Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis helpt Atlético met heerlijke streep aan overwinning op Man City

Laatste update:

Memphis Depay heeft zich zondagmiddag laten gelden in een oefenduel van Atlético Madrid. De spits, die na een uur inviel, maakte amper vijf minuten na zijn entree op uiterst fraaie wijze de openingstreffer tegen Manchester City. Collega-spits Ángel Correa legde de bal op een presenteerblaadje voor Memphis, die City-doelman Stefan Ortega kansloos liet met een poeier van een meter of zestien. Yannick Carrasco verdubbelde de score eveneens op fraaie wijze, waarna Rúben Dias de spanning nog even terugbracht: 2-1.

Bijzonderheden
In het Seoul World Cup Stadium begonnen trainers Josep Guardiola en Diego Simeone met sterke opstellingen aan het duel. Voor rust werd er niet gescoord, ondanks kansen voor met name Julián Álvarez. Namens Atlético zorgden Antoine Griezmann en Álvaro Morata voor gevaar. Laatstgenoemde geniet interesse van met name Italiaanse clubs, maar deed gewoon mee in Zuid-Korea. Memphis viel na een uur in en liet zich enkele minuten direct zien. Correa legde perfect klaar voor Memphis, wiens schot onhoudbaar bleek voor Ortega: 1-0. Ook Carrasco wist zich op zeer fraaie wijze op het scoreformulier te schieten. De Belg trok vanaf links naar binnen en vond de korte hoek met een geplaatst schot: 2-0. Dias zorgde via een kopbal uit een hoekschop nog voor de 2-1, maar daar bleef het bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Kanonskogel..Lijkt eerder net zo hard als een kanonslager.Prima goal wel verder, daar verder niets op aan te merken.

Ik vind het maar een rare voetballer. Speelt bij ORANJE echt waardeloze partijen, maar bij zijn club is het een wereldspeler. Koeman gebruikt hem niet goed denk ik. Depay is een effant terrible en die zijn moeilijk te managen.

30 juli 2023 om 15:42

Bedoel je olifant of enfant? 😉 En dat je iets vindt van de persoon Memphis kan ik nog begrijpen, maar hij is nergens lastig.En hij is bij zijn clubs geen absolute top. Prima bij Lyon. Degelijk op ziij best bij Barca en Atletico. Gefaald bij Manchester United. Het is een oké subtopspits. Meer niet

30 juli 2023 om 15:48

Buiten Lyon is het geen geweldenaar hoor. Bij Barcelona niet meer dan oké. En hij zit nog maar net bij Atletico, vorig jaar veel geblesseerd geweest volgens mij dus bij Atletico moeten we het nog maar zien. Het is een speler met af en toe oplevingen van een speler dat meer had kunnen halen uit z’n carrière

30 juli 2023 om 22:54

Owh, bij barca dus nu ok voor jou? Is al ver verwijderd van dat je zei dat hij waardeloos was bij dat andere artikel.

30 juli 2023 om 15:55

/depay is een effant terrible en die zijn moeilijk te managen./

Geen enkele TD, coach, assistent of teamgenoot heeft hem ooit als een enfant terrible, of iets in die richting, omschreven. Wat je aan hem op het veld kan aanrekenen is dat hij niet effectief en of efficient speelt. Hij is niet moeilijk te managen, mensen zoals jij vinden hem moeilijk, omdat hij niet in je "stramien" past van hoe jij dingen graag zou willen zien - voornamelijk buiten het veld.

30 juli 2023 om 16:46

Maar hij houdt van rap en draagt een hoed dus moet hij wel een enfant terrible zijn.

30 juli 2023 om 22:55

Dat hij enfant terrible is is de grootste leugen van media die in de wereld is geholpen.

Bij Barca ook op en top professioneel.

30 juli 2023 om 15:56

Enfant terrible op basis van wat? Mensen binnen PSV, Lyon, Barcelona en MU geen slecht woord over hem gezegd. Of komt het, omdat hij een gek hoedje op heeft?

30 juli 2023 om 16:30

Haha doe normaal joh. Depay is alles behalve een moeilijk geval.. Ja hij heeft een luxe levenstijl en dat rappen moet er niet bij. Maar voor de rest herinner ik mij niet dat hij ooit slecht in de media is voorgekomen? Hij is geen crimineel, heeft het altijd netjes gehouden bij de clubs waar hij heeft gevoetbald. Is ook een zeer goede atleet dat fysiek toch aardig bij loopt.

30 juli 2023 om 16:39

/Ja hij heeft een luxe levenstijl en dat rappen moet er niet bij/

Waarom moet dat rappen er volgens jou niet bij? Het maakt hem niet een mindere voetballer of persoon, toch? En het is niet zo dat hij meer tijd spendeert aan het maken van rapmuziek, dan dat hij bezig is met zijn werk als voetballer.

30 juli 2023 om 18:07

Had precies hetzelfde gezegd tijdens de Nations League maar we hadden gezien hoe het was zonder Memphis. Gakpo was nog slechter bij de afwezigheid van Memphis. Blijkbaar is hij dus belangrijker dan we denken. Gewoon hopen dat hij zoveel mogelijk gaat spelen zodat die eindelijk een keer met ritme naar Oranje kan komen.

30 juli 2023 om 23:21

Bij atleti een wereldspeler ja? Bij Barca best oke gedaan met Koeman maar zeker geen wereldspeler. Daarnaast zou ‘t raar zijn als Koeman ‘m naar Barca brengt, daar goed speelt en dat dezelfde coach ‘m bij Oranje verkeerd gebruikt.

31 juli 2023 om 10:03

Andersom eerder? Bij Oranje is hij vaste basisspeler en nu bijna topscorer aller tijden, bij zijn clubs (United, Barcelona, Atletico) is hij nooit een vaste basisspeler geworden.

Maar op zich hoeft dat ook niet, reservespeler bij een grote club zijn is een respectabele carriere waar de meeste profvoetballers dolblij mee zouden zijn.

Kanonskogel? Prima schot, maar half binnenkant voet. Waarom zo overdrijven?

Prima goal. Vlak daarna mist hij weer 2 gigantische kansen, zoals we hem weer kennen.

Topper! Heeft de hele zomer doorgetraind in Ghana, hopelijk werpt het zijn vruchten af!

Hey Memphis scoort weer eens tegen een topteam/land. Daar zal hij vast weer op kunnen teren de komende half jaar. Want er weten altijd dst zo'n goal 1x in de zoveel maanden komt tegen een elite tegenstander en dat het dan weer maanden niks is 🤣

31 juli 2023 om 01:13

@football_life

Dat is onzin. Memphis heeft echt zeker met Nederland enorm veel doelpunten contributies tegen toplanden gehad. Zoek het maar op. Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland echt vrijwel alle toplanden staan in zijn lijstje.

Ik zie echt niet hoe mensen dat spontaan vergeten, maar dat zal vast te maken hebben met dat jij en sommigen hem het gewoon niet gunnen en dat raar genoeg niet willen toegeven.

Ik heb het idee dat Memphis vrijwel even goed als Messi moet zijn of Arjen Robben voor sommigen ook maar iets positiefs zeggen zonder een maar.

31 juli 2023 om 10:07

Daar moet je wel de kanttekening bij zetten dat die goals in oefenwedstrijden waren, als ik me niet vergis heeft hij 1 goal tegen een topland gescoord, Duitsland in de 2019 EK kwalificatie.

31 juli 2023 om 12:45

Er wordt altijd naar Arjen Robben gewezen en dat men hem, en anderen van de zogenaamde grote vier, mist, maar op het absolute moment supreme, o.a. in 2010, stond hij ook niet op.

Robben was een goede voetballer, maar ook iemand met wie de gemiddelde zeikert op Memphis, zich wél kon identificeren... Want Robben is zo lekker "nuchter" en gewoon en Memphis is dat jochie die kettingen en hoeden draagt en naar rap luistert.


Pfff die langharige Turk achterin bij Atletico is wel een beest hoor

Mensen praten hier over Depay maar ik baal enorm dat Yannick niet is gekomen naar Barca maar ja Xavi kiest voor eigen volk eerst natuurlijk!

Kan iemand mij vertellen van de City fans of Alvarez dit seizoen basisspeler wordt? Na het vetrek van Gündogan en Mahrez zie ik wel wat meer mogelijkheden. Hij is ook veel te goed om nog een seizoen van de bank te komen. Ik vraag dit voor mijn Fantasy Team voor komend seizoen haha.

30 juli 2023 om 19:57

Denk het niet.. of hij moet hangend van rechts komen maar dat is niet zijn beste positie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren