Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord ziet Arne Slot na een dienstverband van drie seizoenen naar Liverpool vertrekken. De 45-jarige coach moet op Anfield levende legende Jürgen Klopp opvolgen. De grote vraag is nu: wie gaat Slot opvolgen in De Kuip? Voetbalzone denkt mee met algemeen directeur Dennis te Kloese en zet de meest aansprekende kandidaten voor de trainersfunctie op een rijtje.

Joseph Oosting


Feyenoord denkt eraan om Joseph Oosting aan te stellen mocht Slot inderdaad naar Liverpool vertrekken, zo meldde De Telegraaf woensdag. Volgens het ochtenddagblad heeft Feyenoord de huidig FC Twente-trainer 'op de radar als mogelijke vervanger'. De regerend kampioen oriënteert zich duidelijk alvast op de trainersmarkt, daar een vertrek van Slot aanstaande lijkt. Oosting reageerde bij ESPN kort op de geruchten. "Ik lees het en dat is mooi, maar ik werk bij FC Twente en heb het hier goed naar mijn zin. Wat moet ik er voor de rest mee? Het zijn allemaal geruchten."

Sipke Hulshoff


Slot wil zijn assistent het liefst meenemen naar Liverpool. Willem van Hanegem vindt de rechterhand van de vertrekkende coach echter zeer geschikt om het stokje over te nemen in De Kuip. "Hij is heel belangrijk", zei de oud-trainer van Feyenoord vorig jaar nog in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad. "In eigenlijk alles van wat er nu allemaal zo goed gaat bij Feyenoord. Dus waarom zou je dat veranderen als Slot vertrekt en niet gewoon hem de kans geven?"

Sipke Hulshoff is nu nog assistent van Slot bij Feyenoord.

Ron Jans/Robin van Persie


Johan Derksen vindt Ron Jans een geschikte kandidaat voor Feyenoord. René van der Gijp is het daar roerend mee eens. "Jans dan met Van Persie. Dat zou ik dan zeggen. Laat Van Persie lekker twee jaar meelopen met Ron Jans. Met een beetje pech en blessures wordt Heerenveen veertiende. Dan heb je het gewoon kut gedaan", zo klonk het in Vandaag Inside. Van Persie is in beeld bij Heerenveen als hoofdtrainer, maar dat vindt Van der Gijp dus geen goed idee.

René van der Gijp zou Robin van Persie graag met Ron Jans zien samenwerken bij Feyenoord.

Kees van Wonderen


Heerenveen zoekt dus een opvolger voor Kees van Wonderen, die na dit seizoen vertrekt uit het Abe Lenstra Stadion. Hij was in totaal twee seizoenen verbonden aan de Friezen. De 55-jarige coach kende als speler zijn beste jaren in De Kuip, waar hij tussen 1996 en 2004 actief was. Van Wonderen veroverde met Feyenoord de landstitel en tot ieders verrassing de UEFA Cup. Na zijn actieve loopbaan diende de voormalig verdediger de Stadionclub een korte periode als scout.

Kees van Wonderen heeft een verleden bij Feyenoord en is vrij na zijn vertrek bij sc Heerenveen.

Rogier Meijer


De huidige Feyenoord-staf heeft Rogier Meijer hoog zitten, zo wist het Algemeen Dagblad te melden. In een analyse wordt de huidige coach van NEC genoemd als een mogelijke opvolger van Slot. "De man die zondag in de bekerfinale nog de tegenstander coachte, wordt door de technische staf van het huidige Feyenoord gezien als één van de meest tactisch geschoolde trainers in de Eredivisie. Iemand die ook in staat is om wedstrijden naar zijn hand te zetten”, zo schreef het AD. Meijer kende een stroeve seizoensstart met NEC, maar haalde desondanks de bekerfinale en staat zesde met zijn ploeg.

Rogier Meijer loodste NEC naar de subtop en reikte tevens tot de bekerfinale.

Dick Schreuder


Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad schuift Dick Schreuder naar voren. "Hij laat, samen met zijn rechterhand Johan Plat, goed werk zien bij het Spaanse CD Castellón, waarmee ze op het punt staan te promoveren en nog tot medio 2027 onder contract staan. Schreuder hanteert weliswaar een compleet ander systeem dan Slot, maar doet dat wel op een aanvallende wijze. Maar of Schreuder zijn project in Spanje al na een jaar wil loslaten?", vraagt de journalist zich af. Schreuder werkte eerder in Nederland bij Vitesse en PEC Zwolle en is tevens in beeld bij Heerenveen.

Dick Schreuder is hard op weg om kampioen te worden in Spanje.

Pepijn Lijnders


Pepijn Lijnders is solidair aan Klopp en vertrekt eveneens bij Liverpool. Te Kloese kan de pas 41-jarige trainer dus bellen voor een verkennend gesprek. De rechterhand van de Duitse manager heeft echter weinig ervaring als hoofdcoach in de Eredivisie. Lijnders werd begin 2018 aangesteld door NEC, maar vertrok na een teleurstellend halfjaar alweer uit Nijmegen. De voormalig jeugdtrainer van FC Porto en PSV koos er toen voor om terug te keren in de dug-out van Liverpool, waarmee hij in 2020 de eerste landstitel in 30 jaar tijd veroverde.

Pepijn Lijnders vertrekt ook bij Liverpool en kan dus gaan onderhandelen met Feyenoord.

Giovanni van Bronckhorst


Giovanni van Bronckhorst begon en eindigde zijn actieve carrière bij Feyenoord en keerde later terug als trainer. Eerst als opvolger van Fred Rutten en later als permanente hoofdcoach. Van Bronckhorst kende een moeilijke start als oefenmeester in De Kuip en had zelfs even de hulp nodig van de doorgewinterde Dick Advocaat. Het kwam uiteindelijk goed, want Feyenoord veroverde onder zijn leiding voor het eerst in bijna 20 jaar het kampioenschap. Van Bronckhorst kende later korte dienstverbanden bij Guangzhou R&F en Rangers en is al bijna anderhalf jaar clubloos.

Giovanni van Bronckhorst was al eerder trainer bij Feyenoord en werd toen kampioen.

Pascal Jansen


Pascal Jansen deed het een aantal jaren zeer behoorlijk bij AZ, dat hem na een serie teleurstellende resultaten echter ontsloeg. De bescheiden trainer wil snel weer ergens aan de slag en werd al een aantal keer gespot in de Johan Cruijff ArenA bij thuiswedstrijden van Ajax. De grote droom van de in Londen geboren Jansen is het managen van een club in de Premier League. Hij was al eerder werkzaam in Rotterdam: bij Sparta als hoofd opleidingen en assistent-trainer. Jansen was als opleider ook enige tijd verbonden aan PSV.

Pascal Jansen wil na zijn ontslag bij AZ graag elders aan de slag.

Albert Stuivenberg


Albert Stuivenberg kent Feyenoord maar al te goed. Hij werkte namelijk maar liefst dertien jaar voor de Rotterdamse club, als assistent-trainer en hoofd opleidingen. De geboren Rotterdammer verdiende zijn sporen nadien voornamelijk in het buitenland. Stuivenberg werkte onder meer bij KRC Genk, Al-Jazira en Manchester United en is sinds medio 2019 in dienst van Arsenal. Als assistent van manager Mikel Arteta zijn the Gunners na diverse magere jaren uitgegroeid tot een serieuze titelkandidaat.

Albert Stuivenberg werkte jarenlang bij Feyenoord als jeugdtrainer en opleider.

Nuri Sahin


Nuri Sahin werd in het seizoen 2007/08 verhuurd aan Feyenoord en sloot dat jaar af met het winnen van de TOTO KNVB Beker. De gewezen middenvelder van Real Madrid en Liverpool is vooral bekend vanwege zijn periode bij Borussia Dortmund, waar hij tegenwoordig als assistent-trainer fungeert. Sahin vervult die functie sinds afgelopen december, samen met voormalig ploeggenoot Sven Bender. De Duitser met Turkse roots wordt intern bij Dortmund gezien als een zeer belangrijke pion voor de toekomst. In de Duitse media is hij al regelmatig aangemerkt als toekomstig hoofdcoach van BVB.

Nuri Sahin kent Feyenoord als speler en timmert bij Borussia Dortmund aan de weg als trainer.

Marino Pusic


Ook voor Marino Pusic is Feyenoord geen onbekend werkterrein. De huidige trainer van Shakhtar Donetsk fungeerde namelijk twee seizoenen lang als rechterhand van Slot. "Als ik zie waar we vandaan moesten komen, kunnen we met elkaar enorm trots zijn. We hebben een exceptionele prestatie neergezet. Iedereen binnen de club verdient complimenten, met name Arne Slot die als hoofdcoach leidinggevend is geweest", zei Pusic in januari tegen RTV Rijnmond. Pusic, die ook bij Twente en NAC werkte, heeft Slot hoog zitten. "We hebben een ander karakter, maar vullen elkaar daarin aan. We hebben dezelfde voetbalvisie, dat is altijd prettig."

Marino Pusic werkte ruim 2 jaar intensief met Arne Slot en samen veroverden ze vorig seizoen de landstitel.

Jacob Neestrup


De pas 36-jarige Jacob Neestrup leverde eerder dit seizoen een knappe prestatie met FC Kopenhagen. De Deense topclub overleefde een Champions League-poule met Manchester United, Bayern München en Galatasaray en moest zich pas gewonnen geven in de achtste finale tegen Manchester City. Neestrup is een jonge, leergierige trainer die voor altijd openstaat voor vernieuwingen in de voetballerij. Het is echter de vraag of Feyenoord deze zomer de gok aandurft met de voormalig jeugdinternational van Denemarken, die bij Kopenhagen nog ruim twee jaar vastligt.

Jacob Neestrup maakt indruk met het goede werk dat hij aflevert bij FC Kopenhagen.

Kjetil Knutsen


Kjetil Knutsen werd nog niet zo lang geleden genoemd als nieuwe trainer van Ajax. Een dienstverband in Amsterdam werd desondanks nooit realiteit. Knutsen (55) levert al enkele jaren goed werk af bij FK Bodo/Glimt, dat eerder dit seizoen in de Conference League uitkwam tegen Ajax. De Amsterdammers balanceerden op de rand van uitschakeling en hadden alle moeite met de Noren, maar gingen toch door. Knutsen loodste Bodo/Glimt in 2020, 2021 en 2023 naar het kampioenschap in Noorwegen, de eerste drie landstitels in de clubgeschiedenis.

Kjetil Knutsen werd eerder al in verband gebracht met Ajax.

Bo Svensson


Drievoudig Deens international Bo Svensson was tot november als trainer verbonden aan FSV Mainz 05. In de bijna drie jaar in Duitsland veranderden die Nullfünfer van een degradatiekandidaat in een kandidaat voor de Europese plekken in de Bundesliga. Svensson en Mainz kende echter een dramatisch begin van deze jaargang, met geen enkele zege in de eerste negen duels. Hierdoor werd de samenwerking in goed overleg opgezegd. De 44-jarige Deen zoekt sindsdien naar een nieuwe uitdaging in trainersland.

Bo Svensson presteerde optimaal bij FSV Mainz 05, maar stapte op na een dramatische seizoensstart.

Wie moet Arne Slot opvolgen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb sterk de indruk dat Pascal Jansen het spelletje snapt én dat hij naar Ajax zal gaan. Ron Jans zou ik wel zien zitten. Van Wonderen of Meijer absoluut niet.

26 april 2024 om 07:44

Waaruit blijkt dat Jansen het spelletje snapt?

26 april 2024 om 08:26

Zijn prestaties met de selecties van AZ. Als ik dat afzet tegen de huige trainer. Ook vanuit interview's krijg ik de indruk dat hij geen slechte coach is. Alleen als het minder gaat heb ik m'n twijfels. Zie in hem dan ook niet een Feyenoord trainer. Overall wel een goede coach

26 april 2024 om 19:47

Ik als AZ fan vind het een prima coach voor Feyenoord, Ajax en PSV. Alleen bij clubs die ik een warm hart toedraag, zou ik hem liever niet als coach zien.

27 april 2024 om 10:48

Merk altijd wat negatiever tendens rond Pascal Jansen vanuit AZ en ook andere. Snap niet helemaal goed waar dat vandaan komt. Met de selecties die hij heeft gehad bij AZ heeft die echt prima resultaten behaald met in mijn ogen vest realistisch voetbal. Daarnaast hoor ik op een enkele speler na nooit een wanklank van spelers en hij komt in de pers sympathiek over.

27 april 2024 om 18:38

Batouwe ik weet wel waar het vandaan komt; omdat AZ supporters daadwerkelijk wekelijks 90+ minuten van AZ onder zijn hoede gezien hebben. Zijn statistieken lijken voor jou en mij prima, maar ik neem aan dat zowel jij als ik niet wekelijks hele wedstrijden inc wisselbekeid en tactiek gezien hebben. Dan lijkt mij de mening v AZ supporters toch wel stukken betrouwbaarder.

26 april 2024 om 08:49

Ron Jans en Van Persie!!! Lijkt me echt een top Duo, met De Wolff ernaast! Als Feyenoorder gun ik Kees van Wonderen eerst wat succes bij een subtopper, deed het goed bij GAE maar bij Heerenveen valt het tegen (selectie ook niet top).

26 april 2024 om 08:53

Deze duo zou geweldig zijn. Alleen niet reëel. Ron die blijft zeker bij Utrecht. Dick schreuder of oosting met van Persie lijkt me ook wel goed. GIO is een legend, maar dat moeten we niet doen. Kees lijkt me ook niet echt klaar ervoor. A.u.b. geen Rogier. Die doet het goed met nec maar in een competitie waar middenmoot nu het grootste is.

26 april 2024 om 09:36

Eens! Ik vind sowieso dat wanneer een trainer het 1 jaar goed doet bij een subtopper/middenmoter niet gelijk naar de top moet gaan. Hele andere druk. Oosting kleine uitzondering, van RKC naar FCT en doet het ook weer goed. Maar zou eens willen zien hoe hij volgend seizoen Twente managed met extra druk en Europees voetbal. Zou Ron Jans niet gevoelig zijn voor een een top 3 club?! In de interviews door wanneer hem dat wordt gevraagd proef ik wel de wens.

26 april 2024 om 10:07

Ja ik zie Ron wel als een hele goede Coach. Volgens mij hoorde ik in zijn interview dat hij niet open stond voor een tussentijdse vertrek (naar bijvoorbeeld Ajax).

Sipke gaat trouwens met Slot mee dus die valt ook af. En ik zie het niet zitten Pascal Jansen.

Ik ben het wel met je eens over Oosting.

Van het lijst zie ik maar 5 max die hopelijk wel kunnen verrassen.

26 april 2024 om 10:44

Eens lijkt me ook een gouden combinatie!

26 april 2024 om 11:56

Klopt dat heb ik ook gezien, bij studio voetbal of goedemorgen eredivisie. Al is een vertrek halverwege het seizoen van een stijgend Utrecht, die op de rails leken te zijn naar een kwakkelend Ajax met de druk van buitenaf, anders dan starten vanaf een nieuw seizoen. Ik gun Utrecht ook stabiliteit en dat Ron Jans daar verder bouwt naar een stabiele subtopper die Europees voetbal kan spelen. Sympathie voor de club uit de buurt, zou alleen niet erg vinden als ze als nog bij hem aanbellen...

26 april 2024 om 20:03

Waarom v persie ? Omdat hij v persie heet? Ik denk alleen door zijn naam want verlopig bakt hij er helemaal niks van ook nu weer met 0-3 achter tegen Ajax .

27 april 2024 om 10:28

Momentopname hè. Heeft goede resultaten ook geboekt in de Youth League. Plus de jeugd van Ajax is ook gewoon top van NL ondanks dat het bestuurlijk en het eerste team drama is. Ik denk dat de charisma die van Persie heeft echt iets kan toevoegen en ik praat over als assistent. Dus niet eens eindverantwoordelijke.

26 april 2024 om 18:10

Geloof me mensen, als ik zeg dat Bosschaart de nieuwe Louis v Gaal wordt. Gewoon wegplukken uit Dordrecht. Hij was tijdje trainer bij Cambuur en hoe hij ze liet voetballen met zo een bagger selectie. Dat was echt indrukwekkend. Je ziet nu ook weer dat hij het geweldig doet bij Dordrecht. Ik heb het een miljoen keer gezegd en Eredivisie clubs zitten gewoon te slapen man man. Wat een trainerstalent is dat zeg.

26 april 2024 om 19:44

Oeh die was ik alweer vergeten. Hele interessante trainer inderdaad. Zou ik graag hoger willen zien, echter nu al gelijk bij Feyenoord? Lastig hoor vanuit zijn positie de schoenen van Slot vullen. Ik laat me graag verassen

26 april 2024 om 20:04

Cambuur draaide echt goed met sprankelend voetbal Bosschaart was tijdje hoofdtrainer en toen Henk de Jong terugkwam van zijn afwezigheid(chemotherapie)viel het allemaal als een kaartenhuis in elkaar. Dordrecht stond geregeld 19de of 20ste
Ze zijn sinds zijn komst van degradant naar top gegaan. Dat is geen toeval en dat is gewoon heel indrukwekkend.

26 april 2024 om 20:05

Bij Cambuur mag het bij Feyenoord moet het en word het iets moeilijker. De tijden van van geel is er niet meer we gaan alleen voor kwaliteit we zijn geen opleidingsclub voor trainers. Bij Feyenoord moet je er gelijk staan

26 april 2024 om 20:40

Hij staat er toch gelijk?
Als je 15 plekken stijgt in een ranglijst dan is het geen beginner meer. Je snapt volgens mij niet als ik zeg dat hij een megatalentvolle trainer is. De topclubs in de Eredivisie slapen gewoon. Hij zou Ajax zo in 1 seizoen fixen.

27 april 2024 om 10:49

Wegplukken hoeft niet hij staat namelijk gewoon bij feyenoord onder contract

De beste kandidaat als opvolger van Slot is en blijft Oosting. Die man is zo relax, laat zich nergens in meeslepen, heeft een oog voor ze vak en beoefent het zeer professioneel. RKC heeft ie echt goede prestaties achter gelaten maar gezien het materiaal dat hij had kon alleen de trainer hogerop. Nu Twente in ze eerste jaar bij de eerste drie van NL, daarnaast een geheel nieuw spelersgroep voor ze neus omdat ie is overgestapt. En dan toch derde worden. Feyenoord meest logische stap.

26 april 2024 om 00:30

Z'n.. z'n.. buiten dat denk ik dat Feyenoord volgend jaar er heel anders uitziet (eens), maar de verwachtingen even zo hoog. Als trainer een lastige, bijna onmogelijke taak. Hopelijk wacht Oosting een jaar of twee.

Pusic op 1 kent de club de spelers en heeft de filosofie, en anders Pascal jansen heeft ook jaren met slot gewerkt en ook zijn filosofie en gewoon goed bij az gewerkt, alleen bij az is het niveau van spelers alleen maar op achteruit gegaan.

Oosting vindt ik echt een stuk minder overkomen en ook qau internationale uistraling.

26 april 2024 om 07:43

Maar Jansen heeft het helemaal niet zo goed gedaan bij AZ. Wordt nu enkel genoemd omdat hij met Slot werkte, van AZ komt en kaal is.
Hij heeft deze stap naar mijn idee helemaal niet verdiend. Daarbij vind ik hem juist ook uitstraling missen, het team regelmatig tactisch zwak neerzetten en lijkt onder druk enorm zenuwachtig te worden.
Oosting doet het goed en lijkt juist rustig te blijven onder druk.

26 april 2024 om 08:52

Ben onder de indruk van de persoon en trainer Oosting alleen laat die nog een jaar of twee bij Twente zitten. Volgend jaar Europees voetbal, extra druk plus meer wedstrijden. Wordt wat gevraagd van de selectie, eens kijken of hij dat kan managen. Ik zou echt zoeken naar een profiel manager die ook wel hoog druk wil zetten en veel aan de bal wil spelen.

26 april 2024 om 10:20

Ik zou niet begrijpen waarom pusic het niet zou worden, toch in kkd kampioen geworden met twente ook, successvol assistent met slot bij AZ en Feyenoord, nu weer op eigen benen bij shaktar en staat daar eerste. Kwestie van tijd dat hij daar kampioen wordt.

Heeft overall alles wat feyenoord vraagt, behalve zijn ietswat ruwe uitstraling. Kent de staf, directie, jeugd. 1+1 zou he zeggen.

26 april 2024 om 11:12

Voor mij ook de beste van de 'nederlandse' opties. Anders zou ik toch gaan voor een talentvolle/goede buitenlandse optie die ook de speelstijl van slot door zou kunnen trekken

26 april 2024 om 11:42

Voor Pusic is het niet persé stap omhoog. Staat eerste en speelt CL volgend seizoen. Al moedig ik het aan om hem terug te halen. Pascal Jansen zou ik ook een goede vervanger vinden. Straalt rust uit en heb vertrouwen in dat hij spelers beter kan maken. Ten Hag kent het spelletje en heeft de ervaring in de top, ook dit zou ik geen rare keuze vinden. Oosting moet zich eerst nog bewijzen volgend seizoen of hij klaar is voor volgende stap. Ron Jans doet het super in subtop ik denk ook dat hier zijn kracht en plezier zit. Onder constante druk zie ik hem niet presteren.

27 april 2024 om 19:50

Maar Pusic is toch vooral een goede assistent geweest tot nu toe?
Alleen een half jaar a.i. hoofdtrainer bij AZ en een jaartje bij Twente in de KKD en dat laatste was ondanks de promotie niet heel overtuigend (niet voor niets dat hij alsnog ontslagen werd)
Geen iee hoe hij het op dit moment doet, maar ik zou hem eerst eens langere tijd hoofdtrainer laten zijn voordat je hem bij Feyenoord neer zet.

Die laatste drie namen vind ik er een beetje bij gehaald. Hulshof gaat met Slot mee dus is geen optie.
Sahin zit bij Dortmund (zijn club) in een traject. En zo zijn er meer namen om gelijk door te strepen. Maar goed, het artikel moet gevuld worden en reacties (zoals deze) uitgelokt. Ben benieuwd wie het over zal nemen en ben nog meer benieuwd welke spelers allemaal gaan vertrekken want dat zullen er een boel zijn, verwacht ik. En dan kan er geld zijn, bepaalde spelers gaan gewoon vertrekken. En zie maar eens goed te investeren. En dan nog, nieuwe spelers hebben tijd nodig.

Het zal me een zorg zijn wie de nieuwe trainer van Feyenoord wordt zolang het maar geen Oosting is, Die wil ik maar wat graag bij Twente houden want die 3e plaats is heel knap met een helemaal niet zo goede selectie.

Ik zou zeggen probeer het is met March.

De mogelijke stap naar Feyenoord komt te vroeg voor Oostingh. Hij doet het uitstekend bij Twente maar moet ook nog veel leren om een toptrainer te worden. Bij Twente kan hij zich in alle (relatieve) rust verder ontwikkelen. De druk bij Feyenoord is veel hoger dan bij Twente en Slot opvolgen is een ondankbare taak. De verwachtingen zijn torenhoog in Rotterdam en de trainer zal als eerste sneuvelen als verwachtingen niet worden waargemaakt.

Een naam die ik bij Ajax niet durfde te noemen omdat het van beide kanten water en vuur altijd was is Mark van Bommel.
Maar het is een Nederlandse trainer die zinnige dingen zegt, Antwerp zelfs nu de resultaten minder zijn herkenbaar laat voetballen en bloedfanatiek en daarmee 24/7 met voetbal bezig is. Andere optie die ikzelf ook in mijn top 3 voor Ajax had was Lijnders. Zelfde verhaal eigenlijk, bloedfanatiek en echt de klok rond bezig met het analyseren van de tegenstanders, heeft lang in de keuken van Klopp kunnen kijken. Enige wat hij mist is natuurlijk overwicht dus er zou dan wel een ervaren trainer met een Feyenoord achtergrond bij moeten.

Maar bovenstaande namen zijn wel een beetje een gok. Ondanks dat die heel goed kunnen uitvallen in mijn ogen. Zou ik als Feyenoord was het op safe spelen en dan zijn Oosting en Pusic de meest logische namen.

26 april 2024 om 07:40

Lijnders is wat mij betreft geen optie. Een goede assistent is nog geen goede hoofdtrainer. Toen hij het mocht laten zien bij NEC toen lukte het niet.

26 april 2024 om 10:15

Lijnders is inderdaad de grootste gok van de vier namen die ik noem. Toch als je hem bevlogrn over voetbal hoort praten geloof ik dat het hoofdtrainerschap er wel in zit.

Denk zelf dat hij te veel gevraagd heeft van de NEC spelers destijds die niet het niveau hadden om het uit te voeren. Dat is bij Feyenoord waarschijnlijk wel anders.

Beetje high risk met potential high reward. Andere namen zou ik zelf ook eerder aandurven.

Ik mis de naam ten Hag en Farioli. Die zie ik namelijk eerder Feyenoord kiezen dan Ajax als ze deze zomer de keuze krijgen ook de naam van Ronald Koeman ontbreekt. Bij een slecht EK zal hij beschikbaar zijn neem ik aan en zijn liefde zit altijd bij Feyenoord. Ook mis ik verassende namen zoals Marcelo Bielsa en Henrik Rydström die echt bekend staat om zijn manier van voetballen en Fernando Diniz een geweldige coach met vele prijzen. De laatste die echt ontbreekt en in mijn ogen de top favoriet hoort te zijn is Jacob Neestrup heeft dit jaar met FC Kopenhagen geweldige dingen laten zien met ook nog eens goed voetbal en je wint gewoon niet makkelijk van Kopenhagen. Hielde Bayern op 0-0 en wonnen 4-3 tegen Manchester United. Ook tegen City hebben ze goed voetbal laten zien met vlagen. Beetje populistisch lijstje als je het mij vraagt van VZ.

Ik vind Jans in combinatie met Van Persie helemaal niet zo n gekke optie. Jans is een echte vakman die eigenlijk altijd uitstekend presteert met zijn clubs

Ik hoop echt dat ze nog even langs Oosting heen kijken, die heeft ook pas één seizoen wat kunnen laten zien bij Twente. Ik denk dat het goed voor hem en voor Twente is om te kijken hoe hij omgaat met extra Europese wedstrijden en de hoge verwachtingen in Enschede In Rotterdam verwachten ze weer mee te doen om het kampioenschap en hoge ogen te gooien in de CL, die druk staat er dus meteen vol op. Ik denk persoonlijk dat Jans een hele mooie optie zou zijn voor Feyenoord. Pusic kent Feyenoord natuurlijk goed, maar hij heeft ook nog niet veel bijzonders gepresteerd als hoofdtrainer. Toch wel één van de minste trainers van de afgelopen 20 jaar in Enschede in mijn ogen.

Joseph Oosting als kandidaat. Ik hoop dat Twente een forse afkoopsom bedingt bij Feyenoord. Zij spelen het zelfde spel met Slot.

Of Ten Hag. Als Bosz trainer kan worden bij PSV dan kan Ten Hag ook naar Feyenoord.

1) Jansen, 2) Pusic, 3) Knutsen, 4) Oosting.

Jesse Marsch.

Jullie lijstje bevat wel erg veel Nederlanders
Volgens Feyenoord TM is er een grote kans op buitenlander dan een Nederlander

Feyenoord en Te Kloese zijn de afgelopen jaren natuurlijk een stuk innovatiever bezig. Daar horen nieuwe (trainings)methodes, data, etc bij. En daarnaast wordt er gesproken over een selectiecommissie, die ook Zeb Jacobs (de nieuwe Hoofd jeugdopleiding) heeft geselecteerd aan de hand van bepaalde criteria.

Ik verwacht dus dat de trainer ook aan dat innovatieve moet voldoen. De jonge trainer van Kopenhagen lijkt mij een interessante kandidaat. Laat Kopenhagen echt leuk voetballen

27 april 2024 om 17:11

Precies en daarom moet ik lachen om de lijst van VZ. Alsof Van Wonderen serieus kans maakt ..

Meijer gaat verlengen bij NEC, streep die maar door.

Ik zou de gok met pusic wel willen wagen. Een hoop van het slotbal kwam ook wel bij hem vandaan.

Ik las Alex Pastoor op X

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren