Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cristiano Ronaldo komt met cryptische reactie op berichten over dreigement

Laatste update:

Cristiano Ronaldo lijkt donderdagmiddag via Instagram te hebben gereageerd op de berichten dat hij zou hebben gedreigd de Portugese selectie te verlaten. Onder meer sportkrant Record meldde dat de 37-jarige superster aan bondscoach Fernando Santos had laten weten dat hij zou vertrekken als Santos hem nog een keer uit de basis zou houden op dit WK. Ronaldo plaatste vervolgens een cryptische tekst op Instagram.

“Deze groep is te hecht om te worden verscheurd door externe krachten”, begint de 195-voudig international. “Deze natie is te dapper om zich angst te laten aanjagen door tegenslag. Een team in de puurste zin van het woord, dat tot het einde zal blijven vechten voor de droom! Geloof in ons! Força, Portugal!” Naast de tekst is een foto te zien van het juichende Portugese team.

Eerder op donderdag kwam FPF, de Portugese voetbalbond, al met een officieel statement. Daarin werden de dreigementen van Ronaldo ontkend. “Wij willen duidelijk maken dat de captain van het nationale team, Cristiano Ronaldo, op geen enkel moment gedreigd heeft met het verlaten van het nationale team tijdens het verblijf in Qatar. Ronaldo werkt er iedere dag hard aan om zijn unieke statistieken voor het nationale team en zijn land te verbeteren en dat moet gerespecteerd worden.”

“Alle moeite laat zien dat hij altijd zijn onvoorwaardelijke steun geeft aan het nationale elftal en dat was opnieuw te zien, voor degenen die er nog aan twijfelden, tijdens de overwinning tegen Zwitserland”, zo ging het statement verder. “Het nationale team, de spelers, de staf en de bond zijn volledig toegewijd en willen op enthousiaste wijze bouwen aan wat voor Portugal het beste WK ooit kan worden. Dat doen we vanaf de eerste dag en daar blijven we mee doorgaan.”

Otávio
Ook Otávio, die dit WK tot dusver twee duels in actie kwam, heeft inmiddels gereageerd op de berichten rondom zijn ploeggenoot. De 27-jarige middenvelder gaf aan dat er weinig aan de hand was. “Het is normaal dat hij ervan baalt dat hij niet speelt, maar dat geldt voor alle spelers, niet alleen voor Cristiano. Alles wat hij doet of niet doet, is nieuws. Soms worden ook alleen de negatieve details uitgelicht. Cristiano is een voorbeeld, hij is onze aanvoerder. Zelfs toen hij wist dat hij niet zou spelen, was hij een van de spelers die het team het meest steunde.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ooh wat cryptisch zeg, Poeh. Zoals wel vaker is het merendeel van de berichten over Ronaldo complete onzin. Opzich niet zo'n probleem als je er doorheen kan kijken, maar er zijn genoeg mensen die dat niet kunnen en hun mening hierop baseren.

8 december 2022 om 19:45

Iedereen kan er doorheen kijken, maar velen willen het niet. Velen gaan er heerlijk op om alles wat met ronaldo te maken heeft in negatief daglicht te zetten. Hmm wat is er nou lekkerder dan negativiteit rondom ronaldo na een lange dag bukken voor een stuiver. Niveau vz.

8 december 2022 om 19:50

Het probleem is dat het soms nog klopt ook wat er geschreven wordt. Maar je moet inderdaad niet alles geloven wat er geachreven wordt

8 december 2022 om 19:56

Ik vind het een groter probleem dat er door media(en opvallend veel door Nederlandse media) zoveel nepnieuws verspreid wordt over een speler.

8 december 2022 om 21:07

Waarom gaan vele er heerlijk op om negatief over Ronaldo te doen.
Is het niet gewoon zo dat Ronaldo dit uitlokt met zijn gedrag. Hij loopt van het veld af terwijl heel het elftal staat te feesten. De woorden die hij nu uitspreekt passen niet bij zijn gedrag. En acties zeggen meer dan woorden.
Iedereen wil volgens mij best een legende eren maar als iemand links zegt en rechts doet dan wekt dat weerstand op.

8 december 2022 om 22:29

Nadat hij zijn team aanspoorde om de fans te bedanken! Wel erbij vermelden he. En hij liep weg op de voet gevolgd door een andere speler dus dat is echt een onzin comment die je plaatst.

8 december 2022 om 19:53

Het gaat nergens meer over. Aan alles wordt er een negatieve draai gegeven omtrent Ronaldo. Triest. En zelfs leugens en alles.

8 december 2022 om 20:00

Heel cryptisch inderdaad om je selectie te steunen. Stenigen die Ronaldo en iedereen die vanaf nu nog zijn team aanmoedigt. Dit kan echt niet door de beugel

8 december 2022 om 20:29

Dat mensen dit ook in alle gemak voor waarheid aannemen. Speelde zeker wel iets bij Portugal. Nu al vergeten wat z'n zus enkele dagen geleden schreef? Dat hij de selectie zou moeten verlaten naar huis zodat ze hem kunnen knuffelen ofzo. Dat schrijf je echt niet zomaar.

Maarja dan fanboys houden zich graag van de domme als wanneer het hen uitkomt betreffend Ronaldo.

8 december 2022 om 22:11

Origami, prima dat je me een fanboy noemt omdat je het niet met me eens bent. Feit blijft dat er over elk ding wat Ronaldo doet geschreven wordt en VZ hier met schreeuwende koppen verslag over doet. Er is nu al zoveel aantoonbare onzin geschreven (alleen de afgelopen 2 dagen al over publiek niet bedanken en de reden van niet trainen), dat je deze artikelen gewoon met een korrel zout moet nemen. Maar goed, als je eenmaal een standpunt hebt, kom je daar blijkbaar moeilijk vanaf.

8 december 2022 om 22:32



In velen van de gevallen heb je gelijk. Maar in dit geval denk ik dat er genoeg signalen zijn geweest van dat er wel echt wat speelde binnen de selectie. De uiterest overdreven reactie van z'n zus en vriendin. Dat ze hem zoveel steun betuigden alleen omdat ie niet in de basis stond maar van de bank kwam.

9 december 2022 om 00:03

Dat kan ook prima gaan over het overlijden van Ronaldo zn zoon. Dat hij rust moet nemen voor zichzelf en zichzelf niet kapot moet maken voor het voetbal. De insinuatie dat het ging over het elftal was zelf door de media ingebracht. Maar he, als ze maar positief zijn over messi.

Wat een onzin allemaal, richt je op de spelers van Portugal die een geweldige prestatie geleverd hebben en wellicht nog gaan leveren. Die gasten hebben een bizarre selectie, het zou me niks verbazen als zij met de cup staan over een week.

Is dit cryptisch?😂

Mooi al die statements, Ronaldo zelf, zn vriendin, de zussen. Heel interessant allemaal, veel leuker dan over voetbal zelf lezen. Ik kan niet wachten tot de statements van de tuinman, de overbuurvrouw, de autowasser, de stalhouder van zn paarden en de glazenwasser.

Ik durf bijna niet meer positief te reageren op Ronaldo, want dat wordt dan weggehaald door de redactie van VZ, terwijl ik mijn argumenten wel onderbouw, afijn

Zoveelste bericht over Ronaldo en hier geloof ik ook weer niks van dat hij zou dreigen met vertrek. Goed dat hij van zich laat horen in positieve zin. Er werd al geblerd dat hij niet met zijn team genoten de overwinning vierde op Zwisterland, maar er zijn beelden dat hij dat wel deed en hij ging als enige naar de fans om ze te bedanken voor het supporten van hem en Portugal.

Waar ik mij wel echt kapot aan erger is die familie van Ronaldo. Dat neemt trieste vormen aan.

8 december 2022 om 20:45



Ik geloof het wel. Z'n zus schrijft niet zomaar dat hij naar huis moet komen. En bij Man U heeft hij toch ook al laten zien onverdraaglijk te worden wanneer hij op de bank plaats moet nemen?

8 december 2022 om 22:31

Ach ja jou kennen we nog van de tijd dat Ronaldo Barcelona en de CL aan flarden schoot Origami. Niet bepaald verrassend dat jij al het negatieve als zoete koek slikt

8 december 2022 om 22:34

Lekkere inhoudelijke reactie dan....lol...zegt genoeg. Jou kan ik me niet herinneren eerlijk gezegd.

Maar zet gewoon die bril af man. Bizarre post van z'n zus.

Voor de rest heb ik niks dan respect voor hem als voetballer.

9 december 2022 om 01:45

Ik weet niet of je een grap maakt, maar ze hebben dit letterlijk al 2x gedaan bij mij deze week. VZ voert een hetze tegen hem en beschrijven Messi als WONDERBAARLIJK, FABULEUS, OMMENSELIJK etc etc. Als je denkt dat ik overdrijf kijk even de kop van elke artikel nadat Messi een wedstrijd heeft gespeeld.

ipv dat hij lekker bezig is met het nationale team zit ie een beetje op social media de journalistieke rioolratten blij te maken door maar weer eens te benadrukken dat alles goed gaat binnen de groep.
hier geilen ze op, reactie op reactie op reactie om helemaal niks, hebben ze weer hun krantje, vlog of blog weer te vullen met onzin.

trouwens, hoe is dit bericht cryptisch? er staat letterlijk wat ie zegt zonder enige dubbele redenen of wat dan ook. VZ helpt ook wel mee zo te zien om die negatieve sfeer rond ronaldo verder te bevestigen.. triest hoor.

de beste man is gewoon niet meer zo goed, wordt wel eens boos.. net zoals veel andere spelers wanneer ze gewisseld worden. kan gebeuren toch, hoeft niet perse 10x groter uitgemolken te worden. zo te zien heeft ie er verder wel vrede mee

Ik vind het echt beschamend en schandalig hoe er met Ronaldo, een van de beste voetballers aller tijden, wordt omgegaan laatste half jaar.

De man heeft bijna 20 jaar alles gegeven, records gebroken, keihard gewerkt aan zijn fysiek en kwaliteiten maar wordt alleen maar kapot geschreven.

Ja, hij speelt minder goed en scoort minder en zijn interview was gewoon dom, maar hij heeft ook een k*t privé situatie achter de rug met het verliezen van een van zijn geboren kinderen. Zoiets gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Iedere keer als je naar de andere baby kijkt denk je eraan dat je er ook een verloren hebt, ga dan maar weer eens gezellig voetballen alsof er niks aan de hand is

Ronaldo heeft in de zomer nooit aangegeven weg te willen bij United maar iedere dag was er wel een media bericht waarin er gezegd werd dat er weer een club was die hem niet wilde.

Het is echt beschamend dat er zo met inconen wordt omgegaan terwijl hij waarschijnlijk als hij niet zo obsessief met zijn vak bezig was een carrière als Quaresma gehad zou hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren