Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aston Villa heeft El Ghazi niet nodig om zich te ontdoen van directe concurrent

Laatste update:

Aston Villa heeft zaterdagavond een benauwde zege geboekt op Southampton. De ploeg van trainer Dean Smith was met 0-1 te sterk door een doelpunt van Ross Barkley. Beide ploegen begonnen met een gelijk aantal van 29 punten aan het onderlinge treffer, waardoor Villa een klein gat heeft geslagen. Door de overwinning stijgt de ploeg uit Birmingham twee plekken op de ranglijst en klimt het over Arsenal en Chelsea heen. Anwar El Ghazi bleef de volledige wedstrijd op de bank.

Southampton leek al vroeg in het duel een strafschop te krijgen, nadat Matty Cash in zijn eigen strafschopgebied een handsbal beging. De middenvelder zag hoe arbiter Lee Mason door de videoscheidsrechter naar het scherm werd geroepen, maar kwam met de schrik vrij. In een verder weinig verheffende eerste helft kwamen de bezoekers op slag van rust op voorsprong, toen Barkley op aangeven van Jack Grealish doelman Alex McCarthy kansloos liet met het hoofd: 1-0. De thuisploeg kreeg na rust kansen om op gelijke hoogte te komen. Che Adams kwam oog in oog met doelman Amiliano Martínez en had de hoek voor het uitzoeken, maar zag hoe de doelman van Aston Villa kon redden met een uiterste krachtsinspanning.

Namens Villa had Bertrand Traoré de beslissing op de schoen. De voormalig Ajacied leek de bal voor het intikken te hebben na wederom goed voorbereidend werk van Grealish, maar moest toezien hoe McCarthy zijn doel andermaal schoon hield. In de laatste minuut leek Danny Ings alsnog een punt uit het vuur te slepen voor Southampton, maar de aanvaller scoorde in buitenspelpositie, waardoor Mason de treffer afkeurde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

El Ghazi lijkt z'n krediet inmiddels alweer verschoten te hebben, helaas. Misschien is het ook gewoon beter om naar een competitie en club te verkassen waar je het vertrouwen krijgt. Z'n valkuil is z'n consistentie, maar hoe wil je dat verbeteren als je om de haverklap weer op de bank terecht kunt komen bij een ploeg die sowieso niet heel dominant is in aanvallend opzicht? Ik heb die jongen wedstrijden zien spelen waar je "u" tegen zegt, maar dat zal wel met regelmaat moeten gaan gebeuren. Bij Aston Villa zie ik dat niet zo snel.

31 januari 2021 om 02:14

@madridinhoo - Hij speelt er niet sinds z'n reeks van rendement natuurlijk. Hij zit er nu anderhalf jaar. Ik ben al fan van die jongen sinds hij bij Ajax doorbrak, maar aan consistentie ontbreekt het wel bij El Ghazi. Als het loopt is hij echt heel goed, maar als het even niet loopt is het ook direct erg matig en zie je 'm niet of nauwelijks.

30 januari 2021 om 23:12

Villa speelt dit seizoen net heel offensief. Je kan je als aanvaller echt wel laten zien hoor. Voor mij een van de leukste ploegen buiten de groten om naar te kijken in de Premier League. Graven zich totaal niet in. Zelfs niet tegen de toppers. Het is een heel compleet elftal. Met een goede aanval en een goede verdediging. Waarom El Ghazi eruit is gevallen kan ik ook mijn vinger niet opleggen. Speelde sterk. En dan ineens niets meer.

30 januari 2021 om 23:16

Omdat Grealish en Traore op de flanken staan en die gewoon beter zijn dan El Ghazi. Hij speelde alleen een paar wedstrijdjes omdat Barkley geblesseerd was waardoor Grealish naar 10 moest.

31 januari 2021 om 02:16

Ik verwoorde het misschien wat verkeerd: Hij moet naar een ploeg waarin hij wat belangrijker word gemaakt. Hij hoeft echt niet direct het aanspeelpunt te zijn, maar bij een type speler als El Ghazi is vertrouwen en speeltijd erg belangrijk. Dat vind je denk ik sneller in bijvoorbeeld de Bundesliga. In Engeland ben je toch wat makkelijker te vervangen.

31 januari 2021 om 03:33

Dat gevoel heb ik ook wel Sirius. In de Bundesliga werken ze beter met het beschikbare materiaal en ook jongeren. Voor mij ook een betere stap vanuit een kleinere competitie. In de Premier League is het te makkelijk om iemand redelijk snel af te schrijven. Ik zie jonge Belgen ook liever daar naartoe gaan als de Premier League. Het is wel best raar dat hij op de bank moet na weken na elkaar gescoord te hebben. Maar ja, blijven het goed doen. Dus dan heb je als coach en staf toch gelijk.

Die El Ghazi heeft ook echt geen geluk in zn carrière. Speelt een hele maand ijzersterk om vervolgens op de bank gezet te worden door zo’n popie jopie.

31 januari 2021 om 02:17

Wellicht ongelukkige clubs gekozen. El Ghazi kan geweldig zijn mits hij vertrouwen heeft, maar hij kan ook erg matig zijn als het vertrouwen er niet is.

31 januari 2021 om 12:15

Ik vind traore wel dreigender. En over Grealish is geen discussie over te voeren.

Belangrijke goal voor Barkley. Als het zo door was gegaan ging Grealish gewoon weer terug naar 10, want die ook daar heel erg goed. Heel jammer voor Anwar, maar als Grealish op zijn positie blijft spelen is hij kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren