij de transfer van Jerdy Schouten. Ditmaal moeten spelersmakelaar Frank Schouten, Van den Berg en PSV een nieuwe methode zien te verzinnen om een volgende toptransfer voor Stewart en PSV mogelijk te maken.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Ofwel doorverkooppercentage waar je u tegen zegt. Maar prima! Stewart is lekker op dreef, doorpakken met die talenten.

9 juli 2024 om 08:58

Het gaat zeker goed, en als je kijkt naar het team dat er nu staat, durf ik wel te zeggen dat PSV met afstand titelkandidaat nr 1 is. Maar dan moeten er niet meer teveel weg gaan. Veerman zal wel gaan, en Benitez nu waarschijnlijk ook. Wellicht Olij halen als vervanging?

9 juli 2024 om 09:01

Dit soort uitspraken nu al doen heeft toch echt geen waarde. Kan letterlijk nog van alles gebeuren, ook Ajax en Feyenoord zullen niet stil zitten.

9 juli 2024 om 09:02

Olij vind ik eerlijk gezegd niet het niveau wat je moet nastreven. Leuke betrouwbare keeper voor de Eredivisie, maar je speelt straks ook 8 CL-wedstrijden waar ik Olij nog niet goed genoeg voor vind

9 juli 2024 om 10:10

Op Ajax hoef je niet te rekenen. Die club heeft een begroting die tot problemen heeft geleid waardoor de club een flinke saneringsoperatie moet doorvoeren en fors moet gaan bezuinigen op de uitgaven. Dat gaat waarschijnlijk niet in 1 seizoen lukken en dus moet Ajax hopen dat de club in staat is om dit seizoen wel 1 van de 3 CL tickets te bemachtigen waarbij het derde ticket waarschijnlijk het meest realistisch is.

Dan kan de club volgend seizoen wellicht weer wat meer in de selectie investeren. Dit seizoen zal de club het vooral met talenten uit de opleiding moeten doen aangevuld met naar schatting 3 à 4 ervaren spelers die transfervrij of tegen een geringe transfersom van buitenaf kunnen worden gehaald. Deze transferperiode wordt Ajax vooral in verband gebracht met spelers die zo'n 5 à 7 miljoen moeten kosten en dat is natuurlijk niet voor niets.

9 juli 2024 om 10:13

Huh, Veerman zal wel gaan? Wie wil hem nou nog na die wanprestatie tegen Oostenrijk? Die jongen is het voetballen verleerd tijdens die wedstrijd volgens veel kenners hier.

9 juli 2024 om 11:13

Top Oss, lijkt me het beste dat veerman minuten maakt op een lager niveau. Hopelijk krijgt hij dan weer wat vertrouwen.

9 juli 2024 om 13:07

@dolorasinum We gaan het allemaal mee maken. Vorig jaar dacht iedereen in deze fase dat Feyenoord kampioen zou worden.

Goed mogelijk dat we op 1 september naar compleet andere selecties kijken. PSV gaat het seizoen in als favoriet, maar haal bakayoko, Veerman, Schouten,benitez en Boscagli (of zelfs 3 of 4 vd 5) weg en ineens ligt alles weer open. Dat zelfde geld voor Ajax aan de inkomende kant, vervang de 3 of 4 zwakste schakels en die doen ook gewoon weer mee. Uiteindelijk betaald Ajax, ook als ze 20% van het salaris budget van vorig seizoen af moeten halen, nog altijd bijna net zo veel als PSV en Feyenoord samen (ook omdat de omzet zonder CL voetbal hoger ligt dan die van PSV en Feyenoord met CL voetbal). En ook Feyenoord zit in een interessante positie, die zitten voor het eerst een misschien wel 40 jaar in een situatie waarin ze geen chronisch geld gebrek meer hebben (ik weet in ieder geval niet beter dan dat de financiele problemen eigenlijk al vanaf de jaren 80 jaarlijks weer terug kwamen), maar die zouden ook zo maar de halve selectie kwijt raken gezien de interesse in Hartman, Wieffer, Timber, Geertruida, Hancko en Gimenez.

De afgelopen 2 seizoenen hebben we kunnen zien dat een (nieuwe) trainer met een half nieuw elftal compleet de mist in kan gaan (scheuder en Steijn) maar ook dat een nieuwe trainer het, zoals Slot en Bosz, heel snel op de rit kan hebben.

Slot heeft vanwege het EK ook nauwelijks een verdediger tot zijn beschikking en wil Van de Berg meenemen op trainingskamp naar de VS en daarna pas een besluit over zijn toekomst maken. Prima, meteen doorschakelen dan. Hij had uiteindelijk vermoedelijk rond de 15mil moeten kosten. Voor dat bedrag kan je met een beetje creatief scouten vast wel een goede verdediger vinden. Bij Van den Berg moesten we het ook nog maar zien want zo een prima jaartje in de Bundesliga zegt ook niet veel. Die had Baumgartl ook achter de rug. Van den Berg leek mij ook sowieso overprijst.

9 juli 2024 om 10:27

Voor 15 miljoen zouden de meeste clubs vast een goede verdediger kunnen scouten. We hebben het hier echter over PSV. Ik heb daar niet zomaar veel vertrouwen in, ondanks het goede werk van Earnest tot dusver.

Dit lijkt mij voor nu gewoon een kansloos verhaal. Misschien dat de prijs richting het einde van de transfermarkt wel gaat zakken omdat van den Berg tegen die tijd meer duidelijkheid heeft over zijn speeltijd en dan wellicht wel mag vertrekken. PSV moet daar niet op wachten en voor een ander alternatief gaan. Denk wel dat Ernie nog ergens anders een konijn uit de hoed kan toveren. Hij is alweer goed bezig voor komend seizoen

Gewoon doorschakelen. Je hebt de CV vanaf het begin van het seizoen meteen nodig en Van den Berg is gewoon te duur. Daarnaast zie ik liever iemand met wat meer ervaring komen. Ik weet niet of Maxence Lacroix een optie is, misschien ook redelijk duur, maar wel een goeie verdediger met veel snelheid.

9 juli 2024 om 09:47

Ik zou Doekhi wel een interessante speler voor PSV vinden. Hij heeft nog maar een 1 jarig contract in Berlijn dus kost hopelijk niet de hoofdprijs. Ik vond hem bij Vitesse erg goed. Vrij complete verdediger; snelheid, lengte, fysiek, maar ook kwaliteiten aan de bal. Ook gewoon een voordeel dat hij Nederlands is en de Eredivisie kent

9 juli 2024 om 09:50

Ik dacht eigenlijk dat hij juist niet bekend stond om snelheid. Vooral fysiek een beer van een vent.

9 juli 2024 om 10:55

Vind ik ook een interessante optie!

Mooi hoe mensen hier altijd kunnen roepen dat vd Berg nog niets bewezen heeft en veel te duur is om vervolgens doodleuk een naam uit hun FM scoutingslijst te droppen als beoogde aanwinst. Sepp van den Berg staat al ruim 4,5 jaar op het lijstje bij PSV. Hij ontwikkeld zich uitstekend dus willen ze hem graag binnen hengelen als vervanger van de waarschijnlijk vertrekkende Ramalho. Het spel is op de wagen, benieuwd of het ze gaat lukken.

9 juli 2024 om 10:33

Precies. Tel daarbij op dat 95% van die mensen waarschijnlijk welgeteld 0 minuten van Sepp vd Berg heeft gezien dit seizoen. Gewoon een hele goede verdediger die perfect past in het profiel. Hopen dat het lukt!

9 juli 2024 om 14:28

Zoals ook Bruma(de portugese) ,drommel en Hoever o.a. 4,5 jaar op lijstje van PSV stonden, het zegt ook niet altijd alles.

Persoonlijk heb ik Sepp afgelopen seizoen niet aan het werk gezien, al zijn de berichten uit Mainz veelbelovend. Maar goed ik denk dat Slot hem voorlopig aan boord houdt om te zien of hij Virgil Van Dijk die gisteren 33 is geworden (gefeliciteerd overigens) op termijn kan opvolgen. Dus kan door die 15 miljoen een streep en word elk bod onder 20 miljoen gelijk van tafel geveegd.

gesproken over Virgil Van Dijk, die haalde we destijds niet naar PSV, omdat ze liever Jeffrey Bruma (de nederlandse) binnen wouden halen. Hoewel Jeffrey zich goed ontwikkelde blijf ik het toch een gemiste kans vinden.

Maar niet getreurd Flamingo schijnt zich (PSV tv) te gaan richten op de plek van centrale verdediger Dus een vervanger voor Ramalho hebben we al, nu nog een back-up of nog liever eentje die nog beter is dan dat we al hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren