Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag wil Nederlandse enclave van Manchester United uitbreiden en meldt zich bij Ajax

Laatste update:

Jelle ten Rouwelaar staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. Dit meldt Voetbal International donderdagavond. De keeperstrainer is pas twee maanden bezig bij Ajax, maar krijgt nu dus de kans om zich te voegen bij de club van manager Erik ten Hag.

Ten Hag slaagde er al eerder in om Ruud van Nistelrooij en René Hake aan zijn technische staf van Man United toe te voegen. Het is nu dus de bedoeling dat ook Ten Rouwelaar bij de winnaar van de FA Cup komt te werken.

Volgens Voetbal International ziet de 43-jarige Ten Rouwelaar een overgang naar Man United wel zitten. Het is nu aan beide clubs om tot een akkoord te komen over de keeperstrainer die twee maanden geleden werd aangesteld door Ajax.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Ajax nam Ten Rouwelaar over van Burnley en deelde een eenjarig contract uit aan de voormalig doelman. De geboren Fries werkte in het verleden als keeperstrainer bij Anderlecht, NAC Breda en Oranje Onder 20.

Ten Rouwelaar beschikte over een meerjarig contract bij Burnley, maar besloot toch om tussentijds naar Ajax te verkassen. Hij werd in Amsterdam aangesteld als vervanger van Anton Scheutjens, die al enige tijd ziek thuis zit.

Bij absentie van Seuntjens nam Erik Heijblok, de keeperstrainer van Jong Ajax, de honneurs waar bij de hoofdmacht van de Amsterdamse club.

Ten Rouwelaar kwam in het verleden uit voor onder meer PSV, FC Groningen en NAC en kwam tot meer dan 300 wedstrijden in het betaald voetbal. In 2016 zette hij zijn eerste stappen in de wereld van de keeperstraining.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Voor een mooi bedrag gelijk laten gaan, aan z'n contract houden heeft geen zin aangezien hij zich al 2 weken ziek meldt. Heel treurig, met volle verstand een contract tekenen en binnen een maand al muiten.

4 juli 2024 om 21:37
0

Degene die hij vervangt is ziek als ik het artikel goed lees, hij niet.

4 juli 2024 om 22:26
0

Degene die hij vervangt is ook alweer aan de gang bij VVV Venlo. Dus dat blijft ook een vreemd verhaal. Al was men bij Ajax niet echt onder de indruk van diegene zijn functioneren, om het maar even netjes te zeggen.

4 juli 2024 om 21:40
0

Huh is dat echt zo? Ik zag hem laatst nog op beelden tijdens een interview van Ramaj. 6 dagen geleden dacht ik

4 juli 2024 om 21:42
0

Ziek meldt? Dat is juist degene die hij is komen vervangen toch? Of is Ten Rouwelaar ook al afwezig geweest?

4 juli 2024 om 21:49
0

Al 2 weken vaker niet dan wel bij Ajax te vinden om de boel door te drukken.

4 juli 2024 om 21:53
0

Serieus joh? Dat zou wel van wel van weinig professionaliteit getuigen, had ik niet echt achter hem gezocht. Laat United maar een transfersom betalen dan als ze hem zo graag willen.

4 juli 2024 om 21:55
0

Wat is je bron dan?

4 juli 2024 om 22:01
0

Was gewoon te zien dat Heijblok de trainingen deed en Ten Rouwelaar niet aanwezig was.

4 juli 2024 om 22:06
0

Op de Ajax site zie je vanaf minuut 2.52 Ten Rouwelaar gewoon lopen op het trainingsveld. In het interview van Ramaj. Nogmaals, wat is je bron?

Als Antony voor 100 miljoen gaat moeten we hier toch echt wel 75 miljoen voor vangen. Compleet onmisbaar voor ons. Even zonder dollen, lekker laten gaan. Die man moet je die stap gewoon gunnen mits ze hem voor een schappelijk bedrag afkopen.

4 juli 2024 om 21:39
0

Wie had dat 15 jaar geleden ooit gedacht, Ten Rouwelaar in dienst bij Man utd

4 juli 2024 om 21:45
0

Hij schijnt goed te zijn volgens veel mensen, waaronder de mensen bij Anderlecht en Burnley. Die liepen allemaal met hem weg, wat imo veel zegt voor iemand die vooral bekend is bij het NL publiek vanwege zijn periode bij NAC.

4 juli 2024 om 21:54
0

Ja een goede speler maakt nog geen goede coach en vice versa.

Heey Erik vind je echt een top trainer . Maar ga jij even lekker fietsen. Hij is er net 2 dagen..

4 juli 2024 om 23:10
0

Helemaal eens, het is toch ongelofelijk dat een van de grootste clubs ter wereld niet een fatsoenlijk netwerk hebben ipv dat ze weer uitkomen in ons kleine landje..

Ga is ergens anders shoppen Erik

Ok apart dat hij alweer weg wil maar goed Man United komt hierna misschien niet meer. Gewoon een paar miljoen vragen en kijken of ze happen.

Snap ik totaal niet. Dan weet je dat je ex club het moeilijk heeft en alles weer op probeert te bouwen ga je iemand die hieraan mee moet helpen wegkapen

4 juli 2024 om 22:22
0

Haha hij werkt voor zijn centen. Ajax boeit hem niets. Toen het bij Utrecht gebeurde hoorde je geen enkele ajaxfan. Je bent wel ver afgezakt als je moet gaan treuren om het verlies van ten rouwelaar.

4 juli 2024 om 22:29
0

Haha hij zal vast wel wat goed doen als man united hem wil hebben. Gaat ook meer dat ze de staf bewust vroeg compleet hebben om daar vanuit weer willen opbouwen.

Het worden wel erg veel Nederlanders zo. Is er echt geen goede keeperstrainer in Engeland te vinden? Nou ja, wellicht kan Jelle de foutjes van Onana eruit krijgen..

4 juli 2024 om 22:52
0

Ja eens. Is geen sterk teken vind ik. Het lijkt erop dat Ten Hag wat ja-knikkers (streepje er zelf tussen gezet want ik las het wat woord anders wat gek) om zich heen aan het verzamelen is. Er waaien op Old Trafford wel wat verschillende winden en niet allemaal blazen ze in de rug van EtH.

Maar ook al haalt Erik alleen maar Hollanders in zijn technische staf, 2 keer op rij verliezen en hij ligt eruit. Seizoen van de waarheid wel.

Overigens zal Onana nooit zonder domme foutjes gaan keepen. Daartegenover staan wel een paar harde punten die hij pakt, ook bij ManU. Ben je zo ontevreden over hem?

Mooi, die heeft net getekend dus dat wordt dan een flinke afkoopsom.

4 juli 2024 om 23:01
0

Wel maar voor 1 seizoen helaas.

Echt beschamend dit. Rot eens op Erik. Echt te hopen dat Ajax voet bij stuk houdt, geen Jelle maar een verbeterd contract, nu direct.

Ten rouwelaar zou hier ook wel een risico mee nemen. Hij zat al niet heel lang bij zijn vorige clubs, maar nu zou wel heel ontrouw en misschien zelfs onbetrouwbaar overkomen.

Als hij de Nederlandse enclave bij United wil uitbreiden, waarom meldt hij zich dan niet bij City, Liverpool, Leverkusen, Milan, Bayern, PSG, Spurs en Inter? Daar kan hij dan toch een veel betere enclave mee bouwen?

Misschien probeert hij een patroon te doorbreken...frisse wind, nieuwe ideeen. Maar of het nou slim is om dat met alleen maar bekenden en landgenoten te doen is wellicht niet zo slim...

Daar wil Erik vast wel 20 miljoen voor betalen. Ongelofelijk dat hij ondanks z’n matige prestaties, zoveel zeggenschap heeft bij united

Toch wel bijzonder om een contract te tekenen bij een nieuwe werkgever en dan 2 maanden later naar een nieuwe club vertrekken. Dan is je geloofwaardigheid wel een beetje verdwenen.

4 juli 2024 om 22:06
0

Klopt inderdaad. Maar is wel heel makkelijk. De kans op dit geld zal misschien niet vaak voor hem voorbij komen.

4 juli 2024 om 22:40
0

Dat is waar. Maar een aantal goede seizoenen draaien bij Ajax en dan een stap maken naar een topclub op eigen kracht, waar hij dan ook echt gewild is, lijkt mij een beter traject.

Nu is het een door ten Hag aangetrokken trainer, die gelijk mee de deur uit gaat wanneer ten Hag dat ook doet.

4 juli 2024 om 22:57
0

Ja dat zal hem niet veel uitmaken vermoed ik. Krijgt dan gewoon zijn centen mee en misschien kan hij zo jaren met ten Hag mee naar allerlei clubs. Buiten dat hoeft het echt niet perse zo te zijn dat hij dan ook weg moet.

Als keeperstrainer heb je denk ik ook niet veel invloed op je verdere carrière. Als de keepers slecht zijn en het eerste team presteert niet dan lijkt het me niet dat ze je opeens overal binnen willen halen, terwijl je misschien wel goed werk hebt geleverd.

Ik hoop dat Jelle ook nog een beetje zijn principes heeft. Nu al overstappen? Kun je niet maken.

Van gaal 2
Zonde!

Wat is die man hardleers!

Waarom komt Ten Hag toch steeds uit bij mensen uit die kleine kring. Onbegrijpelijker is nog dat United dit steeds toe staat, al is het daar bestuurlijk al jaren een zooitje.

Wat bezielt die ten Hag? Hij kent de staat van Ajax de club die hem gebracht heeft waar hij nu is en die club probeert nieuwe stabiliteit te creeeren en dan denkt hij dit te moeten flikken. Ik hoop dat Ajax het net zo gaat spelen als met Anthony en United teveel laat betalen! Het spijt mij maar vind dit tactloos van ten Hag

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren