Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet in finale naast Timber slechts één speler van internationale allure

Laatste update:

Philippe Sandler heeft in de TOTO KNVB Bekerfinale tegen Feyenoord (1-0 verlies) een uitmuntende indruk achtergelaten op Kenneth Perez. De analist van ESPN is lovend over de voetballende kwaliteiten van de 27-jarige centrumverdediger van NEC, die meermaals op de hoogste snelheid de juiste oplossing vond. "Ik denk dat hij nog een stap kan gaan maken", aldus Perez.

Perez zag slechts twee spelers van internationale allure op het veld in De Kuip. "Quinten Timber was een van de twee op het veld die dit vandaag tentoonspreidde. De ander was Sandler."

Feyenoord kwam in de tweede helft op voorsprong dankzij een goal van Igor Paixão. Toen Yankuba Minteh al snel daarna twee gele kaarten verzamelde, kwam NEC tegen tien man te spelen. "Dan is even de vraag: hoe gaan ze dat doen?", aldus Perez, die Sandler een voortrekkersrol zag nemen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Sandler heeft sowieso zijn fysiek mee natuurlijk, qua lengte en breedte. Qua knie weet ik niet hoe dat ervoor staat." Sandler kampte eerder met zware knie- en enkelblessures. Mede daardoor redde hij het niet bij Manchester City en Feyenoord.

Perez is met name onder de indruk van de manier waarop Sandler opbouwt. "De snelheid waarmee hij indribbelt en alsnog het overzicht behoudt: welke bal kan ik het best geven? Dat vond ik heel erg goed bij hem."

De grote kans voor NEC-invaller Sylla Sow in de 78ste minuut ontstond bij het indribbelen van Sandler, die op hoge snelheid de perfecte pass gaf op Bart van Rooij. De rechtsback sneed de bal laag voor het doel, waar invaller Sow al glijdend net naast tikte. "De pass van Sandler maakt dat het tot een grote kans komt", zegt Perez.

"Hij geeft het spel van NEC echt een extra dimensie. Je hebt ook verdedigers die de bal alleen maar naar de buitenkant spelen, dan kom je eigenlijk nergens. Sandler dribbelt in, loopt weg bij de spits. Dan moet het middenveld van de tegenpartij keuzes gaan maken."

Mario Been is ook liefhebber van Sandler, maar plaatst ook een kanttekening. "Zijn kwaliteiten in balbezit zijn onbeschrijfelijk en die zijn ook onbetwist, maar ik heb altijd het idee dat hij verdedigend - en dan heb ik het over het spelen in een grotere competitie - nog weleens in de problemen kan komen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hebben hem ook veelste snel weg gedaan

22 april 2024 om 00:02

Hij was destijds zo lang geblesseerd. De weinige wedstrijdjes die hij kon spelen deed die goed maar raakte toen weer geblesseerd. Het leek echt erop dat die niet fit te krijgen is.

22 april 2024 om 07:36

Bij ons zou die geen enkele minuut spelen.

22 april 2024 om 08:55

Dan had je bijv. een Beelen niet hoeven halen. Neemt niet weg dat deze stap voor Sandler zelf veel beter is natuurlijk, nu is hij gewoon basisspeler en dat was bij Feyenoord vorig seizoen en dit seizoen (waarschijnlijk) niet het geval geweest.

22 april 2024 om 09:28

Maar dan heb ik toch liever Beelen. Die is veel jonger dan Sandler en doet het fantastisch (en koste een duppie). Edit: nee wacht dat was Vd Belt. Thomas koste wel een paar knaken.

Sandler zie ik echt héél graag bij PSV. Ramalho vertrekt dus er komt een plekje vrij. En mocht Boscagli vertrekken heb je direct weer een uitstekend voetballende centrale man binnen gehaald. Geen idee wat hij moet kosten maar voor 5-6 mil zou ik als PSV zijnde geen seconde nadenken. Het voetbal van Bosz is hem op het lijf geschreven.

22 april 2024 om 07:16

Dat zou indd een typische psv-aankoop zijn!

Niet kijken naar blessure verleden, wel de volle mep betalen.

Romero, Thomas, Bella-kotchap, Lang, Mauro Junior, Boscagli, Baumgartl enz. enz.

Psv heeft de laatste jaren met afstand de meeste langdurige blessures en wat ook op valt is dat spelers vaak sneller terug verwacht worden dan dat ze zijn.

Ik vind Sandler ergens toch een interessante optie voor PSV volgend seizoen als de nieuwe rcv, maar heb aan de andere kant toch ook mijn twijfels. Ik hoop(te) eigenlijk op een buitenlandse transfer van een echte topverdediger (voor psv begrippen), voor mijn part een zuid Amerikaan of iets dergelijks die gewoon onze vaste mandekker wordt naast Boscagli met zn voetballende kwaliteiten. Maar die Sandler zie ik toch ook wel potentie in. Is fysiek best sterk en wint veel van zn duels, maar koppelt dat ook aan enorm voetballend vermogen. Hem naast Boscagli zou echt een droom zijn, zoveel voetbal van achteruit waardoor de tegenstanders keuzes moeten maken. Alleen zijn fysieke gesteldheid blijft toch een dingetje, voor hetzelfde geld is hij meer dan de helft van het seizoen thuis en dan zit je weer met dezelfde situatie als dit seizoen.

22 april 2024 om 07:28

Hij moest nu al rust krijgen richting de bekerfinale, terwijl hij nu 1 wedstrijd in de week speelt. Ik vraag me af of dit een basisspeler kan worden, die 2 wedstrijden in de week op topniveau aankan. Feyenoord heeft hem niet voor niets laten vertrekken toen

Hè hè, Perez ziet het licht… Man, die Sandler is al jaren top, die hoeft helemaal geen stappen meer te maken. Doet in alles denken aan Virgil van Dijk, ook zo eentje die door alle ‘experts’ (lees Derksen en Gijp) werd gezien als “wel leuk om te zien, maar te licht voor de top”. Dat Ajax deze jongen ooit heeft laten lopen, nou ja, daar is ‘t Ajax voor, maar dat hij nog steeds niet bij een topclub en Oranje speelt is een absolute gotspe. Laat Barca in godsnaam als de sodemieter een privéjet naar Nijmegen sturen, want dat geklungel achterin bij de blaugranas is gewoon lachwekkend.

22 april 2024 om 02:06

Remark, die gast is 27 jaar en heeft door blessures tot nu toe slechts zo'n slordige 100 wedstrijden op niveau gespeeld. Ter vergelijking volgens mij heeft Gimenez dit seizoen er al zo'n 45 gespeeld bij Feyenoord en Mexico.

Kortom ik begrijp de terughoudendheid wel, want ook bij NEC speelt hij geen volledig seizoen.

Sandler was met uitstek samen met de backs van NEC de beste van het veld aan hun kant.
Deed mij bij vlagen erg denken een Mathijs de Ligt in zijn periode bij ons.
Dat in dribbelen naar het middenveld met een goede pass dat deed de Ligt ook regelmatig.

Opbouwend erg sterk en weet inderdaad zoals Perez schetst vaak de goede oplossing alsnog te vinden.
Vond hem positioneel goed staan, echter af en toe zag je Ueda toch aan hem ontglippen. Dat is wel een puntje waar aan gewerkt moet worden.

Ik hoop dat Ajax hem direct oppikt zodra het kan, want dit is een echte Ajax verdediger. En heeft ook nog eens lengte, iets wat Ajax verdedigers de jaren heen vooral juist miste. Imposant fysiek en een goede techniek. (geen houten Klaas)

Ik ben benieuwd voor welk bedrag hij NEC mag verlaten, maar als dit inderdaad rond de 5-6mil is moet Ajax hier zeker niet liggen te slapen. Deze man is 2 klassen beter dan Sutalo.

Nog geen 100 wedstrijden op zijn 27e.. een Bijlow wordt voor minder al volledig afgeschreven. Geweldige verdediger overigens, maar zijn blessureverleden is wel schokkend hoor.

2 maar ja? Hancko is 20 keer zo goed als Sandler en een jaar jonger, maar laten we lekker opportunistisch doen na een paar maanden leuk spelen bij NEC.

22 april 2024 om 08:58

Sandler wordt wel een beetje behandeld als talent wat net doorbreekt de laatste weken/maanden inderdaad ja. Eerlijk gezegd dacht ik persoonlijk ook dat hij nog iets jonger was dan hij daadwerkelijk is (27 al), komt wel omdat hij echt vele jaren heeft weggegooid waarin hij amper speelde toen hij bij City onder contract stond en aan verschillende teams werd verhuurd.

22 april 2024 om 09:31

Ja, zelfde heb ik trouwens met Schouten. Die is volgens mij zelfs weleens de nieuwe Frenkie de Jong genoemd 😅

22 april 2024 om 09:46

Beetje dezelfde situatie inderdaad. Ook Schouten is bij het grote publiek een beetje uit beeld geweest omdat niet heel veel mensen in Nederland de Serie A intensief kijken. Alleen hij heeft i.t.t. Sandler nog wel meer dan 100 potten in een topcompetitie genoteerd voor hij terugkeerde in Nederland afgelopen zomer.

22 april 2024 om 12:47

Zoek maar eens op hoe oud Jaap Stam was toen hij doorbrak.

23 april 2024 om 21:04

Jou moeten we maar niet meer serieus gaan nemen met je 20 keer zo goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren