Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United komt met langverwachte mededeling over Erik ten Hag: ‘Here to stay’

Laatste update:

Het contract van manager Erik ten Hag bij Manchester United is opengebroken en met een seizoen verlengd, zo maken the Red Devils wereldkundig via de officiële kanalen. De contractverlenging van Ten Hag hing al even in de lucht, maar de veelbesproken oefenmeester uit Haaksbergen blijft na de bekendmaking dus definitief aan op Old Trafford.

Door het zetten van zijn handtekening ligt Ten Hag tot medio 2026 vast bij Manchester United. Via de clubwebsite geeft hij een korte reactie op zijn aanblijven. “Ik ben erg blij dat ik een overeenstemming heb bereikt met Manchester United om de samenwerking voort te zetten. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar kunnen we met trots terugkijken op twee prijzen en vele voorbeelden van vooruitgang. Het project is echter nog niet klaar.”

Ten Hag heeft er twee seizoenen opzitten als manager van Manchester United. Het eerste seizoen sloot hij af met een derde plaats in de Premier League, waardoor Champions League-voetbal terugkeerde op Old Trafford. Daarnaast werd met de EFL Cup voor het eerst in zes jaar een prijs veroverd. Wel was Manchester City in de finale van de FA Cup met 2-1 te sterk.

Afgelopen seizoen verliep een stuk moeizamer voor Ten Hag. De selectie van Manchester United werd geteisterd door blessureleed en vanwege de achtste plaats in de Premier League werd gevreesd voor zijn baan. De kritiek verstomde enigszins na het verrassend winnen van de FA Cup. In de eindstrijd werd topfavoriet Manchester City met 1-2 verslagen.

Ontslag hing in de lucht


In de Britse media doken verhalen op over het einde van Ten Hag bij Man United, ook al had hij de FA Cup gewonnen. Onder meer kwaliteitskrant The Guardian sloeg een flater met die berichtgeving. Enkele weken later wist The Athletic echter te melden dat de Nederlander mocht aanblijven bij de grootmacht uit Manchester.

Vernieuwde technische staf


Ook sportief directeur Dan Ashworth komt aan het woord op de clubwebsite van Manchester United. “Met twee prijzen in de afgelopen twee seizoenen heeft Erik zijn reputatie als een van de meest consistente succesvolle coaches in het Europese voetbal verstevigd”, klinkt het lovend.

Ashworth geeft aan dat er tijdens de evaluatie van het afgelopen seizoen meerdere verbeterpunten aan het licht zijn gekomen, maar heeft er vertrouwen in dat Ten Hag die middels zijn aangevulde technische staf door kan voeren. “Met onze versterkte technische staf kijken we ernaar uit om hand in hand met Erik samen te werken en onze gezamenlijke ambities voor Manchester United te realiseren.” Ruud van Nistelrooij en René Hake gaan Ten Hag zo goed als zeker ondersteunen in Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Met 1 seizoen ook echt...

4 juli 2024 om 12:19
0

Die nieuwe eigenaren zijn ook niet gek natuurlijk. Dit is deels ook symbolisch, om een bepaalde rust te vinden en bewaren binnen te club.
Op meerdere lagen tegelijk stoelendans spelen is erg gevaarlijk, de kans is dan groter dat het een nog grotere chaos wordt.
Ten Hag krijgt nog een seizoen om zich te herbewijzen in de competitie denk ik, mocht hij het goed doen willen ze niet dat hij volgend seizoen transfervrij is natuurlijk

4 juli 2024 om 12:22
0

Tja, hij kreeg er 3 om het te fixen. Met 1 seizoen verlengen zit hij iig safe om dat af te maken. Met een aflopend contract kan hij ook zo in de winter zeggen de groeten. Ik vind het een verstandige keuze van United. Ten Hag is duidelijk aan een vervallen team begonnen dat compleet op de schop moest. Langzaam komt daar vorm in, alleen hebben blessures en tegenvallende Antony's hem genekt afgelopen jaar. Dan zie je nog steeds dat deze selectie zeer dun is. Als je bijna een heel jaar met Evans, Lindelof en Maguire moet starten centraal achterin ga je geen potten breken. De Ligt erbij en Martinez fit gaat al een heleboel schelen. Met het vertrek van Varane, Martial en evt nog Casemiro en Sancho komt er ook weer wat financiële ruimte. Brantwaite erbij zal lastig worden, maar lukt dat heb je weer een aardig centrum staan die ook bij blessures nog redelijk staat. Dan zal er nog een CVM en Spits bij moeten. Daarin zullen ze creatief moeten zijn, maar er lopen best wat redelijke back-ups uit hun contract. United heeft gewoon een zeer fragile selectie met een flinke downgrade op de bank tov de basis. Zolang dat gat niet gedicht wordt gaat iedere coach het daar moeilijk hebben

Enige reden voor nieuw contract is zodat ie geen enig zeggenschap meer heeft over transfers. Haalt einde seizoen niet

4 juli 2024 om 12:17
0

Dat roep je nu waarschijnlijk al 2 jaar, Timothy. Gooi anders de "die haalt de kerst niet" dooddoener erin.

4 juli 2024 om 12:21
0

Nou ja, enige reden dat hij er nog zit is omdat ze geen vervanger konden vinden

4 juli 2024 om 12:22
0

Vraag me af waar alle lui die maar als kip zonder kop, bleven roepen dat hij de kerst niet zou halen.

4 juli 2024 om 12:25
0

En terecht. Zie ook niet echt een trainer waarvan ik denk: die gaat het sowieso beter doen én wil naar United. Zelfs een Pep zal weer 2 jaar nodig hebben om een team te vormen. United is altijd een club geweest die uit een dal klimt met de lange adem qua mensen. Ferguson heeft in het begin ook meermaals op de schop gezeten, maar ineens ging het lopen en waren ze jaren een grootmacht. Hoop zo dat ze dat weer worden. Mooiste club van de BPL in mijn ogen.

4 juli 2024 om 12:26
0

Ahh kijk daar heb je er een.. Werkelijk waar een aparte soort.Ps. Gaat om onze stille bewonderaar van ETH, Arsenal890

4 juli 2024 om 12:31
0

Je weet dat ten Hag zelf heeft toegegeven dat United met meerdere coaches heeft gesproken? Maar goede poging tot leuk doen, volgende keer beter

4 juli 2024 om 12:53
0

Zou leuk zijn als je ook even erbij kan vermelden wat hij daarna zei.

Het is niet meer dan logisch voor het nieuwe bestuur om te peilen of ze de beste manager in huis hebben. Had het achter gesloten deuren moeten blijven? Zeker.

Al zette je hier vorige seizoen Pep of Ancelotti aan het roer. Dat zou heel weinig uitgemaakt hebben, omdat het probleem daar niet ligt.

4 juli 2024 om 13:05
0

Je spreekt alleen met andere managers als je de huidige wilt vervangen. Dat spreekt toch voor zich? Hij zit er bij gebrek aan beter. Snap niet zo goed waarom dat niet gezegd mag worden?

4 juli 2024 om 14:26
0

"dat spreekt toch voor zich" ja zeker dat zien we. Daarom krijgt hij nu nog een extra jaar erbij. Zucht..

4 juli 2024 om 14:38
0

Ach hij zit er bij gebrek aan beter. Dat heeft die zelf aangegeven.

4 juli 2024 om 14:54
0

Iedereen in het voetbal zit er bij gebrek aan beter toch? Als wij een betere linksbuiten hadden gehad, stond Gakpo ook wissel, en als city een coach had kunnen vinden die een garantie was op jaarlijkse cl-winst, was Pep ook vervangen. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Maar blijkbaar heeft Ten Hah de lat voor ‘beter’ toch dusdanig hoog gelegd dat ‘beter’ op dit moment niet voorhanden is.

4 juli 2024 om 14:57
0

Hij zit er alleen nog omdat Utd geen waardige vervanger heeft kunnen vinden. Vervangers genoeg, maar dan moeten ze nog wel een verbetering zijn t.o.v. EtH. Bij gebrek aan beter vind ik ook zo makkelijk geroepen, Saka speelt ook bij arsenal bij gebrek aan beter...

4 juli 2024 om 15:01
0

Hij zei dat ze een review hadden gedaan, met andere managers hadden gesproken, en uiteindelijk erachter kwamen dat ze al de beste manager in huis hadden. Iedere manager zit uiteindelijk op zijn plek door gebrek aan beters, dat zijn zulke loze woorden

4 juli 2024 om 16:10
0

Saka speelt bij gebrek aan beter..dank voor het laten werken van de lachspieren!

4 juli 2024 om 17:10
0

Le_prof iedereen speelt bij gebrek aan beter, ook Saka... Als Arsenal 8 nieuwe spelers kan halen die beter zijn dan doen ze dat en zal Saka niet spelen, als je niet snapt wat er bedoelt wordt dan ligt dat vooral bij jou.

4 juli 2024 om 12:18
0

Toch alleen maar beter voor hem zelf ook.
Kan je puur richten waarop je bent aangenomen.

4 juli 2024 om 12:24
0

Jij weet helemaal niets. Als hij gewoon een fatsoenlijk selectie tot zijn beschikking krijgt, dan kunnen we hem pas echt beoordelen.

4 juli 2024 om 20:18
0

Het is een contractverlenging met behoud van zijn transfer veto.
Daarnaast halen ze niet voor niks vNistelrooij, Hake, De Ligt en Zirkzee. Doen ze niet met de gedachte om hem met kerst eruit te gooien.

Goed nieuws. Rust in de tent nu, een paar aankopen en hopelijk beter voetbal komend seizoen. Wel maar een jaar extra zie ik, ook prima.

4 juli 2024 om 12:20
0

Vanuit de club toch juist heel slim gedaan dit!? Mocht hij weer opleven, dan is hij niet transfervrij na het seizoen. Mocht hij wederom slecht presteren, kom je nog relatief makkelijk van hem af.

4 juli 2024 om 12:28
0

Ja is begrijpelijk vanuit de club, vind het ook prima. Maar eerder werd er gesproken over 2 jaar extra. ETH heeft nog genoeg te bewijzen, dit jaar wordt een beslissend jaar voor hem. Het voetbal moet beter

4 juli 2024 om 20:19
0

Contractueel gezien is dit heel goed voor Ten Hag en heel goed voor de club. Nu zijn ze hem aan het faciliteren met mensen om hem heen en dan is het aan Ten Hag om het te laten zien met prestaties en vooruitgang.

nu nog hopen op de langverwachte aankopen. Een goede rcv, goede 8 en een aanvallend ingestelde rechtsachter.

Toch wel heel erg zin in de confrontatie Liverpool - United met beide een Nederlander aan het roer. Hopen dat ze beide ook in ieder geval in de top 4 achter City en Arsenal kunnen eindigen.

''here to stay'' aankondiging alsof Ten Hag zulke wereldprestaties heeft geleverd met United. Heeft in 2 seizoenen tijd ruim 500 miljoen mogen uitgeven aan pure middelmaat en het afgelopen seizoen werkelijk schandlig gepresteerd. Zo'n beetje alle negatieve records die gebroken konden worden die zijn ook gebroken.

Kan me niet voorstellen dat die nog zo'n seizoen mag aankloten daar bij United. Die krijgt 2/3 maanden de tijd en als het tij niet is gekeerd zal dir toch echt de laan uitgestuurd worden.

4 juli 2024 om 12:23
0

Je vergeet de context dat United het hele seizoen met Casemiro, Evans en Kambwala heeft gespeeld. Varane, Martinez en Lindelof waren het hele seizoen geblesseerd. Dus dat is natuurlijk niet best. Met Martinez en Varane ging het al 10x beter bij de FA Cup finale, ondanks dat ze ook geen linksback hadden staan.

4 juli 2024 om 13:15
0

en je vergeet het verlies aan spelers mee te nemen. omzet en winst zijn ook niet hetzelfde. dit soort reacties krijg je eigenlijk alleen van mensen die niet eens kijken.

4 juli 2024 om 20:22
0

Ze gaan echt niet vNistelrooij, Hake, De Ligt en Zirkzee halen met het idee om Ten Hag na 2/3 maanden eruit te gooien.

Totaal onnodig en onterecht om te verlengen, maar gelukkig maar met 1 jaartje. Als er dan nog zo'n seizoen komt heb je geen onoverkomelijke afkoopsom te betalen om van hem af te komen. Zelf had ik gezegd we kijken het eens een half jaartje aan, maar wie ben ik.

4 juli 2024 om 16:41
0

Dat was niet meer mogelijk, omdat het publiekelijk werd dat ze met andere managers hadden gesproken. Ik zie Erik dan gewoon een top seizoen draaien om vervolgens zijn biezen te pakken om ergens anders voor de prijzen te gaan.

United doet er goed aan om vertrouwen uit te spreken in Erik, mocht van mij nog zeker 2 jaar bij.

4 juli 2024 om 20:29
0

Groenhout iedereen blijft dit zeggen, maar ik kan er onmogelijk logica in vinden. Als je 8e wordt bij united is het helemaal normaal dat de club alternatieven bekijkt.
En als je vervolgens besluit door te gaan, kun je gewoon door met het contract dat er nog ligt. Bijtekenen heeft gewoon 0 toegevoegde waarde. 2 of 3 jaar ipv 1 jaar zo mogelijk nog minder logisch. Alsof een trainer beter gaat presteren met een langer contract. Dan hadden de afgelopen 2 jaar ook wel beter geweest als die vlieger op ging.

4 juli 2024 om 20:24
0

Ineos heeft ervoor gekozen met Ten Hag verder te gaan dan moeten ze verlengen. Je kan niet aanklooien met een trainer in zijn laatste contractjaar.

4 juli 2024 om 20:31
0

Mancunianb waarom niet precies? En waarom is het aanklooien? Hij heeft gewoon een contract met een dik salaris.
Heeft het ook heel slecht gedaan, dus het is heel begrijpelijk dat je club het even aan wil kijken. Kan me niet voorstellen dat iemand dat onlogisch zou vinden met een 8e plaats.

4 juli 2024 om 20:48
0

Een trainer in zijn laatste contractjaar is voor alle partijen slecht. Als ze hem hadden willen ontslaan hadden ze dat gedaan. Na een heel erg lange evaluatie hebben ze besloten met hem verder te gaan. Dan moet je doorpakken ook en dat is wat ze nu doen met investeringen in mensen zoals vNistelrooij en Hake. Daar past geen trainer in zijn laatste contractjaar in.

4 juli 2024 om 21:12
0

Mancunianb waarom is dat slecht voor alle partijen? En ik denk dat het in ieder geval niet slechter is voor united. Je zou toch denken dat die inmiddels geleerd hebben van niet goed presterende mensen verlengen. Ik begrijp er echt niets van en vind het ook een heel slecht signaal. Maar gelukkig maar een jaartje dus ze kunnen hem nog redelijk makkelijk ontslaan als dat onverhoopt nodig blijkt.

4 juli 2024 om 23:16
0

Omdat een trainer in zijn laatste contractjaar voor ruis en onrust zorgt. De media blijft erover bezig, spelers die blijven of gaan of komen willen duidelijkheid. Wanneer de trainer top presteert heeft hij alle macht in de onderhandelingen. Zo kan ik nog wel meer redenen opnoemen maar een trainer in zijn laatste contractjaar wil je niet als je vooruit wil op weg naar succes.

Hopelijk wordt dit dan het seizoen waarin Ten Hag successen gaat behalen met Manchester United, ik ben overtuigd van zijn kwaliteiten als trainer en ik zou het erg mooi vinden als United weer de club wordt die het ruim 10 jaar geleden was.

4 juli 2024 om 20:31
0

Mattiaspsv dat gaat voorlopig niet gebeuren ben ik bang. En de vraag is of het ooit nog kan, omdat de pl ook gewoon heel erg veranderd is.

Goed bericht, fijn om te lezen voor Eric & co.

Nu de portemonnee open en weer honderden miljoenen over de balk gooien voor voormalig Ajax spelers?

met een solide defensie gaat united potten breken, daar ben ik van overtuigd. Centrale verdedigers die kunnen verdedigen, en die een hoge lijn weten te houden, en daar druk zetten in plaats van Maguire of Kwambala. Het gaat goedkomen.

Iedereen blij dus, behalve de United fams

4 juli 2024 om 16:43
0

Ja zeker. De United fans wilden graag een verlenging van minimaal nog 2 jaar. Jammer dit.

Goede keuze van Man utd om vertrouwen te houden in de trainer. Aan zijn kwaliteiten valt niet te twijfelen. Het is nu zaak om wel de juiste spelers aan te trekken.

Leuk voor hem! Hopelijk kan hij dit seizoen echt stappen maken. Heb vertrouwen in mijn skills maar Man Utd is echt een hele zware club om te coachen.

Duidelijkheid. Hopelijk ook wat meer rust. En hopelijk wat goede aankopen zoals de Ligt, een goede middenvelder achter Bruno erbij en hopelijk ook minimaal 1 vleugelflitser en spits.

Dan kan Ten Hag wellicht wat gaan bouwen.

4 juli 2024 om 14:01
0

Hoop eigenlijk dat Fernandez verkocht wordt, je beste speler, ja.

Spel trekt hij net teveel naar zichzelf toe, voegt veel frustratie toe en grossiert in balverlies. Met een Hojlund in de spits die vaak uitwijkt en het vooral van zijn snelheid moet hebben is het beter om een no.10 te hebben die aansluit en soms in de spits komt.

4 juli 2024 om 15:06
0

Bruno heeft wel ook amper afspeelmogelijkheden hé.
Ik denk dat wanneer je normale wingers erbij heb, Bruno nog meer rendement behaald.

Bij Utd gaat toch amper iemand diep?

Antony, Garnacho etc willen allen de bal in de voeten en de verdediger 15x voorbij dribbelen en dan nog terug kappen...

De enige die diepgang had normaal was Rashford, maar zelfs die wil hem tegenwoordig vaker in de voeten.

En nu hopen dat ManU eindelijk weer een goed seizoen kan draaien. Wat moet het toch heerlijk zijn als we een PL krijgen waar tot het einde een Man City, Liverpool, Arsenal en ManU tot het einde om de bovenste plekken kunnen strijden.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren