Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ard van Peppen vergeleken met Xavi Simons; Roda-cultheld reageert met zelfspot

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Xavi Simons was woensdagavond de grote man bij RB Leipzig, dat overtuigend won van Crvena Zvezda. De twintigjarige creatieveling gaf een assist bij de openingstreffer van David Raum en bepaalde de eindstand in de tweede helft op 3-1 met een fenomenale uithaal.

De Nederlandse tak van 433 wijdde op Instagram een post aan Simons en schreef als caption ‘WAT EEN RAKET’, refererend aan zijn geweldige treffer. Niet iedereen was echter onder de indruk. Zo schreef Job de Boer in de reacties: "Alleen jammer dat hij wanneer hij een shirt van het Nederlands elftal draagt ineens veranderd in Ard van Peppen."

Van Peppen liet niet snel daarna van zich horen met een gevatte reactie. De voormalig profvoetballer van onder meer Roda JC en RKC Waalwijk kon de vergelijking niet helemaal begrijpen en bewees ook over de nodige zelfspot te beschikken. “Thanks Job, ik begrijp dat je een snelle aanvaller vergelijkt met een trage linksback…”, aldus Van Peppen, die met zijn antwoord bijna tweeduizend likes vergaarde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Lijkt me trouwens precies de vergelijking die Job ook wilde maken , aangezien Simons op de linksback positie nogal slenterend zijn man liet lopen tegen Frankrijk

26 oktober 2023 om 13:08

Simons laat helaas zovaak zijn mannetje lopen, of hij nou keeper, spits of reserve staat. Is gewoon zijn grote zwakte, daarnaast echt een hele goede speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren