Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft de afgelopen dagen extra getraind op corners, zo onthult hij tijdens de persconferentie daags voor de kwartfinale tegen Turkije. In het duel met Roemenië (0-3) kreeg Oranje liefst dertien corners, maar niet één hoekschop leverde een doelpunt op.

De dertien gemiste corners tegen Roemenië waren reden voor extra training, bevestigt Koeman. “Als je er zoveel krijgt, dan zou je er eigenlijk een moeten maken. Daar hebben we ook over gesproken.”

“Op sommige momenten proberen we de hoekschoppen ook weer anders te nemen om de tegenstander te verrassen. We hebben genoeg goede koppers, maar die corners kunnen we bij momenten beter nemen inderdaad.”

Nederland kreeg in de eerste helft liefst tien hoekschoppen te nemen. Negen daarvan werden genomen door Memphis Depay. Nederland heeft op papier een ijzersterke luchtmacht met onder meer Virgil van Dijk, Nathan Aké en Stefan de Vrij, toch leverden de corners van Memphis geen enkel gevaar op.

In het duel met de Roemenen werd ook een enkele corner genomen door Xavi Simons. Uiteindelijk kreeg Oranje in de tweede helft nog wel kopkansen via De Vrij en Van Dijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Laat Gakpo ze nemen en niet Memphis en we zijn al een heel eind

5 juli 2024 om 20:15

Exact, zo simpel kan het zijn.

5 juli 2024 om 20:48

Denk gewoon Zierikzee in brengen ipv Depay, lijkt me beter en ook de laatste kans om dit te proberen

5 juli 2024 om 21:23

Dat gaat cristiano memphis niet leuk vinden

5 juli 2024 om 21:50

Gakpo mag inderdaad opstaan als nieuwe aanvalsleider. Hij bewijst al geruime tijd in Oranje stilletjes de beste aanvaller te zijn.

6 juli 2024 om 11:53

Maar Gakpo zou met zijn lengte ook een gevaarlijke kopper moeten zijn. Simons zou op zich een goede optie zijn om vrije ballen te nemen.

Nou dat kan er dan maar eentje zijn lijkt mij! Depay neem jij ze? Mogen aanzienlijk strakker voor de goal geslingerd worden!!

Nou je was toch best dicht bij een paar keer. Gakpo scoort maar staat buitenspel. De Vrij moet eigenlijk binnen koppen. Maar prima, kan altijd beter.

5 juli 2024 om 20:30

De corners van Depay waren waardeloos. Hij nam gegeven moment zelfs een corner met buitenkant rechts om zo in een keer op doel te schieten. De kerel is gek en denkt alleen maar aan eigen belang.

5 juli 2024 om 20:37

Maar heel gek was die gedachte niet omdat de keeper op zijn 5meter stond

5 juli 2024 om 20:39

ik zou hem lekker naar huis sturen, die zichzelf benoemde "wereldster"
kan hij nog een paar foute rapplaatjes opnemen, of zijn mattie Promes bezoeken in de cel

5 juli 2024 om 21:21

Maar dat komt niet opdat de corners zo goed genomen waren. Depay bakte er vrij weinig van.

Ik begrijp alleen niet dat in dit elftal niemand is die tegen Depay even zegt dat hij even een paar beurten moeten overslaan.

Zat mezelf op te vreten bij elke corner omdat ik toch al wist dat Memphis ze bleef nemen. Op een gegeven moment heb je toch ook een beetje zelfreflectie? Na 3 corners had iemand anders ze op moeten eisen. Zeker met de kwaliteit die we hebben zowel qua trap als in de lucht.

Denk met Van Dijk dat die ze er niet inkopt.

Overduidelijk Wijnaldum die een gesprek met Koeman heeft aangevraagd. Doel was om duidelijk te maken dat een basisplaats hem in de gelegenheid stelt om de corners in te koppen.

Het is toch erg dat we geen linkspoot hebben die gewoon een fatsoenlijke corner kan nemen? Iedereen zit hier dom gakpo te noemen. Een van onze langste jongens... Nee, doe maar iemand anders. Een bal de 16 in slingeren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Behalve voor Depay blijkbaar.

Type Janosek (NAC) is wat Nederland nodig heeft.. iedere corner leverde een goede bal op

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren