Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Benfica ziet in João Félix ideale aanvalspartner Vangelis Pavlidis

Laatste update:

AZ overweegt een bod uit te brengen op Sam Lammers. De Alkmaarders hebben naar verluidt miljoenen over voor de 27-jarige spits van Rangers. (The National)

De kans is groot dat Bologna-sterkhouders Riccardo Calafiori en Joshua Zirkzee de Serie A verlaten. Clubs uit Engeland zouden simpelweg meer vermogen hebben om het begeerde duo over te nemen. (Sky Sport Italia)

Benfica gaat een poging wagen om João Félix terug te halen van Atlético Madrid. De Portugese topclub zet in op vijftig procent van de transferrechten van de 24-jarige aanvaller, die een duo moet gaan vormen met Vangelis Pavlidis. (Correio da Manha)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nick Marsman is momenteel op proef bij het Beerschot van hoofdtrainer Dirk Kuijt. De 33-jarige doelman zit zonder club na zijn vertrek bij ADO Den Haag. (Gazet van Antwerpen)

De afkoopclausule van 100 miljoen euro in het contract van Mohammed Kudus bij West Ham United is niet langer geldig. De Londenaren verwachten dat de voormalig Ajacied ook komend seizoen in het Olympisch Stadion speelt. (Fabrizio Romano)

Robin Le Normand lijkt Real Sociedad na het EK te verlaten voor Atlético Madrid. De Madrileense topclub zou zo’n 30 miljoen euro over hebben voor de basisspeler van la Roja. (ESPN)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Joao Felix, zelfs voor 50%, is toch niet te btalen momenteel voor Benfica lijkt mij?
Verder hebben ze nog Leonardo, Tengstadt en Cabral als spitsen.

Zirkzee zie ik wel naar Milan of Utd gaan. Calafiori schijnt Chelsea en Arsenal interesse in te hebben. Zou ik een hele goede speler voor Arsenal vinden.
Kan LCB en LB. Een verbeterde Kiwior wat mij betreft. Al zou je hem ook als opvolger van Zinny/tierney/tavares kunnen zien als LB

Le Normand zou een topaankoop zijn voor Atleti. Zeer degelijke CV en niet te duur.

Verder gok ik dat Kudus wel blijft. Voor die bedragen gaat niemand hem kopen.

2 juli 2024 om 15:01

Benfica kan veel willen, maar Joao Felix kunnen ze niet betalen lijkt me. Atletico is niet bepaald slecht in onderhandelen ook, die zijn denk ik niet van plan verlies te lijden..zelfs bij 50% van de rechten kost hij minimaal 55M lijkt me.

2 juli 2024 om 15:11

Ze kunnen daar veel willen maar de situatie van Felix is niet echt ideaal. Die kerel kan daar echt niet meer spelen na zijn tijd bij Barcelona en het nogal ostentatief vieren van een goal tegen Atletico. Daarnaast is de uitleenbeurt bij Barca geen succes geworden, net zoals de eerdere bij Chelsea. Ook bij Portugal is het nu weer niet speciaal.

Geen team gaat daar meer dan 70 miljoen voor betalen denk ik persoonlijk. Of het moeten de Saoedi’s zijn.

De realiteit begint wel pijn te doen zeg.... Lammers alweer 27. Ik begin mezelf met de dag ouder te voelen.

OT: denk dat een stapje terug naar Benfica voor Felix alleen maar goed kan uitpakken. Back to your roots en je carriere nog een keer vooruit schieten en het mannetje van Lissabon zijn.

Van Pavlidis naar Lammers gaan. Is van een Ferrari naar een fiat panda. Waarom gaat az niet voor Parrot.

2 juli 2024 om 14:25

Is Lammers niet iets voor Twente? Of Parrot? Mits Weghorst voor Ajax of een andere club kiest.

2 juli 2024 om 15:18

Die twee namen gaan allebei al een tijdje rond in het circuit. Weghorst lijkt voorlopig eerste keus te zijn.

2 juli 2024 om 15:25

Omdat Lammers op het moment beter is dan Parrott. Parrott is leuk voor de toekomst, maar daar hebben we ook al Meerdink en Zeefuik voor en in de o19 Yoel van den Ban. Dan heeft het weinig zin om nog een talentvolle spits te kopen, dan wil je kwaliteit die er meteen staat. Lammers heeft bij Utrecht wel bewezen prima het niveau van de Eredivisie aan te kunnen, als je die voor een mooie prijs op kan halen heb je echt een goede deal. Is ook nog 27, dus die kan je ook nog voor een prima bedrag eventueel doorverkopen.

2 juli 2024 om 20:22

Lammers is gewoon een redelijk complete spits, met hem haalt AZ minimaal 20 doelpunten per seizoen in huis.

2 juli 2024 om 15:37

Nou nou dat is ook wel weer wat overdreven vind je niet? Lammers is een uitstekende speler

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren