Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay kijkt ogen uit: ‘Twee spelers waren op training Oranje zó waanzinnig goed, nul keer in het midden gestaan!’

Laatste update:

Hans Kraay junior heeft woensdag zijn ogen uitgekeken bij de training van het Nederlands elftal. De verslaggever van ESPN benoemt donderdag voorafgaand aan de oefeninterland van Oranje tegen Canada twee absolute uitblinkers.

Nederland oefende op de training het positiespel, waarbij steeds twee spelers in het midden staan tegen een grotere groep van spelers. De bal moet dan rondgespeeld worden zonder dat de twee verdedigers bij de bal kunnen komen.

"Als je gisteren (woensdag, red.) naar de training kijkt, en we mochten maar een kwartiertje, twintig minuutjes kijken... Van Jerdy Schouten weten we wel dat hij bij de beste hoort, van Joey Veerman wist ik dat ook al..."

"Er waren er twee die zó waanzinnig goed waren. Dat was Xavi Simons, die alles buitenkant rechts deed, waarom weet ik niet. En Brian Brobbey!"

Het duo vond constant moeiteloos een ploeggenoot, zonder dat de tegenstanders aan de bal konden komen, zo stelt Kraay junior.

"Simons en Brobbey hebben in twintig minuten tijd, acht tegen twee, zeven tegen twee, zes tegen twee, op een héél klein veldje, nul keer in het midden gestaan!"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Brobbey had geen techniek toch??

6 juni 2024 om 21:18

Je wilt je gelijk halen op basis van een training? Daarbij zegt er niemand dat hij geen techniek heeft, maar dat Zirkzee technisch en qua inzicht veel beter is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren