voetbalzone

In de wandelgangen: United en Juventus in gesprek over vijf spelers

Yanick Vos16 jun 2018, 09:00
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2018, 09:00
Advertentie
/
Als Jorginho naar Manchester City vertrekt gaat Napoli bij OGC Nice aankloppen voor Jean Michaël Seri. De Franse club vraagt veertig miljoen euro voor de verdediger, die eerder al gelinkt werd aan Arsenal, Liverpool, AS Roma en Paris Saint-Germain. (La Gazzetta dello Sport)
/
Seri is niet de enige middenvelder op wie Napoli zijn pijlen richt. De Italianen hebben een bod van twintig miljoen euro uitgebracht op Rudy van Bayern München. (Calciomercato)
voetbalzoneManchester United gaat in gesprek met Juventus over in totaal vijf spelers. De Engelse topclub hoopt Mario Mandzukic, Sami Khedira en Alex Sandro aan te trekken, terwijl Mateo Darmian en Anthony Martial de omgekeerde weg moeten bewandelen. (Calciomercato)
/
André Gomes vervolgt zijn loopbaan mogelijk in de Premier League. De Portugees staat in de belangstelling van Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers. (The Sun)
/
Isaac Kiese Thelin heeft zich in de kijker gespeeld bij het Chinese Beijing Guoan. De spits van Anderlecht stapt mogelijk voor zeven miljoen euro over en mag hopen op een jaarsalaris van twee miljoen euro. (Het Nieuwsblad)
/
Wanneer België wereldkampioen wordt, ontvangt bondscoach Roberto Martinez een bonus van anderhalf miljoen euro. Dat is bijna het dubbele van zijn jaarsalaris van 830.000 euro. (Het Laatste Nieuws)
Bezig met laden …