Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dirk Kuijt deelt trap na uit aan ex-werkgever tijdens persco bij Beerschot

Laatste update:

Dirk Kuijt heeft zin in zijn nieuwe avontuur bij Beerschot. De 43-jarige trainer werd afgelopen week gepresenteerd bij de tweedeklasser en gaat alles in het werk stellen om naar het hoogste niveau te promoveren. Daarbij verwacht Kuijt een geoliedere samenwerking dan bij ADO Den Haag, zo vertelt hij op zijn mediapresentatie. "Ik heb nu wél de juiste mensen om me heen."

Kuijt tekende vorige week tot eind dit seizoen bij Beerschot, de tweede profclub waar hij aan het roer komt te staan. Zijn eerste klus bij ADO verliep allerminst voorspoedig.

Kuijt pakte in zeventien duels in de Keuken Kampioen Divisie slechts negentien punten, waardoor hij al na 176 dagen zijn spullen mocht pakken. De jonge oefenmeester denkt dat dat deels door de omstandigheden kwam.

"Ik moet de juiste mensen om me heen hebben en ik denk dat ik dat hier heb bij Beerschot, in tegenstelling tot bij ADO", zei Kuijt woensdag op zijn mediapresentatie. Later verklaarde de oud-aanvaller zich nader tegenover ESPN.

"De situatie boven mij was daar heel onduidelijk", betoogde Kuijt. "De directie, de technisch directeur... Dat maakte het heel lastig werken voor mij als beginnend coach."

"Als je dat vergelijkt met hier, dan kom ik hier in een warm bad terecht. Er werken niet heel veel mensen in de organisatie, maar iedereen zit wel op de juiste plek."

Kuijt noemt het een belangrijke factor in zijn keuze om met Beerschot in zee te gaan. "Dat maakt het voor mij al een stuk makkelijker beginnen."

Beerschot is momenteel gedeeld koploper van de Challenger Pro League, het tweede niveau van België. Net als Zulte Waregem hebben de Kielse Ratten 32 punten. De nummers één en twee promoveren na dit seizoen rechtstreeks naar het hoogste niveau. Een derde plek zou daarom 'een teleurstelling zijn', maakte Beerschot-directeur Gyorgy Csepregi woensdag duidelijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah, het lag allemaal aan de mensen bij ADO. Ik zat al die tijd al te denken hoe het toch kon dat de geweldige sportman Kuijt geen goede trainer kon zijn. We kunnen vuurwerk verwachten daar in Beerschot als ik het zo hoor

4 januari 2024 om 08:32

Maar het was toch ook een rommeltje bij ado? En dat is inderdaad niet goed voor een beginnende trainer die niet heeft laten zien heel veel kaas van t spelletje te hebben gegeten.

Sterker nog: als ado beter georganiseerd was hadden ze kuijt niet gewild.

4 januari 2024 om 08:41

Nee Feye_88, het is leuker en vooral makkelijker om iemand gemakkelijk voor lul te zetten, zoals Diego_forlan hierboven doet. Is veel grappiger en levert meer likes op dan even goed na te denken en te relativeren.

4 januari 2024 om 09:00

Dirk Kuyt heb ik nog nooit iets zinnigs over voetbal horen zeggen. Het was een leuke voetballer, maar hij mist de intelligentie om te slagen als trainer. In die documentaire van hem viel me het op eens op, wat een domme gozer. Ik eet m'n hoed op als hij ooit enige mate van succes boekt als trainer.

4 januari 2024 om 09:04

Voor lul zetten? Dat doet hij toch echt zelf. Ik vind personen die iets niet voor elkaar krijgen en vervolgens iedereen om hun heen voor de bus gooien een beetje zielig. Heeft niks met likes scoren te maken. Maar als jij zo goed kan relativeren en nadenken, leg mij maar eens uit waar het volgens jou mis ging. Ik snap best dat Kuijt een held voor jullie is, ik zou wellicht ook wat minder kritisch kijken naar een Litmanen bijvoorbeeld als trainer, maar wat wijst er precies op dat het met de 'juiste mensen' nu opeens wel hartstikke goed zal gaan? Kom maar met goede punten ipv oneliners en goedkope verwijten graag.

4 januari 2024 om 09:09

@diego_forlan
Als je het stukje tekst wat ik schrijf en waar thom_1996 op reageert, daadwerkelijk leest, dan zie je dat ik Kuyt helemaal niet spaar. Ik geef aan dat Kuyt niet heeft bewezen veel kaas gegeten te hebben van het trainerschap en dat Ado hem helemaal niet had moeten aanstellen.

Ik reageerde met name op de uitspraak van Kuyt dat het bij ADO niet goed georganiseerd was. En daar heeft hij gelijk in. Wellicht dat hij nu wat meer geleerd heeft en beter gaat presteren.

Kuijt als speler was zeker een held voor Feyenoord. Daarna heeft hij vooral wat onrust veroorzaakt binnen de club.

Voordat je over goedkope verwijten begint, moet je misschien iets secuurder lezen wat er in een discussie gezegd is.

4 januari 2024 om 09:37

Dat het een rommeltje is geloof ik direct, het is eigenlijk nooit rustig in Den Haag. Dat je echter bijna stijf onderaan staat en je opvolger vervolgens nog 'maar' 5 potjes van november tot mei verliest en ze dit seizoen 3e staan dan vind ik het wel erg makkelijk om het over de 'verkeerde mensen om je heen' te hebben. Sinds het vertrek van Kuijt gaat het aanzienlijk beter. Om dan nu een sneer uit te delen vind ik bijzonder kinderachtig en tekenend voor de persoon Kuijt. Wellicht dat er dan toch wel minstens een deel van het probleem bij hem zelf ligt.

4 januari 2024 om 10:26

Volgens mij reageert alleen @thom-1996 negatief op de reactie van Diego_Forlan. Maar goed. Die beticht een ander van likes scoren en niet nagedachte reacties maar zijn stukje is daar nu juist het schoolvoorbeeld van. Verder ben ik het met Diego en Feye eens. ADO was een rommeltje en dat is nooit goed voor een beginnend trainer. Maar Kuijt wist dat en begon er toch aan. Daarnaast presteerde hij belachelijk slecht. Kuijt mag dus vooral eens zelf in de spiegel kijken. Bovendien vindt ik dit ook weer niet slim, bij je nieuwe club direct beginnen met je oude club aan te vallen…. Maar goed, ook mijn mening over Kuijt is wellicht gekleurd.

4 januari 2024 om 16:18

Nee maar hij gaat de uitdaging wel vol aan en hij wist het voordat hij tekende bij ado dus dit is makkelijk punten scoren. Terwijl hij er zelf als trainer bij feyenoord in de jeugd al niks van bakte. Benieuwd hoe die het in belgie gaat doen. Misschien kan die die gasten wel helpen aan een botox behandeling want dat kan die wel goed

Ik vind het beste triest dat Kuijt een karakituur van zichzelf is geworden. Dat komt allemaal natuurlijk door zichzelf. Die documantiare over het kampioenschap waar hij zichzelf neerzet als de ideale schoonzoon en redder van Feyenoord.
Vervolgens is hij bij Feyenoord gewoon niet geduldig genoeg. De jeugdspelers klaagden steen en been onder hem omdat meneertje weer eens benefiiet wedstrijd had met legends ofzo terwijl zijn team moest trainen.
Vervolgens gaat hij aan de slag bij een chaotisch Ado bestuurlijk.
En nu Beerschot.
Waarom kiest de beste man niet de weg van Heitinga, RVP, Gio, RVN, Cocu.
Nee de beste man wilt graag zo snel mogelijk hoofdtrainer zijn.
Als hij nou de geleidelijke weg had gekozen zat er zeker meer in. Hij heeft zeker voetbalverstand

4 januari 2024 om 10:33

Bidden voor het eten, na het eten lekker vreemdgaan.

Inderdaad een karikatuur. Heeft ie helemaal zelf gedaan.

Onervaren trainer die nog niks heeft laten zien en dan gelijk al een sneer uitdelen naar je vorige club waar je ontslagen bent. Niet slim van hem, mensen zullen deze woorden onthouden mocht hij weer ontslagen worden.

4 januari 2024 om 08:31

Hij kijkt al jaren niet meer in de spiegel

4 januari 2024 om 09:20

Ik denk dat hij juist heel veel in de spiegel kijkt. Hij heeft niet voor niks zijn bijnaam veranderd in Dirk Spuit

4 januari 2024 om 10:19

Ik denk dat @rob wel gelijk heeft. Je sta s'ochtens op en alles is nog op z'n plek. Je heb geen spiegel meer nodig.

4 januari 2024 om 16:20

Dat beton is zo hard en goed geschildert over 2 jaartjes doet die weer klein onderhoud

4 januari 2024 om 09:05

Pas op hoor, volgens een lid hierboven ben je nu goedkoop likes aan het scoren. Het ligt blijkbaar toch wat genuanceerder

4 januari 2024 om 09:56

Een onervaren trainer die nog niks heeft laten zien. Da's wel een mooie contradictio in terminis.
Valt ook wel weer mee deze sneer toch? Hij wordt veel harder aangepakt door de doorsnee Voetbalzonebezoeker.

4 januari 2024 om 12:16

Ik vind het vooral bijzonder van Kuijt dat hij deze uitspraken doet, voordat hij uberhaupt iets gepresteerd heeft. Dit doe je normaal gesproken alleen als je een goede reeks achter de rug hebt en je blikt terug. Mijn verwachtingen van Kuijt zullen bij Beerschot om deze reden relatief hoog zijn, ook al ken ik 0 spelers van Beerschot.

Maar dit is Kuyt uit den top....het is gewoon een trainer met heel weinig ervaring op hoog niveau daarom zakt hij een klasse.

4 januari 2024 om 12:45

Guardiola was ook laag begonnen toch?

Wat doet hij dit slecht en wat legt hij een druk op zichzelf neer met deze uitspraken. Het is voor hem te hopen dat de groep waarmee hij nu gaat werken zijn speelwijze begrijpt en accepteert want doen ze dat niet en wordt er een paar keer verloren zijn de rapen alweer gaar. Hoe kun je dit nu zeggen van je ex werkgever die met dezelfde structuur (wel een poppetje vervangen) nu wel goed draait en waarvanuit nooit een fout woord is gekomen na je ontluisterende aftocht? Voor mij ben je dan af!

Gezien de maand waarin we nu verkeren is het al oude gezegde ‘die haalt de kerst niet’ hier niet echt van toepassing. Mocht ie kerst ‘24 halen dan zou dit een grote verrassing c.q. atypische ontwikkeling zijn.

Afijn, er kunnen weer wat weddenschappen op verschillende data (van ontslag) worden afgesloten. Ik zeg: nog voor het einde van dit seizoen.

Iedereen zal z'n mening over Kuijt al wel weer klaar hebben liggen. Maar hij zegt toch helemaal niets geks en heeft toch gewoon gelijk? Een trainer (en zeker een beginnende) moet toch een stabiele basis boven zich in het bestuur zien hebben. Zolang het daar een chaos is en dat was bij ADO het geval kan je toch totaal nergens van op aan? Daarnaast heeft Kuijt al meerdere malen aangegeven dat hij ook zeker fouten heeft gemaakt.

Ik hoop vooral dat Kuijt kan slagen als trainer want de shit die hij over zich heen krijgt vind ik eerlijk gezegd echt abnomraal voor iemand zoals hij wat die wel niet allemaal heeft bereikt als ''beperkte voetballer'' wat echt grote onzin is in mijn ogen.

Alle commentaren lezend kan ik niet anders concluderen dat iedereen wel ziet wat er mis is met Dirk. Gaat nooit wat worden (vrees ik voor hem). Zelfkritiek, weten wat je niet kan, horen erbij. Als je dat niet scherp op je bril het wordt het lastig.... sorry Dirk.

De schuld van niet presteren neerleggen bij de mensen van de club, juist….

Toch wel vreemd dat Advocaat het zooitje direct na het ontslag van Kuyt wel op de rit kreeg.
En ook Kalezic heeft nergens last van, getuige de 2e plaats.

Absurd hoe deze man zo van zijn voetstuk is gevallen.
Hoe hij Feyenoord bij de hand nam en het kampioenschap binnenhaalde, had ik serieus wel vertrouwen dat er een goede trainer schuil ging in hem.

Waar is het mis gegaan? Bij zijn nieuwe vriendin volgens mij…

hij heeft in iedergeval de juisten mensen om hem heen als het weer fout gaat

Niet handig om als matige trainer zulke sneren uit te delen, je kan de reacties al voelen aankomen als ook dit weer op een fiasco uit gaat lopen. Welke smoesjes blijven er dan nog over voor Dirk? Ik ben ook wel een beetje Kuyt moe moet ik zeggen, altijd al geweest met dat gespeelde karakter van hem.

Ik ben blij voor Dirk dat hij een nieuwe klus heeft gevonden. Goed dat hij zich niet te groot voelt voor de Belgische tweede klasse. Dirk roept nogal wat irritatie op bij verschillende mensen en dat vind ik best jammer. Het lijkt erop dat hierdoor hem geen tweede kans gegund wordt.

Niet echt slim van zo'n matig beginnende trainer als Kuyt. We zullen zien wat hij ervan gaat bakken bij Beerschot. Want ADO doet het dit jaar geweldig met een 3e plek. En ook vorig jaar waren ze 12e geworden nadat Kuyt in de onderste regionen bungelde.

Ik neem deze man niet serieus. Als het goed gaat komt het door hem, gaat het slecht dan komt het door anderen.

Ik vraag me dan altijd af hoe dat gaat bij zo'n club. We zoeken een nieuwe trainer, dus laten we Dirk Kuijt eens benaderen want die was erg succesvol bij zijn vorige trainersklussen? Hoe kun je als ambitieuze club nou in godsnaam bij Kuijt uitkomen??

Gedeeld koploper en ze stellen Dirk aan. Dit gaat zo hard fout. Die wordt 4e of 5e aan het eind van het seizoen en dan komt die met smoesjes als, dat dit eigenlijk niets voor hem was.

Een wat onduidelijke relatie met je bestuur en TC hebben is een totaal ander verhaal dan je selectie aansturen, coachen, trainen en managen en daar dan fatsoenlijke resultaten mee halen. Misschien had Kuyt eens een goed gesprek met dat bestuur of de TC moeten voeren in plaats van daar achteraf een schop naar toe uitdelen. Ondertussen faalde hij zelf dus in dat andere verhaal. Het team waar hij minimaal mee in het linker rijtje had moeten spelen presteerde helemaal niets. En dat was zijn verantwoording. Wat ik nu hierboven lees is ongelofelijk zwak. Kuyt die zich verstopt achter een knullig verhaal over bestuur en TC om de aandacht aangaande zijn falen weg te moffelen.

In België kennen ze Dirkie nog niet. En degene die hem wel kennen van zijn carriere, herkennen hem waarschijnlijk niet meer. Komen enkel lulpraatjes tussen die nieuwe hagelwitte tandjes vandaan. Komen ze snel achter gok ik.

Achja het was het bestuur die besloot om
Thomas Verheijdt als Sergio Busquets te gebruiken. Of Denzel Hall binnen te halen van Jong Feyenoord. Zo kan ik nog doorgaan. Trouwens, elke wedstrijd hetzelfde praatje van hem. Wat was ik blij toen die werd ontslagen. Er was zelfs een website met: isdirkkuytalontslagen.nl
Selectie was hem tevens ook zat en er was zelfs twee groepen. Ik zeg niet dat we kampioen hoorden te worden met deze selectie en bestuur maar op zn minst een plekje in het linkerrijtje had wel gemogen mr Kuyt.

Het was een grote flop. Succes wil ik hem niet meer eens wensen.

Ik snap nou echt niet waarom die dit doet. Het kan alleen maar in zijn nadeel werken..

Godsgeschenk dat hij weg is bij ons 👍👍

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren