Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-doelwit Luka Ivanusec maakt opnieuw fantastisch doelpunt

Laatste update:

Luka Ivanusec is geweldig aan het nieuwe seizoen begonnen. De linksbuiten van Dinamo Zagreb opende zaterdagavond op prachtige wijze de score in de competitiewedstrijd tegen NK Istra 1961. Ivanusec werd op een meter of twintig van het doel aangespeeld door centrumspits Mahir Emreli en maakte het af met een afstandsschot in de kruising.

Dinamo is al weken in onderhandeling met Feyenoord over Ivanusec, die zijn zinnen heeft gezet op een vertrek naar Rotterdam. Volgens De Telegraaf gaat Feyenoord, dat 'een akkoord nadert', een bedrag van 8,5 miljoen euro betalen om de Kroaat in te lijven. Eerder werd een bod van circa 8,3 miljoen euro plus bonussen en een doorverkooppercentage afgewezen door Dinamo.

Ivanusec wil weliswaar vertrekken, maar gooit zijn kont niet tegen de krib. De linksbuiten annex nummer 10 imponeerde midweeks ook al door in de tweede voorronde van de Champions League tegen Astana (4-0 winst) een hattrick te maken. Zijn laatste doelpunt was die avond ook een heerlijk schot in de kruising.

Feyenoord maakt hattrick in Champions League

Ivanusec maakte midweeks ook al grote indruk.Lees artikel

Overigens staat zaterdag ook Josip Sutalo in de basis bij Dinamo. Ajax bracht een bod uit van achttien miljoen euro exclusief bonussen op de 23-jarige verdediger, die ook zeer nadrukkelijk wordt gevolgd door Fiorentina. Dinamo sloeg de aanbieding van Ajax direct af. De vraagprijs bedraagt 25 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Kloese snel torslaan nu!

29 juli 2023 om 22:50

Snap ook niet waarom het allemaal zo lang duurt bij de Nederlandse clubs. Zowel Ajax, PSV en Feyenoord halen de trekker niet over. Alsof ze de hand heel erg op de knip houden.

30 juli 2023 om 05:42

Je bent goed op de hoogte inderdaad..

29 juli 2023 om 23:12

Als je de doortastendheid ziet bij andere transfers + het geld wat ze er voor over hebben, denk ik niet dat het aan snelheid van handelen ligt bij Feyenoord of door te laag bieden en het minimale proberen te betalen.
Zagreb vertraagt misschien enorm zodat hij meedoet met de CL voorronde wedstrijden en misschien - zoals nu ook gebeurt - goed presteert, waardoor ze veel meer ervoor kunnen krijgen. Ik geef ze groot gelijk.
Voor Feyenoord is zo'n speler erg leuk, maar je moet niet opeens het dubbele gaan betalen omdat er kapers op de kust zijn.

Sterkte aan de Feyenoorders en aan ten Kloese. Dit gaat een lastig verhaal worden zo.

29 juli 2023 om 22:07

Haha ik hoop zo dat dit geen invloed heeft en dat er al afspraken zijn gemaakt. Heb het idee dat dit echt een zeldzaam goede aankoop zal zijn

29 juli 2023 om 22:23

Laten we hopen dat de deal al (zo goed als) rond is maar dat ze enkel op de CL wedstrijd wachten van aanstaande woensdag.

29 juli 2023 om 22:46

Tja wanneer een deal al zo goed als rond is wordt een speler vaak niet meer opgesteld vanwege het risico op een blessure. Ik ben benieuwd, zou een mooie aanwinst kunnen worden voor Feyenoord.

29 juli 2023 om 22:48

Tsja, als een Engelse club interesse toont en 5 miljoen meer biedt kunnen die afspraken de prullenbak in. Doet me denken aan de transfer van luka Modric naar Ajax, was al bijna rond maar Tottenham kaapte de deal.

29 juli 2023 om 23:17

Consy, klopt, al kan in dit geval overlegd zijn dat hij Dinamo nog helpt in de voorronde. Beetje wishful thinking ook hoor, want ik hoop elke ochtend op het nieuws dat hij gaat tekenen

30 juli 2023 om 01:02

Aangezien ze de eerste wedstrijd met 4-0 gewonnen hebben denk ik niet dat ze op woensdag wachten. Wellicht dat ze wachten op de volgende ronde.

30 juli 2023 om 07:47

Lijkt mij inderdaad ook ze de deal nog dolgraag over die CL duels heen willen rekken. Zelfde als met Hancko en Gimenez waar de deals ook zo lang duurde doordat de clubs ze nog lang als mogelijk bij zich wilden houden i.v.m. belangrijke wedstrijden.

29 juli 2023 om 23:14

Nou de toekomst van Feyenoord hangt er niet van af.
Gnonto vorig jaar zou ook zo'n stunt zijn en dat duurde ook allemaal lang, waarbij het niet duidelijk was waarom. Hoe het seizoen verliep is iedereen bekent. Dus ook nu hoeft dit helemaal niet zo'n ramp te zijn.

Binnen halen en snel duurt allemaal veel te lang feyenoord

29 juli 2023 om 22:12

Wat heeft Lang hier mee te maken 😉

29 juli 2023 om 22:58

Dit gaat zo natuurlijk een Lang seizoen worden

Doorhalen nu Kloesoe. Duurt te lang.

Ho Luka, even rustig aan totdat je in ons shirt speelt a.u.b.! Wat een goals maakt deze kerel.

Hoop dat het op de achtergrond al rond is, anders ben ik bang dat andere gaan toeslaan. Wat een goals maakt deze kerel.

Aub maak haast Feyenoord!

Inmiddels ook al een assist er bij in deze wedstrijd. Ik heb het gevoel dat de deal al rond is tussen de clubs en dat er nu wordt gekeken naar het juiste moment om het naar buiten te brengen. Het zou me niks verbazen als maandag Ivanusec naar Rotterdam komt voor de keuring. Of evt eind van de week na de CL wedstrijd.

Denk dat Feyenoord alles eraan doet om dit zsm te sluiten, maar Zagreb zal ongetwijfeld dwars liggen.... Zal je zien dat er een grote club komt een dezer dagen

Lekkere goal weer. Wat een klasse. Ik val in herhaling. Binnen halen deze man voordat een premier league club hem in het vizier heeft.

Al weken commotie, veel bla bla weinig dik gedrukte letters.

Ik voel een Gnonto'tje aankomen, dat we weer wekenlang voor de gek zijn gehouden. Zou wel typerend zijn.

Uiteindelijk komen ze met Idrissi op de proppen

29 juli 2023 om 23:32

Je bent je er wel van bewust dat Feyenoord de partij was die zich uit de Gnonto deal terugtrok? Slot vond hem niet passen in het systeem van Feyenoord. Het lijkt mij in dit geval echter vrij duidelijk dat Slot het wel in Ivanusec ziet zitten.

30 juli 2023 om 00:22

Maar Slot ziet het nog meer in Idrissi zitten.

Het verbaast mij niets als ze expres deze deal vertragen om vervolgens in Augustus voor Idrissi toe te slaan.

Zelfde scenario als met Gnonto dus

30 juli 2023 om 07:44

Hahaha, waarom zouden ze dat doen? Ze willen z.s.m. de selectie rond krijgen. En waarom zou het ook 'typerend'.zijn?

Bij Gnonto was het trouwens; of Gnonto, of Paixao.

Denk eerlijk gezegd dat het al rond is of anders dat Zagreb de boot afhoud.
Feyenoord heeft vrij makkelijk aardig wat pegels over voor Stengs en Ueda (2e spits notabene).
Als je een miljoen of 2 meer moet bieden en je hebt deze Kroaat binnen dan hadden ze dat al wel gedaan. Wat er ook gebeurt, ik denk niet dat het aan Feyenoord's biedingen ligt dat hij er nog niet is.

Als we deze gast èn die Japanner binnenhalen durf ik voor het eerst ooit, voor het seizoen begint, te zeggen dat we topfavoriet voor de titel zijn

Misschien weet iemand dat, die doelman Livakovic was de ster van het wk. Stopte veel penalty's in de -reeksen en ook zn reflexen waren steengoed. Hoe komt het dat hij nog bij Zagreb speelt? Zou toch uitstekend naar Europese (sub)top kunnen?!

30 juli 2023 om 13:25

Livakovic zou zo goed als rond zijn met Fenerbahce. Romano meldde al 2,5e week geleden dat het rond was. Het is echter nog niet officieel aangekondigd en ook geeft Transfermarkt aan dat Fenerbahce niet 1 van de geruchten is.

En net als Sutalo en Ivanusec speelt hij gewoon nog mee bij Zagreb. Zou Mislintat ineens met een verrassing komen en hem in een package deal halen?

Hoop echt dat hij nog gaat komen. De spits hebben we nu binnen dus verwacht dat dit de laatste speler is die zal moeten komen bij Feyenoord.minteh bevalt mij ook super goed waardoor er veel concurrentie zal gaan komen met deze man erbij, maar aangezien we zoveel wedstrijden gaan krijgen komend seizoen is het wel heerlijk om een sterke bank te hebben.

Het zou de eredivisie niet zijn als Ajax en Feyenoord de boot niet misliepen

Hopelijk wacht Feyenoord niet te lang, anders gaat het net als met Ajax en Bergwijn. Die had toen net een goeie fase bij Spurs en Oranje waardoor Ajax uiteindelijk veel te veel voor hem betaalde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren