Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet toezien hoe transferdoelwit voor overgang naar Burnley kiest

Laatste update:

Lorenz Assignon staat op het punt om een contract te tekenen bij Burnley, zo meldt Fabrizio Romano. De rechtsback van Stade Rennes kon ook rekenen op serieuze belangstelling van Feyenoord, maar vertrekt nu dus naar de Premier League. Assignon stond eveneens op de radar van Galatasaray, dat zich echter gaat versterken met Serge Aurier.

1908.nl meldde eerder dat Feyenoord in de markt was voor een nieuwe rechtsback. Assignon zou een transfer naar Rotterdam ‘enorm’ hebben zien zitten. Feyenoord zette in op een huurdeal inclusief koopoptie. Rennes dacht echter aan een definitieve transfer en hanteerde volgens L’Équipe een vraagprijs van liefst tien miljoen euro.

Een deal met Feyenoord lag daardoor woensdag stil. Een dag later slaat Burnley dus wél toe. Opvallend genoeg nemen the Clarets Assignon op huurbasis over en wordt er ook een koopoptie in het contract van de Fransman opgenomen.

De rechtsback leek eigenlijk op weg naar Galatasaray, waar hij de opvolger had moeten worden van de naar FC Bayern München vertrokken Sacha Boey. Galatasaray gaat zich op Deadline Day echter versterken met Aurier, die overkomt van Nottingham Forest.

Streep door de naam van Rodríguez


Het is niet bekend of Feyenoord zich op de laatste dag van de winterse tranferwindow nog gaat richten op de komst van een nieuwe rechtsback. Aanvankelijk werd de focus vol gelegd op het inlijven van de Uruguayaanse vleugelaanvaller Luciano Rodríguez.

Deze deal is uiteindelijk geklapt. Feyenoord had al wel een principeakkoord met Rodríguez bereikt. Overeenstemming met Liverpool FC uit Montevideo kwam er alleen niet. Feyenoord zou uiteindelijk simpelweg in tijdnood zijn gekomen om de aanvaller nog op tijd in Rotterdam medisch te keuren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hahahaha alsnog dan een huurconstructie. Helaas is Feyenoord nog niet echt slagvaardig deze transferperiode... Ze kunnen wel wat extra krachten her en der gebruiken, wellicht dat vandaag nog uitkomsten biedt!

1 februari 2024 om 11:49

Ik vraag me ook oprecht af hoe concreet Feyenoord daadwerkelijk voor al deze namen is geweest.

Wellicht werden ze in de gaten gehouden, gescout of stonden ze ergens op een schaduwlijst. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat alle namen die hier de afgelopen weken zijn gedropt, concreet benaderd zijn door Feyenoord.

1 februari 2024 om 12:38

Inderdaad dat ook nog eens! Misschien is er gewoon in eerste instantie eens gepolst wat de mogelijkheden zijn/waren. 10 miljoen is op dit moment nog steeds veel geld voor een club als Feyenoord, als je paar jaar achter elkaar CL behaald is het een ander verhaal.
Van al die geruchten is meestal minder dan 1% waar. Laten we trouwens hopen dat de geruchten over Lewis Hamilton naar Ferrari bij die overige 99% hoort

Krijg een beetje het idee dat we wat hoog mikken qua financiën deze transferperiode. We kunnen helemaal niet concurreren met een club uit Engeland als het om centjes gaat en zitten nu in een segment waar clubs steeds meer dan 10 miljoen willen. Iets dat we nog nooit hebben betaald.

1 februari 2024 om 13:27

Maar de speler beslist uiteindelijk naar welke club hij gaat. De kans is zeer groot dat Burnley gaat degraderen, met Sheffield wel echt veruit het slechtste team in de PL. Lijkt me niet dat een halfjaartje PL en daarna Championship aantrekkelijker is dan Feyenoord dus waarschijnlijk was er gewoon niet echt interesse

1 februari 2024 om 14:26

Dat is waar, maar als hij zich in dat half jaartje premier league weet te onderscheiden heb je zomaar de kans dat een andere PL club hem oppikt aan het einde van het seizoen of dat ze hem verhuren aan het einde van het seizoen (zoals met Sinisterra nu).

1 februari 2024 om 17:26

@ajaxnl, met Maatsen was er vorig jaar al eerder een speler die de Championship en toevallig precies Burnley over Feyenoord koos.

1 februari 2024 om 19:12

Maatsen woont al jaren in Engeland, wilde daar waarschijnlijk gewoon blijven

1 februari 2024 om 14:06

Door hoog te mikken grijp je wat vaker mis, maar als het dan wel lukt maak je je elftal ook echt sterker. Feyenoord heeft wel een goed verhaal en kan een mooi plan voor spelers schetsen. Goede coach, Champions League voetbal etc.

1 februari 2024 om 14:26

Dat hoop je wel ja, maar als wij meer dan 5 miljoen uitgeven aan een speler is het altijd de vraag hoe snel ze er staan en hoe goed ze zijn (kijk Zerrouki. Ueda en Ivanusec).

Echt serieus, wat moeten wij met Serge Aurier? Een speler die twee keer clubloos was en vijf jaar niet heeft gevoetbald, en nu in Engeland niet in de selectie staat. Wel mee naar de afrika cup met Ivoorkust mocht hij daar geblesseerd raken, dan zullen supporters helemaal tekeergaan tegen de bestuurders

1 februari 2024 om 17:01

Bij welke speler heb je de garantie dat die de sterren van de hemel speelt?

Het was of Assignon huren zonder optie tot koop of Aurier voor een half jaar. Dan ga ik liever voor het tweede. Straks speelt Assignon de pannen van het dak en haalt iemand van Engeland hem simpel op terwijl je een band met de speler hebt opgebouwd, dat ben ik helemaal zat (gedson, Denayer, Lemina). Hopelijk kunnen we nu doorpakken en een linksback en een 10 presenteren.

Bij die Assignon werd eerst Olympique Marseille genoemd maar die kozen voor Zeki Celik. Gala was idd in de race voor Assignon maar hij wilde blijkbaar naar Engeland. Dan houdt het op. Eens kijken wat die Serge Aurier ons kan brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren