Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dirk Kuijt beleeft onaangenaam debuut als trainer van Beerschot

Laatste update:

Dirk Kuijt heeft zijn eerste duel als trainer van Beerschot verloren. De Belgische tweedeklasser kwam in een oefenwedstrijd tegen Jupiler Pro League-club Cercle Brugge niet verder dan een 3-1 nederlaag. Een domper voor de Katwijker, die hoopt komende seizoen promotie naar het hoogste niveau te bewerkstelligen.

Kuijt werd afgelopen week gepresenteerd bij Beerschot, waar hij de opgestapte Andreas Wieland opvolgde. De Oostenrijker liet zijn contract ontbinden, vanwege onder meer een gebrek aan vertrouwen in de clubleiding.

Aan de resultaten lag het namelijk niet: Beerschot staat gedeeld eerste in de Challenger Pro League, het tweede niveau van België. Samen met Zulte Waregem prijkt de club met 32 punten en een doelsaldo van +13 bovenaan de ranglijst.

De opdracht is dan ook duidelijk voor Kuijt: promotie naar de Jupiler Pro League. Wat dat betreft kende de 43-jarige oefenmeester een slechte generale.

Tegen Cercle Brugge, de nummer zeven van de Pro League, kwam Beerschot met 3-0 achter. Verder dan de 3-1 van Jerrel Hak kwamen de Kielse Ratten niet.

Kuijt zal hopen dat het komende vrijdag beter gaat, wanneer Beerschot de competitie hervat tegen de Onder 23 van RSC Anderlecht. Dat staat negende in de Challenger Pro League.

Beerschot is pas de tweede trainersklus voor Kuijt in het profvoetbal. Vorig seizoen werd hij al na 176 dagen ontslagen bij ADO Den Haag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cercle is een van de betere teams op het hogere niveau. En het is een oefenwedstrijd. Waarom dit een domper zou zijn, is me niet echt duidelijk.

7 januari 2024 om 11:00

Omdat het Dirk Kuijt is misschien

7 januari 2024 om 11:02

Is een ‘fijn’ resultaat om de beeldvorming alvast weer op gang te brengen. Kuyt wordt niet gegund, helaas. Mensen genieten er van als hij faalt, in plaats van dat we onze oefenmeesters in het buitenland steunen.

7 januari 2024 om 11:11

En dat heeft deze onbenul helemaal aan zichzelf te danken. Er zijn weinig sympathieke dingen te zeggen over de persoon Kuyt, buiten zijn kwaliteiten als voetballer. Of vind jij soms dat dit kereltje zich goed heeft neergezet de afgelopen jaren?

7 januari 2024 om 11:16

Wat voor erge dingen heeft die zoal gedaan dan?

7 januari 2024 om 11:19

Kuyt is geen groot misdadiger hoor, maar hij heeft zich in zijn carriere (en nog steeds) toch vrij veel voorgedaan als de gewone, bescheiden en beschaafde jongen die hard werkt, geen sterallures heeft en lekker normaal doet. Als je dan stiekempjes illegaal gokt en je vrouw bedriegt en inwisselt voor een jonger exemplaar, tja. Het is allemaal niet illegaal (naja dat gokken misschien wel), maar het maakt je wel heel erg cliche. Dan snap ik wel dat mensen het geinig vinden om je uit te lachen. Daar spelen sommige websites dan allicht wat goedkoop op in.

7 januari 2024 om 11:22

Hij is gescheiden, heeft illegaal gegokt en heeft plastische chirurgie ondergaan. Bij Grovertje sta je er dan heel slecht op.

7 januari 2024 om 12:29

Lierse, wat dacht je van: vreemdgaan met een jonge meid, illegaal gokken, plastische chirurgie (niet per se iets mis mee, maar het is wel typisch), zich zeer ongeduldig gedragen bij Feyenoord, daarna hopeloos falen bij Ado Den Haag, dit vervolgens afschuiven op het bestuur en dat hij niet de juiste mensen om zich heen had, op tv de meest cliché onzin uitslaan en alleen maar open deuren intrappen... moet ik nog even doorgaan?

7 januari 2024 om 12:32

Het gaat er bij de meeste mensen om dat hij zichzelf altijd voordeed als het braafste jongetje op het veld en gewoon altijd lekker normaal deed etc. Maar het nu blijkt dat hij gewoon verschrikkelijk schijnheilig was en gewoon een kwal van een kerel is. Volgens mij gaan er ook verhalen rond dat vrij veel spelers die onder hem gewerkt hebben, vooral helemaal aan het begin van z'n trainerscarriere, nou niet perse een hoge pet op hebben van Kuyt. Hij schijnt echt een arrogante kwal te zijn. Als je dan ook nog je hoofd zo verbouwd dat er geen emotie meer te bespeuren is en je partner bedriegt helpt dat al helemaal niet mee aan de beeldvorming.

7 januari 2024 om 12:47

Ik krijg gewoon het gevoel dat die plastische chirurgie een groot probleem is voor mensen.

7 januari 2024 om 12:51

Het zal vooral zijn neppe gespeelde karakter zijn en achterbakse streken.

7 januari 2024 om 12:54

Het is meer de abrupte omslag die Dirk Kuyt heeft gemaakt. Of nouja lijkt gemaakt te hebben. Ik vind het gewoon een nep persoon, waarvan je dus schijnbaar totaal niet weet wat je aan hem hebt. Niet oprecht, achterbaks. Maarja, ik ken hem niet persoonlijk dus ik kan er natuurlijk compleet naast zitten. Maar dit is wel een beetje het beeld wat er de afgelopen jaren rond hem is ontstaan.

7 januari 2024 om 13:03

Jij maakt er "erge" van? Heb jij een hogere moraal of doe je net of je nog nooit op voetbalzone over engnek Kuijt iets voorbij heb zien komen?

7 januari 2024 om 13:36

De onzin die hij vaak uitkraamde als coach van Den Haag zal ook niet in positieve zin bijdragen.

8 januari 2024 om 00:59

Het is best raar om te zeggen dat je raar is dat hij zijn vrouw inruilt voor een jonger exemplaar. Als je niet gelukkig bent in je relatie moet je vooral niet blijven bij een persoon, omdat nou eenmaal je vrouw is.

8 januari 2024 om 08:51

Footy, het is zeker raar om je vrouw te bedriegen met een ander, wees dan een echte vent en kap het af voordat je elders een relatie aan gaat.

En het Dirk Kuyt bashen kan weer beginnen..

7 januari 2024 om 12:40

Sorry maar op welke basis in godsnaam is Kuyt gehaald naar Beerschot?

7 januari 2024 om 14:29

Zijn ‘wraakgevoelens’ en het feit dat hij iets te bewijzen heeft. Heeft het bestuur geantwoord op dezelfde vraag.

Want we hadden verwacht dat hij in zijn eerste wedstrijd als trainer van een 2e klasser meteen de nr 7 van de Jupiler Pro League meteen zou overklassen?

7 januari 2024 om 11:40

De eindstand had natuurlijk omgedraaid moeten zijn, volgens velen. Een nummer 2 zou altijd van een nummer 7 moeten winnen. Dat die nummer 2 van een lager niveau is, dat doet er natuurlijk totaal niet toe...

Dit komt vast goed, hij heeft immers eindelijk de juiste mensen om hem heen.

7 januari 2024 om 12:41

Beerschot heeft echt een enorme fout gemaakt om Kuyt te nemen, te bizar voor woorden. Ik zie hem juist Beerschot een stap terug brengen

8 januari 2024 om 01:00

Deze comment zal niet goed “ agen”. Kuyt gaat het redden en promotie afdwingen.

Stiekem kan ik hiervan genieten na zijn uitspraken dat alles aan een ander lag bij zijn vorige avontuur.

3-1 is toch zo slecht nog niet als je ziet waar beide ploegen staan? Wat probeert VZ met dit bericht te bereiken? Zet er dan een goed artikel op de zondagochtend, beetje moeite doen kan geen kwaad

Dirk heeft een beetje dezelfde manier van doen aan de zijlijn als Johny Heitinga. Je krijgt echt het idee, dat ze een trainer acteren.
Denk dat Heitinga er goed aan doet om assistent van Moyes te zijn bij West Ham. Misschien geen tiki taka coach, maar heb toch wel het idee dat Moyes een goede trainer is.

3-1 is best een goed resultaat. Cercle speelt met hoge druk 90 min lang. Die mannen hebben conditie.

De kracht van Kuyt is nooit zijn inzicht geweest, noch zijn techniek wel zijn werklust.
Als hij dit kan overbrengen op zijn spelers dan hoeven ze niet te vrezen voor degradatie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren