Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong kan prachtige mijlpaal bereiken

Laatste update:

PSV start het Eredivisie-seizoen zaterdagmiddag met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Om 16:30 uur moet trainer Peter Bosz het klusje klaren zonder aanwinst Malik Tilman, die er voorlopig nog niet bij is. Luuk de Jong kan tegen de Domstedelingen een fraaie mijlpaal bereiken: de 32-jarige spits staat momenteel op 149 treffers in de Eredivisie en kan dus zijn 150ste treffer op het hoogste niveau van Nederland noteren. Bosz lijkt met dezelfde elf namen te beginnen als tijdens de zege op Sturm Graz (4-1) afgelopen dinsdag.

PSV kent tot dusver een uitstekend begin van het seizoen 2023/24. De Eindhovenaren wisten beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal door in De Kuip te winnen van landskampioen Feyenoord (0-1), om vervolgens vrij eenvoudig af te rekenen met Sturm Graz in het heenduel van de derde voorronde Champions League. Bosz ziet daardoor weinig redenen om zijn basiself te wijzigen, hoewel hij op de voorbereidende persconferentie wel over zijn roulatieplannen van dit seizoen sprak.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“We gaan nu wedstrijden spelen met twee dagen rust ertussen en dan is het echt opletten”, vertelde Bosz. “In de eerste vijf weken hebben we gelukkig nog geen blessures opgelopen, maar het is onmogelijk om iedere week twee keer met dezelfde elf te spelen. Aan het eind van het seizoen zullen er ook andere spelers in het elftal staan. We hebben geen vast elftal.” De 59-jarige Apeldoorner kan tegen FC Utrecht geen beroep doen op aanvaller Anwar El Ghazi, die is geschorst wegens de rode kaart die hij kreeg in het laatste duel van vorig seizoen op bezoek bij AZ (2-2).

PSV zal hopen op een gunstig scoreverloop tegen Utrecht, zodat diverse belangrijke krachten alsnog wat rust kunnen pakken in aanloop naar het uitduel bij Sturm Graz. Utrecht zal de drie punten echter niet zomaar cadeau doen aan de Brabanders. De selectie van trainer Michael Silberbauer komt met een hoop wisselingen naar het Philips Stadion toe. Mats Seuntjens lijkt de belangrijkste aanwinst te zijn. De Bredanaar kwam transfervrij over van RKC Waalwijk en gaat bij Utrecht vanaf de linkerflank spelen. Het duel, dat wordt gefloten door arbiter Serdar Gözübüyük, is live te zien op ESPN 2.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong en Lang.

Gaat De Jong tegen FC Utrecht zijn 150ste Eredivisie-treffer maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties

Misschien kom ik uit een ei maar wat ik niet begrijp is dat je een spits koopt voor wat was het 10 miljoen??
En dan met alle respect zet je Luuk erin.
Ik zou met zo'n aankoop Luuk alleen gebruiken met schorsingen, blessures, pinchitter en tegen wat makkelijker tegenstanders

12 augustus 2023 om 12:30

Denk dat Luuk er in de loop van de tijd langzaam uit gaat. Pepi is natuurlijk stand-in, maar ook de opvolger. Dit zal een overgangseizoen zijn, waarin Pepi zeker wel de minuten en kansen gaat krijgen.

12 augustus 2023 om 12:30

Naja het zou iig leuk zijn wanneer Bosz gewoon eens de kans geeft aan Pepi. Als basisspeler komende week tegen Sturm Graz bijvoorbeeld.

12 augustus 2023 om 12:30

Luuk is nu nog te belangrijk om op de bank te zetten. Een goede tweede spits ga je ook niet voor minder dan 10 miljoen vinden

12 augustus 2023 om 12:33

Luik scoort juist meer in grote wedstrijden dan tegen de kleintjes??? Vorig seizoen nog tegen Arsenal, Ajax (3 keer), Monaco.

12 augustus 2023 om 12:37

Begin vorig seizoen zagen we wat er gebeurt als je geen back up voor Luuk hebt. Die is er nu wel. De beste speelt verder, niet de duurste. En Luuk laat afgelopen weken zien dat hij in ieder geval (nog) niet versleten is. Trekt de lijn van einde vorig seizoen prima door. Al snap ik dat je als Ajacied liever geen Luuk de Jong in topwedstrijden ziet 😬

12 augustus 2023 om 12:44

Tegen de makkelijke? Hij scoort juist in de top wedstrijden. Sevilla, Monaco, Arsenal, Ajax afgelopen seizoen.

12 augustus 2023 om 12:53

Luuk levert toch gewoon op dit moment? Stewart is verder heel duidelijk in zijn communicatie geweest richting de fanbase. Dat zal hij dus ook richting Pepi hebben gedaan vermoed ik. Wachten op zijn kans en hem pakken wanneer het moment daar is. Tot die tijd levert Luukinho vooralsnog.

12 augustus 2023 om 12:58

@ Mitch eens. Als je toch met Luuk als eerste spits het seizoen in gaat dan lijkt Pepi mij een beetje overbodig. Want als Stand-in had je net zo goed Van Duiven kunnen gebruiken.

12 augustus 2023 om 14:12

Of je zorgt als topclub gewoon dat je op de belangrijkste aanvalspositie altijd twee goede opties hebt?

12 augustus 2023 om 14:42

Ik zie Van Duiven als een goede optie. Die jongen heeft echt wat als spits. Duit me in zijn spelen denken aan Aguero. Als die vlieguren maakt in de ED kan hij volgend seizoen de spits van PSV zijn. Dan had je die 10 mil voor Pepi bijv. aan een top verdediger kunnen besteden.

12 augustus 2023 om 14:54

Dus je ziet een talent dat nog alles te bewijzen heeft als goede optie voor de toch al op leeftijd geraakte de Jong? Bakayoko schoot de KKD ook aan flarden en raakte in zijn eerste serieuze ED jaar ook niet veel. '

Nee, doe mij maar een serieuze spits terwijl je van Duijven aan een ED club verhuurt. Die 10 miljoen aan een verdediger is overigens nog steeds mogelijk.

12 augustus 2023 om 15:01

Omdat die spits niet veel kan

12 augustus 2023 om 16:02

@kev045 en daar leg je dus ruim 9 miljoen voor neer, zet dan de spits van Jong Psv op de reserve bank

12 augustus 2023 om 16:24

@mitchajax20 volgens die redenatie moet elke back up positie dus worden ingevuld door een jeugdspeler? Ik snap dat je dat graag ziet bij een concurrent maar zie je dat ook graag bij Ajax nu? Dat ze de spits van jong Ajax doorschuiven achter Brobbey ipv een nieuwe spits? En Medic niet halen maar Aertssen doorschuiven als vaste back up op RCV? Geen Borges halen maar Unuvar behouden als backup op de vleugels? Etc etc....

12 augustus 2023 om 15:18

Omdat een goede trainer niet naar marktwaarde kijkt, een trainer kijkt naar wat een team nodig heeft. Op dit moment is de Jong gewoon spits #1 van PSV. En het leuke van een topclub is dat ze nu ook een speler hebben die meteen klaarstaat als hij nodig is, dus mocht de Jong uitvallen dan zakt het niveau niet dramatisch.

Ja, zin in! Hoop op een sterke pot van onze kant en het zou mooi zijn de 0 te houden…. 3-0?

12 augustus 2023 om 15:09

Had dan liever teze centraal gezien en Sambo op rechts. Maar zou wel fijn zijn, eens met de 0 houden aan de competitie te beginnen

Zou wel typerend zijn dat we vandaag na 27 duels op rij niet winnen tegen Utrecht en uiteindelijk met de schaal staan.

12 augustus 2023 om 14:32

PSV wint in Eindhoven toch vrijwel altijd van Utrecht of ben ik nou gek?

12 augustus 2023 om 15:24

Ja dat bedoel ik ook nu 27 keer op rij.

12 augustus 2023 om 15:25

Waarom typerend

12 augustus 2023 om 15:35

Word een gelijkspel

Verlies of een gelijkspelletje , meer zie ik psv er niet uithalen.
ook misschien nog wel beetje vermoeid van vorige wedstrijd.

12 augustus 2023 om 14:09

Ik denk 99 procent kans op een (ruime) overwinning voor psv. Bosz start vaak heel goed bij nieuwe clubs en het vertrouwen zal groot zijn na afgelopen potjes. Ik voorspel wederom een comfortabele 4-1

12 augustus 2023 om 14:12

Hmm ja, op basis van de vorige wedstrijden zie ik het ook somber in..

12 augustus 2023 om 14:44

Utrecht wint dit met 4-0 ja. PSV heeft een hele matige ploeg die heel slecht zijn begonnen. En wat je zegt, na het spelen van 2 wedstrijden na de vakantie zullen ze al redelijk versleten en vermoeid zijn. Nu ik het zo zeg denk ik toch 6-0 voor Utrecht.

Nou Utrecht... hup jongens! Laten we nog even genieten van Douvikas die het de PSV defensie lastig maakt, zolang hij er nog is. Vrees echter gewoon een (vaak ook verdiende) nederlaag zoals bijna altijd in Eindhoven...

Gozubuyuk heeft de leiding, dat betekent maar 1 ding. Een makkie voor de thuisploeg, dus ik zeg 3-0. Veel plezier in Eindhoven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren