Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal kijkt nu naar hem en denkt: ‘Zou dat kunnen? Kunnen we dat doen?’’

Laatste update:

Mauricio Pochettino werd dinsdag de laan uitgestuurd door Tottenham Hotspur, dat niet lang nodig had om José Mourinho aan te stellen als opvolger. De Argentijnse oefenmeester hoeft mogelijk echter niet lang zonder club te zitten, aangezien hij in de afgelopen maanden werd genoemd bij onder meer Bayern München en Real Madrid. Harry Redknapp sluit bovendien niet uit dat Pochettino in de toekomst elders in de Premier League aan de slag zal gaan.

“Nu Pochettino weg is bij Tottenham, zullen een of twee Premier League-managers vanochtend wakker geworden zijn met de gedachte: ‘Oh God, dit is niet echt prettig’”, begint Redknapp, in het verleden trainer van onder meer West Ham United, Portsmouth en Tottenham, bij talkSPORT. “En er zullen ook een paar voorzitters zijn die nu na zitten te denken of ze hem aan kunnen trekken, hij zou een geweldige aanwinst zijn.”

Henry: 'Geef Emery de tijd om met Arsenal de Champions League te bereiken'

“Er zijn clubs in Londen die het heel moeilijk hebben. Waarom zou hij niet naar Arsenal kunnen gaan als hij dat zou willen? Denk je dat de fans hem niet graag aan boord zouden willen hebben?”, verwijst Redknapp naar de rivaliteit tussen the Spurs en the Gunners, waar Unai Emery momenteel de scepter zwaait. “Als je daarheen gaat en je begint wedstrijden te winnen, zouden ze zelfs Saddam Hoessein verwelkomd hebben toen hij nog leefde.”

“Dat kan de fans niets schelen! Als je elke week wint, zingen: ‘Er is maar één Saddam.’ Het gebeurt in het voetbal, Sol Campbell ging van Tottenham naar Arsenal, George Graham deed het, Terry Neill deed het, zelfs Pat Jennings, een van onze beste keepers ooit. Het kan gebeuren, zolang je de kwaliteiten voor de baan hebt. Ik zou denken dat Arsenal nu naar Pochettino kijkt en denkt: ‘Zou dat kunnen? Kunnen we dat doen?’”

Denk jij dat Mauricio Pochettino een goede optie zou zijn voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat het realistisch is. Hij heeft toch ook aangeven niet bij de grote concurrent te willen werken?

20 november 2019 om 14:38

Nee hoor, hij heeft alleen aangegeven vanwege zijn verleden bij Espanyol niet bij Barcelona te kunnen werken

20 november 2019 om 15:27

Wat is er mis met Saddam Hussein? Haha vergeleken met de pleuris die we nu hebben was hij een baken van rust.

Saddam Hoessein is misschien een ietwat overtrokken voorbeeld, maar verder heeft hij wel gelijk, zolang je presteert maakt het fans niet uit welke club hiervoor je salaris betaalde.of Pochettino naar Arsenal gaat? Ik denk het niet. Arsenal kennende mag Emery blijven zitten totdat zijn contract afloopt.

Ach nee jo, Ole verliest zondag van Sheffield en dan is Pochettino op weg naar United. Pochettino was stiekem toch al Woordward's eerste keus.

20 november 2019 om 14:13

Zie je dat niet zitten als United fan?

20 november 2019 om 14:13

Zou een goede zijn voor Man U. Alleen wel jammer dat we dan nog langer van Ed mogen genieten met zijn fantastische beleid.

Nou United of Bayern, sla je slag als he een goede coach wilt.

Ik heb een gevoel dat hij zo maar eens nu naar Bayern kan gaan. Het is een goede coach en hij kan gelijk instappen.

Ik neem toch aan dat Pochettino op dit moment helemaal plat gebeld wordt door Ed Woodward? United moet snel handelen want misschien bedenkt Bayern Ook opeens wel dat Poch een goede trainer is

Ik ben benieuwd wat United nu gaat doen. Was dit een jaar geleden gebeurt hadden ze Ole nooit een vast contract gegeven. Aan de andere kant vraag ik me af of ze Ole nu zo makkelijk opzij gaan zetten voor pochettino. Ole is toch bezig met het bouwen aan een jong Brits team. Ik zie Arsenal kansloos voor Pochettino. Die wil of naar een betere club of een grotere. Arsenal en spurs is stuivertje wisselen op dit moment.

20 november 2019 om 14:24

Wat? Je zegt dat die misschien wel naar united wil maar niet naar Arsenal? Beter of groter. Arsenal is veel groter dan spurs hoor. Beetje tegenstrijdig.

20 november 2019 om 14:38

United is vele malen groter dan Arsenal en Spurs. Sportief gezien zijn die 3 gelijkwaardig. Alleen bij United is er veel meer mogelijk. Vanuit dat standpunt zou ik snappen waarom hij wel voor United zou kiezen

20 november 2019 om 14:42

Dat doet er toch niet toe? Man Utd. is ontegenzeglijk groter dan Arsenal, dus ik zie niet in waarom glory’s uitspraak vreemd is. Arsenal is inderdaad groter dan Spurs, maar momenteel een bende en nauwelijks verder dan de Spurs. Een evt. nieuwe trainer heeft een kolossale puinhoop op te ruimen.

20 november 2019 om 14:47

Hij zegt groter dan spurs. Arsenal is vele malen groter dan spurs. Glory doet alsof spurs en Arsenal gelijkwaardig (kwa grote) is maar dat is niet zo.

20 november 2019 om 15:53

Kolossale puinhoop? Zullen we het overdrijven overlaten aan de buitenwacht? Een nieuwe trainer hoeft alleen de poppetjes op de juiste plek te zetten, dan is er al 70-80 procent verbeterd.

20 november 2019 om 16:10

èen nieuwe trainer heeft ook nieuwe poppetjes nodig.

Er worden clubs genoemd als Bayern München en Real Madrid waar hij eventueel naar toe zou kunnen gaan? Maar is dat niet wat te voorbarig allemaal? Wat heeft hij nou allemaal bereikt in de top juist ja nog helemaal niets. Hoeveel prijzen heeft hij gewonnen met de Spurs in 4 of 5 seizoenen juist 0 prijzen. Afgelopen seizoen heeft hij het natuurlijk uitstekend gedaan in de champions league met een finaleplek maar voor de rest nog geen prijs gewonnen. Dus ik vind het wat voorbarig om hem te linken aan allerlei topclubs. Of hij het beter zou doen bij United of Arsenal daar heb ik grote twijfels bij. De 2de helft van het vorige seizoen en dit seizoen tot dusverre heeft hij het gewoon heel slecht gedaan in de competitie wat nu geleid heeft tot zijn ontslag. Dus ik vind het wat overdreven om hem nu aan allerlei topclubs te linken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren