Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback Cédric Soares

Laatste update:

Real Madrid heeft zijn zinnen gezet op de komst van Marc Guehi. Crystal Palace verlangt omgerekend minimaal 59 miljoen euro voor de 23-jarige centrumverdediger. Barcelona, Juventus en Arsenal zijn eveneens geïnteresseerd in de diensten van Guehi. (The Sun)

Ederson kan een lucratieve overstap naar het Al-Nassr van Cristiano Ronaldo maken. De Saudische topclub heeft de doelman van Manchester City een contract voor twee jaar aangeboden ter waarde van liefst zestig miljoen euro. (Cesar Luis Merlo)

Cédric Soares is op de radar van Ajax gekomen. De Portugese rechtsback, die recent transfervrij vertrok bij Arsenal, kan ook rekenen op belangstelling van OGC Nice, Stade Rennes en clubs uit Saudi-Arabië en Turkije. (Daily Mail)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Arsenal heeft Riccardo Calafiori een contractaanbieding voor meerdere jaren voorgeschoteld. De centrumverdediger van Bologna en de nationale ploeg van Italië staat open voor the Gunners, maar is ook in gesprek met Chelsea. (Fabrizio Romano)

Nottingham Forest vraagt liefst 40 miljoen pond, omgerekend 47 miljoen euro, voor Callum Hudson-Odoi. Tottenham Hotspur is een van de geïnteresseerde clubs die het voormalig talent van Chelsea willen inlijven. (The Athletic)

Arsenal heeft toptalent Chido Obi Martin een meerjarige contractaanbieding gedaan. De zestienjarige spits werd vorige maand nog in verband gebracht met Ajax. Nu kan hij ook gratis naar onder meer Bayern München of Borussia Dortmund vertrekken. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Eindelijk wat meer actie rondom transfervrije spelers. Kans is groot dat zo'n Cedric naar de Saudi's gaat maar je kan altijd proberen. Kwam voor Arsenal te kort maar voor Ajax heel bruikbaar. Net als veel andere (bijna) transfervrije spelers maar dan moet je er wel snel bij zijn.

3 juli 2024 om 19:38

Ajax is volgens Sky Sports ook bezig met Nuno Tavares. Het zijn beide geen toppers maar voor het huidige Ajax prima spelers voor weinig geld

3 juli 2024 om 20:17

Soares weet ik niet zo, heeft in de afgelopen twee seizoenen 17 wedstrijden gespeeld: 9 voor Arsenal en tussendoor speelde hij nog een halfjaartje bij Fulham op huurbasis, waar hij tot 8 wedstrijden kwam. Vond hem toentertijd bij Southampton een prima back, maar dat is inmiddels ook alweer volgens mij 6 of 7-jaar geleden.

Maar hij is transfervrij, dus zou eventueel een gokje waard kunnen zijn. Ondanks zijn geringe speeltijd de afgelopen seizoenen, is hij wel iemand met ervaring en als hij ook maar enerzijds in de buurt komt van het niveau wat hij toen jaren terug bij Southampton haalde is hij voor Ajax een bruikbare back. Heeft bij Arsenal ook prima wedstrijden gehad in zijn eerste twee seizoenen, maar kwam tekort uiteindelijk.

Over Tavares: zijn komst zou ik wel heel erg toejuichen. Vond hem toen in zijn eerste seizoen bij Arsenal prima, maar maakte hier en daar nog wat foutjes. Zag toen in de documentaire van Arsenal op Amazon Prime dat hij ook prima trainde en ook echt wel wat kon, maar dat hij een beetje teruggetrokken was toen hij pas bij Arsenal binnenkwam en nog al verlegen was. Werd toen in seizoen 22-23 verhuurd aan Olympique Marseille en vond hem daar echt heel goed, Had gehoopt dat hij dan dit seizoen kansen zou krijgen bij Arsenal als linksback, maar helaas werd hij verhuurd aan Nottingham Forest.

Daar kwam hij helaas heel weinig aan spelen toe, maar hij lijkt mij echt een hele goede back voor Ajax. Zie dat zijn contract volgend jaar afloopt bij Arsenal, dus dat zal dan als het goed is niet om een verhuurperiode gaan naar Ajax toe neem ik aan. Weet ook niet precies wat hij moet kosten, maar als je hem voor pakweg 5 tot 8 miljoen kan overnemen zou ik het zeker doen. Tavares is immers 24-jaar en heeft ook echt wel potentie om nog te groeien, maar dan heeft Ajax ook een uitstekende back.

Ramaj
Soares
Kaplan
Hato
Tavares
Proper
Taylor
Cerny
Eriksen
Forbs
Brobbey
3 juli 2024 om 22:05

Taylor centraal op het middenvelder kan echt niet. Die moet je als nummer 10 opstellen en anders niet. Sowieso omdat je ook Eriksen erin hebt, die is ook niet meer van het lopen en mee terugverdedigen. Proper is een leuke balafpakker maar niet nodig met Henderson en Mannsverk. Je mist ook lengte in jouw opstelling. Hato is niet groot en geen geweldige kopper, Proper is maar 1,68 en Taylor moet het ook niet van de fysieke duels hebben. De backs ook niet, blijft alleen Kaplan over.

De backs zouden prima versterkingen zijn, ik zou daarnaast gaan voor een box to box middenvelder die wat pit brengt en een nieuwe buitenspeler. Indien Bergwijn of Berghuis weggaan misschien nog eentje extra. Als Akpom weggaat nog een wisselspits.

3 juli 2024 om 20:25

Wat moet je nou met een bijna 33 jarige Cedric die al jaren amper speelt? Kost veel salaris zoals een Henderson en brengen gewoon bijna niks

3 juli 2024 om 20:47

Ajax moet vooral uitkijken dat het niet weer een vreemdelingenlegioen wordt wat als los zand is en waar de achterban zich niet mee kan identificeren.

3 juli 2024 om 22:13

Zolang er gepresteerd wordt hoor je niemand hoor... Met hoe jij het noemt een vreemdelingenlegioen kan je hele goede teams bouwen. Moet je wel gerichte aankopen doen: spelers die in je systeem passen. Iets wat vorig jaar niet goed ging.

Welke topclubs spelen nog met veel spelers uit eigen land? Real Madrid heeft na het vertrek van Nacho, Joselu en Vazquez? amper een Spanjaard over en toch winnen ze prijzen.

Wanneer gaat Ajax spelers presenteren? Moeten toch over een aantal weken al weer beginnen in de voorronde.

3 juli 2024 om 21:03

Zo te lezen afgelopen weken hebben ze straks een selectie van ongeveer 40 man.
Beetje jammer dat elke mogelijke interesse hier al breeduit neer gekwakt word.
Maar daadwerkelijk spelers presenteren valt meestal erg tegen.

3 juli 2024 om 22:03

Dat gaat zonder nieuwe spelers gebeuren. De selectie is ook intact gebleven. Alleen verhuurde spelers zijn verkocht.

Calafiori Lijkt mij een prima aankoop voor de verdediging! Dan kun je Kiwior verkopen. Kans lijkt mij groter dat hij in Italië wilt blijven maar goed. Ook meer kans op speeltijd

3 juli 2024 om 22:24

Denk niet dat Calafiori wisselspeler wil zijn achter Gabriel. Is als centrale verdediger toch wel het beste en speelt daar het liefste. Kan uit nood ook linksback maar daar heb je Tomiyashu, Kiwior, Timber, Zinchenko en ook nog Tierney rondlopen. Dan moet je daar eerst twee van zien te verkopen. De verdediging staat ook prima. Ik zou de prioriteit leggen bij een topmiddenvelder. Jorginho en Partey zijn top maar niet absolute top en worden ook een jaartje ouder. Daarna kijken naar een back-up voor Saka en een ander type spits dan Havertz zodat je kan rouleren met speelstijl. Met die drie aankopen ben je ook al aardig wat miljoenen verder.

4 juli 2024 om 13:38

Tierney Tavares mogen vertrekken. Zinny is maar beperkt inzetbaar, gezien hij niet kan verdedigen.

Tomi zal de back-up van Saliba gaan worden, mocht Calafiori komen.

Calafiori zal het dan met Timber op de LB gaan uitvechten ,gok ik zo.

White/timber/tomi - Saliba/tomi - Gabriel/calafiori/kiwior - Calafiori/timber/zinny/tomi.

Als je Calafiori, een goede CM (bruno Guimaeres) en een goede winger kan halen ben je al een eind (een Pedro Neto, Nico Williams, dat kaliber).

Verder zal er, denk ik, nog een back-up goalie uit (waarschijnlijk) Spanje komen. Geloof de keeper van Espanyol ofzo? Ramsdale kan je met winst verkopen, als het een beetje meezit.

Verder nog een talentvolle speler erbij, zou de window helemaal afmaken (een speler als Desire Doué bijvoorbeeld).

Tavares, Ramsdale, Lokonga, Tierney, Nketiah, Nelson kunnen sowieso verkocht worden. Dan heb je nog twijfels als Esr/vieira bijvoorbeeld, maar dzijn prima back-ups.
Voorin heb je met havertz een goedlopende speler en Jesus een back-up.

Chido Obi als talent dan als 3e spits! (Of Trossard, die er ook kan)

Jammer dat we niks over Calafiori horen bij Real. Hem en Yoro zouden perfect zijn. Nacho is weg, Marin komt niet terug, Alaba is al maanden geblesseerd en nog niet terug, Militao was voor zijn blessure al wisselvallig en we moeten maar kijken hoe het na zijn ACL blessure gaat. De enige onbetwiste topper is Rudiger. Ga lekker verjongen met Yoro en Calafiori, een duo van absolute wereldklasse.

4 juli 2024 om 09:05

Denk dat het wat duur is dan hé.
Endrick, Mbappe, Calafiori, Yoro is al een erg dure zomer. Mbappé kost misschien geen ''transfergeld'', maar wel veel tekengeld en salaris hé.

4 juli 2024 om 14:15

Endrick tot nu toe 35 toch dacht ik? Dan Mbappé 30 mln tekenbonus jaar 1, Calafiori 50 mln en Yoro 40 mln. Real is CL winnaar en LaLiga kampioen. En niet te vergeten de nieuwe sponsordeals en de gigantische omzet. Dat is met elkaar nog niet heel veel voor Real. Kroos met zijn mega salaris is weg en Modric levert in. Mbappé heeft inderdaad een mega salaris, maar vult niet perse veel meer in dan een Kroos dat deed.

4 juli 2024 om 15:07

Je gaat toch geen 90 miljoen neerleggen voor 2 spelers, terwijl er maar 1 nodig is momenteel, gezien het feit dat ze nog Militao, Alaba en Rudiger hebben?

één van die twee gaat dan sowieso amper tot niet spelen. Verder gebruiken ze bij nood Tchouameni ook als Cv...

Denk dat Real beter eerst voor Yoro kan gaan en daarna verder kijken voor een back eigenlijk.

4 juli 2024 om 17:02

Met Tchouameni heb je inderdaad een goed punt! Alleen vind Alaba en Militao niet een lange tijd overtuigend. Daarnaast is Alaba (nog steeds) geblesseerd en wordt ouder. Ook Militao heeft een beste blessure achter de rug. Vandaar dat ik door zou selecteren op topkwaliteit. Wellicht Alaba slijten aan een Saoedische club, hij verdient namelijk een vorstelijk salaris.

Guehi maakt een goede indruk en is rechtsbenig en speelt voornamelijk links, ideaal. Maar ik denk dat Guehi toch iets lager moet mikken, momenteel, dan Real Madrid in mijn ogen. Dat is toch wel de creme de la creme hé.

Denk dat Guehi wel een stap kan en moet maken, maar Real lijkt mij misschien net iets te hoog.
Daarnaast: Engelsen in Spanje is ook niet vaak een succes gebleken. Tuurlijk heb je nu Bellingham en had je voorheen Beckham en Bale (wales, I know, maar een ''brit''....

Ederson naar Saudie's zou raar zijn. Enorm goede keeper nog altijd, zou ik rare move vinden. Al kan hij misschien wel nog enorm veel verdienen.

Cedric naar Ajax. Ik was hem bij Arsenal liever kwijt dan rijk. Zag ook veel liever dat een Reuell Walters op de bank of spaarzame minuten kreeg, maar die kreeg Cedric toch meer, helaas. Nu gaan ze beiden weg, jammer genoeg... Idem voor Cozier-Duberry.... Die gaat nu wegens minutengebrek en perspectief ook weg. Hopelijk kunnen ze Chido Obi wel behouden. Enorm goede spits en bizarre stats afgelopen jaar gehaald... Het is niet zo dat Chido bij Bayern meer kans heeft hé. Daar speelt een Matthys Tel al bijzonder weinig in de basis met een Kane voor zich bijvoorbeeld...
En bij Dortmund hebben ze ook een karrevracht aan spitsen met Haller (die nog niet weg is), Fullkrug, Guirassy die komt, maar ook nog Moukoko die enorm jong is en er nog speelt. Zelfs Malen kan er spelen...

Hudson-Odoi heeft het uitstekend gedaan bij Forrest. Mispeer van Chelsea wel zeg. Nu vragen ze gewoon 40 miljoen pond! Waanzinnig!

Calafiori zou ik echt enorm toejuichen. Kan goed voetballen, maar defensief ook ijzersterk. Kan ook goed op de LB spelen. Zou ideaal zijn, gaat ook nog graag naar voren, dus ideaal.

Vind hem ook een sterkere versie van Kiwior. Veel wendbaarder en nog een stuk meer comfortabel aan de bal.
Indien je Tavares en Tierney (minimaal) verkocht krijgt, doe je goede zaken en is de defensie in orde. Enige nadeel is dat je dan meer spelers hebt die LCV kunnen met Gabriel, Kiwior en Calafiori en gee nvaste back-up van Saliba hebt die enigszins in de buurt komt.

Een Calafiori kopen voor achterin. Goedkope back-up voor Raya (als je Ramsdale verkoopt in ieder geval).
Verder een top middenvelder erbij. Bruno Guimaeres, Boubacar Kamara, dat soort kwaliteit. Gomes van Wolves misschien...
Verder een winger er bij. Pedro Neto of Nico Williams.

Dan zie ik in de punt niemand erbij komen.

Calafiori, Bruno Guimaeres/gomes en dan Nico Williams of Pedro Neto zou top zijn!

Dan heb je 3 topaankopen. En als het dan kan, nog liefst een talentvolle speler als Doué.

Verder alleen back-up goalkeeper als Ramsdale verkocht wordt.

Dan kan je Ramsdale, Nketiah, Tierney, Tavares, Nelson allen verkopen. Eventueel nog ESR of Vieira (maar liever niet).... Verder nog Lokonga verhuren met optie tot koop aan Sevilla.

Elneny, Cedric, Walters en Cozier Duberry transfervrij weg.

Nwaneri en Lewis Skelly promoveren naar 1 en hopelijk ook Chido Obi!

Raya
White/Timber
Salib/Tomi
Gabriel/Kiwi
Calaf/Zinny
Guimae/Jorgi
Rice/Partey
Saka/Tross
Ode/Viei/ESR
Wiliam/Nelli
Haver/Jes/?
4 juli 2024 om 10:17

Ik blijf van mening dat Martinelli alles in zich heeft om een fenomenale spits te zijn, is ook een ander type speler dan Havertz en Jesus..is veel directer, erg snel en kan ook iets met de bal.
Iets zegt mij dat zijn mindere prestaties ook te maken hebben met de positie en rol die hij vervult.

4 juli 2024 om 11:37

Tsja. Vind hem wel niet koelbloedig genoeg. Daarnaast vind ik hem met de rug naar de goal toe ook te min, tot nu toe.

Martinelli lijkt mij een ideale counterspits in een 2 spitsensysteem.

4 juli 2024 om 15:27

Geen idee hoe oud jij bent of hoe lang jij Arsenal volgt, maar ditzelfde werd gezegd over Thiery Henry toen hij werd gehaald door Wenger. Speelde daarvoor ook niet in de spits, is door Wenger omgetoverd tot spits.
Overigens was Henry rond dezelfde leeftijd toen hij van positie wisselde.

Uiteraard kan ik het verkeerd zien, maar ik zie erg veel potentie in Martinelli. Dat koelbloedige is echt wel aan te leren.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren