Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kylian Mbappé: ‘Ga niet volgende hoofdstuk van verhaal van Cristiano Ronaldo schrijven’

Laatste update:

Kylian Mbappé is een groot bewonderaar van Cristiano Ronaldo, die hij treft in de kwartfinale van het EK. De sterspeler van Frankrijk benadrukt daarnaast dat hij er niet op uit is om in de voetsporen te treden van de Portugese legende.

"Iedereen weet hoeveel ik Cristiano Ronaldo als speler bewonder", prijst Mbappé zijn opponent van vrijdagavond op een persmoment van de Franse ploeg. "In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad om met hem samen te mogen werken, hem te leren kennen en een praatje met hem te maken."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"En we hebben nog steeds contact. Hij helpt me altijd, en houdt op de hoogte van wat er in zijn leven gebeurt. En hij geeft me tips", is de sterspeler van Frankrijk blij met de goede onderlinge band met Ronaldo.

"Het is een eer voor mij. Vooral als we bedenken wat Ronaldo voor de voetbalwereld heeft gedaan. Ongeacht wat er eerder is gebeurd of wat er nog zal gebeuren, hij zal altijd een voetballegende zijn."

Geen opvolger


Mbappé kan er voor zorgen dat het EK voor Portugal vrijdag in de kwartfinale eindigt. Daarnaast ruilt de aanvaller Paris Saint-Germain in voor Real Madrid, waar Ronaldo jarenlang schitterde. Desondanks ziet Mbappé zichzelf niet als opvolger van de 39-jarige Portugees.

"Nee, ik denk dat hij uniek is. Er is maar één Cristiano Ronaldo, daar zal nooit een tweede van komen", zo benadrukt Mbappé op het perspraatje van Frankrijk van donderdag.

"Ik volg mijn eigen pad. Mijn droom om bij Real Madrid te spelen wordt werkelijkheid. Ik hoop dat ik mijn stempel kan drukken op het voetbal, maar ik ga niet het volgende hoofdstuk van het verhaal van Cristiano Ronaldo schrijven. Ik hoop dat ik uniek en compleet anders kan gaan worden bij Real Madrid", aldus de aanwinst van de Champions League-winnaar.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Welk land bereikt de halve finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ronaldo tegen Slovenië vond ik wel schrijnend om te zien. Toch is het wel een unieke voetballer. Waarom zou je op 39 jarige leeftijd nog zo gedreven zijn? Je hebt alles al gewonnen.

Misschien is dat ook wel weer kenmerkend dan andere voetballers. Heb best wel respect voor Ronaldo, ook al vind ik hem apart af en toe.

Dat hij een voorbeeld is voor Mbappe en anderen kan ik wel begrijpen. Hij was ooit middenvelder, rechtsbuiten, linksbuiten en nu spits. Altijd maar weer ontdekken hoe je het beste uit jezelf kan halen ondanks je leeftijd. VI had een leuk stukje, dat wetenschappers Ronaldo zijn hartslag hebben gemeten tijdens de penalty reeks. Tijdens het nemen op een normale 100. Gewoon geen druk. Hartslag was op dat momen rustig. Vond dat wel grappig om te lezen. Je zeg ook bij die meting dat zijn hartslag omhoog ging bij de winnende goal van Bernardo in de penalty reeks. Hartslag was niet bekend bij de pingel in de verlenging die Ronaldo miste.

4 juli 2024 om 21:11
0

Als het kan zou hij door voetballen tot ie plat lag, is nou eenmaal zo een persoon maar daar lijkt toch wel een einde te aan komen, zei zelf dat het zijn laatste EURO is.

Dat hij een voorbeeld is voor veel spelers weten we al, ik denk dat hij misschien we de meest influential speler ooit is, veel top spelers nu kijken naar hem op.

Kijken wat hij morgen kan doen tegen Frankrijk, ik denk niet dat Portugal wint maar gun hem wel nog een doelpunt gewoon omdat ie van records houd

4 juli 2024 om 21:50
0

gedreven zijn op zich is niet zo'n probleem, je kan perfect 100 jaar zijn en nog zeer gepassioneerd zijn, zijn probleem is inschattingsvermogen en ego.

elke normale ster had al lang aan zichzelf toegegeven dat hij niet meer mee kan met het niveau.

Ronaldo qua persoonlijke records gaat echt heel moeilijk worden voor elke speler met 5 Ballon D'ors bijvoorbeeld. Zijn 450 goals in 438 wedstrijden gaat al helemaal niet verbroken worden. Echt een absurde statistiek wat die allemaal heeft gepresteerd. Qua prijzen kan die het makkelijk halen want hij heeft er maar 16 gewonnen in zijn tijd bij Real. Kwam ook voornamelijk doordat Barcelona gewoon een absurde gouden generatie had en natuurlijk Lionel Messi.

4 juli 2024 om 21:15
0

Pff... 450 doelpunten in 438 wedstrijden is obnormaal zeg, ik zie veel mensen nu Vini en Bellingham hun cijfers erbij halen en zeggen "kijk wat tegenwoordig genoeg is om een Ballon D'or te winnen" met 37 G/A terwijl ze de nummers van Ronaldo en Messi erbij halen met absurde 80, 90 en zelfs 100+ G/A maar voor die twee was rond de 35 G/A de norm voor een Ballon D'or.

Er zullen echt nooit meer twee spelers zijn die zo dominant zulke nummers behalen, dat ze allebei in dezelfde tijdperk voetbalde is gewoon gek.

4 juli 2024 om 21:47
0

@lukex

Precies,

Vini en Bellingham zijn geweldige spelers en een van de beste ter wereld.

Maar ze mogen dromen van de stats die Ronaldo heeft bereikt.

En sommige vinden/ vonden bij psg bv dat mbappe "arrogant" is

4 juli 2024 om 20:37
0

Ja, dat is ie ook gewoon. Hij kent zijn waarde en speelt daar op in, maar er zit een behoorlijke dosis arrogantie ook bij.

4 juli 2024 om 20:55
0

Dat is bij zijn grote voorbeeld niet anders. Denk dat alle grote spelers dat ook wel een beetje hebben.

4 juli 2024 om 21:10
0

Nee helemaal niet dat is wat sommige mensen en de media van hem willen maken net als Ronaldo en zlatan op het veld lijken ze zo en veel topvoetballers maar naast het veld zijn ze allesbehalve arrogant.

4 juli 2024 om 22:20
0

Ik vind het ergens ook wel een grappig fenomeen. Wij, ‘het publiek’ verwachten allemaal dat deze topsporters als gevoelloze robots met alle tegenslagen en irritaties in een wedstrijd om moeten gaan. Dat zij niks mogen zeggen omdat ze toch 25 miljoen euro per jaar verdienen. Totaal misplaatst natuurlijk. Wij weten niet wat er allemaal tijdens zo’n wedstrijd gebeurt. Ronaldo staat soms de hele wedstrijd op een rechtsback die bijvoorbeeld stiekem zijn moeder uitscheldt. Wij verwachten dan dat hij geen enkele reactie hierop moet geven. Het zijn ook eenmaal mensen…..

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren