Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger

Laatste update:

Feyenoord gaat zich op korte termijn versterken met Jeyland Mitchell. De Costa Ricaanse verdediger komt over van LD Alajuelense, dat volgens Fabrizio Romano 2,5 miljoen euro aan de deal overhoudt.

Volgens de Italiaanse transfergoeroe zal nog voor het weekend de medische keuring plaatsvinden. Mitchell landt op donderdag in Rotterdam om de deal definitief te beklinken. Naar verluidt kon hij ook kiezen voor Atlético Madrid, maar Feyenoord gaat dus met hem aan de haal.

Mitchell is een negentienjarige verdediger die al zeven interlands speelde namens Costa Rica. De rechtspoot ligt nog tot medio 2027 vast bij zijn club LD Alajuelense, maar dat contract wordt dus door Feyenoord afgekocht.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De centrumverdediger speelde pas twaalf officiële wedstrijden in de hoofdmacht van zijn huidige werkgever en was eerder actief voor Guanacasteca en Municipal Liberia. Mitchell speelde dus nog nooit voor een club buiten zijn vaderland.

De afgelopen weken was de 1,87 meter lange mandekker met Costa Rica actief op de Copa América, waar hij het opnam tegen achtereenvolgens Brazilië (0-0), Colombia (3-0 verlies) en Paraguay (2-1 winst).

Ondanks de vier behaalde punten is Costa Rica uitgeschakeld op de eindronde. Mitchell was in alle drie groepsfaseduels basisspeler, incasseerde vier tegendoelpunten en kon zijn ploeg zo niet helpen aan het bereiken van de knock-outfase. Wel maakte hij grote indruk in het duel met Brazilië, toen hij Vinicius Júnior zo goed als onschadelijk maakte.

In Rotterdam-Zuid zal de Costa Ricaans international de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Gernot Trauner, Thomas Beelen, Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko, al bestaat de mogelijkheid dat de laatste twee uit dat rijtje nog deze zomer een transfer maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties
3 juli 2024 om 19:20
0

Schijnt inderdaad een pareltje te zijn, maar dat heb ik eerder gehoord.
Ben benieuwd.

3 juli 2024 om 20:21
0

Haha heb even filmpje opgezocht maar deze beer moet nog wel het één en ander afleren om niet elke keer voor een half seizoen geschorst te worden.

3 juli 2024 om 20:25
0

Zolang hij Vini maar meeneemt in z’n broekzak, dan vind ik alles prima.

3 juli 2024 om 20:39
0

@Cipo Zolang hij wel maar gewoon het shirt van de kledingsponsor aantrekt, en niet in een of andere tijgerprint het veld op komt ; ) .

3 juli 2024 om 21:00
0

Bizar hè? Lijkt alsof we de helft van de wedstrijden met tien man gaan eindigen. Maar ze hebben het ongetwijfeld beter gezien dan ik.

3 juli 2024 om 21:42
0

Dat zeiden ze bij Ajax ook over Sutalo, kroatisch international...dat kon niet mis.

Ik ben nog toaal niet onder de indruk van de huidige namen die Feyenoord heeft gehaald. Hopelijk zijn het pareltjes maar het voelt vooral als long-shots.

3 juli 2024 om 22:32
0

De huidige namen zijn niet voor get eerste gehaald. Zal me niet verbazen als hij naar dordt gaat.
Spelers voor de basis moeten nog komen.
Carzana zal bijnde selectie blijven. En die gast van vitesse. Maar de klappers komen nog

4 juli 2024 om 07:33
0

Sverige4u dat was ik de vorige 2 zomers ook niet. Ik heb dat sws niet vaak bij nederlandse clubs, omdat ik de spelers die gescout worden zelden ken.

Ik zit nog niet zo in de transfers als ik eerlijk ben, maar ik ben benieuwd.

ik zei het al in een ander artikel, maar als deze jongen elke wedstrijd speelt zoals tegen brazilie, dan is dit een topper in wording. Nu is het afwachten hoe hij zich gaat aanpassen in een andere omgeving en hoe hij zich verder ontwikkelt. Ik ben benieuwd in ieder geval, leuk zo'n verassing uit costa rica.

4 juli 2024 om 07:59
0

Oreely, dat hoopte de psv supporters ook toen zij Zanka kochten. Die speelde in dienst van Kopenhagen een keer een wereldwedstrijd tegen Messi. Helaas bleef het daar ook bij. Voor jullie is het te hopen dat het voor deze jongen niet bij die ene goede wedstrijd blijft tegen Brazilië.

HIer slaat Feyenoord echt een hele goede slag. Deze jongen is echt een super talent en kan er direct staan indien Hancko vertrekt.

3 juli 2024 om 19:24
0

Ja dat zeiden ze ook van Sutalo en die koste 21 miljoen euro! En wel kant en klaar! 😀 19 jaar en 2,5 miljoen is natuurlijk het proberen waard en hopelijk word het een topper!👍

3 juli 2024 om 20:43
0

Die was alleen gescout door Ajax ipv Feyenoord 😉

4 juli 2024 om 07:54
0

Deze jongen is ook gescout door Ajax, maar afgetest. Reden zou zijn, zijn kwaliteiten aan de bal. Atletisch en fysiek zeer goed, maar aan de bal schijnt het extreem beperkt te zijn. Dat schreef VI PRO ook, dus zal wel kloppen dan.

4 juli 2024 om 08:06
0

Hoe weet je dat hij afgetest is door Ajax?

Netjes! Ik heb vertrouwen in Feyenoord.
Wat een gek gevoel is dit. Ik ben het Feyenoord van vóór Arnesen gewend

3 juli 2024 om 20:19
0

In die oude tijden waren wij waarschijnlijk bij een oude bekende uitgekomen die we eerst op moesten trainen. Dat er nu eindelijk wat geld is helpt ook wel

3 juli 2024 om 21:01
0

Kevin Hofland nog eens voor een rentree gepolst 😀

Dit zijn toch aankopen waar je stiekem enthousiast van wordt, al heb ik hem nooit zien spelen. 19 jaar en al 7 interlands is veelbelovend.
Een aantal jaar terug hadden we Robin Pröpper waarschijnlijk gehaald.

3 juli 2024 om 19:18
0

We hebben het wel over Costa Rica, met alle respect.

3 juli 2024 om 19:25
0

Ja zeg dat wel! En dan moeten de "echte klappers" nog komen....want er is nog geen serieuze euro,s uitgegeven...risico loze aankopen.

3 juli 2024 om 19:26
0

Er loopt aardig wat talent rond in Costa Rica. Is eigenlijk een land waar nog niet veel gescout wordt door veel clubs.

3 juli 2024 om 19:53
0

Dat is ook met een reden dan hè, in Iran wordt ook niet veel gescout. Neemt niet weg dat het proberen waard is voor een jonge verdediger voor dit bedrag. Als het wel wat is verkoop je hem zo voor 10+ miljoen. Als het niet is dan is het jammer, zou Ajax toch ook liever dit soort gokjes zien wagen dan de types Sutalo van 21 miljoen aantrekken.

3 juli 2024 om 19:57
0

Precies dat! Met allemaal slechte spelers om hem heen tegen een sterke Brazilië waar hij Vinicius heeft uitgeschakeld! 1 van de beste spelers afgelopen seizoen! Wow, wat zal hij wel niet doen met betere spelers om hem heen tegen de spitsen in de eredivisie 😳😳😳

3 juli 2024 om 20:13
0

Toch stond Vini regelmatig tegen hun nummer 22 te spelen. Verder had hij bijna altijd dubbele of soms zelfs 3 man dekking bij hem staan.

Best een aardige prijs als je de verhalen over marktwaarde van te voren hoorde,
Maar heb wel vertrouwen in de scouting!

Lekker man! Spijkers met koppen slaan die te Kloese. Qua profiel reuze interessant (snel, groot en zelfs wendbaar) en zijn er al snel bij na z’n prestatie tegen Brazilië. Want kans was waarschijnlijk wel groot dat er ook andere clubs in de markt zouden komen of al zijn.

Klinkt tof, echt nog nooit van gehoord verder, maar laat me graag verrassen.

Dennis Te Kloese zit real life Football Manager te spelen 😁. Wat een beest was deze kerel laatst tegen Vinicius

3 juli 2024 om 19:55
0

Kijk maar uit, wij hadden ook iemand die real life FM speelde.

3 juli 2024 om 20:24
0

Daarvan is er nu wel 1 topscorer van het EK. Dus misschien was die speler zo gek nog niet

Hahaha dit is een beest!! Onder de juiste begeleiding kan het een grote worden. Lekker bezig te Kloese.

Alweer een interessante onbekende. En wederom voor een bedrag waar je nooit aan kapot kunt gaan. Erg proactief bezig daar in R'dam Zuid.

Toch jammer dat Feyenoord niets met de jeugdopleiding doet. Net als vorig seizoen blijven ze maar kopen (ook om direct weer te verhuren). Jammer.

3 juli 2024 om 20:18
0

(standaard reactie als er een speler wordt gekocht, maar goed

Zonde inderdaad die kansen die Milambo, Sauer en ook zeker Zechiel vorig seizoen al kregen. Nog los dat een 17-jarige rechtsback Read ook overgeheld is naar het 1e.

3 juli 2024 om 20:24
0

Sorry maar je lult onzin. Geertruida, Bijlow, Hartman, Zechiël, Read, Milambo zijn allemaal jeugdspelers die meegespeeld hebben in het eerste afgelopen seizoen (zal ik vast nog een enkeling vergeten). Daarnaast moeten spelers natuurlijk wel goed genoeg zijn voor het eerste (zo werkt topsport nou eenmaal).

Feyenoord is behoorlijk gas aan het geven he! trots!

3 juli 2024 om 21:44
0

Vooral onbekende namen toch? Of spelers van subtoppers. Wat maakt je enthousiast?

3 juli 2024 om 23:11
0

Onbekende namen

4 juli 2024 om 08:32
0

Want in de Nederlandse competitie kopen wij allemaal bekende namen zoals Vinicius etc? De bekende spelers die er werden gehaald liepen ook niet altijd goed af. Als Nederlandse club moet je voor weinig proberen te halen en dan goed verkopen en dat is Feyenoord de afgelopen 2 jaar aardig gelukt.

Trauner is steeds vaker geblesseerd en wordt ook wat ouder en op Geertruida reken ik eerlijk gezegd niet meer.Met Beelen en deze Mitchell heb je de positie rechts centraal achterin goed ingevuld met 2 jonge talentvolle spelers die zich de komende jaren nog verder gaan ontwikkelen. En met Trauner erbij voor de ervaring zit dat wel goed. Voor links centraal achterin hebben we Antef Tsoungui en moeten er een hele sterke vervanger gehaald gaan worden voor Hancko. Nog een goede rechtsback erbij en je bent klaar achterin

Is wel een vreemdenlegioen aan t worden zo he ;-) of gelden die opmerkingen alleen als ajax buitenlandse spelers haalt?

Kleine knipoog uiteraard... denk voor de meeste onbekend maar voor zon bedrag kan je prima gokje nemen

3 juli 2024 om 21:15
0

Heb uit betrouwbare bronnen gehoord dat hij in een Feyenoord pyjama slaapt (nog steeds) en vroeger altijd naar Van Hanegem keek als jongetje.
Halve Rotterdammer al!

Interessante speler. Heb zijn pot tegen Brazilië terug gekeken en kreeg daarbij wel vaak hulp in de zin van dubbele dekking. Waar ik wel blij van werd is zijn fysieke kracht(ook springen) en snelheid. 2 langen sprintduels tegen Vini JR gewonnen.

Tropische verrassing!

De verwachtingen zijn voor 2,5 miljoen niet hoog, kan alleen maar meevallen..

Prachtig hoe wij als ajacieden altijd belachelijk worden gemaakt over hoe enthousiast we zijn na een aankoop. Kijk de reacties, 7 interlands voor Costa Rica en er wordt gedaan of de nieuwe Roberto Carlos binnen is, te lachwekkend voor woorden🤣🤣

3 juli 2024 om 21:05
0

Ik ben de hele middag aan het zoeken geweest naar vergelijkingen met Roberto Carlos (was overigens een Braziliaanse linksback en geen Costa Ricaanse centrumverdediger), maar heb er geen één gevonden. Misschien kan je iedereen hier helpen en er een paar aanwijzen?

3 juli 2024 om 21:08
0

? Roberto Carlos was een topper, iets wat jullie deze gozer willen laten doen lijken, dat is de vergelijking. Maar als je een rechtsback zoekt: de nieuwe TAA. Snap je het dan wel kerel?👍🤣

3 juli 2024 om 22:16
0

OK, en de enige die dat soort vergelijkingen maakt is dus Peter-Beense zelf als ik het goed begrijp. Snap ik toch nog niet wie dan "jullie" in dit hele verhaal zijn? Kerel?

3 juli 2024 om 22:10
0

Peter-Beense, als je al zo wild wordt van die paar reacties die niet eens allemaal van Feyenoorders zijn dan laat jij jezelf ook wel erg kennen zeg, man man..

3 juli 2024 om 22:20
0

Ter zijn verdediging zou het erger zijn als hij wild van reacties zou worden omdat ze van Feyenoorders kwamen 😉

Misschien ben ik een beetje een azijnzeiker maar er worden tot nu toe alleen maar jeugdspelers gekocht of spelers met veel potentieel. Ben benieuwd welk (top) spelers er gehaald worden als Wieffer, Hanchko en/of Timber verkocht worden.

Ik zie hier allemaal reacties voorbij komen dat dit en sutalo 2.0 is, deze jongen is 19 tuurlijk moet hij zich door ontwikkelen en beter worden, en voor 2,5 miljoen is hij het waard, de potentie is er. Als hij al klaar zou zijn voor de wereld top dan had Feyenoord hem niet kunnen kopen voor deze prijs.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren