Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michy Batshuayi maakt zeer gevoelige transfer in Turkije; club onthult direct salaris

Laatste update:

Michy Batshuayi heeft zijn gevoelige transfer definitief te pakken. De dertigjarige spits verruilt Fenerbahçe transfervrij voor Galatasaray, zo maakt laatstgenoemde club bekend via de officiële kanalen. Daarbij onthult Galatasaray ook meteen wat de Belg gaat verdienen.

“Er is overeenstemming bereikt over de transfer van profvoetballer Michy Batshuayi”, aldus Galatasaray, dat daarbij bekendmaakt dat de nieuwe aanwinst tot medio 2027 heeft getekend.

Daarnaast onthult Galatasaray wat Batshuayi gaat verdienen bij zijn nieuwe werkgever: 3 miljoen euro per seizoen. Daarnaast krijgt hij ook nog een flinke tegenvergoeding, verspreid over de komende seizoenen.

Komend seizoen bedraagt die vergoeding 1,5 miljoen euro, een seizoen later 1 miljoen euro en in het seizoen 2026/27 een half miljoen euro.

De transfer van Batshuayi ligt gevoelig, daar hij de afgelopen twee jaar voor Fenerbahçe, de rivaal van Galatasaray, uitkwam. Dat nam hem in 2022 voor 3,5 miljoen euro over van Chelsea. Eerder speelde hij op huurbasis ook al voor Besiktas.

In zijn eerste seizoen namens Fenerbahçe scoorde Batshuayi in 32 officiële duels liefst 20 keer. Afgelopen jaargang noteerde de 56-voudig international van België zelfs 24 doelpunten, in 43 optredens.

Ondanks die prima statistieken werd Batshuayi niet opgenomen in de EK-selectie van België. In maart kwam hij voor het laatst in actie namens de Rode Duivels, tijdens de oefeninterland tegen Engeland (2-2).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Dat filmpje van hem dat die de bal nog een x het doel in wil schieten na een doelpunt en hem vol op de paal schiet en op ze eigen hoofd ik moet er altijd aan denken als ik zijn naam voorbij zie komen 😂 wel een gevaarlijke overstap van Fener naar Gala vooral onder de fans zal hij het zwaar krijgen bij Fener - Gala weet ook niet of dit een slimme stap is bij Galatasaray hebben ze met Icardi een goede spits en zolang hij zijn doelpuntjes blijft maken denk ik dat Michy weinig minuten maakt.

1 juli 2024 om 21:56

We spelen volgend seizoen rond de 50+ wedstrijden en we kunnen niet iedere keer verwachten dat Icardi opstaat. Juist dan heb je Michy nodig die zijn doelpuntjes meepakt

Achja Fener mag niet zeuren. Emre, Bruma, Servet, Topal, Caner Erkin, G. Rodrigues, Özbayrakli en Emre Mor allemaal van Gala naar Fener. En andersom ook al vaak gebeurd.

1 juli 2024 om 23:17

Servet, Emre Asık en Şener hebben eerst bij Fener gespeeld en daarna bij GS. Het zou gevoeliger zijn als een speler direct van de ene club naar de andere vertrekt en dat zonder medeweten van de club zoals bij een Figo. Fener bood een bedrag en GS zat er boven. Snap het besluit van zowel de clubs als de speler. Naar mijn mening ook een goede zet van GS, want het is een nuttige speler. Het is wel een tijdje geleden dat een speler direct van de ene club naar de andere is gegaan. Was Tanju de laatste?

1 juli 2024 om 23:20

Colin Kazim denk ik toch?

2 juli 2024 om 12:13

Serdar Aziz

2 juli 2024 om 17:36

Serdar Aziz en Kazim idd.. Zag op YT de reden daarachter vorige week, maar was het helemaal vergeten idd.. Hij scoorde ook nog de 1ste wedstrijd tegen Fener en vierde dat voor Aykut, was wel grappig.. Toen niet natuurlijk haha

Qua gevoeligheid valt de stap reuze mee tegenwoordig aangezien het steeds vaker gebeurt de afgelopen jaren.

Zolang Michy zijn doelpunten mee pakt zijn de supporters tevreden

Die gevoeligheid valt wel mee tegenwoordig. Het komt steeds vaker voor en zolang het geen publiekslievelingen zijn, is er weinig ophef over. Als een Icardi bijvoorbeeld naar Fener zou gaan of een Fred naar Gala (wat ik eigenlijk wel hoop haha) dan was er wel meer ophef geweest.

Overigens weet ik niet zo goed wat ik van deze transfer moet vinden. Batsman heeft goede cijfers neergezet, maar een 30-jarige een driejarig contract aanbieden met zo'n salaris?? Hij zal Icardi niet uit de basis spelen.

Ik had veel liever goede backs (zowel RB als LB)
zien komen en ook nog een middenvelder. Want zonder een Torreira wordt ons middenveld totaal overlopen.

2 juli 2024 om 00:15

Dit is een toptransfer. Een spits die nooit zeurt als hij reserve staat, ondanks dat bij bijna elke invalbeurt scoort. Je had vorig seizoen die nietsnut Vinicius, nu heb je daar een top pinchhitter.

€12 miljoen euro in 3 jaar tijd dat zou hij natuurlijk nergens meer verdienen behalve in SA wat een bedragen zeg in Turkije

1 juli 2024 om 22:57

Overdrijf niet zo man, hij komt transfervrij over

2 juli 2024 om 04:46

Is tog niet veel zonder transfergeld?

Welkom Michy! Bats is bekend met de Turkse competitie en hij is gratis opgehaald dus wat wil je nog meer? Komend seizoen zal Galatasaray veel wedstrijden maken in zowel de competitie als in Europa dus dan heb je wel een goede backup voor Icardi nodig.

3 miljoen tekensbonus over 3 jaar & dus 9 miljoen salaris. Mooie geldsom voor Michy hoor! Gewaagde stap ook!

Opzich valt de gevoeligheid wel mee. Dit is geen transfer ala Gökhan Gönül of Emre Belözoğlu, die waren echt pijnlijk. Batshuayi is gewoon een professional. Vind het onbegrijpelijk dat het bestuur niet snel heeft doorgepakt met Bats, echt weer de typische arrogantie van onze president. Is een goede spits om achter de hand te hebben. Het is niet toevallig dat spelers vaak met een zure nasmaak vertrekken bij Fener.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren