Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Hij speelt nu, maar dit wordt nooit een basisspeler op die plek bij Ajax’

Laatste update:

Kees Kwakman denkt dat het snel afgelopen zal zijn met Anass Salah-Eddine op de linksbackpositie bij Ajax. De analist van ESPN zag de vleugelverdediger in de eerste helft van de Eredivisie-wedstrijd tegen Heracles Almelo door het ijs zakken. "Dit wordt nooit de linksback van Ajax", verzekert Kwakman in De Eretribune.

"Salah-Eddine zit er niet echt lekker in. Dit is natuurlijk helemaal...", zegt Kwakman bij beelden van de linksback die in de achttiende minuut de bal zomaar in de voeten schoof bij Heracles-spits Jizz Hornkamp. Ajax kwam weg bij dat moment, maar in blessuretijd kostte een nieuwe ongelukkige actie van Salah-Eddine een tegendoelpunt. De linksback wilde een voorzet wegruimen, maar deed dat zwak en schoot tegen ploeggenoot Jorrel Hato op. Daardoor kon Mario Engels de verrassende 0-1 intikken.

"Salah-Eddine is vorig jaar ook niet voor niets verhuurd aan FC Twente", zegt Kwakman. "Daar deed hij het op het middenveld wel aardig een paar keer, maar dit wordt denk ik nooit de linksback bij Ajax." Mario Been vraagt zich af waarom Owen Wijndal niet speelt. "Wat heeft Wijndal gedaan?", vraagt Been. "Die hebben ze voor tien miljoen euro gekocht en die zie je nooit meer op een veld staan."

Jakov Medic bracht Ajax vlak voor rust terug met een fantastisch afstandsschot in de kruising. "Dit is hoe je wil schieten", zegt Marciano Vink. "Iedereen zou zo willen schieten. Ajax had het echt nodig, want het was niet best. Medic valt me echt niet tegen. Hij dribbelt in en probeert het met passes. Hij toont zeker geen angst om te voetballen en verdedigend komt hij niet in de problemen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Speelde bij Twente al niet. Tuurlijk word je dan geen basisspeler bij ajax.

12 augustus 2023 om 23:03

Superveel potentie. We zagen hem steeds beter worden. Middenvelder is het. Hij moet niet als back spelen. Geef hem de ruimte, creativiteit en vrijheid. Mooie voetballer!

Wat Wijndal gedaan heeft? Met 10kg extra in iedere wang aan de voorbereiding beginnen. En dan tijdens een sprintoefening in Amsterdamse Bos 'easy easy' roepen. Wat een schande is die vent in een Ajax-shirt.

12 augustus 2023 om 21:53

Nee joh? Waar kan ik dit zien?

12 augustus 2023 om 21:57

Niet meer, heeft op de socials gestaan. Maar er zijn teveel spelers van dit kaliber bij Ajax. Brobbey en Bergwijn ogen vanavond ook weer erg nonchalant..

12 augustus 2023 om 22:52

Nonchalant mag van mij als je er iedere pot 2 inschiet. Rendement hebben we nodig van onze voorhoede en ik zie Bergwijn dit jaar wel de kar trekken.

12 augustus 2023 om 23:41

Ik vond Bergwijn vanavond anders het voortouw nemen. Nam initiatief, ging overal achteraan en slaagde ook nog eens in de meeste acties. Enkel voor de goal lukt het niet altijd, wat raar is om te zeggen wanneer hij er 2 inlegt haha.

12 augustus 2023 om 23:44

Bergwijn vond ik juist wel zijn best doen en veel gevaar stichten. De beste van de drie voorin, totdat Kudus opeens weer zijn momenten had. Edit, brigabier was me voor.

13 augustus 2023 om 10:05

Niet nochalant, zeker niet. Met name Brobbey gewoon ongelukkig en je ziet dat hij zo graag wil en daardoor te moeilijke keuzes maakt en gefrustreerd raakt.

12 augustus 2023 om 21:59

Easy easy, nee dat kan natuurlijk echt niet, wat een schandaal. Hoe dik hij is, geen idee.zie hem nooit meer de laatste tijd

12 augustus 2023 om 22:34

Belachelijk die Wijndal. Die hoort normaal gesproken veel beter te zijn dan Salah-Eddine. Maar komt niet fit over. Die moet mentaal is sterker gaan worden want dit kan niet. Hij mag zich kapot schamen dat Salah-Eddine mag spelen en hij niet...

Geen enkele back voldoet, Wijndal is een luie niksnut, Rensch droomt 6x per wedstrijd, Sanchez schrijf ik niet volledig af maar is voetballend niet wat je verwacht, Salah-Edinne heeft de gunfactor en je ziet dat hij er alles aan doet maar heeft op dit moment nog niet de kwaliteit.

12 augustus 2023 om 22:19

De gunfactor? Hij kan er gewoon niet veel van als linksback. Dat wijndal van een nog slechtere niveau is dat is echt een schande, snel van beide afscheid nemen.

13 augustus 2023 om 00:54

Hij kan er niet veel van, geeft toch een assist. Het is ook niet lekker voetballen als je eindelijk de kans bij Ajax krijgt en iedereen kritiek heeft nog voor je hebt mogen spelen. Enorme druk op je schouders dan. Ik denk echt dat hij na wat wedstrijden met vertrouwen los zal komen.

Dat wisten de meeste van tevoren ook wel. Al waren er toch een aantal mede-ajacieden die hem de hemel in prezen. Die wilden maar niet geloven dat ASE echt niet zo geweldig is, hopelijk zien ze dat nu.

Salah krijgt niet voor niks de voorkeur boven Wijndal. Hij maakten wel wat fouten vandaag maar die jongen moet ook nog wennen aan het niveau van Ajax.

12 augustus 2023 om 23:57

Er is een verschil tussen moeten wennen aan het niveau van Ajax, en het niveau niet hebben. Ik vrees dat Salah-Edine helaas in die laatste categorie zit.

Wijndal en een tweede keus van Twente. Snel een lcv kopen en Hato op linksback.

12 augustus 2023 om 22:28

Die medic of sutalo een van de 2 speelde al eerder lcv dus dat zou ook een mooi duo kunnen zijn.

Deze wedstrijd legt precies de zwakte punten bloot, Brobbey blind paard,Salah, Taylor en Rensch, alle drie geen basis spelers dus Sven moet hiervoor nog ff gaan shoppen anders wordt t weer niks dit seizoen

Tja.. dat proberen wij Tukkers al een tijd duidelijk te maken. Als back is het niet wat. Ben benieuwd hoe lang het nu duurt voor ze er achter komen dat hij beter presteert op het middenveld.

12 augustus 2023 om 23:45

Lang. Want hij gaat Tahirovic, Van den Boomen en in mindere mate Vos er daar niet uit spelen.

13 augustus 2023 om 08:18

Dan begrijp ik ook echt niet dat Ajax er mee blijft aanmodderen.

13 augustus 2023 om 10:08

Ik wel, Hato willen ze terecht centraal hebben nu. Dan is het Wijndal en hij voor lb, bij genrek aan beter nog.

13 augustus 2023 om 11:48

Sorry dat ik het vraag, maar is Ajax dan zo hard gezonken? Tuurlijk zit je met Wijndal er verre van luxe bij, maar bij ons kon hij zowel op de training als in wedstrijden het niet aan als lb. Nu volg ik Ajax onvoldoende om te weten waar de interesses liggen, maar zou het geen topprioriteit moeten zijn?

Zegt genoeg dat hij bij Twente wissel was achter Smal en als die speelde was dat op het middenveld. Zo'n speler hoort dan geen basisspeler te zijn voor Ajax. De backpositie is gewoon treurig bij Ajax momenteel.

Ik neem Kees Kwakman totaal niet serieus. Salah-Eddine maakt een foutje als een jonge speler, ik heb ook veel plus punten gezien van hem deze wedstrijd, ondanks dat mensen graag op hem zeiken. Is het meteen een onomstreden linksback van Ajax? Nee dat niet, kan hij dat worden? Ja dat zeker! Dus dat gelul dat Salah-Eddine meteen afgeschreven zou moeten worden vind ik zelf voorbarig en getuige van weinig inizcht in het spelletje.

12 augustus 2023 om 22:48

Zo is het

13 augustus 2023 om 00:58

100% met je eens. Die jongen krijgt eindelijk de kans geef hem dan ook tijd. Enorme druk door kritiek vooraf.. mensen vergeten dat dit zijn eerste officiele basisplaats is, heeft een assist gegeven en wat onthoud iedereen? Zijn ongelukkige moment bij de goal en zijn nonchalante pass op Hato. Vond hem echt niet slecht spelen, viel meer op dan Rensch in ieder geval en oogt ook erg fit. Zocht vaak de een tweetje op met Bergwijn door telkens te overlappen alleen trok Bergwijn telkens naar binnen. Denk dat hij meer za opvallen als de combinaties beter gebruikt zullen worden.

13 augustus 2023 om 11:46

Op welke goal heeft hij de assist gegeven? Ik zie dat namelijk bij geen enkele goal terug.

Zeiden ze aan het begin ook bij Mazraoui die constant mannetjes in zijn rug liet lopen, en nu moet Ajax 50 Miljoen leggen om Mazraoui weer te zien spelen in een Ajax tenue.

Om Salah Edienne helemaal af te schrijven na een foutje is natuurlijk typisch Nederlandse pundits. Hij leverde ook een assist af. Dus dat foutje heeft hij zelf gecorrigeerd.

Ga maar lekker bij Twente voetballen, we willen je graag hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren