Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Achtervolger Bayern strikt toptalent en denkt aan basisspeler Vitesse

Laatste update:

Niet Borussia Dortmund, maar Bayer Leverkusen is dit seizoen de belangrijkste achtervolger van Bayern München in de Bundesliga. De ploeg van Sami Hyypia heeft vier punten minder dan de landskampioen en hoopt die achterstand nog ongedaan te kunnen maken. Bayer is dan ook druk bezig met de selectie en maakt donderdag melding van de komst van Julian Brandt.

De pas zeventienjarige linksbuiten beschikt over een aflopend contract bij VfL Wolfsburg en maakt in de zomer de overstap naar Bayer Leverkusen. Dat is een behoorlijke coup van die Werkself, want ook Bayern München, Borussia Dortmund en het Engelse Chelsea hadden interesse. Brandt had echter het beste gevoel bij Bayer en verbond zich tot medio 2019 aan de club.

Voor de aankomende transferperiode wil Bayer zich versterken met een nieuwe linksback en dat is mogelijk slecht nieuws voor Vitesse. Kicker claimt dat Marcell Jansen van Hamburger SV de belangrijkste kandidaat is, maar dat ook Patrick van Aanholt in beeld is. De linksback van Chelsea speelt voor het derde seizoen op rij bij Vitesse en lijkt een doorbraak bij zijn Engelse broodheer te kunnen vergeten. Mogelijk vertrekt hij nu in januari al naar de Bundesliga.

Denk je dat Patrick van Aanholt een aanwinst zou zijn voor Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zou een prima stap zijn voor van aanholt, bovenkant Bundesliga. Kijken of hij zich staande houdt

Nog niet maar hij ontwikkelt zich prima bij Vitesse, wordt met de week beter die jongen. Let je op Louis?

Hoop dat hij in ieder geval het seizoen afmaakt. Niet gek dat de clubs aankloppen, want deze jongen wordt met de week beter

12 december 2013 om 14:22

Ik had stiekem gehoopt dat Vitesse hem aan het eind van het seizoen zou over kunnen nemen.

Als hij in Januari vertrekt heeft Vitesse een heel groot probleem. Dan krijg je ineens vd Struijk daar te staan en heb je helemaal geen back-up meer.

12 december 2013 om 15:38

Dan krijgen ze weer een andere Patrick. Die lui hebben 20 spelers per positie haha.

Ik zou het gewoon doen als ik hem was. Bij Chelsea heb je toch weinig kans op een basisplaats en anders wordt je toch weer bij Vitesse gestald. Als het waar is, gewoon lekker naar Duitsland gaan Patrick!

12 december 2013 om 14:57

Maar hier wordt ie zeker kampioen en kan volgend seizoen de clubs uitkiezen. In Duitsland is het afwachten.

12 december 2013 om 15:10

Zeker kampioen? Als een Ajacied dit zou zeggen dan is het arrogantie. Ik wil het nog wel eens zien na de winterstop..

12 december 2013 om 15:17

Dat mag je ook van mij vinden maar Vitesse speelt het beste voetbal en gaat zich nog versterken in de winterstop.

12 december 2013 om 15:22

Ja en, dat is een garantie voor de titel wil je zeggen. Ik wil het nog wel eens zien als er straks echt spanning en druk op komt te staan. 3 achtervolgers die er alles aan zullen doen om jullie voorbij te streven en iets meer ervaring hebben met het strijden om een kampioenschap. Succes ermee!

12 december 2013 om 15:26

Dank je, maar eind februari zijn die achtervolgers uit zicht en kunnen we rustig de competitie uit voetballen.

12 december 2013 om 15:34

Wow man zo erg zeker van vitesse?
vitesse zie ik eerlijk gezegd geen kampioen worden.
zou wel weer ajax worden.

12 december 2013 om 15:40

Welke ploeg verloor na de winterstop afgelopen 3 seizoenen nou de minste punten? *kuch* Ajax.

12 december 2013 om 15:52

Toen was Ajax nog goed en lieten de concurrenten het liggen. Zal nu niet meer gebeuren.

12 december 2013 om 16:06

Vithoba niet zoveel ajax-achtige praatjes aub. Wij zijn geen kampioensclub, al hebben we wellicht dit jaar behoorlijke goede papieren

12 december 2013 om 16:12

Hoezo Ajax-achtig, wij zijn toch de beste! We hebben de beste papieren, niet anders.

12 december 2013 om 16:40

Kerel doe jij ff rustig aan, moeten blij zijn met de eerste plek, maar wil niet zeggen day we daar eind van het jaar nog staan. Twente en ajax zijn gelijkwaardig en ook feyenoord is denk ik gelijkwaardig aan deze 3. Als we 2e of 3e eindigen ben ik al een heel blij persoon. Als we een keer kunnen plaatsten voor de groepsfase europa leaque spring ik een gat in de lucht. Over van aanholt kunnen we duidelijk zijn, deze jongen heeft hele grote stappen gezet bij vitesse, de van aanholt die kwam, en de vam aanholt die nu speelt is een wereld van verschil. Dat wil chelsea zien dus de ontwikkeling van spelers gaat gewoon heel goed. Ook kalas maakte grote stappen. Hoop als ie gaat wel einde van het seizoen. Cuevas is er nog niet klaar voor. Van aanholt maakt kans op het wk, dus dan kan je na mijn mening beter het seizoen afmaken inplaats van in een nieuwe omgeving je plekje proberen te veroveren.

12 december 2013 om 16:57

Niet zo bescheiden joh, ben jij nou een Arnhemmer, arnhemmer? CL spelen volgend seizoen, appeltje eitje.

12 december 2013 om 17:40

Volgens mij zit het stadion bij een CL-wedstrijd van jullie nog niet vol. Je bent veel te vol van je clubje. Paar weken op nummer 1 en je denkt daar de rest van het seizoen te kunnen blijven staan. Pff, spreek je 3 mei nog wel... Waarschijnlijk is je enthousiasme over dit Vitesse dan flink gedaald.

12 december 2013 om 18:14

Hè Vithoba, doe even normaal man. Als we dit jaar al voor het eerst in de historie kampioen worden is dat een absolute top prestatie en nog met mooi aanvallend voetbal ook. Ik word ook moe van al die kleuters die maar blijven zeggen dat we het niet verdienen, want Chelsea, want Russische eigenaar, want gehuurd bladiebla. Maar zoals jij opstelt vraag je er ook wel om....

12 december 2013 om 18:20

Hou die misplaatste arrogantie lekker voor je. Echte Arnhemmers blazen niet zo hoog van de toren. Die kijken de kat uit de boom. Wees blij waar we nu staan en met het voetbal dat we spelen, maar ken je plaats.

12 december 2013 om 18:42

Tere zieltjes hier zeg, nog nooit van een beetje sarcasme gehoord, wat zijn we toch weer serieus.

12 december 2013 om 19:07

Ik vind het wel mooi hoe je praat, Vithoba. Iedereen blijft schuilen, maar wij spelen op dit moment gewoon een van het mooiste voetbal van de eredivisie. Ook wonnen nu 5 wedstrijden op rij, waaronder ajax en psv uit. Wij spelen erg sterk, in de winterstop versterken we ons weer, en het kan gerust mooi seizoen worden!

Denk dat hij er wel klaar voor is.

Ik denk niet dat Vitesse m laat gaan op dit moment
Bij Vitesse draait nu alles om het kampioenschap, en geld zorgen hebben ze niet dank zij de Russische inbreng

12 december 2013 om 14:27

Vitesse heeft niet zo heel veel te bepalen. Patrick van Aanholt is namelijk eigendom van Chelsea

12 december 2013 om 14:30

Hij is eigendom van Chelsea.
Als Chelsea een goed aanbod krijgt zouden ze gek zijn als ze hem niet verkopen, tenzij er op 1 of andere manier is vastgelegd dat hij hoe dan ook het hele seizoen bij Vitesse speelt.

12 december 2013 om 14:31

Je weet dat hij bij Vitesse zit om hem eventueel te kunnen verkopen of terug te halen? Denk niet dat Vitesse ook maar enige inspraak heeft inzake een eventuele transfer.

12 december 2013 om 16:11

Ik denk dat Vitesse zeker iets te vertellen heeft
Vitesse en Chelsea hebben onderling ook contracten

Is er zeker klaar voor, maar hij wil natuurlijk nog wel het Kampioenschap met Vitesse meemaken.... ;-}

Chelsea verkoopt hetm toch niet aan Bayer Leverkusen...

12 december 2013 om 14:37

Schurrle werd door Leverkusen verkocht aan Chelsea... dus de connecties zijn er.

En Vitesse is internationaal (ze spelen amper Europees en als ze het doen verliezen ze van een matig roemeens team) helemaal geen status, Leverkusen is 2 à 3 stappen beter dan een Vitesse.

En voor Chelsea geldt natuurlijk... centjessssssssss als die jongen straks weer een dip komt (ook wel zijn spel vorig jaar grotendeels) is hij weinig waard..... op dit moment is hij hot property...

De enige reden zou zijn (rationeel gezien) dat Vitesse een soort van Chelsea B is (eigenaar/vriendjes van elkaar) maarja he. Als Leverkusen met een bod van 3 à 4 miljoen euro komt gaat het bij Chelsea vast kietelen. (niet qua bedrag, maar gezien hij weinig waarde had voor zijn verhuur)

12 december 2013 om 15:00

Na dit seizoen zal ie waarschijnlijk nog meer waard zijn. Hij blijft trouwens gewoon bij Vitesse.

12 december 2013 om 15:00

Beetje simpel om te zeggen. Zodra er een speler is verkocht aan een andere club is er meteen een connectie?

Er kunnen meer redenen zijn waardoor het in januari niet tot een transfer zal komen. Zo hoeft het helemaal niet zo zijn dat Chelsea niet verkoopt uit 'vriendjes politiek' maar kan het bijvoorbeeld gewoon zo zijn dat is vastgelegd dat van Aanholt sowieso het hele seizoen bij Vitesse speelt. Dan kan Chelsea willen verkopen wat ze willen, maar zal dat pas eind van het seizoen kunnen zijn.

Daarnaast zijn er zat andere redenen te bedenken. Bij Leverkusen is de kans weer aanwezig dat hij er naast komt te staan. Aangezien hij net gedebuteerd heeft in Oranje is dat wellicht niet verstandig. Daarnaast is zijn vrouw ook net bevallen van zijn zoontje. Dat kan wellicht ook meespelen, al is Leverkusen geen wereldafstand.

Gewoon het seizoen lekker af maken in Arnhem. Dan mag je misschien mee naar het WK en kun je aankomende zomer je droomtransfer maken.

Ik vind van Aanholt veruit de beste speler van Vitesse. Die is wel klaar voor een stapje hoger.

12 december 2013 om 14:59

Is niet de beste maar ontwikkelt zich erg goed.

Vitesse heeft wel degelijk inspraak van Aanholt blijft sowieso tot einde van dit seizoen.

Mooie stap voor Aanholt naar de duitse competitie.

12 december 2013 om 15:14

Nee blijft Vitesse, vooral ook met het oog op het Wk,. Hier speelt hij alles bij Leverkusen is het nog onzeker.

12 december 2013 om 15:43

Zoveel heeft hij niet te zeggen hoor. Het is vooral Chelsea. Hoelang is hij volgens het huurcontract verhuurd aan Vitesse. Beetje raar dat iedereen over van Aanholt praat, terwijl ze vooral op Jansen ofzo letten.

Zou hem het liefst bij mijn Schalke zien, want Fuchs is ook niks!

12 december 2013 om 15:38

Ja zou mooi zijn voor schalke alhoewel ik ook wel graag buttner zie bij S04.

ik hoop uiteraard dat patrick van aanholt verstandig is en zijn goede seizoen afmaakt bij vitesse.
mede door zijn toedoen zou vitesse wel eens kampioen kunnen worden dit seizoen.
hij is mijns inziens op dit moment ook de beste linksback van nederland en het nederlands elftal.
natuurlijk is daley blind ook goed,maar iets minder snel.
daarnaast denk ik dat leverkusen een hele goede ploeg is maar bij een kampioenschap met vitesse komen er ook nog wel andere ploegen.
natuurlijk is het zo dat chelsea hem kan verkopen als ze dat willen omdat zij eigenaar zijn en vitesse de huurder is van patrick van aanholt.
hierin is ook bepalend hoe de huurconstructie eruit ziet.
mocht hij toch verkocht worden dan is dat heel erg jammer voor vitesse en zal vitesse naar een andere oplossing moeten zoeken.
vd struijk is absoluut geen optie meer want die kan het niet meer belopen.
ik denk dan zelf eerder aan cuevas omdat hij bij vitesse speelt en linksback is van nature.

12 december 2013 om 23:01

Ik denk dat Blind wel voorkeur heeft voor Oranje. Minstens zo goed. Meer Europese ervaring en nu ook inzetbaar op andere plek.

De vraag is of chelsea er baat bij heeft hem te verkopen omdat ook londen graag wil dat vitesse CL gaat spelen en daar misschien wel meer baat bij heeft

Vitesse moet lekker van Aanholt laten gaan, maar dan moet er geld zijn om Butnerr weer terug te halen.
Hebben we een redelijk gelijkwaardige speler, en hij is dan ook echt van ons.

Als deze deal niet door kan gaan dan wordt het heel lastig. We hebben geen linksback meer in de selectie.

12 december 2013 om 16:56

ja net alsof buttner terug gaat komen geloof je het zelf?
die jongen heeft net met halve ruzie afscheid genomen van vitesse en kan daarnaast bij betere clubs aan de bak. die gaat never nooit terug naar vitesse de komende jaren

12 december 2013 om 23:27

Nee die komt echt niet terug voorlopig.
Zou me niet verbazen als hij wel weg wil bij mank en dan is Duitsland wel iets voor m denk ik

Is van Aanholt niet transfervrij na dit jaar ?

12 december 2013 om 23:24

Nee zomer 2015

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren