Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekerfinale Feyenoord - NEC: dit zijn de vermoedelijke opstellingen

Laatste update:

Feyenoord en NEC nemen het zondagavond vanaf 18:00 uur tegen elkaar op in de strijd om de TOTO KNVB Beker. De Rotterdammers wonnen de Dennenappel al dertien keer eerder, NEC nog nooit. Het duel in De Kuip is live te zien bij ESPN. Dit zijn de vermoedelijke opstellingen van beide ploegen.

Feyenoord


De laatste keer dat Feyenoord de TOTO KNVB Beker won, in 2018, was de Dennenappel van goud. Het was de honderdste keer dat de cup werd uitgereikt door de KNVB en dus werd er een speciale variant van gemaakt.

Het Feyenoord-doel wordt zondag verdedigd door Timon Wellenreuther. Vorige week maakte trainer Arne Slot bekend dat de Duitser de voorkeur krijgt boven Justin Bijlow, die wel weer is teruggekeerd van een blessure.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Op het middenveld lijkt Slot wel een probleem te hebben. 1908.nl wist zaterdag namelijk te melden dat Mats Wieffer in aanloop naar de bekerfinale geblesseerd is afgehaakt tijdens de training. Het meespelen van de middenvelder is 'hoogst onzeker'.

Indien Wieffer niet fit genoeg is om te spelen, lijkt Ramiz Zerrouki de meest logische vervanger. De van FC Twente overgekomen Algerijn stond nog nooit met een prijs in zijn handen. Calvin Stengs en Quinten Timber zijn een zekerheid op het middenveld. De voorhoede wordt gevormd door Yankuba Minteh, Santiago Gimenez en Igor Paixão.

NEC


In Nijmegen leeft men al weken toe naar de 'belangrijkste wedstrijd van het jaar'. Voor NEC is het de vijfde bekerfinale uit de clubgeschiedenis. De voorgaande vier gingen echter allemaal verloren en dus zal de ploeg van Rogier Meijer historie willen schrijven.

In 1973 was NAC Breda te sterk, in 1983 Ajax, in 1994 Feyenoord en in 2000 Roda JC. De Nijmegenaren wachten daardoor nog altijd op de eerste grote prijs uit de clubgeschiedenis. Wel werd NEC twee keer kampioen van de eerste divisie.

Robin Roefs heeft onder de lat plaatsgemaakt voor Jasper Cillessen. Roefs keepte nagenoeg het hele bekertoernooi, maar werd voor aanvang van de halve finale tegen SC Cambuur (1-2 na verlenging) vervangen door Cillessen. De 65-voudig Oranje-international keept zondag ook.

Wat verder opvalt aan de opstelling van NEC is de basisplaats van Bart van Rooij. De rechtsback keert terug van een blessure en maakt zijn eerste minuten sinds 30 maart. Ook Lasse Schöne is weer van de partij, maar moet genoegen nemen met een plek op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen; Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk; Hoedemakers, Proper, Chery; Sano, Ogawa, Hansen.

Wie wint de TOTO KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb er mega veel zin in , hopelijk valt het een keer onze kant op. Morgen rond 11 uur vertrekken richting Rotterdam en er met zijn allen een feestje van maken.
Ik hoop dat we lang weerstand kunnen bieden of misschien kunnen zorgen voor een stunt

20 april 2024 om 16:40

Als Feyenoorder helaas geen kaartje kunnen bemachtigen, dus ik ben jaloers 😜. Hopen op een mooie finale!

20 april 2024 om 17:50

@repuiztav ja voor jullie is het lastiger om kaarten te krijgen. Ik hoop ook een mooie finale ( wel dan een nipte overwinning voor nec)

20 april 2024 om 18:05

Zeker alles geven voor NEC! Het wordt een groot feest zowieso. Tot morgen!

Er is natuurlijk maar 1 team die morgen verdiend te winnen: NEC!!!!

Feijenoord tijdens de Amstel Cup tegen PSV ontzettend gematst tegen PSV. Was 100 % penalty en Rode kaart!

NEC go for it!!!

20 april 2024 om 16:28

Hopelijk morgen wel een VAR die eerlijke beslissingen durft te nemen tegen Feijenoord.

20 april 2024 om 16:42

Haha niet zo zielig doen joh. Je hebt wel eens iets mee, je hebt wel eens iets tegen. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. Feyenoord is ook vaak zat genaaid.

20 april 2024 om 16:46

Ach joh, jullie hebben de PTT Telecompetitie al gewonnen. Gun ons die beker.

20 april 2024 om 17:28

Oke Robbie

20 april 2024 om 22:10

Tegen je verlies kunnen is een kunst net als een verlies verwerken blijkt. Kop op, komen nog zat kansen en scheidsrechterlijke discussies aan in de toekomst.

Hopelijk wint Feyenoord hem gewoon.

20 april 2024 om 17:22

Zou beter zijn voor het NL voetbal als Utrecht de Conference League in gaat in plaats van NEC de Europa League waar ze waarschijnlijk geen enkel punt gaan pakken

20 april 2024 om 17:42

Fijn dat jij een glazen bol hebt en nu al weet wat het beste zal zijn voor het Nederlandse voetbal. De laatste keer dat NEC in de Europa leage uitkwam haalden ze de kwartfinale, dus je weet nooit hoe iets loopt.

20 april 2024 om 18:05

Zestiende finale.. toen was er nog geen Conference League, dus veel deelnemers in de Europa League. Wel heel knap overwinterd.

21 april 2024 om 12:23

Dat was de UEFA cup zelfs nog. Toen bestond de naam Europa League nog niet.

ik denk dat het morgen een grote uitslag wordt. 5-1 voor Feyenoord.

21 april 2024 om 08:16

Dat werd het exact 10 jaar geleden ook...

Leuk voor NEC om een keer een finale te spelen, al vermoed ik dat ze vrij kansloos zullen zijn tegen Feyenoord in de Kuip. Zou typisch iets zijn voor Cillessen om in deze wedstrijd een blunder te maken en dan met een beteuterd gezicht na afloop voor de camera te verschijnen.

20 april 2024 om 17:44

Of hij stopt 2 onterecht gegeven pingels en NEC wint de beker met Cillesen als grote held. We gaan het meemaken morgen.

20 april 2024 om 17:53

@bachus de meeste zijn vrij kansloos in de kuip , niks mis mee. Niemand had ook verwacht dat wij als enige van psv zouden winnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, het begint ten slotte met 0-0

20 april 2024 om 18:06

Vorige wedstrijden van NEC in de Kuip waren 4-4 en 2-2. En nu heeft NEC 17.500 supporters mee.

20 april 2024 om 19:20

@thulsen: ik wist niet eens dat ze zoveel fans hadden :P

20 april 2024 om 20:28

Hahahah we zijn Vitesse niet 😉

20 april 2024 om 21:58

@cejay, klopt, daar zitten gemiddeld 3500 man per wedstrijd meer dan in de goffert.

Maar veel plezier uiteraard!

20 april 2024 om 23:01

En dat terwijl er 27k in kunnen..

20 april 2024 om 20:29

Een keer is het natuurlijk niet want dit is de 5e keer dat ze in de finale staan. Laten we hopen dat 5 keer scheepsrecht is

21 april 2024 om 16:18

Of dat Bijlow bij een interview struikelt om vervolgens weer 6 maanden uit de roulatie te zijn.

21 april 2024 om 19:46

Cillessen heeft een chronisch beteuterd gezicht btw. En dat zeg ik als NEC supporter.

Zin in. Ben zelf een van de gelukkige seizoenkaarthouders die wel een kaart heeft bemachtigd.

NEC-fans ook veel plezier gewenst. Ik denk dat voor jullie deze dag even spannend is als een dag waarop wij kampioen zouden kunnen worden.

Op een mooie wedstrijd!

Wordt een spannend potje straks denk ik. Hopelijk ben ik op tijd thuis om te kijken.

De kans dat het gebeurd is niet heel groot.. maar wat zal het mooi zijn als NEC weet te winnen. Hebben dit jaar toch een erg leuk elftal en zijn niet compleet kansloos vind ik. Succes NEC!

NEC leuk team en balt lekker, draaien een meer dan prima seizoen.
Maar laten we nu maar gewoon hopen dat Feyenoord m pakt. Ajax als 5e club Europa
In lijkt me toch net wat beter voor de Europese uitstraling én punten voor nl..

21 april 2024 om 14:42

Wat klets je nou. Het Ajax van nu pakt geen punt op Europees niveau. Daarnaast is het toch mooi als een kleine provinciale club de beker weet te winnen! En als Ajax zo graag Europees voetbal wil spelen, dan hadden ze maar beter moeten presteren!

21 april 2024 om 19:49

Denk dat dit Ajax niet bepaald een zege is voor de coëfficiënten voor NL. Mischien dat NEC moet winnen puur alleen al om ze tegen zichzelf èn de NL coëfficiënten in bescherming te nemen.

Van mij mag NEC de beker pakken. Zou toch de kroon op het werk zijn dit seizoen. Ik gun het ze wel..
Maar realistisch bekeken denk ik dat Feyenoord ermee aan de haal gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren