Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Saudi-Arabische bond kent geen genade en schorst Ronaldo weer voor twee duels

Laatste update:

Cristiano Ronaldo moet twee duels toekijken bij Al-Nassr, dat heeft de tuchtcommissie van de Saudi-Arabische voetbalbond besloten. Vorige week maandag kreeg de Portugese ster een rode kaart in de halve finale van de Saudi Super Cup tegen Al-Hilal (1-2 verlies).

Ronaldo was zijn frustraties niet de baas in de strijd om de Saudi Super Cup. Zijn ploeg stond na 86 minuten met 2-0 achter en hij deelde vervolgens recht voor de neus van de scheidsrechter een duw met zijn elleboog uit aan Al-Hilal-back Ali Al-Bulaihi.

Na afloop van het duel liet Al-Nassr-trainer Luís Castro zich uit over het incident. Hij zei dat Al-Bulaihi zich aanstelde voor de neus van de scheidsrechter en vond de rode kaart dan ook niet terecht.

Al-Nassr ging in beroep tegen de twee duels, maar dat is dus tevergeefs geweest. De twee wedstrijden schorsing voor Ronaldo blijven dus staan. De 39-jarige spits mist hierdoor de duels met Al-Fayha en Al-Khaleej.

Ronaldo maakte nadat hij van het veld werd gestuurd ook nog een cynisch gebaar richting de scheidsrechter. De voormalig speler van onder meer Real Madrid en Manchester United moet hierdoor een boete van 5500 euro betalen.

Al-Nassr komt ook nog uit in de King’s Cup. Om taferelen als in de wedstrijd tegen Al-Hilal te voorkomen, heeft Al-Nassr een speciaal verzoek gedaan. De club voelt zich te veel benadeeld door scheidsrechters uit Saudi-Arabië en wil voor de King’s Cup graag een buitenlandse arbiter.

Het is niet de eerste keer dat Ronaldo de mist ingaat in Saudi-Arabië. Eerder maakte hij bij het vieren van een treffer een obsceen gebaar richting het publiek. Toen werd hij ook al voor twee duels geschorst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo ergert zich waarschijnlijk groen en geel aan het niveau van de competitie en zelfs zijn team. Het is nou eenmaal een jongen die graag in de schijnwerpers staat en toch deze keuze heeft gemaakt om puur voor het geld te gaan. Hij wist ook wel dat de kloof tussen SA en Europa toch best een grote was. Beetje klein om dan zo te reageren, maar hij moet daar gewoon boven staan. Gewoon je tijd uitzingen en je poen pakken zodat je weer een ander avontuur kan aangaan.

17 april 2024 om 11:27

Waar heb je het over? Dit zou een top 5 competitie in europa zijn. Groetjes C.Ronaldo

17 april 2024 om 11:30

Bel je Aardrijkskundeleraar even op vraag waar SA ligt

17 april 2024 om 11:38

Bel jij dan je docent Nederlands? Want een lesje begrijpend lezen kun je wel gebruiken.

17 april 2024 om 11:41

Ik klop liever bij jou aan, want jij hebt het blijkbaar wel allemaal door.

Hij kan een worst hebben voorgehouden gekregen dat het niveau flink zou worden opgekrikt met al die Europese spelers die zouden worden gehaald. Maar met een paar Porsche onderdelen bouw je een Fiat Panda ook nog niet om. Daar zit blijkbaar de frustratie bij de voormalig Goat.

17 april 2024 om 11:27

Een ander avontuur aangaan terwijl je 40 wordt? Voor Ronaldo zit het alweer een tijdje op. Real liet hem al jaren geleden gaan, Juve dacht zijn slag te slaan maar kwam bedrogen uit en betaald daar ngo altijd de rekening voor. Man United probeerde het nog even, maar werd geen succes. En nu ballen in de zandbak.

Het is voorbij.

17 april 2024 om 11:32

Sommigen takelen vroeg af en andere zijn nog fit op hun 40e. Leeftijd is maar een getal, maar dat ter zijde.

Als het aan Ronaldo ligt doet hij zelfs nog mee op het WK 2026, dus dan zou je tussentijds nog voor een nieuw avontuur gaan toch?

17 april 2024 om 11:34

Denk je dat Portugal hem er nog bij wil hebben in 2026? Vorige keer was hij al een stoorzender. Portugal heeft zoveel betere spelers. Het is voorbij.

17 april 2024 om 11:40

Dan zou je aan de Martinez moeten vragen, want die gaat over het selecteren van de spelers. In aanloop van dit EK heeft hij nog het overgrote deel gespeeld van alle interlands, dus zolang hij fit is zullen ze hem zeker nog een kans geven om mee te gaan. Of dat als reserve of basisspeler is wordt weer een andere discussie, maar hij heeft zelf aangegeven dat het zijn ambitie is en wie zijn wij om dat te weerleggen?

17 april 2024 om 11:47

We gaan het zien. Als Ronaldo mee gaat, zal een ander thuis moeten blijven. En daar zal de pijn zitten. Want Portugal heeft momenteel heel veel goede aanvallend ingestelde spelers die bij topclubs spelen.

17 april 2024 om 11:55

Dat is zeker waar, alleen hebben Goncalo Ramos en Felix bijvoorbeeld nu ook geen basisplek bij hun clubs. Hoewel ze wel bij grote clubs zitten, kunnen ze het verschil niet maken. Er zit zeker potentie in, maar als daarin niks veranderd denk ik dat Ronaldo gewoon meegaat. Wie weet wil Martinez juist wel zijn winnaarsmentaliteit gebruiken

17 april 2024 om 12:09

Denk je dat hij Amerika uberhaupt binnenkomt met een verkrachtingszaak aan zijn broek?

17 april 2024 om 13:08

Volgensmij was deze stoorzender weer ''gewoon'' de topscorer van de ek kwalificatie. Levert gewoon nog voor Portugal.

17 april 2024 om 11:45

Ronaldo ergert zich meer aan hilal dat ronaldo’s team paar keer verslagen heeft en kampioen word.

17 april 2024 om 11:47

Dat ook, maar dat kenmerkt ook zijn instelling en tevens de jaloezie, want hij wil nog steeds de beste zijn, maar de praktijk is dat zijn team qua niveau een stuk minder voorstelt. Daarom zeg ik ook dat hij het beste zich beter koest kan houden en poen moet gaan harken om (wellicht) nog een ander avontuur aan te gaan.

17 april 2024 om 12:04

Dat kenmerkt ook de jaloezie? Waar halen mensen zoals jij dat toch steeds vandaan wanneer zijn gedrag wordt afgekeurd? Heeft nul komma nul met jaloezie te maken.

17 april 2024 om 12:13

Als jij een ander team kampioen ziet worden die steevast beter is, terwijl jouw club ook omhoog wordt geschreven tot de betere, zou jij daar niet jaloers op worden? Of speel jij om tweede of derde te worden terwijl je kampioenskandidaat bent?

Uit een andere hoek zag je dat dat cynisch applausje voor die speler was die zich overdreven liet vallen en niet voor de scheidsrechter.

Hele irritante speler die Al-Bulaihi. Niet de eerste keer dat hij aan het provoceren is. Ik zag ook beelden dat hij heel respectloos was tegen een materiaalman. Blijkbaar voelt deze man zich heeeel wat.

17 april 2024 om 12:11

Tja, ook als je heel veel bent heb je jezelf te gedragen. Dat geldt voor Al-Bulaihi maar ook voor Ronaldo. Overigens is Al-Bulaihi echt niet de enige die zich overdreven laat vallen of provoceert. Wat dat betreft zou je toch mogen verwachten dat Ronaldo daar wel raad mee weet. Kortom, dom gereageerd, terechte straf, accepteren en doorgaan.

17 april 2024 om 13:27

Ik zeg ook nergens dat die rode kaart niet terecht was ; ) die Al-Bulaihi is gwn een engnek.

Zelfs die actie van Crisje direct na de rode kaart dat hij de bal zogenaamd op de scheids wilt "volleren" vind ik al eng gedrag en rood waard.

Hoeveel mensen zaten er in dat stadion? Als je de audio luistert van dit filmpje klinkt het alsof er maar een paar honderd man zitten.

17 april 2024 om 12:17

Er passen er 15.000 in, lijkt ook niet heel erg gevuld inderdaad.

In NL zou je ermee wegkomen, mits je bij de traditionele top 3 speelt.

Meer dan terecht dat hij 2 wedstrijden schorsing krijgt, kan die rustig bekijken hoe zijn teamgenoten wedstrijden weten te winnen zonder hem. Vindt het overigens ook raar dat Ronaldo riep dat deze competitie beter is dan de Ligue1 en Eredivisie.

Dat Al Nassr en Al Hilal boven de rest uitstijgen betekend niet dat de rest van de competitie ook maar enigszins in de buurt komt van deze competities. Hij ergert zich ook vast groen en geel dat hij het telkens laat afweten zodra ze hem nodig hebben in de competitie waar er een prijs te winnen valt.

17 april 2024 om 17:35

Dat Ronaldo deze competitie beter vindt heeft puur met Ronaldo zelf te maken. Als Ronaldo in Samoa zou spelen, zou hij die competitie ook beter vinden dan de League 1. Hij overschat zichzelf dermate dat hij denkt dat hij persoonlijk verantwoordelijk is voor het niveau van de competitie. Kijk alleen al naar z'n reactie toen hij niet genomineerd was voor de ballon d'or. Hij blijft gewoon een klein kind in dat opzicht. Ronaldo was een geweldige speler (en is nog steeds een goeie speler) en ik heb respect voor hoe hij zich heeft ontwikkelt als voetballer. Maar als mens, nee....

Iedereen die Al-Bulaihi kent weet dat hij die elleboog meer dan verdient heeft. Sterker nog iedereen die weet wat een irritant ventje die Al-Bulaihi is zou het onmiddelijk eens zijn dat Al-Hilal komende zomer vriendschappelijk speelt tegen Porto en Sevilla.

Kijken of dat ventje wat heeft aan de corrigerende tikken van een Pepe en een Ramos.

de reactie van ronaldo op de rode kaart zegt ook wel genoeg wat voor een gefrustreerd ventje dat is. straalt totaal geen positiviteit uit. ronaldo fans zullen het vast goed praten door te zeggen dat het winners mentaliteit is, ik zie het meer als een kleuter die zijn zin niet krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren