Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daley Blind maakt liefst 3,5 miljoen winst met verkoop van luxe penthouse

Laatste update:

Daley Blind heeft zijn penthouse in Amsterdam verkocht. Bekende Buren meldt dat 34-jarige centrumverdediger een miljoenenwinst heeft gemaakt bij de verkoop van zijn luxe appartement.

Blind kocht het penthouse in 2016, toen hij nog onder contract stond bij Manchester United. De veelzijdige verdediger verdiende destijds een riant maandsalaris, waardoor het voor hem geen probleem was om 2.272.500 euro voor het appartement te betalen.

Hij zette zijn zeer luxe luxe penthouse in Amsterdam onlangs te koop en heeft in korte tijd al een koper weten te vinden. De vraagprijs was 5.750.000 euro. Het huis is zelfs verkocht voor 5.805.000 euro, waardoor Blind een enorme winst van 3.525.000 euro maakt.

Het penthouse, gelegen op de 21ste verdieping heeft door de hoge ramen een adembenemend uitzicht over Amsterdam, zo schrijft Bekende Buren. De woonoppervlakte bedraagt 320 vierkante meter.

Het luxe onderkomen heeft drie slaapkamers- en twee badkamers. Daarnaast is er een loungekamer die toegang biedt tot een royaal terras met jacuzzi. Er is een leefkeuken met kookeiland en het appartement is voorzien van vloerverwarming en -verkoeling.

Nederlands elftal


Blind speelde afgelopen dinsdag zijn 106e interland voor het Nederlands elftal. De verdediger aan de aftrap van het verloren oefenduel met Duitsland (2-1). Daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Giovanni van Bronckhorst, die na 106 interlands afscheid nam.

Alleen Wesley Sneijder (134 interlands), Edwin van der Sar (130), Frank de Boer (112) en Rafael van der Vaart (109) droegen nog vaker het shirt van Oranje.

Bron: Bekende Buren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is nog eens een lekker investering geweest! Jemig man! :D

Op dat salaris met dat geld zijn dit niet de dingen waar hij het van moet hebben ben benieuwd waarom hij het heeft verkocht.

28 maart 2024 om 08:00

Waarschijnlijk omdat de markt er goed voor was en hij winst kon boeken

28 maart 2024 om 08:40

Ook miljonairs vinden een paar miljoen extra winst wel fijn hoor. Hij heeft denk ik geen ambitie om huisjesmelker of vastgoed ondernemer te worden.

28 maart 2024 om 09:00

Ze wonen nu in Amstelveen mits ze in NL zijn

28 maart 2024 om 09:55

En heeft nog meerdere panden.
De ligt, Ziyech en de jong hebben er ook aardig wat.
Vrouw van rommendahl doet dat vooral voor hen

Oké dat is een goede investering geweest.

Wat een geld zeg... Dat heb ik in mijn leven als boekhouder nooit verdiend..

28 maart 2024 om 09:33

Misschien boekhouder worden van wat criminelen? Dan kan ook jij waarschijnlijk dat bedrag bij schrijven.

28 maart 2024 om 10:07

Wellicht is Ozark een serie die jou kan helpen inspiratie op te doen.
Daarin zie je hoe een boekhouder de transformatie maakt naar een witwasser van het niveau Usain Bolt, Michael Jordan, Novak Djokovic en Lionel Messi.

Wel een mooi nederig stulpje. Heeft hij goed gedaan.

Zal wel casco gekocht zijn en zo te zien aan het afwerkingsniveau is er ook flink wat in geïnvesteerd. Desalniettemin wel een mooie winst op gepakt, dat sowieso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren